Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MS v hokeji 2024 - diskusia

trochu opozdene, ale predsa. Sledujete tieto MS?
Samozřejmě, jako každý rok. Člověk se nesmí vzdávat naděje :giggle:

Gratulace k první výhře, doufám, že to dneska napodobíme. :oslava:
S tymto vykonom na urovni rybnika mozeme hrat tak maximalne o zachranu. slovaci historicky vzdy ked v jedenej sezone zahrali nejaky uspech tak v dalsom dolezitom turnaji vybuchli a tu sa to moze opakovat.
mitch píše:
sob 14. kvě 2022 08:32
S tymto vykonom na urovni rybnika mozeme hrat tak maximalne o zachranu. slovaci historicky vzdy ked v jedenej sezone zahrali nejaky uspech tak v dalsom dolezitom turnaji vybuchli a tu sa to moze opakovat.
s tym zlozenim nasej skupiny by sme sa museli fakt snazit, aby sme hrali o zachranu. Skor si myslim, ze tento rok bude docela easy uhrat stvrtfinale.
https://www.iihf.com/en/events/2022/wm/standings/group
Vykon v prvom zapase nic moc, ale aspon body su. Na zlepsovanie vykonov je priestor pocas celej skupiny, v tejto faze su dolezitejsie body. Neurobit z tejto skupiny stvrtfinale by bola skoda.

Ja osobne som tieto MS dost zvedavy na cechov, zostava vyzera dost silna + novy trener, celkom verim ze by z toho konecne mohla byt medaila
petrik píše:
sob 14. kvě 2022 13:18
Ja osobne som tieto MS dost zvedavy na cechov, zostava vyzera dost silna + novy trener, celkom verim ze by z toho konecne mohla byt medaila
:matika: prepocitavam...
bude zlatá, to je jasný. Proti nějaký Rakušákům se MS nevyhrává :hiding:
petrik píše:
úte 17. kvě 2022 17:59
prepocitavam...
Přece nepřehodnotíš svůj názor jenom na základě nejostudnějšího výkonu v historii samostatné české reprezentace :shock:
čo som vyrozumel, tak naše presilovky má na starosti Pardavý a bolo tomu tak už na ZOH, kde sme v nich tiež boli najhorší. To prečo sme sa ho ešte nezbavili? :slap:
ak sa nemylim, ramsay mal u nas 2 hlavne ciele: zlepsit/zmodernizovat herny prejav timu a zaroven odovzdat skusenosti/vychovat popri sebe nasledovnikov z radov SK trenerov.

je cim dalej zrejmejsie ze kym to prve sa mu podarilo velmi dobre, to druhe asi vobec... pardavy s podkonickym zatial vobec nevyzeraju ako perspektivne kvalitni treneri (ci uz pre repre alebo na klubovej urovni) a ked s tym po tychto MS ramsay (asi) skonci, bude mat satan vazny problem a dilemu - ci im repre zverit aj ked na to podla vsetkeho nemaju a dufat v zazrak, alebo zase priviest niekoho zvonka a nepriamo im tym dat najavo ze v ulohe ramsayovych ucnov zlyhali.
petrik píše:
čtv 19. kvě 2022 15:03
ci im repre zverit aj ked na to podla vsetkeho nemaju a dufat v zazrak, alebo zase priviest niekoho zvonka a nepriamo im tym dat najavo ze v ulohe ramsayovych ucnov zlyhali.
Priviezt niekoho zvonka. Ramsey vie tym poskladat z toho co ma k dispozicii. Nasi SK treneri maju "syndrom zotrvacnosti", obmena kadra v ich podani trva dlho a stale sa snazia povolavat tych istych hracov. Toto predvadzaju nasi treneri ako v hokeji, tak aj vo futbale. Taky Regenda by si podla mna v repre este nezahral pod nimi.
A to patri k tomu najlepsiemu co tam teraz mame...
DeBoer a Trotz su volni.
Tak ma napadlo – ktovie ako budu v buducnosti riesit navrat ruska a bieloruska do A kategorie? Budu musiet ist od C-cka ako my po rozdeleni ceskoslovenska?
Ak ich vratia rovno do A tak by potom bol jeden rocnik s 18 timami a vypadli by 4? (to moze byt problem lebo je to o dost viac zapasov potom v skupine ak ma hrat kazdy s kazdym)
alebo ako?
Tak to mame za sebou – IMO celkom uspesne (vramci moznosti). porazili sme vsetkych ktorych sme porazit mali, a aj ked navyse sme nic nepridali, od takeho mladeho timu sa ceni aj to. Predpokladam ze Ramsay tymito MS definitivne konci a dufam ze sa najde vhodna nahrada – idealne snad zase niekto zo zahranicia (potkan s pardakom to dufam nebudu, tych nech si necha slovan)
Ramsayovi treba velmi pekne podakovat, ruky nohy vybozkavat, pomenovat po nom nejake ulice, skoly a stadiony a postavit sochy – z tej biedy v akej repre prebral a napriek neprajnosti slovenskych “odbornikov“ ktori vsade boli a vsetko vedia najlepsie (typu golonka a vinco lukac) z toho vytvoril jedno fungujuce sebavedome perspektivne muzstvo ktore vie co a ako ma hrat tak aby sa na to dalo s radostou pozerat a prinieslo to aj vysledky. Bronz z OH bol krasnou ceresnickou na torte. Jeden velky GOOD JOB pre trenera za to.
Posrali se.Kam se podél a bojovnost a SRDCE.To je generace na píp,píp,píp :
petrik píše:
úte 17. kvě 2022 17:59
petrik píše:
sob 14. kvě 2022 13:18
Ja osobne som tieto MS dost zvedavy na cechov, zostava vyzera dost silna + novy trener, celkom verim ze by z toho konecne mohla byt medaila
:matika: prepocitavam...
Prepocitane - jop, medaila :yes:

Gratz :klobuk:
redaktor sportu na Xku ohladom vajatuceho Mirka "Aby sme neboli len negatívni, je v hre aj to, že keby povolili hráčom z khl reprezentovať, niektorí hokejisti by na MS kvôli tomu nechceli ísť. Zatiaľ nebudem konkrétny, kto všetko, sa to v čas ukáže; sľúbil som to, ale oni sa ozvú, ak na to príde. Ja stále verím, že na zväze vyhrá pragmatizmus a nebude sa nič podobné musieť riešiť"

// btw, Ukrajina porazila Poľsko po nájazdoch a proti poslednému Estónsku jej stačia 2 body na definitívny triumf v skupine.

To by znamenalo na 99%, že by sa zaradila do skupiny k Slovensku, Bielorusku a Kazachstanu.

https://sport.aktuality.sk/hokej/clanok ... 2531848609
🇨🇦Connor Bedard, Jordan Binnington

🇺🇸: Seth Jones, Brady Tkachuk, Trevor Zegras, Cole Caufied
alibisticke lacne omacky, ale chvalabohu

Obrázek
Jj, je to strasny grc... neviem ci to len beru “politicky“ a chcu byt chrumkavi vlavo aj vpravo, alebo ci to je naozaj ich presvedcenie... a ani neviem co z toho by bolo horsie :thumbsdown:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS