Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Komisia - diskusia
Koukám na to, ten člověk je fakt neuvěřitelný…
Já upřímně nevím, jestli zákaz GMování něco řeší, stejně si tam bude zákulisně dělat ty svoje zákeřnosti. Přemýšlím, jak tohle řešit do budoucna, ne jen kvůli Chrisovi ale obecně. Motivovat lidi aby alespoň to GMování někomu předali, aby se nám nerozpadl tým v půlce sezony.
Napadlo mě třeba od příští sezony zavést, že pokud se tým v půlce sezony rozpadne, nesmí do té další vůbec nastoupit. Otázkou je, jestli to třeba ty lidi definitivně neodradí od tipování pokud by se to stalo. Nemůžeme si úplně dovolit ztrácet lidi…
Já upřímně nevím, jestli zákaz GMování něco řeší, stejně si tam bude zákulisně dělat ty svoje zákeřnosti. Přemýšlím, jak tohle řešit do budoucna, ne jen kvůli Chrisovi ale obecně. Motivovat lidi aby alespoň to GMování někomu předali, aby se nám nerozpadl tým v půlce sezony.
Napadlo mě třeba od příští sezony zavést, že pokud se tým v půlce sezony rozpadne, nesmí do té další vůbec nastoupit. Otázkou je, jestli to třeba ty lidi definitivně neodradí od tipování pokud by se to stalo. Nemůžeme si úplně dovolit ztrácet lidi…
lidi určite né, ale takého debila rozhodne oželiem, my už sme to s arekom pred časom riešili, ja som sa k nemu vyjadril jasně a došlo na moje slová - on nie je v poriadku, a to ešte nejdem rozoberať tie jeho tajné dvojičku, čo tu vyrábal...
za mňa ak chceme mať do budúcna klud, tak bez tohto pometenca
za mňa ak chceme mať do budúcna klud, tak bez tohto pometenca
Keďže tím je fakticky len názov, tak toto obmedzenie by nemalo praktický zmysel.
Mám dojem, že väčšina tipérov neberie nejako zvláštne príslušnosť k tímu.
Každú chvíľu mi prichádzajú upozornenia na odložené zápasy.
V tejto chvíli ostáva do Vianoc odohrať v najlepšom prípade 10 zápasov (plánovaných bolo 34). Neviem, či to má zmysel tipovať každý z týchto dní zvlášť.. zároveň neviem či už nie je neskoro na to aby sa nejak mimoriadne upravil tento predvianočný rozpis.
Rozmýšlam som napr. nad takým krokom spojiť to do jedneho hracieho dňa resp. aký máte názor k tejto situácii s ohľadom na ktl rozpis?
Minimálne bude treba po ukľudnení situácie sledovať nové termíny zápasov, aby sme ich mali dostatok na relevantné výsledky kôl.
Rozmýšlam som napr. nad takým krokom spojiť to do jedneho hracieho dňa resp. aký máte názor k tejto situácii s ohľadom na ktl rozpis?
Minimálne bude treba po ukľudnení situácie sledovať nové termíny zápasov, aby sme ich mali dostatok na relevantné výsledky kôl.
zrovna som odpublikovaval tie PPD zapasy. Zjednocovanie dni by som neriesil, bola by to praca naviac a ano, asi je aj neskoro.matolin279 píše: ↑pon 20. pro 2021 18:31Každú chvíľu mi prichádzajú upozornenia na odložené zápasy.V tejto chvíli ostáva do Vianoc odohrať v najlepšom prípade 10 zápasov (plánovaných bolo 34). Neviem, či to má zmysel tipovať každý z týchto dní zvlášť.. zároveň neviem či už nie je neskoro na to aby sa nejak mimoriadne upravil tento predvianočný rozpis.
Sledovat to skusim, ale nie vzdy mam cas, tak ma kludne pingujte tu alebo na email. Je potrebne to mat spravne aspon den vopred.
Inak na odpublikovanie zapasov by mali mat prava aj niektori z vas, a vlastne aj na pridavanie. Hlavne opatrne
Je to hrozný, no… Ale jak říká arek, budeme to muset takhle dotipovat. Výhoda je, že už není zápasové kolo, takže to tolik nezasáhne do výsledků…matolin279 píše: ↑pon 20. pro 2021 18:31Každú chvíľu mi prichádzajú upozornenia na odložené zápasy.V tejto chvíli ostáva do Vianoc odohrať v najlepšom prípade 10 zápasov (plánovaných bolo 34). Neviem, či to má zmysel tipovať každý z týchto dní zvlášť.. zároveň neviem či už nie je neskoro na to aby sa nejak mimoriadne upravil tento predvianočný rozpis.
este k tomu Chrisovi...
mne uz sa k nemu ani nechce vyjadrovat. Za tie roky urobil uz tolko blbosti, ktore nam vzali cas a energiu.
Ale specialne pravidla by som na take situacie skor nevytvaral, predsalen sa to nestava tak casto. Radsej by som to posudzoval individualne. Tzn ze nemusime dat licenciu kazdemu, kto sa prihlasi.
V dalsej sezone by sme urcite nemali dovolit byt GM stefanovi a mozno teda ani Chrisovi.
S Chrisom je to ale zlozitejsie, pretoze ked ho vyhodime jednymi dverami, tak sa vrati druhymi. Tzn zalozi si nove konto a kym nebudeme mat kontrolu IP alebo potvrdzovanie registracii cez SMS, tak na neho neprideme.
mne uz sa k nemu ani nechce vyjadrovat. Za tie roky urobil uz tolko blbosti, ktore nam vzali cas a energiu.
Ale specialne pravidla by som na take situacie skor nevytvaral, predsalen sa to nestava tak casto. Radsej by som to posudzoval individualne. Tzn ze nemusime dat licenciu kazdemu, kto sa prihlasi.
V dalsej sezone by sme urcite nemali dovolit byt GM stefanovi a mozno teda ani Chrisovi.
S Chrisom je to ale zlozitejsie, pretoze ked ho vyhodime jednymi dverami, tak sa vrati druhymi. Tzn zalozi si nove konto a kym nebudeme mat kontrolu IP alebo potvrdzovanie registracii cez SMS, tak na neho neprideme.
S tím prvním bodem souhlasím.arek píše: ↑pon 20. pro 2021 18:55V dalsej sezone by sme urcite nemali dovolit byt GM stefanovi a mozno teda ani Chrisovi.
Pokud jde o nové konto, dá se to obejít jednoduchým pravidlem, že GM musí mít odtipovanou minimálně jednu sezonu v KTL, nebo být zaregistrovaný před určitou dobou a podobně.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé