Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Big Bad Bruins

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

12:3 beriem vsetkymi 10timi, i ked:)
uz som si tu chcel postnut dalsie historicne okenko s mojim rekord.winnerom 14:1 ci 13:1, v samom zavere to dunim skorigoval vdaka Wedge roletke, kde este benchoval Knighta (zrejme si chcel ustrazit aspon GA) pri vysledku 1:0...skôr zamrzela otocka pri FW, kde na poslednu chvilu pre chorobu vypadol Staal a uzdraveneho Lindholma uz nebolo mozne aktivovat...nic to, 2_ciferny vyraznejsi win sa mimoriadne rata, ideme na Wallstedta.....
Obrázek

dalsie historicne okenko, opät v ramci G...7icka...prakticky hned od uvodu dvaja zrakveni keeperi, do toho casu latanie platanie, aby som vôbec v prave dohratom tyzdni vykryl potrebnu 4ku...do karat nezahral navrat sexHarta, Schmid sa zatial chyta, podobne ako Bussi, ktory by mohol dostat viac priestoru, kedze Freddie je zatiel dost marny....aktualne uz Kochetkov fit, tak uz by sa to mohlo nejako ustalit (ktohovie dokedy

lol, skoro vsetky add padli na G tahy s tym, ze boli na holy onen, Milic nastupil ked ho nepotreboval (aj to len striedal) a Spencer po addnuti send ahl.....aj z tohto pohladu je vyhra nad Lukasom cenna a paradoxne, pri tej 7icke to klaplo 5:1 (roletka Schmida ceresnicka
cepi píše:
pon 08. pro 2025 12:55
lol, skoro vsetky add padli na G tahy s tym, ze boli na holy onen, Milic nastupil ked ho nepotreboval (aj to len striedal) a Spencer po addnuti send ahl.....aj z tohto pohladu je vyhra nad Lukasom cenna a paradoxne, pri tej 7icke to klaplo 5:1 (roletka Schmida ceresnicka
Moji brankári predviedli 100%-ný výkon, takže ten výsledok až tak prekvapivý nie je. Moja stratégia bola modliť sa, aby si nedal štarty. :-D

Do tejto sezóny som išiel s tým, že konečne nebudem musieť riešiť brankárov. Takže samozrejme Markstrom zabudol chytať a naopak Wallstedt sa to v lete naučil. Takže trojka Daccord je ako tak najspoľahlivejší, škoda, že ten tím pred nim nie je.
yop, tvoje G vykony boli vskutku luxusne :-D a znacne mi to ulahcili...ja riesil aspon tu 4ku, tie add boli uplne na onen, no nemohol tusit, ze naskoci Schmid s roletou, ci v zavere Kochetkov, v tom poslednom dni som si to uz v pohode ustrazil, kde este nechal solidneho Greavsa na benchi, ale po stvrtku to bolo este take vselijake no
tak aj ja som bol s 3imi G keepermi ze konecne na pohodu, tak opät to potrebujem mat v merku a mat to tam G nadbytocne
wtf tyzden....v zavere tyzdna dotahovacka, ktora akurat tak zmiernila hroziacu 2_ciferku...nebyt bull shit krokov, cele to mohlo, malo dopadnut uplne inak...ten tah s Bussim (Hildebym) doteraz nepochopim...pustim ho k vode, aby som si hned nasledne uvedomil, o koho som prisiel....cakal na opätovny fa tah, kde ma ale waivrom Anty predbehol (co sa z jeho strany ocakavat dalo:), takze prioritou c.1 ho bolo takoj uckaj ziskat spät, co sa nastastie podarilo....stalo ma to sice 18.kolo (ale tak mam 20), no aj touto zbytocnostou, som prisiel o G staty proti Joeimu, kedze Bussi zapisal 3 vyhry, co by hned vyzeralo inak....moja pitomost, podstatnejsie je, ze je spät a realne to vyzera, ze by mohol byt dlhodobou 1tkou Canes, kedze Freddie dosluhuje a Kochetkov obcas zakolise+hroziace ir_ka

aj o zvysnych tahoch radsej pomlcim, Dickinson na jeden zapas a Marchment na ten posledny, kde mu potom zasvietilo out a uz nemal odkial brat...a to som chcel ceknut Demidova, kde by mi aj ten jeden bod stacil na zrovnanie celkovych bodov...nasrac, keby keby, ponaucenie a hele tetkom petrik, ktory fasol riadnu kefu...ukazkovo striedam w/l , tentokrat to vychadza na .....

k premierovemu trejdu, kus za kus, Boeser vs. Stamkos, keepovanie Boesera bolo len cisto na vyplnenie keeper rostera, Stamkos sa uviedol 4 kuskami, skoda len, ze bol este na ten zapas u yzyho:) ale bude rozhodne vitanejsim typom
G okienko - Hill by sa mal odhadom vratit niekedy v marci (co sa uz bude riesit PO..), tak aby mu nebolo smutno, po sezone ma keep_Kochetkov (bedrovy klb)...ak by netrejdol spätne Bussiho dovi dopo, (tato strata by zamrzela este viac ako IR oboch keeperov), uzitocnym tahom sa ukazalo keepovanie Greavsa, ktory si pocina viac ako slusne a caro sexy_Harta by mohlo pomaly ale isto vyprchat, takze nakoniec to az tak zle nevyzera, akurat, ze su dlhodobo zaplnene 2IRka v ramci G, co cini 5G na supiske:/ koniec G okienka:)
olalaaa, 4 -) 4 zapas bez prehry, priebezna 4 priecka, 4.kola do konca...cenene body proti druhemu Henymu, kde to skoncilo 8:8 (nezmyselne FA tahy, ktore som mal skôr vyuzit na posilnenie blokov) a vyhra proti prvemu Redymu, ktory si sice mohol v zavere postrazit navratmi Boldyho a Drai, ale na to sa historia pytat nebude:) kader zastabilizovany, sezonu uz teraz po x,y rokoch mimozy hodnotim za viac ako vydarenu a pripadne PO bude len ceresnickou...bude to napinave
hmhmhm
Obrázek
:groupwave:
po 3 sezonach luzrovania, resp. rebuildu:) zasluzena odmena (a to ani raz pri tych poslednych prieckach, som netahal na drafte ako prvy...taky yzy:)
to jedno vygumovane sa tykalo neexistujucej ligy
Obrázek

11 vyhier / 3remizy / 6 prehier, hlavne druha polka sezony na paradu

Obrázek

tyzden volna nepamätam, doprajem hracom riadnu :oslava:
ked ti 10tka hracov vykaze akurat tak :minus:

Obrázek

Obrázek

aj zamrzi, premierove finale nebolo daleko, Henymu kazdopadne gratulace, zabojujeme aj o tu bronz placku proti zdecimovanemu Redymu, pre ktoreho to mozno bude celkovo aj jahu rozlucka, no a ja to raz dam!
je z toho zasluzena 🥔 placka, v zavere dosla para, neskrtol by som si ani vo finale (mojich 33 oproti finalovym 62) kazdopadne sezonu ako taku, hodnotime vysoko uspesne a doprajem hracom aj samotnemu gm, vydatnu uhorkovu :oslava:

gratulace p.predsedovi (btb Ullmark), napinave finale ako lusk, kde Henymu skoro opät vysiel zaverecny obrat, nevyslo, tentokrat oslavuje o chlp ten stastnejsi
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES