po_draftove zhrnutie
hadam po 1x sa mi stalo, ze nemam hned po drafte koho dropnut:) vyrazne pomohol nachystany roster, uz len z toho dôvodu, ze som casto tahal v samom zavere a hned v zapäti v uvode....tuto sezonu som vonkoncom nepocital s tym, ze v 1.kole siahnem po prospecte, skôr som isiel do toho s tym, ze si po 2,3 sezonach vyberiem hotoveho hraca do kadra....kedze som vsak tahal medzi poslednymi a nechcel to nechat odplavat medzi poslednymi kolami, volba padla na prospect, konkretne
T.Iginlu, ktory mi sfleku zapasoval ku hits_bruinom
plan bol ale celkom iny, mal som v merku ako prvu volbu Reida
(nie toho), nasledne este jedneho C, ktory je este stale k mani, no par h pred draftom som si este omrkol, nadraftovanych hracov z ´24, kde boli tahani Celebrini, ci môj Demidov a hned som merkol na vôbec prvu volbu Utahu Iginlu, kde este do istoty omrkol, ci uz ho niekto nema ako prospecta a bolo vymalovane...tim dostane novu krv v podobe tvrdeho, bodujuceho hraca
(ako jeho fotko:)
co sa tyka dalsich vyberov, pekne to odsejpalo a v podstate mam v kadri to, co si zaumienil, samozrejme jedna z priorit timu - hity - bola riesena v podobe hracov ako
Sherwood, Zadorov kedze som zaregistroval, ze podobnym stylom sa ubera dunim:)
akurat nastala dilema v tom, ze keeper bijec
Nikishin stale trucuje, hram to teda na 4D a uz nemam miesto v zostave pre
Hutsona a
Demidova, s ktorymi som pocital do zakladu....v obrane som vsadil na minulosezonnu istotu v podobe
Larssona a do timu sa vracia po x,y rokoch môj niekdajsi keeper
Rielly, ktory nejaky ten ofenzivny bodik hadam este popridava
(aj ked od toho tu mame Werenskeho)
v ramci utocnikov siel z 2.kola
Stamkos, ktoreho by som si, ak by bol flek navyse aj zakeepoval, mam ho opät, z minuleho rocnika mam este
Bertuzziho, ktory prekvapil mozno aj samotnych Hawks, na vystuzenie C
Coyle, PLD, hadam sa prebudi
Buchnevich a takym zolikom by mohol byt
Barbashev....takze s vyskladanim kadra max.spokojnost
uz len najst ten flek pre Demidova