Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Chris píše:
pon 20. pro 2021 12:46
Ziadna rakvicka se konat nebude leda ta zo zltkov na Vanoce ,pracujeme s Flyersom na tom,aby ste mali opat kompletny tim verim,ze v blizkej dobe se to podari
ty kokos jeden deň do toho "hodíš vidle" a druhý deň si záchranca :hroza:
doporučujem, aby si si ujasnil priority a pochopil, že tu nejde o nič iné, len o hru, kde sa ľudia chcú zabaviť a zdravo súťažiť... takže nie je potrebné z toho robiť cirkus :frajer:
Nevim mozna sou tu lidi co by ty kluky nechali nech si delaj jak umi.Rano ma zobudil kasel a nasel sem v pokecu napisane,ze hleda tipery Flyers a v teme hledam tipery ze hleda lidi.Jenze vsichni vime,ze to de facto nikto ani necte v ty teme a ked jo,tak se malokedy ozve.petrik vie ,ja som neni jediny kto to dostal,nakazil som tym i moju maminu ktora je po cievnej prihode odkazana na celodennu starostlivost.Neni schopna sa sama najest,napit,nic a k tomu nerozprava takze se nedozvies co jej je,co ju boli ....Ted ju poslat do nemocnice medzi Covidaky myslim,ze vsichni vime co by to znamenalo pre maminku.Maminka stale ma 38 teploty k tomu tu cievnu prihodu.Za to musim zamakat na tom aby se mi to uz nevratilo,lebo jedna vec je,ak pre svoju neopatrnost zabijem seba,ale ak by som pripravil o zivot i maminu tak z toho by som sa dostaval dlho pokud vubec.Proste potrebujem vypnut,odpocinut si do leta ale chcem odist tak,ze budem vediet,ze kluci maju partaky k sebe a netipujou dvaja Potom tu zapichnem vidle ako si to napisal a do novej sezony si dam volno,s tym,ze budu tym klukum drzet palce a verim,ze si minimalne play off uhrajou. :)
Som rad,ze mozem oznamit,ze miesto Zezyho do Hockey Kentu i KTL ako takej,sa vracia exclen Falcons Anty.Vitaj v Hockey Kente,nech sa
ti dari :) Som rad,ze dalsia legenda KTL sa vracia do ligy. :klobuk:

Novym GM Hockey Kentu sa stava Flyers Fan
tu zmluvu na 9 milionov neslo nepodpisat.. no dobre dobre aj petrik trosku zavazil...

ideme do nich :box:
Tak hlavne aby este bolo na co tipovat :rofl: Ale kazdpodadne dik za pomoc a vitaj, nech sa dari
Nová disciplína, budeme tipovať koľko zápasov sa odohraje
Anty píše:
pon 20. pro 2021 22:13
Nová disciplína, budeme tipovať koľko zápasov sa odohraje
No tak to mne prave napadlo :-D Tymto tempem na to nakonec hodej vidle a reknou vidime se pristi sezonu :wink:
Myslim,ze to dobre vymysleli,odlozili duely,uzijou si Vanoce a od 27 snad uz bez tolkych vypadkov dohraju sezonu :)
nemyslim ze by sa to za tych par dni do pondelku nejako dramaticky zlepsilo... skor naopak

ti co su uz teraz pozitivni pravdepodobne stale budu + pribudne kopec novych.

najlepsie co by teraz asi mohli spravit je zaockovat vsetkych booster davkou (este pred vianocami) a dat si aspon 2 tyzdne pauzu... vykompenzovali by to pocas povodne planovaneho olympic breaku

ze NHL nepojde na OH je uz asi vsetkym jasne, aby sa este nakoniec cele OH nezrusili ak ten omicron sposobi v najblizsich 2-3-4 tyzdnoch nejake celosvetove bozie dopustenie...
Jj dava to zmysel,urcite by to bolo lepsie riesenie ako toto.Uvidime,snad to az tak daleko ako pred 2 rokmi nedojde a nebudu musiet zrusit celu sezonu.

Ironiou je,ze nam na Slovensku co sa tyka repre a OH to ci dojdu ci nie hraci NHL moze byt de facto jedno,nemame tam takych hracov akymi pred rokmi boli Bondra,Satan,Palffy,Demitra ,Ciger ci Stumpel a az tak moc to "silu"nasho vyberu neovplyvni :cry:
No tak Anty má už svoj 1 den za sebou a snad v blizkej dobe sa podarí nájsť i toho 4 člena a Hockey Kent sa bude môcť opat zapojit do súťaže v kompletnom zložení,kde o výsledku bude rozhodovať šťastie a nie počet členov tipérov v tíme. :wink:
Walt píše:
pon 20. pro 2021 15:15
ty kokos jeden deň do toho "hodíš vidle" a druhý deň si záchranca
K tejto vete zo vcera,uz jen poslednu vec Ivan a tym to uzavrieme a uz sa vracat nebudem.Po tej chorobe se vidle zlomili a na odchod mi chyba pevny krok,nemam este na to dost sil :wink:
No a je to definitivne,dnes sa vedenie s hracmi dohodli,ze na olympijske hry nepojdu.Takze casu na dohravky odlozenych duelov bude dost :wink:
Obrázek
Ak to ma znamenat ze prichadzas do timu ako spasitel tak vitaj :D
Tak na vlastnú žiadosť v tíme končí Petrík,chcem mu podakovať za to,že pomohol ked sme to potrebovali,nech sa ti darí vo vašej Yahoo lige i živote . :) :klobuk:

Tebe Petrík i všetkym ludom tu z Hokejfora prajem šťastné a vesele Vianoce. :klobuk: :oslava:
Diky :)
Ja som to od zaciatku bral ako docasny zaskok kym nezozeniete niekoho ineho. Ked mate dostatok ludi ktorych to bude bavit, bude im to robit radost a zabavia sa pri tom tak im milerad prepustam miesto v time.
Zelam vela zabavy a nech sa vam dari ;)
AndyF píše:
stř 22. pro 2021 12:01
Obrázek
Tak vitej medzi nami v Hockey Kente Andy, :klobuk: zatim na zaskok ako petrik a ak XY tiper odmietne ponuku na navrat do Hockey Kentu tak i na celou sezonu . :oslava: :clap: Tesim sa,ze po petrikovi,Antym tu budeme mit i dalsi legendu Falcons teba. :) Dakujeme chalani cenime si to s Flyersom,ze vas tu mame,ci sme mali :)
No petrik vyzera to,ze ten tvoj navrh je dost pravdepodobny,vcera bola na Covid listinu zapisana dalsia varka hokejistov vcetne Tatara a od nas z NYR Georgiev a Lindgren.
Tak aha ho,dnes zaciname.Uz sme tomu moc neverili ze to zacne tak skoro ,tak obnovena premiera s novymi kolegami Flyers Andym a Antym nam dnes zacina.Good luck :)
Dnes mne ta X na zralokov moc nepotesila,Andy mohol mat svoj 1 full house po navrate do KTL ,snad priste to uz vyjde. :wink: :)
Já jen varuju, jestli bude FF kašlat na fantu, tak mě tu dlouho neuvidíte.
My s Flyersom sme radi,že tu máme také legendy Falcons po Petríkovi teba i Antyho,povodne ale súhlasil s výpomocou i Connor ,ktorého som sa snažil roky získať,potom ale vyslovil Flyers prianie mať tu teba a tak čo by som mu nedal Vianočný darček ked sa dalo :) zaslúžil si ho po tom všetkom čo sa tu odohralo. :wink: :)

Dúfam,že FF len sviatkuje a zapoji sa do hry poriadne držím vam palce :wink:

Už sme tu mali Petríka,ktorý nám pomáhal,ale ako Vianočný darček si vypýtal ukončenie zmluvy,bol v KTL trochu vyhorený,bral to ako povinnosť,nie zábavu a nechcem aby si to silil ani ty,ak by si to cítil rovnako,stačí len dať vedieť a poriešime.Ak vás tu chceme v KTL v budúcnosti ešte vidieť i s Petríkom ,nemôžme to siliť a napínať dlho strunu vašej ochoty pomôcť,ktorú si s Flyersom vážime a mať vás tu dovtedy kým vás to bude baviť. :wink: :)
Teraz som nahodou pozrel do temy Vancouveru a som total v soku Mali sme ci mame tu legendy Falcons na nasej supiske a pri nich sa automaticky vynori nick Ohlund.Aj som ho tu zazrel ked bol asi(nie som si isty,ci to bolo zrovna to naposledy preto to asi) naposledy zapnuty na Hokejfore Nechal tu velku stopu medzi nasou KTL komunitou,nezabudneme na neho.Uprimnu sustrast jeho rodinke,kamaratom,kolegom a i vam Petrik,Andy,Anty Minnesota ....Nech odpociva uz v pokoji. :-O :sok: :hroza:
Chalani klame ma zrak,či sme sa v posledny den v roku dostali na 1 miesto? :-D Musím sa vám ospravedlniť,pripravil som nás o 3 body,včera ked bol duel Seattle:Phillka som na poslednú chvilu zmenil tip z X na 2 ,videl som ako si ich povodili doma a myslel som,že to tak bude i včera. :sarcasm: :hroza:

Chalani a Cathy chcem vám i ostatným členom KTL i HF komunity popriať veselého( i ked Ohlund to není štastne slovo :cry: :neviem: ) a pohodoveho Silvestra ,užite si to,každy tak ako má vo zvyku a všetko dobre do nového roku 2022 nech do neho vykročíme pravou nohou) :) :klobuk: :yahoo:
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG