Diskusia,bulvarny platok

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Hlinkovy konference.

:hmm: Kolik lidí to u vás reálně nekliká?
Heny píše:
úte 01. zář 2026 23:15
Kolik lidí to u vás reálně nekliká?
2
Andy a Rono
Vybírejte termín draftu

https://www.when2meet.com/?38283839-jKqOz
Já tento rok opět počítám s účastí a potažmo vítězstvím :-D
Streetman píše:
úte 01. zář 2026 22:12
Pokud to tak je, tak mám potvrzené 1-2 zájemce, co by do toho šli a převzali nějaký tým.
V tom případě bych minimálně tu 1 změnu udělal a klidně 2, když to oba sami navrhujou (jestli si to ještě nepřehodnotí)
Jinak já jsem připraven dělat změny. Mám pár nedotknutelných (Bros) ale mám spoustu hráčů, kteří by zasloužili keepovat, ale nebude dost místa, takže asi hlavně picky, ale nebráním se ani 1 for 1.
Stačí, aby padlo rozhodnutí a přivedu jednoho nebo oba sem. Jen je potřeba říct a možná čím dřív, tím líp, ať je čas se s tím týmem trochu seznámit.
Streetman píše:
stř 02. zář 2026 13:43
Stačí, aby padlo rozhodnutí a přivedu jednoho nebo oba sem. Jen je potřeba říct a možná čím dřív, tím líp, ať je čas se s tím týmem trochu seznámit.
Andy jasně řekl vyměnit.
Rono je otázka.. (on teda taky jasně řekl vyměnit, ale furt mi to přijde v jeho případě takový divný)
Ahoj,
dostal jsem echo od streetmana, že by mohlo být volné místo GM.
Jsem připraven nějaký tým převzít, samozřejmě čím lepší tím lepší, ať se netrápím. Ale jsem odhodlaný se postavit každé výzvě.
AndyF píše:
stř 02. zář 2026 14:45
Andy jasně řekl vyměnit.
Je to tak, u mě není o čem, ten čas prostě nemám a to ať tam je místo mě někdo, kdo se tomu bude věnovat pořádně.
AndyF píše:
stř 02. zář 2026 07:51
Vybírejte termín draftu

Naklikal jsem to ale ať to shrnu, přes týden start mezi 7-9 pro mě ideální, víkendu bych se nejraději vyhl hlavně sobotám. Ale už jsem si zvykl že se ve finále přizpůsobím.
Kouknul jsem na soupisku. Reálně nedotknutelní jsou asi jen Makar a Fantilli, jinak se dá bavit o všech, ale u některých by musela být hodně zajímavá protihodnota..

Untouchables
Adam Fantilli
Cole Caufield
Cale Makar
Jake Sanderson
Andrei Vasilevskiy

K dispozici na trejd
Martin Nečas
Sam Reinhart
Jake Guentzel
Jack Eichel
Elias Pettersson
Travis Konecny
Jakub Dobeš
Ilya Sorokin
Carter Hart
Gabriel Landeskog
Joel Eriksson Ek
Vince Dunn
Tomáš Hertl
Marco Rossi
Jimmy Snuggerud (prospekt)
Berkly Catton (prospekt)
Tij Iginla (prospekt)
AndyF píše:
stř 02. zář 2026 14:45
Andy jasně řekl vyměnit.
Rono je otázka.. (on teda taky jasně řekl vyměnit, ale furt mi to přijde v jeho případě takový divný)
A proč se teda ještě čeká s přidělením týmu?
Streetman píše:
ned 06. zář 2026 09:36
roč se teda ještě čeká s přidělením týmu?
protože je REV lajdák a nedal mě ani jako asistenta comishe a kdoví jestli bych to i tak mohl.
A sám je nedostupný a zprávu si nepřečetl..
Tak snad se někdy probudí.
Pokracujem.
AndyF píše:
stř 02. zář 2026 07:51
Vybírejte termín draftu

Připomínám
No, je mi líto ten tým pouštět, je nachystanej na to, aby další roky hrál o SC. Ale je pravda, že tomu nedokážu věnovat ten čas. Takže jestli máte náhradu, přenechávám.
Rono píše:
čtv 10. zář 2026 20:29
No, je mi líto ten tým pouštět, je nachystanej..
Nachystanej.. ale z obrovské části způsobem, že z toho snad člověk nemůže mít ani radost. A někteří by tu téměř celoroční neaktivitu evidentně tolerovali dál, což mi přijde fascinující a moc to nechápu. Alespoň cením, že jsi byl schopen si to konečně nějak vyhodnotit a říct, že ten čas na to nemáš, aby to nemuselo dopadnout stejně jako poslední roky.

Streetman má člověka nebo můžete oslovit honzisse, takže s náhradou by snad neměl být problém.
Předběžně, opakuji předběžně, bude deadline keeperů 21.9 pro změnu bych to dal na poledne s tim, ze pote vyresime lajdáky a ja nalosuji poradi draftů.
Draft pak 24.9 čas ještě upřesním(e).
Takže definitivně, ronův tým přebírá honziss.
Hodně štěstí
Ja nakonec 24. nemuzu, jdu slavit 50tku, budu mimo.
1296 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS