Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia,bulvarny platok

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Hlinkovy konference.

Já bych jako kompenzaci udelal, že si vybere jednoho z nekeepovanych hráčů před draftem
megaton píše:
pát 20. zář 2024 20:08
Já bych jako kompenzaci udelal, že si vybere jednoho z nekeepovanych hráčů před draftem
Tak to tě napadlo uplně to samý co mě, po tom mym prvnim nápadu

má to jedno drobné úskalí, pokud někdo pojede na autopilota, tak mu ho ujebe a sám pak prohospodaří volbu. museli by všichni aspoň jeho dát do nonpicků
A nemůžete to udělat před draftem vy, admini?
26. draft nemozem, budem mimo, lepsi by bol pre mna 1.10.
AndyF píše:
pát 20. zář 2024 15:48
O termínu..
Proč bych o tom měl rozhodovat já?

Vzhledem k tomu, že je dost pozdě, tak je nesmysl mít draft už příští týden. Keepery oznámit třeba do páteční půlnoci 27.9. a bude dost prostoru na prospect draft i na to všechno naklikat a připravit na doplňovák.

A po andyho vyjádření ke změnám (sedm hlasů pro) se s okamžitou platností ruší draft eligible na určité období u prospektů a zůstáváme jen u odehrání příslušného počtu zápasů nelimitováni datem draftu. Aktualizováno v pravidlech o prospektech.
hapy píše:
sob 21. zář 2024 12:15
Proč bych o tom měl rozhodovat já?
Kdybys trval na příštím týdnu, tak bysme to respektovali, i když pokud FF teď říká, že nemůže už bych se v tom nehrabal.

S konečnou platností

Draft bude 1.10

hodinu ještě upřesníme, 8-9 zkuste se později vyjádřit

Soft Keeper deadline je noc z pátku na sobotu

v sobotu ráno losuji drafty, tak buďte trochu připravení
Patrick Kane, Patrik Laine a Logan Thompson k dispozici za téměř jakýkoliv letošní pick.
Ode mě za picky/prospekty k dispozici:
Scheifele
RNH
Nečas
Marchand
Buchnevich
Tuch
Ještě poznámku, nezapomeňte keep na vypršené prospecty.
Dušín, PLD, Gustafsson ale treba i Byram nebo prospekt Jiříček jsou k mání :)
FF bych kompenzaci dal. Klidně ten 1st pick.

Jsem i pro trejdy prospekt slotů v sezoně.
FF může být nalosován jako první, co potom pro něj bude ta kompenzace?

Mě by spíš zajímalo, jestli a kdy se hodlá Rev probudit z letního spánku.. Teprve teď koukám, že ani nedal :andy: asistenta commishe.
hapy píše:
úte 24. zář 2024 21:24
a kdy se hodlá Rev probudit z letního spánku.
jak ho znam, zase přijde jak Fantomas v poslední chvíli
Já tu diskusi tady sleduji, jen jsem už několikáté září za sebou v Yankee landu, a tak je to trochu složitější. Každopádně #staytuned
AndyF píše:
úte 24. zář 2024 21:35
zase přijde jak Fantomas v poslední chvíli
nahodou, fantomas nasu ligu obnovuje a spravuje spolahlivo nacas, ziadne "v poslednej chvili" sme zatial nemali :jn:
Prozatím:

1) Počty / trejdy slotů - vyloženě silný názor, že bych musel lobbovat pro jednu či druhou stranu, nemám, takže jsem to nechal na diskusi (v podstatě=většinový názor rozhodne). Zasáhlo by to do dynamiky hry docela hodně, což lze interpretovat jako + (oživení) i jako - (stavěl jsem nějakým stylem tým a teď najednou všechno jinak).

2) Změna statutu prospekta - do kampaně jsem zcela záměrně nechtěl (jako hráč) zasahovat, protože v podstatě celou svou kariéru na tom hořím (nejdřív mi tak, tak vyšel Samsonov a loni jsem byl celou sezónu -1 hráč díky Knightovi). Že se to rozšířilo i na hráče v poli je za mě dobře, je to krok správným směrem nejen díky tomu, že to trochu pomůže mému týmu :giggle:

3) FF a kompenzace - tady se musím přiznat, že nevím, co s tím. Jsem určitě pro nějakou formu kompenzace, ale vždycky je filosoficky složité vynutit na společnosti solidaritu jinak, než nějakým ad hoc pravidlem. Ať už se prosadí nakonec cokoliv, byl bych rád, aby u toho byl co nejširší konsensus hráčské komunity tady.
The Rev píše:
stř 25. zář 2024 08:36
3) FF a kompenzace - tady se musím přiznat, že nevím, co s tím. Jsem určitě pro nějakou formu kompenzace, ale vždycky je filosoficky složité vynutit na společnosti solidaritu jinak, než nějakým ad hoc pravidlem. Ať už se prosadí nakonec cokoliv, byl bych rád, aby u toho byl co nejširší konsensus hráčské komunity tady.
Na to já říkám opakovaně.
Kdo by měl proti námitky, nechť promluví teď, nebo ať mlčí navždy.
Vzhledem ke kompenzaci souhlasím s jakýmkoliv návrhem, nic mi nepřijde přes čáru z toho co tu padlo. Nevím moc jak jinak to vymyslet, než že si FF vybere jako první a pak půjdeme draftovat, nějakým způsobem to brát jako 13. keepera pro FF a nějakým způsobem na to konto posunout los celého draftu s tím, že by FF odpadl pick v posledním kole... nevím

Každopádně z mojí strany na last minute trejdy k dispozici:

Darcy Kuemper
Charlie Lindgren
Mattias Ekholm
Jakob Chychrun
Mark Stone
Valeri Nichushkin pokud to s ním někdo chcete zkusit
já to chápu, že si keepne 11 lidí a toho posledního si vybere ze všech nekeepnutých - a pak jdeme normálně na draft. Tím se podle mě dostane k lepšímu hráči, než kdyby se ta tragédie neuskutečnila...
Rethon píše:
čtv 26. zář 2024 15:30
já to chápu, že si keepne 11 lidí a toho posledního si vybere ze všech nekeepnutých - a pak jdeme normálně na draft. Tím se podle mě dostane k lepšímu hráči, než kdyby se ta tragédie neuskutečnila...
Mam podvědomý pocit, že to za určitých okolností nemusí být pro něj fakticky kompenzace, ale nedokážu to "matematicky" vyjádřit. Tak snad to bude jak říkáš.
Nicméně těžko najdem něco lepšího.
Připomínám, že deadline na keepery je dnešní půlnoc ( ráno +/- 8 )
Jinak Mintyukova už mám mezi keepery, takže z prospect poolu mi ho vyhodit. Tím pádem budu mít jeden volný prospekt slot. Díky.
Rono píše:
pát 27. zář 2024 11:26
Jinak..
Pokud už máš hotovo i na yahoo, tak můžeš keepery vložit sem do diskuze.

Jinak kdyby někdo sháněl obránce, je k mání Carlson za 4. kolo.
Swayman
Binni

Vilardi
Huberdeau
Slafkovsky
Forsberg
Rust
Werenski
Theodore
Burns
Scheifele
Buchnevich

Prospekti: Carlsson ,Knies
Dostal
Ersson
Levi
Skinner

Bedard
Stützle
Thomas
Boldy
Tippett
Fox
Power
Mintyukov

Prospekti: Stankoven, Leonard, O. Moore
San Francisco Seals keepers

Connor McDavid
Sebastian Aho
J.T. Miller
Nick Suzuki
Mikko Rantanen
Timo Meier
Seth Jarvis
Alexis Lafreniere
JJ Peterka

Charlie McAvoy
Moritz Seider

Igor Shesterkin

Prospects
Jesper Wallstedt
Dustin Wolf
1257 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE