Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

To je cista fantastika, ale je pravda, ze o Zherevovi a Montreale sa rozprava. Inak Klesla len nech pekne zostane na zapade, najlepsie v centralnej divizii, nejaka bitevna lod z Chicaga si ho musi podat, najlepsie sam dotknuty - Ruutu. Jop, to je sice len obrneny kriznik, ale ked na to dojde, hrat telom vie. Nash by sice bol vsade medzi top, ale bol by naozaj medzi najlepsimi? Osobne si myslim, ze Columbusu by pomohlo vsetko, najviac zo vsetkeho podpisat Berarda, dotiahnut spolahliveho brankara ci uz za Norrenu alebo pred Norrenu a nejakeho skutocneho ostrostrelca, jedna ruka netlieska.

Čo bolo medzi Kleslom a Ruutuom? Ak mu Klesla urobil niečo zákerné, tak si to dúfam odnesie, také veci musia byť potrestané.
Klesla je síce dobrý obranca, ale stále to stačí na priemer. My potrebujeme ofenzívneho a rýchleho obrancu a takým Joni je.
Ja nehovorím, že je to reálne, hovorím, čo by sa mi páčilo :wink: . Koľa je šikovné krídelko, rýchle, ale mal by posilniť najdôležitejší sval zvaný srdce. Z tohoto dôvodu ho Bykov nezobral na MS. Ak je Jopom myslíš Langa, tak je pravda, že telom hrať vie, keď chce. Problémik je ten, že on väčšinou nechce :) .
Ă

Mas bujnu fantaziu, keby zacnem vypisovat, ako si to predstavujem, skoncili by sme minimalne o hodinu.... Na Kleslu penili samotni ceski chalani. V priprave totiz surovo sfauloval Ruutuho (Tuoma) a sposobil mu zranenie, ktore ho vyradilo do konca jesene. Mam referencie, ze samotny Klesla je vsak celkom spolahlivy obranca. Nemozes Habs zobrat ich istotu v brane = Halaka, Huet je dobry, ale nie som si isty, ci Dannis uz dorastol na NHL naplno. A Bryz je jediny schopny brankar u Ducks, Caron odisiel do Svajciarska.... Mozno by pre Blue Jackets nebolo zle zobrat si na vypomoc ostrielaneho Burkeho, ked neprsi, aspon kvapka, vdaka skusenostiam by im mohol zabezpecit to, ze vysledky nebudu debakle, ale tesne a je na Nashovi s partiou, ci vitazstvo preklopia na svoju stranu....

:) Do vaší debaty okolo Columbusu zasahovat nebudu. :D Ale dÄ›vÄŤe,ty jseš zlobivá holka.Jarouška Haláka by se ti zachtÄ›lo :D Tak to tedy by opravdu nešlo :twisted: .V tom má chorche celkem pravdu!RozebĂ­rat nás nemĹŻĹľete :D Ale teÄŹ vážnÄ›.Yann Danis se nepatrnÄ› zlepšil ,proti loĹ

montreal píše::) Do vaší debaty okolo Columbusu zasahovat nebudu. :D
Prečo, ja budem len rada :) . Viac hláv, viac kapusty, ako hovorí staré slovenské príslovie 8).
Chorche, naše úvahy ohľadom toho, koho vymeniť a koho získať rieši heslo v mojom podpise. Voľný preklad: "Šedivá, drahý priateľ, je každá teória, a strom života večne zelený" :wink: . Pre zaujímavosť, je to od Goetheho.
Toto Klesla pekne prepískol, sám vidíš, že som veľká fanúšička Columbusu, ale dúfam, že si ho niekto z Chicaga podá.
Ă

Takže je podpísaný Kris Beech. A ja sa pýtam, načo??? Máme plno centrov: Fjodorov, Brule, Fritsche, Brassard, Novotný, Wright, Malhotra, Platt, Konopka. Túto stratégiu nechápem :?: :?: :?: , podpíšu Novotného, Hejdu a Beecha namiesto toho, aby podpísali jedného kvalitného ofenzívneho obrancu, keď už sme stratili Berarda :!: :!: :!: .

Obrázek

... zdar sousedi, koukam taky tu fanousci obcas nechapou strategii GM. No nic ...

Borci reknete mi neco o tom vasem/nasem slavnym MacLeanovi ... co se k nam s penezma prihrnul. Co je to zac a jak u vas GMoval ?

safa píše:... zdar sousedi, koukam taky tu fanousci obcas nechapou strategii GM. No nic ...

Borci reknete mi neco o tom vasem/nasem slavnym MacLeanovi ... co se k nam s penezma prihrnul. Co je to zac a jak u vas GMoval ?
Pozri na výsledky klubu. Ale možno sa mýlim. Najlepšie bude, ak si pozrieš názory fanúšikov Columbusu: http://hfboards.com/showthread.php?t=408253

Niekde na nete som presun Zherdeva do Montrealu zachytil ako spekulaciu. Hm, zrejme budu Blue Jackets veselo obchodovat, alebo prevychovaju centrov na kridla, pripadne chcu zautocit na Calder Cup, centrov maju na dva timy!

Pošuškáva sa o výmene Žerdeva, to je fakt. Ale pravdu povediac, jeho odchod by ma netrápil. A s tými centrami súhlasím. Chýba nám kvalitný ofenzívny obranca a vedenie sa rozhodne kupovať centrov. A k tomu nie kvalitných. Novotný môže hrať tak maximálne v treťom útoku, Beech taktiež. I keď Novotný bude hrať pravdepodobne krídlo.
PodÄľa mĹ

Za sucasnej situacie, ale pozor, celkom zaujimave by bolo sledovat aj moznost prichodu nejakeho hraca, sa s tym neuvazuje? A Foote uz musi byt unaveny z tych prehier, nepyta sa do ineho, lepsieho timu? Verim tomu, ze v L.A. by po nom vystartovali ako po udenom, je lepsi, ako Miller....

..Zherdev nech je aky je, pre tim CBL v momentalnej situacii nepostradatelny, kedze sa neriesila ziadna kvalitna kupa..prve 2 utocne lajny mĂ´ze byt, ale len v tom pripade, ze sa Fjodorov prebudi...inak..ale ako tvrdim, je chabe mat pouze 2 "naslapane" lajny..

mt, Malhotra a Chimera v 4 lajne.. :?: :!: ..to sa mi nie moc pozdava..u mna Malhotra (ako center) figurujuci v 2 lajne..mladici Brule, ci Svitov sa na predsa len skusenejsieho Mannyho chytat nemĂ´zu!

neexistuje, aby Chimeru, ako 2 najproduktivnejsieho hraca supli do 4 lajny, podla Teba :) davam ho do 3..nevidim celkom realne ani pĂ´sobenie Tebou spominanych borcov v 1 lajne..tak skusim aspon tie prve 2 utocne

Vyborny-Fjodorov-Nash
Modin - Malhotra - Zherdev

..pred spustenim sezony sa rad vratim na tuto stranku, aby sme si to pripadne porovnali :frajer2:

Ale to vies, CBJ nema az takych kvalitnych hracov, tak tam moze hrat aj kadejaka Chimera. :D Sorry, tym som nechcel povedat, ze ten na to nema. Praveze ma.

zial (pre fans CBL) musime cerpat z modrokabatnickeho, povedzme si na rovinu z nie prilis kvalitneho sudka (v porovnani s inymi timami)

Zasa nie kazdy si moze dovolit draftovat Nasha, skoda pre CBJ, ze je len jeden.

cepi píše:..Zherdev nech je aky je, pre tim CBL v momentalnej situacii nepostradatelny, kedze sa neriesila ziadna kvalitna kupa..prve 2 utocne lajny mĂ´ze byt, ale len v tom pripade, ze sa Fjodorov prebudi...inak..ale ako tvrdim, je chabe mat pouze 2 "naslapane" lajny..

mt, Malhotra a Chimera v 4 lajne.. :?: :!: ..to sa mi nie moc pozdava..u mna Malhotra (ako center) figurujuci v 2 lajne..mladici Brule, ci Svitov sa na predsa len skusenejsieho Mannyho chytat nemĂ´zu!

neexistuje, aby Chimeru, ako 2 najproduktivnejsieho hraca supli do 4 lajny, podla Teba :) davam ho do 3..nevidim celkom realne ani pĂ´sobenie Tebou spominanych borcov v 1 lajne..tak skusim aspon tie prve 2 utocne

Vyborny-Fjodorov-Nash
Modin - Malhotra - Zherdev

..pred spustenim sezony sa rad vratim na tuto stranku, aby sme si to pripadne porovnali :frajer2:
Cepi, ja by som najradšej videla Ăştok Fritsche-Svitov-Chimera. TĂ­to chlapci si na Äľade (v šatni neviem 8) ) vĂ˝borne rozumejĂş. Na druhej strane, NovotnĂ˝ v štvrtej lajne hraĹĄ asi nebude. Modin a VĂ˝bornĂ˝ budĂş pravdepodobne hraĹĄ spolu, tĂ­to hráči hrajĂş spolu prakticky naslepo. A medzi nich je ideálnym centrom (podÄľa mĹ

The Thrasher: Si normální Norrena je super gólman :super: . Za to Conklin to je díra, která se jen tak nevidí, naposled chytal jakž takž na MS ale před 3 nebo 4 roky ale od tý doby děs a hrůza! :dole:

mtv-sk: Berard se mi v poslední době nelíbil, byl strašně moc zraněnej a když naskočil jednou za čas na led tak nic moc a hlavně hrál hodně špatně vzadu, což by se zadákovi nemělo stávat :dup: a k Beechovi, já myslim, že ho chtějí vyzkoušet za 585,000 to neni vubec moc a kdyby se chytil tak mají dobrýho centra se kterým pak můžou prodloužit :dance:

Jo a ještě Novotný má potenciál na to aby se stal hráčem do druhého útoku, tomu lidi věřte :champions:

:) Nějak zapomínáte na Pascala LeClaire.Mám dojem,že neřekl poslední slovo a trenér Hitchoch mu dá určitě vedle Norreny důvěru.Conklin je totálně z formy,ale byly doby,kdy si ho v Edmontonu nemohli vynachválit.Ještě bych úplně neodepisoval,třeba se chytí!!!

montreal píše::) NÄ›jak zapomĂ­náte na Pascala LeClaire.Mám dojem,Ĺľe neĹ™ekl poslednĂ­ slovo a trenĂ©r Hitchoch mu dá urÄŤitÄ› vedle Norreny dĹŻvÄ›ru.Conklin je totálnÄ› z formy,ale byly doby,kdy si ho v Edmontonu nemohli vynachválit.JeštÄ› bych ĂşplnÄ› neodepisoval,tĹ™eba se chytĂ­!!!
Conklin už v Columbuse nechytá, takže mi je úplne jedno, či má formu, alebo nie :wink: . S Leclairom súhlasím, v minulej sezóne ho brzdili zranenia. Hitch dá príležitosť každému, zavisí na hráčovi, či ju využije, alebo nie. A to platí aj pre Leclaira.

Pascal Leclaire neměl moc možností ukázat co v něm je, bohužel kvůli zranění ale když nastoupil tak chytal dobře (viz. LA Kings) . Podle mě se z něj stane velice kvalitní gólman

MartinFC: Berard je šikovný ofenzívny obranca, aj napriek zraneniu. Okrem toho, v minulej sezóne odohral minimum zápasov, takže ťažko súdiť.

O Novotnom si myslím svoje, dúfam, že sa mýlim. Ale ako som už písala, chýba nám ešte jeden ofenzívny útočník, pretože Klesla v tomto sklamal. Jediný kvalitný ofenzívny obranca je Hainsey. Je ešte jedna možnosť a to tá, že sa Fjodorov presunie do obrany, čo by bolo asi najlepšie.

Kandidátov na centrov prvých dvoch útokov máme plno: Brule a Brassard, naše asi najväčšie nádeje na tomto poste, Fritsche, Svitov, ktorý je lepší ako Novotný, ďalej už spomínaný Novotný, možno Beech. I keď ja si myslím, že Novotného Hitch využije na krídle, tak, ako aj Beecha.

Martin, nevieš, ako možno získať videá zápasov Columbusu? Pretože: a). "Galaxie Sport" by sa mohla premenovať na "NY Rangers Sport", okrem toho, Columbus veľmi "neletí", najmä na Slovensku 8)b). Cez net nemám možnosť pozerať, nemám dostatočný netový program (laicky povedané) a vyše 1000 Sk obetovať odmietam.

Berard sa vratil po vaznom zraneni, tohtorocne stats su tazko skreslujuce, beztak odohral len 11 zapasov! Fedorov je jediny vyznamnejsi center a novotny Svitova zje na olovrant, ti dvaja sa ani porovnavat nedaju, to je ako porovnavat Fedorova a Novotneho, cize 1 Novotny = 2 Svitovovia. BTW: Preco fandite prave Columbusu? Slovaci tam odohrali minimum.

k tým brankarov ja by som jedneho z dvojic Norena Laclaire vymenil a získal lepší tovar bo obaja supiš brankari načo oboch držať...
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE