DĂky cepi.To jsou moje názory,kterĂ© jsem pĹ™ed nedávnem psal.A aniĹľ bych to tušil,Ĺľe vedenĂ Montrealu Ăşsty svĂ©ho GM si to myslĂ takĂ©.FandovĂ© HABS se mnou moc nesouhlasili,chtÄ›li by hotovĂ© hráče.Všichni zapomÄ›li,Ĺľe Higgins,Ryder,Komisarek ještÄ› nedávno hráli farmu a jen dĂky tomu,Ĺľe se vedenĂ nebálo jim dát pĹ™ĂleĹľitost,mĹŻĹľeme je dnes obdivovat.Je to i o odvaze vedenĂ a trenĂ©ra.NÄ›kdy he to zkrátka risk!!Tlak na vĂ˝sledky je obrovskĂ˝,zvláštÄ› v samotnĂ©m Montrealu.Reakce fandĹŻ byla taková,Ĺľe jen s nadšenĂm se nevyhrává,je tĹ™eba zkušenost.CoĹľ je jistÄ› pravda.Ale já tvrdim jedno.A poslednĂ události na volnĂ©m trhu free agents,mÄ› v tom jen utvrdili.Hráči na trhu budou prostĹ™ednictvĂ˝m svĂ˝ch agentĹŻ dražšà a dražšĂ.A kluby se slabšĂmi financemi si ty nejlepšà nebudou moci dovolit

Cesta průměrně finančně silných klubů je poctivě a důsledně draftovat a prostřednictvým farem hráče vychovávat

Tak,aby kdykoli bylo potřeba doplnit mužstvo,bylo kam sáhnout.Kdo to řádně nedělá,nebo v minulosti nedělal, doplatà na to

To platĂ i pro silnĂ© kluby,protoĹľe ceny hráčů nesmĂrnÄ› vylĂtly nahoru.Nám zaÄŤĂnajĂ dozrávat plody z minulosti.Lattendresse,Laperiere,Kosticyn,Halák to zkusili v NHL loni.A vĹŻbec si nevedli špatnÄ›.UrÄŤitÄ› se ještÄ› zlepšĂ.TeÄŹ je Ĺ™ada na dalšà hráče z tak ĂşspěšnĂ© farmy Hamiltin Buldogs.Grabovskij,Chipchura,O´Byrne,D´Agostinni a dalšà hráči jiĹľ pĹ™esvÄ›dÄŤili,Ĺľe by mÄ›li bĂ˝t minimálnÄ› na zkoušku nasazeni.Nejsou to vyslovenĂ nováčci a nÄ›kteřà jiĹľ pár zápasĹŻ v NHL odehráli .NÄ›jakĂ© zkušenosti z MS 20 a farem majĂ,velkou pak z letoÄŤnĂho PO Calder Cup

.NavĂc jsou i vĂtÄ›zovĂ© Calder Cupu

Podle mÄ› je jen otázka dvou.třà zápasĹŻ,kdy si zvyknou na tempo samotnĂ© NHL.Kapitola sama pro sebe je Cory Price.V jeho pĹ™ĂpadÄ›,bych se nebál i riskovat

A jsem opravdu rád,že ho vedenà chránà od tlaku a nechá na něm,kdy chce do NHL skočit

A dejte za ÄŤas na má slova.Toto je vĂtÄ›znĂ˝,soutěživĂ˝ brankář

.Jednou se mu bude klanět celá NHL.

Ve dvojici s Jardou Halákem budeme mĂt na postÄ› brankáře esa

O tom nepochybuji

BlĂzká se na lepšà časy v Montrealu