Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

TBL píše:ProblĂ©m vidĂ­m v tom, Ĺľe bol draftovanĂ˝ v 2002. A pokiaÄľ draftovanĂ˝ hráč nepodpíše s danĂ˝m tĂ­mom zmluvu do 5 rokov, tak sa stáva automaticky voÄľnĂ˝m hráčom a tĂ­m, v tomto prĂ­pade Tampa, na neho stráca práva. To by ma zaujĂ­malo, ÄŤi má podpĂ­sanĂş zmluvu :shock: .
... myslim ze ma, ze ho Jay podepsal asi pred trema tydnama. Ted to ale nejak nemuzu najit a uz musim letet vyzvednout deti.

Zatim se mejte ...

Hannu píše:Rozhodne by som s nĂ­m podpĂ­sal...Safa- ani nie z Bostonu iba Toivonen mi padol do oka...no je to mojĂ­m druhĂ˝m ja tĂ­mom prvĂ˝m je NJ Devils oddetstva ÄŤiĹľe uĹľ 15 rokov :D :D :D
Či ešte je čas, lebo 5 rokov od draftu 2002 už uplynulo :x .

TBL píše:No, ono by mi to nevadilo, lebo v podstate by som to robil aj pre seba, lebo by som sa dozvedel veÄľa zaujĂ­mavĂ˝ch informáciĂ­ pri pĂ­sanĂ­ aj ja sám :roll: .
... presne tak to beru ja ;-))) navic se clovek pocvici v anglictine ;-) . Takze az se rozhodnes tak mi PLS napis na safa (zavinac) list.ru a ja ti zridim ucet.

OK, tak ti napíšem, asi ešte dnes :) .

safa píše:
TBL píše:ProblĂ©m vidĂ­m v tom, Ĺľe bol draftovanĂ˝ v 2002. A pokiaÄľ draftovanĂ˝ hráč nepodpíše s danĂ˝m tĂ­mom zmluvu do 5 rokov, tak sa stáva automaticky voÄľnĂ˝m hráčom a tĂ­m, v tomto prĂ­pade Tampa, na neho stráca práva. To by ma zaujĂ­malo, ÄŤi má podpĂ­sanĂş zmluvu :shock: .
... myslim ze ma, ze ho Jay podepsal asi pred trema tydnama. Ted to ale nejak nemuzu najit a uz musim letet vyzvednout deti.

Zatim se mejte ...
Tak som pozeral na toho Koshechkina...
Mal podpísať, ale rozhodol sa ešte rok zostať v HC Ak Bars Kazan, kde prestupuje z Lada Togliatti.
Tak teraz neviem, ako to je, či si bude môcť o rok vybrať zo všetkých ponúk, alebo bude mať na neho stále práva Tampa :shock: .
Ale možno mám zlé informácie...

Tak ešte pár dotazov:

Safa sa pýtal okram Janika a Pratta aj na Delmora - on hral na farme za Springfield Falcons a potom myslím získala na neho práva Atlanta a sezónu dohral na farme za Chicago Wolves.

Ĺ koda, v sezĂłnach 2001/02 a 2002/03 mal za Nashville fantastickĂş bilanciu - 16 + 22 = 38 a 18 + 16 = 34 :shock: .

U nás sa akosi nepresadil :( .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

No, Lukowich má aj v profile na stránke http://www.tsn.ca napísané, že je skôr defenzívny bek. To síce ešte o ničom nesvedčí, lebo na týchto stránkach majú často chyby, ale predsa...

Ale myslim, že nemá cenu sa o tom hádať, ďalšia sezóna ukáže.

Túto sezónu mal inak za NJD 19:57 za zápas - myslím, že sa teda dostal aj na tie presilovky...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

K Taylorovi - neviem, či by bol ešte prospešný vo svojom veku. A keby skončil, nezaberal by 500 000 z rozpočtu a mohol by dostať nejakú funkciu vo vedení ako Dave Andreychuk.

Každopádne skoré uzdravenie :!: .

No a ku kapitánovi - pokiaľ by sa Jayovi zdal Brad ešte mladý, tak možno Boyle alebo Gratton. Alebo traja asistenti...

Ten nápad s tými rozhovormi je výborný, realizácia ale bude náročná, nepoznám žiadny spôsob ako získať kontakt na hráča Tampy...

Ruslan Fedotenko
Ruslan Fedotenko mieri do NYI... Veľa šťastia Ruslan, mal som ťa rád :cry: .

"Perrin can kiss my ***!" - :shock: , tak toto vraj povedal Torterella na margo Ericovho odchodu :lol: .

»04.07.2007 Tampa Bay získala z New Yorku Rangers obránce Bryce Lampmana a na oplátku na Manhattan poslala útočníka Mitche Fritze. více na stránce TBL

:wink: Tak jste se hoši také dočkali posily.Bohužel tohoto obránce vůbec neznám,takže nemám další informace. :!:

Bryce kdo ? Cim dal tim lepsi ... podle statistik letos jeden (slovy JEDEN) odehrany zapas za NYR ... ja to vidim ze v Norfolku bude precpano. Jayi ... ale dobry kdyz by byl jeste jeden prvoligovej bek tak by bylo lip, ale i takhle to asi zvladnem...

TBL píše:Tak som pozeral na toho Koshechkina...
Mal podpísať, ale rozhodol sa ešte rok zostať v HC Ak Bars Kazan, kde prestupuje z Lada Togliatti.
Tak teraz neviem, ako to je, či si bude môcť o rok vybrať zo všetkých ponúk, alebo bude mať na neho stále práva Tampa :shock: .
... mmno myslim, ze to ma Jay osefovany a neverim, ze by si ho nechal utect.

TBL píše: K Taylorovi - neviem, ÄŤi by bol ešte prospešnĂ˝ vo svojom veku. A keby skonÄŤil, nezaberal by 500 000 z rozpoÄŤtu a mohol by dostaĹĄ nejakĂş funkciu vo vedenĂ­ ako Dave Andreychuk.

No a ku kapitánovi - pokiaľ by sa Jayovi zdal Brad ešte mladý, tak možno Boyle alebo Gratton. Alebo traja asistenti...
... mmno prospesny moc nebyl ani jako kapitan ;-) ale stejne jako Dave je to nejspis fajn chlapik. Jinak Brada bych Cckem nezatezoval navic pri jeho lonske stagnaci ... Gratton je sice starej navratilec ale s nikym v tymu jeste v NHL nehral takze Ccko bych mu asi rovnou taky nesveril ... Boyler je docela asi dobra volba.
Ten nápad s tými rozhovormi je výborný, realizácia ale bude náročná, nepoznám žiadny spôsob ako získať kontakt na hráča Tampy...
... mmnojo to asi bude trochu uskali ... ale treba se to nekudy povede. Aspon rookies jako je treba Kvapil .
Ruslan Fedotenko mieri do NYI... Veľa šťastia Ruslan, mal som ťa rád :cry: .
... Buh mu zehnej, ja jsem ho sice moc nemiloval takze byt je to strelec poharovych golu mne prilis chybet nebude (vloni toho moc neukazal a to IMHO ani ve smyslu snahy). NYI by si hlavne meli hlidat Fedexovo zdravi ...
"Perrin can kiss my ***!" - :shock: , tak toto vraj povedal Torterella na margo Ericovho odchodu :lol: .
... to me na Johna docela mrzi ... tedy pokud je to pravda, znas ty novinarske kachny/kacice ;-) . Naopak Eric byl vzdycky muj oblibenec ... dric do posledniho hvizdnuti.

Tak loučení s Fedotěnkem je celkem smutné, vystřílel nám pohr ve finále, odehrál pár dobrých sezon v tampě, ale ta minulá mu vůbec nevyšla a tak se dalo čekat že odejde, že bych jeho odchodu ale po minulé zbabrané sezoně litoval to se říct neda.

To si myslĂ­m, loni to byla z jeho strany "total haluz"......... :wink: 8) !!!!

... mmno ono uz pred minulou sezonou bil Jay stran Fexede hodne opatrnej ... myslim, ze klub o jeho zdravotnich problemech vi svy a dost mozna o dost vic nez se dostane na verejnost.

Ostatne ... u Flyers o Fedotenkovi asi taky vedi svoje ;-) , ne ?

Tampa prodloužila smlouvu s nadějným obráncem Egenerem jednoroční kontrakt.
Obrázek
Tampa podepsala i jedoroční kontrakt s Danem Jancevskim, který zatím odehrál v NHL va zápasy za Stars takže půjde ais na farmu.
Obrázek

... sakra to uz nevim kam to v tom Norfolku budou davat .

http://www.theahl.com/news/league/index ... le_id=7858 Dan Jancevski z Bulldogs přestupuje do farmy.V bojích o Calder Cup si vedl skvěle,proto mě štve ,že Montreal ho pustil.Tenhle obránce má budoucnost.Dobrý nákup :!: :!: :!:

... fakt ? Tak to diky MTL za priblizeni, to jsou (pro nas) jak se zda dobre zpravy.

EDIT: ... mmno pockej nadejnej mozna tak pro AHL, je ju 26 let a je jeste stale v AHL ? No nevim, skoly nemam, ale to IMHO moc nadejne nevypada ...

neviem sa mi zda že postupne sa začína Tampa orientovať na mlade talenty...aj naš Stanislav Lašček bol tuším na farme Tampy ne?Dačo som o nom počul že to je talent no moc o nom neviem

Jezis ludia :D clovek dve tyzdne neni doma, a vy tu tolko teho pisete :D nooo, vidim, ze dost vela sa udialo v Tampe :D

Lukowich slavil najvacsi uspech prave v Tampe, predtym ani potom to nebol nijak vynimocny hrac, Tampa moze byt rada, ze ziskala aspon taku posilu.

... to si pis ze je rada ;-) ale obavam se, ze s vyraznejsima posilama uz moc pocitat nemuzem. A Denise asi taky nikdo nechce...

asi Denise vykoupíme ze smlouvy, co nám zbývá?

Na arbitráž půjde z tampy jenom craig, tohoto mladíky bych si přál udržet :)

Denis je sice drahy, ale prave to je to, nech mi niekto povie, kde chce Tampa nabrat dobreho brankara, ked trojici hracov ide polovica rozpoctu....

tak sezonu začnem odvetou proti New Jersey :twisted: zajimavý zápas by to mohl být pro Lukowiche, který přišel do Tampy právě od Ďáblů. Ostatně doufám že se chystá odveta :twisted:
9521 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO