Organizační záležitosti

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Preshow Destroyers keepers:
Connor HELLEBUYCK
Jordan BINNINGTON

Brandt CLARKE (z prospect poolu)
MacKenzie WEEGAR
Erik KARLSSON

Alexander OVECHKIN
Anze KOPITAR
Clayton KELLER
Tim STUTZLE
Alex DEBRINCAT
Bo HORVAT
Dylan STROME
NoBa Witchers Keepers

Nico Hischier
Nick Suzuki
Mathew Barzal (trade)
Pierre Luc Dubois (trade)

Artemi Panarin
Adrian Kempe
Gabe Vilardi
William Eklund

Roman Josi
Luke Hughes

Igor Shesterkin
Spencer Knight (trade)
Big Bad Bruins

A.Hill
P.Kochetkov
J.Greaves

Z.Werenski
A.Nikishin

J.E.Ek
D.Cozens
J.Kulich
W.Johnston
B.Tkachuck
C.Gauthier
B.Boeser
Hogsmeade Hedgehogs keepers

Letos možná vůbec poprvé bez jediné změny v off season.

Ilya Sorokin
Linus Ullmark

Rasmus Dahlin
Adam Fox
Shea Theodore

Sidney Crosby
Dylan Larkin
Mason McTavish
Leo Carlsson
Mitch Marner
Jason Robertson
Andrei Svechnikov

Prospects: P+ Devon Levi, P Ryan Leonard, dva sloty volné pro draft.
New Mexico Warriors Keepers

Connor McDavid
Auston Matthews
Kiril Kaprizov
Lucas Raymond
JT Miller
JJ Peterka
Dylan Holloway
Logan Stankoven

Brock Faber
Brandon Montour

Mackenzie Blackwood
Logan Thompson

Prospekti
Matthew Savoie
Jesper Wallstedt P+
Denver Blizzard - keepers

MacKinnon
Draisaitl
Reinhart
Boldy
Guenther
Fiala

Makar
Harley
Carlson

Vasilevsky
Bobrovsky
Montembeault
Halifax Royals - keepers

Sebastian Aho
Travis Konecny
Kiril Marchenko
Drake Batherson
Jordan Kyrou
Valeri Nichushkin
Alexander Barkov :nurses:

Josh Morrissey
Shayne Gostisbehere

Filip Gustavsson
Jacob Markstrom
Joey Daccord
COLORADO DRAGONS KEEPERS

Jack EICHEL
William NYLANDER
Marco ROSSI
Matthew TKACHUK :nurses:
Mark SCHEIFELE
Roope HINTZ (trade)
Pavel BUCHNEVICH

CHARLIE McAVOY
Evan BOUCHARD
Jakob CHYCHRUN

Jeremy SWAYMAN
Juuse SAROS (trade)
Chugwater Chokers 2025 Keepers

C – Logan Cooley
C – Robert Thomas
C, LW – Quinton Byfield
C, LW, RW – Seth Jarvis

LW, RW – Cole Caufield
LW, RW – Nikolaj Ehlers
LW, RW – Alexis Lafreniere
LW, RW – Timo Meier
LW – Matthew Knies
LW – Jake Guentzel

D – Miro Heiskanen

GK – Anthony Stolarz
Keep:
by Silesia Ice Miners

Nikita Kucherov
Jack Hughes
Filip Forsberg
Tage Thompson
Sean Monahan
Vincent Trocheck
Kent Johnson
Mika Zibanejad

Noah Dobson
Jackson LaCombe

Darcy Kuemper
Joseph Woll
Díky všem za včasný nasdílení keeperů.

Jako už tradičně, pár zajímavostí:

Nejvyšší rank u non-keepera: John Tavares (#53; Yzerman’s Red Army)
... o 20 pozice výše na ranku než loni Tomáš Hertl (Hogsmeade Hedgehogs)
Nejnižší rank u keepera: Jiří Kulich (#637; Big Bad Bruins)
... o 29 pozic níže na ranku než loni William Eklund (NoBa Witchers)

Nejstarší keeper: Alex Ovechkin, 40 let (Preshow Destroyers)
Nejmladší keeper: Adam Fantilli, 20 let (Yzerman’s Red Army)

Nejmladší keeper pool: Yzerman’s Red Army (Ø25,0 let; jediný hráč nad 30 let)
Nejstarší keeper pool: Preshow Destroyers (Ø30,4 let; sedm hráčů nad 30 let)
... za 7 posledních let teprve třetí případ (a první non-Heny) průměr nad 30 let

Nejvíce změn v keeperu poolu: Chugwater Chokers (6; stejně jako loni a předloni)
nejzajímavější na tomto jsou 4 zbrusu noví keepeři mezi útočníky loni, a 5 takových letos
Nejméně změn v keeper poolu: Hogsmeade Hedgehogs (2)

Kdo nejvíce omladil: nani92 (Yzerman’s Red Army; z Ø27,8 let na Ø26,5 let)
Kdo nejvíce zestárl: Joe S. (Colorado Dragons; z Ø26,8 let na Ø27,8 let)
...jediný rok ze všech analyzovaných, kdy nikdo nezestárl ani o 1 celý rok (těsně)…
Na základě "popular demand" a kvůli olympiádě výjimečně sahám do pravidel v průběhu sezony a posouvám trade deadline o týden. Sice jsem ho aktualizoval před sezonou (výjimečně jsem nezapomněl), ale neuvědomil jsem si, že to přesně spadá na závěr OH pauzy, kdy z toho každej vypadl a byl ostatně i regulérní NHL freeze. Tak se všem omlouvám za "zásah vyšší moci".
Tak jsem se konečně dostal k obnovení ligy, sorry - mistrovská kocovina/blbě načasovaná dovolená. :scare:
NHL jako na potvoru startuje o něco dřív, ale pořád máme přes měsíc, tak snad vše stihneme.

Pokračujeme hádám/doufám všichni? :nono: :jupi:
Jinak menší avízo, se kterym hádám nikdo nebude mít problém:

Letošní základní část má 84 zápasů, takže se i hranice prospectů posune z 82 na 84, nicméně to bude platit až pro příští léto, tak zatím jen abyste se nedivili. Díky Henymu za připomenutí.
:!: ZMĚNA GM :!:

Po dlouhé době se uchyluji k nepopulárnímu kroku, a sice výměně GM bez toho, aby o to sám požádal. Zároveň nicméně nelze říct, že by to pro Denver Blizzards bylo zcela bez varování - minulá sezona už nesla známky alarmující neaktivity (suverénně nejméně addů, pozdní reakce na zranění, omezená přestupová aktivita...), kterých si všímali i ostatní GM v lize, a byť se franchise loučí na skvělé 3. příčce, činila tak do značné míry ze setrvačnosti. Core čítající MacKinnona, Draisaitla a Makara si zkrátka v zájmu kompetitivní ligy zaslouží jinačí péči.

Zároveň nedělám změnu pro změnu, protože Redyho sílící letargie se překrývá s jedním z vzácných návratů na fanta scénu, kterých nelze nevyužít: proto vítám zpět honzisse - svého bývalého co-commishe, jaksepatří nabitého energií po letech strávených v ústraní.

Redymu tímto každopádně děkuju za roky kvalitní hry a třeba se naše cesty zase skříží. :) Honzissovi zároveň přeju hodně zdaru a trpělivosti, let's go! :waa:
BIG BAD BRUINS

J.Ericsson Ek
D.Cozens
W.Johnston
B.Tkachuk
P.Dorofeyev
C.Gauthier
M.Michkov

Z.Werenski
A.Nikishin

B.Bussi
P.Kochetkov
J.Greaves
Právě jsem se dozvěděl tu nemilou zprávu, tak jenom přeposílám část zprávy poslanou fantomasovi na vysvětlenou i ostatním:

"OK, chápu to. Beru hlavně výtku ohledně trading aktivity, ostatní jsem se snažil jak jen bylo v mých možnostech. Yahoo mě bavilo, bohužel mám ale od začátku mého působení jeden handicap a to sice, že sleduju hodně zápasů NHL a to zpravidla ze záznamu až následující den večer a vyhýbám se tedy všem výsledkům a webům s NHL tématikou kvůli spoilerům. Jak mi přibývají děti, tak se mi často v poslední sezóně stávalo, že jsem se k zápasům Avs dostal dokonce ještě o den později. Z toho pramenily ty pozdní reakce na IR/DTD a často jsem se vůbec nedostal k těm víkendovým šachům s addy."

Jak o tom teď ještě přemýšlím, tak si dovolím dovětek. V trejdech jsem nikdy nebyl moc aktivní, taková byla moje filozofie. Já prostě rád sázel na svoje koně a bavilo mě si hráče vychovávat viz. Guenther, Boldy, Smith. V podstatě jsem se jen u špatných sezon, což byly paradoxně až do té poslední všechny, uchyloval k výprodejům nonkeeperů za picky. Takže mi vlastně ta první vydařená loňská sezóna tak trochu v tomhle smyslu zlomila vaz. Navíc i vzhledem k tomu, že jsem od začátku do konce byl jasně první, tak jsem ani neměl potřebu to lámat přes koleno, mám na mysli ty víkendové šachy a to že jsem občas nějaká zranění řešil s 1-2 dny zpožděním mi tak dramatické nepřijde... A žádné varování jsem taky vlastně nezaznamenal, jenom jsem si teď přečetl, že končím.

Btw nic ve zlém, ale co si tak matně pamatuju, tak oproti honzissovi jsem co se aktivity týče hotovej Macfarland. :-D

Každopádně všem hráčům děkuju za ty roky super zábavy a ať se daří!
Osobne nemozem povedat ze by som bol velkym fanusikom takehoto “nasilneho“ sposobu vymeny GM... sice som dal fantomasovmu oznamu lajk, ale to bolo skor v zmysle “vdaka za info“ a urcite nie ze “super, tesim sa“ :D

Z mojho pohladu by si Redy za tie roky zasluzil minimalne diplomatickejsi pristup, v prvom rade komunikaciu ktora by takejto vymene predchadzala.

Jedna vec je ze kazdemu sa moze stat ze mu na yahoo zostane menej casu, sam som si tym v druhej polke sezony presiel, prestal som pisat reporty po zapasoch a aj moja yahoo aktivita klesla. Ak som aj addy vyuzival, tak som vyrazne menej casu stravil nejakym hladanim a analyzou kto z FA by mi mohol pomoct najviac... v podstate som zobral prvych borcov co mi padli do oka :oops:

Druha vec je nakolko negativny vplyv to ma na hru ostatnych. Redyho vysvetlenie o mensej potrebe vyuzivania addov/trejdov vzhladom na dobre vyskladany kader ktory sa celu sezonu drzal na prvom mieste tabulky je pre mna uplne logicke a pochopitelne. Rovnako tragicky nevidim ani 1-2 dnove oneskorenie s umiestnovanim zranenych hracov na IR, kazdemu sa uz asi stalo ze dal DTD hraca na IR predcasne, on napriek tomu nastupil a ja ako GM som na tom viac stratil ako ziskal... ja za seba nemam pocit ze by mal Redyho pristup v minulej sezone negativny vplyv na moju hru :neviem:

Za mna to teda celkovo velmi nestastne, mozno trochu zbrkle a voci Redymu trochu neuctive riesenie situacie. Hlavne ak mu nepredchadzala ziadna diskusia o tom ako si Redy predstavuje/planuje svoju aktivitu v tejto sezone.

PS: Proti honzissovi samozrejme nic nemam
V zasade mozem dat ctrl-c ctrl-v k tomu co pisal petrik
OK, chtěl jsem Redymu odpovědět soukromě a poděkovat mu především za to, jak to vzal sportovně, ale koukám, že budu muset odpovědět a celou záležitost dále vysvětlit veřejně.

Předně, upozornit jsem Redyho sice mohl, ale jednalo by se spíš o avízo než o nějakou další šanci, takže by to reálně nemělo větší význam. Ultimáta a napomenutí jsem dával zkraje a nikdy to k ničemu víc než další protrápené sezoně nevedlo. Ze zkušenosti: pokud někomu dlouhodobě nezbývá na fantu tolik času a je to spíš čím dál horší, má pro to dobré důvody (a že Redy má ty nejlepší možné), které nějaká slovní výměna zkraje sezony opravdu nemá šanci přebít. Ve většině případů, které jsme ostatně několikrát i zažili, takoví GMs dávají funkci sami k dispozici. Redy se k tomuto kroku neuchýlil, a uprostřed životní sezony na to měl plné právo i mé pochopení, ale faktem je (a připomněl ho i on sám), že dlouhodobě se i z hlediska Yahoo ratingů bavíme o druhé nejhůře vedené franchise. Omezená trade aktivita je legitimní volba a taky to byl ten nejmenší ze tří jmenovaných důvodů; ten spíš jen tak vhodně doplňoval ty zbylé dva, které se projevovaly dlouhodobě, dramatičtěji, než jsou zde malovány (opravdu se nejednalo o 1-2 dny, opakovaně to byla delší období) a hlavně za přítomnosti tradičního "rule of thumb" - pokud si neaktivity všimne více GMs zaráz a nezávisle na sobě, je něco špatně.

Jedna věc je nepociťovat neaktivitu sám jako jedinec, jak píše petrik (byť já sám jsem rozhodně těžil z Redyho vlažné reakce na injury crisis během našeho SF), druhá - podstatně důležitější - věc je, když to právě přestává bejt o takové nahodilé osobní zkušenosti. Mou prací jako GM je tyto vnější hlasy neignorovat a věnovat jim patřičnou pozornost. Věřte, že toto rozhodnutí bylo jedním z těch nejtěžších, co jsem za ty roky udělal, protože s Redym bylo vždy fér jednání, a upřímně jsem doufal, že to nevyústí v bad blood, jako se zdá, že vyústilo. Ale rozhodnutí to zároveň nebylo unáhlené, jen holt nevyhnutelně stojí z velké části na mé vlastní intuici, která mě na druhou stranu zkraje existence této ligy vedla k podobnym krokum výrazně častěji, než bych býval chtěl, a myslím vždy HFL jako takové prospěla - až jsme dospěli do fáze, kdy je parita naší ligy na bezprecedentní úrovni, a to v tom dobrém (nikoliv real NHL) slova smyslu.

Tím neříkám, že Redy zachování tohoto stavu jakkoliv aktivně bránil, ale nedalo se to do budoucna vyloučit, a i takové signály (pokud možno zavčasu a v off season namísto v průběhu) by dle mého měl GM správně zachytávat. Jestli byla moje intuice správná, se holt teprve ukáže, a já vážně doufám, že ano, protože rozeštvat si část původního osazenstva pro nulový pozitivní impulz bych považoval za nemalou reputační újmu. (No pressure, honziss.)

Díky za pochopení.
Promiň, ale po přečtení tvého příspěvku tomu celému rozumím ještě méně.

Nikdy jsi mě neupozornil, ani to se mnou nekonzultoval. Zkrátka jsem jednoho dne přišel na HF a veřejně se dozvěděl, že jsem byl vyhozen. Po tolika letech společného hraní? A nějaká tvoje intuice, že by případná domluva nebo upozornění stejně k ničemu nevedly, to snad nemyslíš vážně?
fantomas píše:
čtv 03. zář 2026 22:33
Omezená trade aktivita je legitimní volba a taky to byl ten nejmenší ze tří jmenovaných důvodů; ten spíš jen tak vhodně doplňoval ty zbylé dva, které se projevovaly dlouhodobě, dramatičtěji, než jsou zde malovány (opravdu se nejednalo o 1-2 dny, opakovaně to byla delší období)
Když nad tím zpětně přemýšlím, tak s tímhle prostě nemůžu souhlasit. Není to pravda. Za těch X let se možná můžeme bavit o závěru letošní sezóny, jinak jsem si své vždy plnil. Původně jsem to nechtěl vůbec vytahovat, ale právě na jaře (tedy v závěru sezóny) jsem neprožíval vůbec jednoduché období a tím pádem šlo hodně věcí stranou. Víc se k tomu vyjadřovat nechci.
fantomas píše:
že dlouhodobě se i z hlediska Yahoo ratingů bavíme o druhé nejhůře vedené franchise
Jen taková otázka na závěr, proč se tedy neřeší ta organizace vedená úplně nejhůře?

Přiznám se, že mě to celé naštvalo. Člověk té hře věnoval hromadu času, konečně po letech vybudoval konkurence schopný tým a po první povedené sezóně je za podivných okolností vyhozen... To, že ho má navíc nahradit člověk, který byl aktivní podstatně méně (alespoň ty poslední sezóny co si pamatuju), to už mi s prominutím přijde jako hloupý vtip.
No od zprávy, že to "chápeš", že to tak "asi bude pro nás i pro tebe lepší", zakončené díky za "skvělou" práci na vedení ligy, to v tobě teda pěkně uzrálo... :sok: já už se v další přestřelce nebudu angažovat, nemyslim si, že to čemukoliv prospěje. Jen upřesnim, že k "napomenutí" sem nepřistoupil nikoliv na základě intuice, ale ze zkušenosti, kdy prvotní příslib zpravidla střídá návrat k normálu. Intuice vešla do hry až v momentě, kdy se nabízelo nahrazení konkrétně honzissem, kdy samozřejmě sázim na to, že po letech pauzy naskočí v režimu, v jakém začal (jako jeden z nejaktivnějších), a ne v režimu, v jakém skončil.
Ked uz sme pri tom, kde sa daju najst take rebricky “aktivity“ alebo coho, na zaklade ktorych sa da urcit ktore su najhorsie vedene timy?

By ma celkom zaujimalo ako som na tom, aby som sa tiez jedno pekne rano nezobudil bez timu... :(
fantomas píše:
pát 04. zář 2026 00:21
to v tobě teda pěkně uzrálo... :sok:
Po té tvé obsáhlé odpovědi, ve které se podle mě skutečný důvod spíš ztratil pod nánosem dodatečných argumentů, polopravd a obecných frází, se to prostě nekouše lehce. Každý ať si ale udělá obrázek sám...

Díky petrikovi a Antymu, že se ozvali a nebylo jim to lhostejné, moc si toho vážím.
petrik píše:
pát 04. zář 2026 07:57
By ma celkom zaujimalo ako som na tom, aby som sa tiez jedno pekne rano nezobudil bez timu... :(
No mějte se na pozoru chlapi, nikdy nevíte kdy se objeví další fantomasův kamarád, pro kterého bude potřeba udělat místo.
Mělo tam proběhnout nějaké oficiální napomenutí v průběhu sezóny. Měla tam proběhnout nějaká vzájemná letní diskuze. Měly se navzájem vyslechnout obě strany. Fantomas měl (za mě) s celou věcí přijít interně, vyložit karty na stůl a s Redym to probrat. To, že se tyto kroky přeskočily a napsalo se rovnou veřejné oznámení do tohoto topicu, je velice smutné. Řekl bych až nepřijatelné.

To, že existují zkušenosti z minulosti, je jedna věc, lidská stránka ta druhá. Neměl by se každý házet do jednoho pytle. Redy není typický user, který nekliká yahoo, zmizí nadobro z HF a na kterého by se takový „precedens“ měl aplikovat. Jsme tady přece taková malá, uzavřená, až rodinná komunita a Redy do jejího aktivního core neodmyslitelně patří.

Já bych byl naštvaný úplně stejně.

fantomas píše:
že dlouhodobě se i z hlediska Yahoo ratingů bavíme o druhé nejhůře vedené franchise
Redy píše:
čtv 03. zář 2026 23:36
Jen taková otázka na závěr, proč se tedy neřeší ta organizace vedená úplně nejhůře?
Toto mě zajímá a rád bych znal odpověď.
815 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS