Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NoBa Witchers

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Week 6

vyhra 13:3 vs Holland's Red Army

5ta vyhra v rade, zatial najvacsim rozdielom ma predbezne vystrelila na prve miesto. cakal som tazky tyzden, kedze super ma ofenzivu o triedu lepsiu a vacsinou sa mi proti nemu nedari. starty golmanov som mal na prvy pohlad v nevyhode, takze som tusil, ze mi to mozu uplne posrat. Chcelo to dobre zmanazovat a mat stastie co sa dokonalo podarilo. posadil som stvorku talbota. dobre mi sadlo prestriedanie s dvojkami, ze som neprisiel o lahsie zapasy (ok, georgiev miesto shestorkina vs buffalo, ale to uz v konecnom dosledku nic nezmenilo). vysiel mi tah so skinnerom, ktory chytal na ukor superovho koskinena a razom som branu vyhral 4:1.. a to napriek mojmu uhlavnemu nemesis quickovi, ktory sa vzdy z fa nanominuje k mojmu superovi a caruje :bitka3: v nedelu ma pripravil o sv (o 2!!!), ale inkasoval v predlzeni, takze ga skoncili 12:13 pre mna.
najvacsie prekvapenie bolo, ze som vyhral body (v goly som dufal). k tomu standardne moje vysoke secondary stats a vysledok je pre mna skvely :wave:

:plus:
musim sa pochvalit, v brane som spravil same dobre rozhodnutia a preklopil/udrzal ju v moj prospech.
goly: 18 je spolu s antym najviac tento tyzden (viac ako asistencii). k tomu 5 gwg a ze 4 shp :D
mangiapane sa blysol 5 golmi, hintz s cirellim po 3 kuskoch

:minus:
zas cely monteal, nielen stalica petry. suzuki nuly a -5 v +/-.. k tomu este josi s -6 len jednou asistenciou a mizernymi blok/hitmi
WEEK 7

prehra 7:8 vs Silesia Ice Miners

vitazna seria skoncila. nevadi. 7 vyhranych kategorii je ok. pritom vela kategorii bolo tesnych. body remiza, prehra o 1 shp, vyhra o 1 gwg(pricom na g prehra 11:17), sogy prehra o 3, hity prehra o 4, bloky prehra o 3... takze negativom su moje fa tahy, kde som to evidentne mal riesit v zavere inak. r. johnson na zaver na hity sklamal (1 hit), lowry zbuchal v 2 zapasoch 4 hity, ale evidentne som mal tahat inak. naopak fa tah s kassianom sa mi podaril 1+3 a 6 hitov a 6 sogov.. hagg ok a laughton tiez, ale ziadna pridana hodnota. laughton mal simulovat zaujem zabojovat o fw a pritom prihodit nejake sogy, hity, ci bod, ktore som potreboval. len simuloval.
Sklamali moje secondary stats, kde som mohol nieco uhrat, ale neuhral som absolutne ze nic. k slusnemu vysledku pomohla fantasticka brana. tu som vyhral 5:0, nebolo o com.

Shesterkin+ talbot. chlapci su vo forme. po dva winy, obaja len 3 inkasovane goly.
v ofenzive sa rozbehol hintz 2+2, rakell 2+2 a uplne bombovo hrajuci meier 2+3

standardne petry :D ked uz neboduje, tak uz ma aspon secondary stats (ale tie body a ppp, chybaju). zaroven ma desi forma hracov co mali byt moji ofenzivni lidri. scheifele je ako bez duse po covide, suzuki zas odkvecol, boeser sa vo vancouveri nevie rozbehnut po zraneni cez pripravu. plus v ich timoch je to na ho*no, takze okamzite zlepsenie necakam. ale zatial to ide aj takto a verim, ze neskor mi to vynahradia.
trosku zamrzia, take male statisticke anomalie, ako ze graves v 3 zapasoch ma na hit blk 1:1. ze cirelli v 3 zapasoch nema hit ani blok, morrissey len 3+3 a takto by som mohol menovat aj lindholma atd.. proste, ze vela hracov naraz je pod svojimi priemermi a na just prehram tieto statistiky o 3 a 4...
WEEK 8

vyhra 11:3 vs Preshow Destroyers

dalsia dvojciferna vyhra a v tabulke sa to zacina uz trochu delit. naskok na PO mam uz 35 bodov. neviem ako dlho udrzim takyto win rate, ale uzivam si to. v tejto faze sezony vacsinou grindujem niekde na hrane PO a v kazdej kategorii ide o krk.

k zapasu. ofenziva slapala na vybornu, aj ked na superovych 57 bodov som nestacil. ale kontroval som to golmi-28 kuskov a vyhrou na gwg( super si skrtol teda len na bodoch, asistoch a ppp).. secondary stats som vyhral vsetko. spokojny som so sog a fw, tam som to necakal velmi. sice som vyhral hity a bloky, ale tie cisla boli slabe, najmä co sa hitov týka- pomohli mi vyrazne clovekozapasy.
brana znovu excelentna, tam vyhra 4:0

- strielanie golov- mnozstvo hracov s 2 a viac golmi.
-brana, tam je to tuto sezonu zatial neskutocne. prisiel som o so zranenim shestorkina, ale nemalo by to byt nic vazne.
-vyhybaju sa mi zranenia. co tak pozeram, poniektori maju riadnu marodku. ja si musim zaklopat, lebo jediny dlhodobejsie out je point, petry a shesterkin su mimo len na kratku dobu.
tesi rozbeh scheifeleho

za minuly tyzden ani nemam nejaky minus. opakuje sa len to co minuly tyzden, ze hraci, najmä beci mi nehituju.. taky oleksiak radsej zbiera body a popritom si raz za tyzden len tak mimochodom hitne :D
a zas moje fa tahy. musim sa na zaciatku tyzdna krotit, tam som hlupo minul hned 2 tahy, potom som musel riesit jeden start golmana a do toho zranenie shestorkina. na zaver ked boli tesne hity bloky, buly a sogy som nevedel a nemohol reagovat. vsetko som tesne vyhral, ale len pre clovekozapasy.

tento week nas caka lider :nervozny: :box:
uf riadne kruty vysledok

takmer s kazdym by som vyhral alebo bol niekde okolo 8:8 a ja prehram 3:11...
najhorsi mozny super minuly tyzden..ked dobre pozeram len Joe by ma porazil
WEEK 9

prehra 5:12 vs Chugwater Chokers

Dajte mu supera! :wf: no nemal som velmi narok. elitna brana mi aspon urvala 3 kategorie, bloky som vyhral jednoznacne a luckol som +/-. inde som nemal narok. v poli to bolo slabe. 36 bodov je o nicom, proti superovym 52 som nebol ani v rovnakej dimenzii, takze pekne sli prehry vo všetkom ostatnom.. Prehraval som vyrazne od zaciatku. Niektore kategorie som sice naoko otocil v sobotu, ale podla clovekozapasov na nedelu bolo jasne, ze nic neudrzim. plus fantomas dobre zahral na Fa nedal mi sancu nieco preklopit na svoju stranu.
Bohuzial sa 1x v sezone zacervenalo aj u mna vyraznejsie a malo to svoje nasledky. vobec mi nenastupil petry, cirelli odohral len 1 zapas, v sobotu mi tesne pred zapasmi vypadli hischier, graves aj hintz.. no a potom celkovo prehram kategorie sog o 10, fw o 16, hit o 10 co bolo riesitelne( a take nahody ako ppp o 3, shg o 1 a gwg o 1 co sa mohlo udiat). No v takom stave som nedokazal superovi kontrovat. K tomu napriek elitnemu vykonu golmanov-4W-0L, 6GA, 131SV a 95,6% SV% brana skoncila 3:3 :hroza: Lebo demko hned dostane len 1 gol v 2 zapasoch, nasledne fleury napravi 5 golovy pridel so a kuemper si drzal svoj standard.
Mne paradne zachytali georgiev aj talbot. potom to bola uz len takticka bitka nenasadzovania golmanov, az som bol v nedelu v nevyhode. nasadenim golmanov som mohol viac stratit ako ziskat (co by sa v reale nakoniec stalo)+ som al nevyhodu skorsieho startu, kym fantomas kuemperom uz nemal co stratil, len preklopit kategoriu w pre seba. s tym som pocital( s tym gwg nie). Tazky super, tazky tyzden, tazka prehra, snad sa oklepeme hned na petrikovi :D

brana. talbot super, georgiev necakane dobre zastupil shestorkina
inak nic. moze tesit prebratie boesera a josi s 2+4 a 22 sog

zranenia, covid a pod.. 7 hracov mimo sice nie je este level poniektorych, ale dobry vysledok sa s tym neda uhrat. herne ani nikto nesklamal, nebol to moj tyzden.
WEEK 10

prehra 5:11 s Alaska Wolves

Co k tomu dodat? miesto vyhry 8:6 mam debakel. vacsinu tyzdna som mal 11 hracov mimo. Ale tak s tym sa trapili asi vsetci. taktika bola, hraci nahraju co nahraju a neskor sa pokusim ziskat co je realne, zameriam sa na golmanov, tam si nahram iste body.. :rofl: nedal som starty, 0:6.. v poli to bola tragedia. vo stvrtok som to mal ze 0+2 :D k pribudajucim cervenym a ppd hracom sa zacali pripajat aj fa nahrady a moje tahy sli do kopru.. v bodoch som nemal sancu(tam mizeria 20 bodov). urval som +/- kde sme sa predhanali s petrikom kto bude tragickejsi. luckol som na ppp, hity bloky som si postrazil, strely a buly sme si rozdelili s rozdielom o 2 spravodlivo. na poslednu chvilu som prisiel o iste shp, kde sa petrikovi podarili hned 2 za nedelu a vyrovnal tuto kategoriu..
A potom ta nestastna brana. vyhral by som ju 3:1 lenze.. najvacsia chyba bola, ze som na utorok nechal v zostave shestorkina na ukor georgieva. shestorkin vraj uz trenoval 4 dni pred matchom (mal byt out tyzden, bol 2).. vecer ze si to ceknem a upravim keby nechytal.. to sa uz nestalo.. neskor mali rangers btb, takze ma to vtedy netrapilo, lenze shesto do brany nesiel, povolali kinkaida a bolo. na zaver aby ma to nemrzelo, tak po btb shestorkina stiahli z ir :D
dalsim do parady bol talbot. wild hrali 3x, ratal som s 2 startmi.. po prvom dalsie 2 matche ppd, super. nevadi, ved mam stolartza na ktoreho som vyplytval waiver poziciu. ducks hrali doma, dvaja lahki superi, gibson zraneny, brana v caiku.. aky pri*ebany trener uz musis byt, ked nepostavis dobre chytajuceho stolarza doma proti arizone, ale postavis nie v top kondici, po zraneni sa vracajuceho gibsona co bolo urcite strasne nutne pri pohlade na kalendar(dalsi zapas az o 3 dni a neviem vtedy ci uz aj tak do vianoc vsetky ppd). dostal 6ku zasluzenu (petrikov g). co bolo jedno vzhladom k jeho cislam, ale prisiel som o dalsi start.. no a kedze brana bola priorita, tak som tie starty chcel poistit v predstihu. posledny fa tah som minul na raantu, lebo ved btb caroliny. chyba. 1. match odohrali, druhy im ppd, jasne ze chytal andersen.
nuz teraz viem ze som mal brat luukkonena na vzajomny zapas vs georgiev a bol by pokoj, este aj kolonku W by som dal..co uz, vtedy som si takyto mozny vyvoj nevedel ani predstavit..

secondary stats.. nahral som vdaka nim ake take body
trafil som aspon fa mcleoda, co mi pomohol vo viacerych kategoriach
tesi produktivita boesera pod boudreauom 2+1

tak hlavne GM, sam som si pokaslal vysledok
s hracov nik nesklamal, nastvalo len scheifeleho mizernych 7 fw, ale nestalo ma to body.
Ja som mal zase zatmenie mozgu hned v utorok, ked som dal do zostavy zachu a jeho 0+0 a -4...
Na benchi sedeli barbashev a norris (spolu 2g+3a), tie ich body ma ani tak netrapia, tie nakoniec nechybali, ale mohol som vyhrat alebo aspon zremizovat FW... no ale kto to vtedy mohol tusit aka divocina z toho tyzdna nakoniec bude.
Zas na druhej strane mozno by som potom na nedelu nebol addoval Bluegera ktory mi mal pomoct prave s FW a nakoniec necakane prispel SHP... who knows :neviem:
WEEK 11

výhra 10:7 vs Big Bad Bruins

Dvojtyzden. uplne zmasakrovany covidom, takze nie je velmi co pisat. hral kto hral, nemalo to hlavu ani patu. jedine co som sa snazil bolo, aby som mal starty. tah s lankinenom (chi malo 4 zapasy, 2x btb, fleury covid, no nekup to) bol luxusny :hroza: Inak v brane to bol suboj titanov, cepiho golmani sice vyhravali, ale sv% si statocne drzali okolo 85%. ja som kontroval debaklami a 86% uspesnostou- 7 startov, 27 inkasovanych golov, z toho 1 sho. mozem za vyhru dakovat shestorkinovi a jeho sho s 38 zakrokmi v posledny den. urval mi 2 kategorie navyse( sv% 88,6% vs cepiho 88,4% ). taky upl sice dostal 2x stvorku ale sv udrzal na 90,4%. talbot ma absolutne sabotoval, v oboch zapasoch dostal 6ku a aby mi nebolo luto, tak sa radsej este aj zranil.
Vacsinu casu som viedol, v sobotu sa to otocilo, ked mi skoro nik nehral. ale zas v nedelu som mal vyraznu vyhodu clovekozapasov. Tak sa mi podarilo otocit body, udrzat v com som viedol, postastili sa mi 2 gwg + zaziaril shestorkin. cakal som tesnu prehru, postastilo sa a 10:7 je pre mna vyborny vysledok. po 1.kole vsetkych superov mam bilanciu 7-4, 55,3%, drzim 4te miesto s naskokom 28 bodov od ne Play off pozicie. Celkom dobre to je.

Hischier hral dobre 3+1 a 37 fw, point po navrate z ir prispel 3+2, meier si ide stale svoje 1+4 a 10 hitov, severson sa dostal konecne do formy a prispel 1+3

talbot. 2 starty 12 inkasovanych golov, 78,6%, zranenie
rakell sa uplne zasekol
nepotesil ani mcleod, ktory mi vyrazne pomohol matchup predtym.. tentoraz nulovy.( 1 strela, ziadne hity bloky), buly tiez poslabsie, odkedy ma ruff covid a neznasilnuje ho na nom v kazdej moznej situacii..
WEEK 12

prehra 7:8 vs Charlotte Godless

No posledne matchupy su uplne rozbite. s vysledkom mozem byt asi aj spokojny. super mal mimo lidrov ofenzivy, takze plan na tyzden bol bodovat cez hracske stats. a v brane dat aspon starty a urvat nejaku kategoriu. pocas mnozstva vypadkov sa drzat planu bolo nemozne. vysiel fa tah s ghostom (1+2), ale inak som len tapal a fa tahmi som akurat tak plytval. vysiel ten ghost a nakoniec aj krkolomne stolarz, vdaka comu som zlepil 4 starty. sharangovic hned covid, kempny na vikendove dva zapasy mimo zostavy a posledny wedgewood bol tah zo zufalstva. 3 fa tahy a 0 startov spominanych hracov :hroza: . Ofenzivne som spokojny, vyhral som asistencie, body, ppp, sogy, buly, bloky. zamrzi pocet golov ktore som prehral o 2 a gwg som prehral o jeden. skoda. hity mi hraci uplne sabotovali.
v brane prehra 1:4, ale lepsia ako 0:6. ten stolarzov start sice bol za 3 inkasovane goly, ale zabezpecil mi celkovo aspon 3 bodiky. superovi golmani carovali, hlavne teda saros.
Na tie starty golmanov mam fakt smolu. uz 3 week po sebe to lepim aspon na starty, pricom mam zrovna superov, co to daju s prstom v nose v danom momente. kazdopadne prehra celkom ok, posunul som sa zo 4teho na 3tie miesto a na svojho supera na druhom som stratil len 2 body.

paradoxne navrat kucherova, ktoreho nemam :D takze od pointa ocakavam vacsi pridel bodov. uz to mal 3+2. klasicky dobrí boli aj josi 1+4 a meier 1+4

tie moje fa tahy, musim byt trpezlivejsi.
a nepaci sa mi uplne obrana. od draftu ked som bral ako prveho eklunda som bol o tah pozadu, ked zacali ist beci a v kazdej vlne mi ostal ten posledny na zozname co som mal ako zalohu-poslednu moznost. josi s jonesom slapu, trojka petry mi to uplne sabotoval, stvorka morrissey sa zlepsil a tak polovicne hra ako stvorka, graves je ok, aj ked som v secondary stats cakal viac. a dalsich tocim podla potreby. kazi to covid, ked som musel vyhodit andersona, ci lindgrena co mi to slusne lepili. uplne mi odisli hity a budem s tym musiet nieco robit. pockam na navrat petryho, ze ake cisla bude produkovat, ale zrejme sa budem musiet poobzerat po hitujucej posile do obrany a mozno aj do utoku.
WEEK 13

remíza 7:7 vs Colorado Dragons

remiza s tabulkovym susedom. nic neriesi, ale ani nic nekazi. 3 tie miesto som udrzal, len tie rozdiely bodov na PO poziciach sa zacinaju vyrazne zmensovat. match up to bol totalne vyrovnany, aj ked s mizernymi vykonmi oboch timov. rozhodovalo sa v uplnom zavere. branu som prehral 1:3. od zaciatku tyzdna som tam nemal velke sance. zacal som ho s keeper golmanmi shesterkin, talbot na ir. moj p+ upl sa zrakvil hned po 9 strelach a 2 inkasovanych goloch a nahrada aspon na starty stolarz to dal na pana- 2 prehry, 9 inkasovanych golov, 85,5% a smer covid protokol. georgiev pripisal slusne cisla, ale prehru, ked v zavere pustil 2 softaky. este ze sa vratil shestorkin hned so SHO a nasledne dalsou vyhrou dokazal stiahnut sv% na 2 desatiny. super v nedelu, ale nechal samsonova na benchi, tak mu to nepokazil. skoda.
V poli som zas vyhral na hracske stats 6:4. pomohol hlavne zaverecny match van-was, kde superovi wilson vystrelil vyhru v goloch 13-12, ale mne ekman-larson asistenciou a boeser tiez asistenciou na gol do prazdnej brany vyhrali A 15-14 a zremizovali body. k remize mi pomohli aj fa tahy was dvojice eller-hathaway a otocili hity a fw, ktore som vyhral o 2 kusky..
takze na zaver drama, ale asi zasluzena remiza s ktorou som spokojny, lebo vykon bol fakt ze biedny.

standardne josi 1+4 a 18 sogov, bodovali hintz a cirelli 2+2. a v brane samozrejme moj mvp shesterkin
musim sem zaradit este kempeho, ktory robi radost, zbiera pravidelne presne tie stats co ma a je stabilne prinosom. vzdy som po nom poskuloval, ale nikdy nebol dostupny v min rokoch, alebo ak aj hej, tak som ho nepotreboval, alebo mal zrovna zlu fazu. teraz sa stal stabilnym clenom timu a nemam akeho forvarda zaradit do fa rotacie.

s branou som sa trapil uz 4ty week po sebe (a budem sa aj 5ty). proste na covid+ rozpis mam v brane fakt smolu a nepomaha tomu ani to ze obe moje jednotky su injury prone a okrem covidu uz boli obaja dalsich 2x na injury reserve liste. to iste moja 3ka murray s ktorym to skusam uz 3x :D (ajhla soplik, zas nenastupil v pondelok), lebo ked som konecne v tejto pozicii mohol pouzivat svojho prospecta UPL, tak sa zrakvil aj ten..

produktivita. mat 10 hracov za week s 0 bodmi je radost...

inak sa udial moj prvy trejd sezony. za 7. kolo prichadza mcnabb. potreboval som beka na hity bloky, ktory ma stabilnu poziciu v time (aby som nanho neminal fa tahy) a stabilizuje mi obranu. posledne zapasy som tam mal bordel, cisla boli o nicom a dokonca som tam rotoval az 10 bekov ako som si uvedomil :hroza: takze s mcnabbom a navrativsim petrym by by som mal byt konkurencieschopnejsi v hitoch a mozem si dovolit o nejaky ten fa tah naviac na blbnutie s golmanmi..
WEEK 14

vyhra 8-7 vs Denver Blizzard

Vysledok prijatelny. Hore v tabulke to zacina byt naslapane. na 1. mieste su absolutne nedostizny Chokers. potom sme tam 3 timy s 258 bodmi, nasleduju Godless na 5tom s 252.. 6te miesto drzi prave moj minulotyzdnovy super, kde je to uz 19 bodovy naskok, a od 7mej non PO Alasky to je uz 29 bodov. prave preto som s tesnou vyhrou spokojny napriek priemernemu weeku. udrzal som sa hore a naskok na udrzanie Po pozicii je uz celkom pekny.

zas to bol taky meh tyzden. produktivita ok, odisli mi hity a tentoraz aj bloky. v brane som sa ako je to posledny mesiac standardom, trapil. tu som prehral 1:3.
v utoku to bolo dobre, mrzia ma hlavne goly- prehra o dva a tiez bloky, kde som ligovy lider a dostal som v nich totalny naklep. co uz. hity nefunguju dlhsie, pritom taky navratilec Petry buchol 19 a fa tah kuraly 12. nova posila mcnabb sa nestihol zapojit. zato prekvapili asistencie a pp body (32 a 19) co su mojou slabinou.
v zavere o mojej tesnej vyhre rozhodla trosku taktika a hlavne moj super, ktory to zobral do svojich ruk. po sobote som viedol 9:5, ale pri clovekozapasoch mi bolo jasne, ze pridem o tesne vedenie v hitoch a sogoch. (nakoniec som sogy udrzal a prisiel som o +/-). takze som ratal s remizou 7:7.. v brane to bolo 0:3 pre supera. ako cez tyzden som toho vela urobit nemohol. shestorkin tradicne 2 vyhry, gergiev dostal 6ku, vratil sa murray a mal sa aj talbot na btb match. z fa som nemohol brat nikoho cez tyzden, lebo by sa mi prekryvali starty. (chvalabohu som velmi nerad, ale na istotu postavil v sobotu murraya, cez nakoniec nechytajuceho talbota, vdaka comu som dal starty). takze brana 0:3 a tu mi to moj super ulahcil. w-l to bolo 2-1 vs 4-1, ga sme mali po 15, sv viedol o nejakych 19 a sv% bolo viac menej rozhodnute pokial by moj nejaky start bol fantasticky, alebo jeho start nejaka sabotaz.
mne nechytal nik (murray tam svietil, ale bol to btb zapas, kde bolo jasne ze bude chytat forsberg), superovi chytal jarry. na trhu boli s moznostou chytat, len forsberg, spencer martin a mozno po covide comrie. na moje prekvapenie, super vzal comrieho. na vzajomny zapas versus jeho jarrymu.. o 7mej vecer :-D tym mi ulahcil posledny fa tah. prestal som ako zufalec hladat nejaky zazrak do pola, co by mi aj tak nepomohol na hity a zaroven sogy a zobral som spencer martina s cielom nepostavit ho (aj tak dostal covid :-D ). superovi nakoniec comrie nechytal, ale jarry dostal 2 goly, cim som vlastne vyhral vzajomny zapas. (skoda, ze nepripisal L, aj ked to tak vyzeralo 2 tretiny). a keby este nastupil aj ten comrie...ale to by som fakt vela chcel.

:plus: no meier klasicky, co strelil skoro polovicu mojich golov 6, znovu hintz s 2+3 a dobre zahral konecne suzuki 1+4 a 9 blokov a scheifele 1+4 a 30 fw. poprosim fanfary pre petryho a jeho 19 hitov.

georgiev a jeho 6 kuskov
inak ma mozu mrziet tie goly, lebo moji secondary strelci aka rakell, mangiapane su absolutne neplodní.

teraz ma caka klucova cast sezony. hore je to fakt uplne vyrovnane a prave teraz by som mohol zabojovat o druhu priecku. cakaju ma superi z pozicii 10-12 a 11 nasledovaní priamym konkurentom Henym. plan je nieco nahrat a vo vzajomnom matchy tie body potvrdit. len zrovna vzdy v tychto ,,lahsich,, zapasoch ked si myslim, ze by to malo ist sa trapim. takto pred rokom ma to stalo PO. takze sa ide do toho naplno :box:
WEEK 15

vyhra 9:7 vs Halifax Royals

Nuž, čo už. klasika. to je tak, ked chces vyssiu vyhru. ale nemam sa co stazovat, skor dakovat vsetkym svatym. 9:7 je absolutny luxus oproti tomu co som predviedol. pred nedelou som tak nejak cakal rano opacny vysledok.
brana skoncila 3:3. po vybornom zaciatku, kde som to mal 3 vyhry a 1 sho a len 3 GA.. som myslel, ze brana mi to vyhra. kdeze, superovi zachytal petersen, ulmark a vyborny fa tah raanta (a to este ulmark podostaval goly vs colorado v zavere a z 3:1 to bolo 3:4 pp). potom este super dobre takticky zahral s nenasadenim ulmarka a petersena. toto bolo nieco s cim som neratal, ze vobec ulmark bude 3x startovat. nevedel som ako to bude so sv nakoniec. do toho mi to pokaslal georgiev 4kou z 18 striel, talbot hned v prvom zapase po navrate striedal znovu pre zranenie(malo sv- 28 na 2 starty). neskor som ho nestihol aktivovat s ir+ lebo to sa fakt nedalo predvidat kto nastupi a prist o clovekozapas zbytocne, ked som bol v tomto v nevyhode.. takze konecnych 3:3 s tym ze sv% som prehral 93,2 vs 93,4. aj za to som rad nakoniec.

vacsie sklamanie bolo v poli. v secondary stats absolutne zlyhanie. hity bez sance, bloky tiez, sogy prehra o 5. vyhral som len buly. cely week som sa snazil nazbierat clovekozapasy do plusu, lebo som bol v nevyhode. prejavilo sa to. skoda tych striel, pri par hracoch fakt smola. take fa tahy na secondary stats ako eller a laughton mali v 3 zapasoch dokopy len 1 strelu. pritom v ostatnych stats boli uspesni. taky hischier za tyzden 1 sog, pritom v 2 predchadzajucich tyzdnoch vzdy po 10 sog. nevadi.

najvacsia hroza bola ofenziva. a pritom tu som nahral dolezite body. vyhry v goloch, asistoch, bodoch, ppp a gwg by mali tesit. kdeze. tim predviedol absolutnu mizeriu v ofenzive. tahuni co mali zbierat body predviedli tyzden snov a prispeli presne jednou asistenciou- point, meier, scheifele, josi...bieda.. ale tu som luckol (aj petryho shp bol luck a remiza v tejto kategorii na poslednu chvilu). moja ofenziva bola druha najhorsia zo vsetkych z celeho tyzdna.. superova s prehladom najhorsia.. mojich biednych 35 bodov vs 26..
Ale body beriem 2 priecka udrzana, hlavne v tyzdni, kedy by som si zasluzil dvojcifernu nakladacku.

hintz si ide svoje, po zlom zaciatku kde to mal 1 bod v 12 zapasoch je point per game player, prispel 3+2, lindholm k 3 bodom pridal 44 fw a suzuki k 3 bodom 9 hitov+ 3 bloky a 33 fw

ofenziva. zlyhali lidri. vsetci naraz :hroza:
+/- je to bieda, ale s dvoma hracmi montrealu a troma devils asi nemozem cakat iny vysledok..
WEEK 16

Vyhra 12:3 vs Hogsmeade Hedgehogs

Vynikajuci vysledok. O 5 bodov stale drzim druhe miesto. na PO je to uz snad nedostihnutelny 42 bodovy naskok.

12:3 vyzera jednoznacne, ale vobec to jednoznacne nebolo. Mna tesi hlavne vyborny vykon celeho timu (co som pozeral, tak kazdemu v lige by som nadelil dve cifry :sok: ) zakladom bola vyborna brana a bezkonkurencnych w-l 5-0, 5 inkasovanych golov, 96,5% a este aj jedno sho..
vyhra v brane 5:1 mi garantovala hned slusny vysledok. shesterkin vyhral svoj jediny zapas v matchupe, talbot vychytal so a hlavne sa uz druhy week po sebe oplatil murray s 2 winmi. (obetoval som SV a 2x som benchol murraya- 2L a 3 GA a raz talbota, dvogolovy win). Male ale dolezite cameo si strihol aj Vladar s 1 winom a 5 SV, ked striedal markstroma..

V poli to bolo vyrovnanejsie ako sa zda, este v sobotu sa kludne mohlo na jednu ci druhu stranu preklopit zo 6 kategorii. Bolo to tesne a netusim co robia Hedgehogs na chvoste..
asistencie remiza, ppp vyhra o 1, gwg vyhra o 1, shp prehra o 1, sogy vyhra o 6, hity remiza :neviem: Dominoval som vo FW, tradicne v blokoch a goly som pre seba jasnejsie preklopil az v zavere..

pri takomto tyzdni je toho vela. cela brana, (hlavne prebratie sa murraya).
V ofenzive zaziaril mangiapane 5+2, Hischier 5+1 a 53fw, Lindholm 4+2 a 47fw, scheifele sa zacina chytat 3+3, aj boeser 3+2.

standardne ze minus 23+/-
trochu ma mrzi, ze som predcasne dropol seversona (dropol by som ho aj tak), aby som nahanal hity.. bodovo mi to vyslo nakoniec rovnako, ale 5a by sa zislo, aj tie ppp by neboli az tak tesne.
a mrzia prave tie hity zremizovane. zobral som bastiana na 3 matche. v prvom 8 hitov, dalsie 2 po nule.. zobral som clutterbucka na 2 zapasy, v prvom 5 hitov a v druhom 0.. ako nepamatam, kedy co i len jeden z nich mal nulu v hitoch, tak z 5tich zapasov mi nakombinovali hned 3 take..

Dufam, ze po hodoch nenastane bolenie brucha. Caka ma Holland s red Army, co s ich ofenzivou nepatria medzi mojich oblubenych superov a vzdy ked najviac potrebujem dobry vysledok, tak mi zvyknu komplikovat situaciu.
netusim co robia Hedgehogs na chvoste..
To jsme 2.....
WEEK 17

vyhra 14:1 vs Holland's Red Army

Vysoka vyhra- 4ta v rade. Vladne u mna spokojnost. 2 miesto o trosicku stabilnejsie s naskokom 18 bodov pred Silesia Ice Miners a nasledujucim vzajomnym zapasom.

V tomto matchupe som prekvapivo dominoval v ofenzive, ktora bola dobra 20+23. naopak superovi uplne odisla a prebrala sa az cez vikend, kedy uz bolo neskoro ( po piatku mu tam svietili 2 goly dokopy sa mi zda). takze, vsetky ofenzivne aj ,, nahodne,, stats pre mna. v kvantitativnych stats to bolo tesne len v sogoch (vyhra o 1) a blokoch- remiza :evil: - hracske stats 10-0 pre mna.
branu som vyhral 4-1, ale bolo to trapenie, urobil som chyby, ale na zaver som mal luck ako svina, takze spokojnost.
dost mi to skomplikovala prehra shestorkina so superovym montenbeaultom 2:3 po najazdoch. s tym som neratal vobec. do toho sa mi zranil murray pri prehre a 4 inkasovanych goloch, Talbot mi robi vrasky, 2 prehry, 9 golov a ak sa nebude dostavat do brany cez kakhonena, tak mam vazny problem.. 2winy, uz ale zabezpecil shestorkin a dalsi fa tah comrie.
na zaver v nedelu som luckol, lebo super nechal v zostave koskinena, ktory nemal chytat, ale kedze existuje smith... takze inkasoval este 3 goly a tym som vyhral GA 20 ku 21 :-D

Lindholm 4+4 ( skoroval v 8mych zapasoch po sebe- teraz taha snuru troch gwg)
Scheifele 4+1- chytil sa v spravny cas, a kempe a jeho 4+1
Petry 1+2 a rozbieha sa.

Talbot. pred sezonou mu bolo slubenych okolo 60 zapasov, preto som sa ani neobzeral po inom golmanovi, wild slapu, winy pribudali, ale posledne 4 zapasy kakhonen 2x vyhra a talbot 2x debakel...snad sa chyti a nestrati poziciu.
WEEK 18

remíza 8:8 vs Silesia Ice Miners

Zmiesane pocity z vysledku. v podstate je pre mna velmi dobry. naskok na druhom mieste zostal 18 bodovy. na druhej strane sa do boja zapaja joe.S, ktory sa dotiahol na 21 bodov..
k tomu, to od zaciatku vyzeralo pre mna lepsie, dominoval som v ofenzive.. zato golmani boli horsi a horsi.. k zaveru super sialenou sobotou (8+8), kde marner spravil tolko bodov co cely moj tim sa matchup zdramatizoval. pred nedelou som viedol len o 2 body s tym, ze brana skonci 0:6. takze z ratania vysledku na 10:7, 9:8, alebo v najhorsom 8:8, to pred nedelou bolo o tom, ze som sa zmieroval s prehrou, kedze superovi hrali ofenzivne lepsi hraci.. nakoniec stiahol len bodik. takze body 44 vs 43. goly o jeden a asistencie remiza.. v ppp som uplne dominoval, podarili sa aj 3 shp a len tesne mi stacilo 5 gwg. sogy a buly som prehral, hit bloky vyhral.. brana 0:6- tam mi super nedal sancu, nech by som mal aj dobry tyzden.. a ten som mal zly. trochu aj smolny. golmani ani za toho boha nevedeli vychytat vyhru. k tomu fa tah gillies dostal 6ku. proste som potreboval nejake vyhry aby som som supera dostal pod tlak a donutil ho k startom a pripadnym inkasovanym golom a prehram(co by mi bolo prd platne), alebo ich po 4tej vyhre nenasadzovat a ja by som vyhral sv.. no bohuzial som potiahol gilliesa (kde som dufal v dobry vykon devils proti chicagu- bol to rybnik). a zaroven shestorkin aj murray prehrali svoje zapasy 0:1 a 1:2 a bolo to..
tento week bol snad kazdy fa tah dolezity. bohuzial mi nevysli. aj ked zrejme by som tie iste urobil znovu. pozeral som sa na to tak, ze si musim uhrat co mozem, ved mam naskok 18 bodov.. preto ten gillies- co bola smola. keby ho nemam, tak super nezaradi dvojicu do brany na nedelu a sv by boli zrejme moje a ak hej, tak aspon ga by skoncili remizove.
k tomu najvacsia dilema posledneho fa tahu pred nedelou, kde som mal 3 alternativy ako zahrat a vybral som si tu jedinu, ktora mi nepriniesla vyhru :slap: rozhodoval som sa, ci potiahnut georgieva a skusit vyhrat sv (mal som naskok 33sv+ georgiev vs golmani car a blues) co sa mi zdalo tak 50 na 50). urval by som to nakoniec o 3.. dalsi bol forvard, kvoli bodom, ale to sa mi zdalo este menej pravdepodobne a spolahol som sa ze lucknem. vybrateho som mal gregora zo sj co mal asistenciu, takze by to skoncilo ako v pripade tahu georgieva 9:8.. no ja som si vybral beka mikkolu, aby som na istotu udrzal hity bloky a este nejakym zazrakom neprehral +/- lebo pri mojich hracoch nikdy nevies.. urobil co mal, ale na konecny vysledok vplyv nemal.. samozrejme, ze je to v teoretickej rovine, lebo neviem ako by reagoval heny( bral raantu), keby zoberiem ineho hraca ako mikkolu. to je tak ako ked som si vyratal v strede tyzdna, ze na vyhru vo fw potrebujem 3 starty hracov s fw 10+ na zapas cca 35fw(prehral som ich o 28). vtedy to bolo tesne, super by ale urcite kontroval a bolo by to zbytocne..
kazdopadne som nakoniec s 8:8 spokojny a tento matchup bol pre mna uz taky PO zapas, dost ma bavil :thumbsup:

ofenziva- nikto nevycnieval naj bol suzuki s 2+2, ale vela hracov s 3 bodmi. duu flames lindholm, mangiapane sa dari dlhodobo. kempe hra svoj najlepsi hokej- radost pozerat, hischier to iste

brana- statistiky neboli zle, ak si odmyslim gilliesa, ale 1 vyhra z 5tich startov je malo.
moje rozhodnutia- hral som na istotu. mohol som sa radsej ukliknut :D
WEEK 19

vyhra 14:1 vs Preshow Destroyers

Parada, dalsia vysoka vyhra (uz 9ta dvojciferna). na druhom mieste mam uz naskok 27 bodov. to snad nestihnem zosabotovat za 3 match upy.

ofenziva v poslednom case chytila formu. 58 bodov (20+38) bol naj vykon zo vsetkych.
cely tyzden som vysoko viedol. v sobotu sa to zamotalo (vdaka mojim golmanom a zlepsenemu vykonu ofenzivy supera), ale nakoniec som mal na nedelu vyrazne viac clovekozapasov ,takze hracske stats som si podrzal. remizoval som len ppp a jedina prehrata kategoria boli gwg( kde z 20 golov len 2 gwg). pre vyrazne dobry vysledok, bol ale rozhodujuci nedelny vzajomny zapas hellebuyck vs shestorkin a ten dominantne zvladol igor, len s 1 inkasovanym golom a 45 saves.. tymto vykonom super nedorovnal W, o 1 som vyhral L, o jeden aj GA, o 16 SV a vytiahol mi aj sv% nad supera.. takze brana 5:0 pre mna. prehra shestorkina by znamenala pre mna branu 1:3 pri najlepsom, skor 0:4.. takze :cool:

mvp Shestorkin. zbytocne pisat cisla. tu sa divame na 100% vezinu a minimalne top 3 harta. radost pozerat ako chyta.
ofenzivne vyzdvihnem suzukiho, ktory sa prebral, 2+5, point 2+4, lindholm 4+2, mangiapane 2+3, josi 0+6, hischier 2+3..

ofenzivne bol nulovy kempe 0+0 a morrissey 0+0 so slabymi secondary stats ( len 3+3).
no a moj najvacsi problem, treti golman murray. dal 2 prehry 13 inkasovanych golov sv% 75,7 a samozrejme standardne po vybuchu smer ir.. ked sa tak zamyslim, tak vlastne nebol minusovy, lebo jeho zle cisla mi nakoniec neuskodili a vyhrali mi pocet saves..k tomu sa zrakvil a mohol som ho nahradit..sup s nim do plusov.
WEEK 20

prehra 7:9 vs Chugwater Chokers

znesitelna prehra. 7 vyhratych kategorii proti lidrovi je za mna ok. celkovo mam pred poslednymi dvoma zapasmi naskok na druhom mieste 33 bodov co uz zrejme nepustim.

k zapasu. v ofenzivnych stats som nemal absolutne ziadny narok, tam proti 65 bodom som nezmohol nic.. usmatlal som +/- a 1 shp, k tomu som si udrzal standardne bloky a fw.. ostatne slo do kopru.. na zaver ma mrzeli goly, ktore som prehral len o 2 kusy.

branu som vyhral 3:2. na tie vykony v brane je bilancia 4W-1L vyborna, lebo ehm, shestorkin dostal 2x 4ku a raz striedal, talbot vyhral s 5timi inkasovanymi golmi a najlepsi bol u mna Daws, ktory mi vyhral winy, nepokaslal L, neinkasoval goly a takticky to superovi skomplikoval.. ten si na nedelu vybral zle( prehra demka vs nula kuempera (46 saves).. mohla to byt aj prehra 6:10.. takze ja som spokojny.

josi 3+4 a scheifele 2+4..
Daws- ako 3ka perfektny.. a Talbot vyhral oba zapasy co je dobry predpoklad dalsich startov

shestorkin nemal svoj tyzden, kempe uz druhy week zaseknuta ofenziva.

Inak prebehli u mna vymeny. v podstate pribudol uz davnejsie mcnabb, na posilnenie secondary stats, lenze sa zranil, takze prisiel este aj romanov. k tomu som upgradeol cirelliho na seguina. predsalen cirelliho ofenzivna rola sa vyrazne znizila a produktivita sa mu uplne stopla.. naopak od seguina v zavere cakam vacsi pridel bodov v boji dallasu o PO, pomoc na pp, zlepsenie sogov pri zachovani fw a obetovani par blokov co si mozem dovolit..
WEEK 21

prehra 5:9 s Alaska Wolves

prehra ktora nemrzi. ako moc sa mi to nepaci, ale pre lepsi vysledok som toho vela urobit nemohol. v tabulke mam stale 25 bodovy naskok od tretieho.. nie je to istota, ale tych 5 kategorii v poslednom zapase by som si mal uhrat, co bude aj cielom.

ofenzive nemam co vytknut, bola top, lenze petrik sa rozhodol ze o Po zabojuje a body sme si podelili 51vs51. ako mojich 17 golov je dost, ale nestacilo to. ppp je trochu slabina, gwg zamrzi, ze sa mi podarili len 2, ale tam by som asi aj tak nemal sancu. tradicne som vyhral, bloky, sogy, fw. velmi sklamali hity, kde som nemal ani sancu ich otocit a zda sa, ze su mojou velkou slabinou, na co budem musiet mysliet pred buducou sezonou..4:6 v hracskych stats ok.. pre tie hity to mohlo byt peknych 5:5 skoda..

brana prehra 1:3. mal som trochu nevyhodu pri startoch, lebo petrik mal startov pozehnane. tak som to chcel dat minimalisticky na kvalitu. plany mi hned odsabotoval daws 4kou a len 17 saves a bolo po taktike. potom to uz bolo nasad vsetko a dufaj v lepsie stats.. stale som to mohol otocit, ale postavil som kallgrena v nashville (L a 5 kuskov) vs posadil shestorkina v tampe (win a 1 inkasovany gol). talbot dal 2 winy a dobre vykony, co vazne potrebujem, aby sa chytil, tak snad. este ma zachranil fa tah reimera co zremizoval winy. nevedel som ci bude chytat, ak by nastala pripadna vymena. petrik ma takticky pri G rozbil, preto aj ten konecny vysledok, co uz..

ofenziva.. josi 0+9 (week predtym 2+5), dobre zahral scheifele 1+3 aj hischier 1+3
fajn sa uviedli posily seguin 0+3 a romanov 8+10 hit/blk
talbot 2w, len 3 inkasovane goly a 93,8%

nezvladol som zmanazovat branu.
kempe ma 1 gol za posledne 3 tyzdne..
hity, chyba mi hitujuci winger
WEEK 22

vyhra 14:3 vs Big Bad Bruins

v poslednom zapase zc som si po 2 prehrach napravil chut pred PO. Bez problemov som udrzal druhu poziciu na ktoru mi na 100% stacilo 5 kategorii (ale nakoniec som mohol prehrat aj na nulu, mal som nahraté).

Nie je velmi co hodnotit, tyzden som mal vyborny. vyhraval som od zaciatku, ofenziva slapala na rozdiel od superovej a ak nastal problem ako 5 inkasovanych golov shestorkina, tak to hned pokryl Talbot nulou. Prehral som len shp (0:3), hity a fw.. konkurencieschopnost v hitoch s lidrom tejto statistiky potesila, snazil som sa, ale nakoniec som o 7 padol.. (skoda mcnabba a petryho na ir). jedine sklamanie tyzdna je prehra vo fw o 10.. ako nechcel som pustit tuto kategoriu, ale co uz.. v nedelu point 0 fw, a suzuki len 6 co je na jeho pomery malo.( fa tahy lowry a frost dokopy len 9fw).

vsetko. ofenziva vyborna (59 bodov, druhy naj vykon).
naj bol scheifele 3+4 - ten ma silny zaver, snad v PO pomoze a vyzera ze da 6tu point per game sezonu :good: dalej kontroval skvely josi 1+5, meier 4+2, ci hischier 1+4 a 43fw + dalsi 3ja so 4mi bodmi..
v brane talbot- ten vyhral svojich poslednych 8 startov.

tdl.. no neurobili mi vymeny radost.. k talbotovi prisiel fleury, au..a k potiahnutemu fa reimerovi ako trojke, kde mohol byt vymeneny co sa neudialo bohuzial, prisiel kahkonen. takze aspon iste starty zbohom a v PO to mozem lepit, dufat a byt v neistote kto kedy a ci vobec..cool..
Tak nejake to zhodnotenie zakladnej casti. 2 miesto- bye week? Parada. Cakaju ma 2 matche o medailu. Takto vysoko som nikdy nebol. Vzdy to bol boj o PO do poslednej chvile. min rok dokonca prva neucast. Chut som si napravil a hlavne mal som cas sa tomu venovat co sa prejavilo na vysledkoch.

Statisticky 201 vyhratych kategorii, 58,3% win pct.. to uz asi nikdy nezopakujem. Bilancia zapasov bola fajn 13W- 7L- 2T.. klucove boli hlavne vysoke vyhry, kde sa mi podarilo 10 dvojcifernych. Prehry boli 2 tesne o jednu kategoriu a jedna len o 2 kategorie. Mojim kryptonitom boli fantomas, petrik a honziss co ma nakopali v oboch zapasoch a potom ma raz dal dole aj heny (dalsi bol remiza). Ostatnych som zas porazil 2x az na Joe.S, kde to bol win a remiza. Takze s Po timami mam az s 3ma negativnu bilanciu, s Joe.S tesne pozitivnu a 2x som porazil len redyho denver.

Myslim ,ze za dobru sezonu moze dobry draft a tiez ze vela mojich hracov ma ci uz zivotnu sezonu, alebo sa mladi postupne zlepsuju. Na moju ,,smolu,, som ziskal draftovu jednotku. To mi dost narusilo plany a rozhodol som sa ist do prospecta williama eklunda (potreboval som kvalitne produktivne kridlo). Problem bol, ze do prospectov uz nesiel nikto. Tym som bol o tah pozadu za ostatnymi. Pri utocnikoch mi to nevadilo, to mam vzdy dost alternativ. Pruser bol s bekmi, kde sa vzdy zacali tahat skor ako som prisiel na rad a mne ostal len hrac pripraveny ako z nudze cnost. pred draftom morrisseya mi usli larsson, muzzin, pulock, risto aj spurgeon. a pred draftom gravesa zas toews, cernak, gudas.. dost ma to stvalo, hlavne neskor, ked moj keeper petry uplne ofenzivne odisiel. Nastastie morrissey sa po chvili chytil a bodovo to celkom vynahradzal a k tomu pridal secondary stats vyrazne nad ocakavania. Taktikou do draftu bolo pri mojej slabej ofenzive tahat strelcov, cim by som si vyhratymi golmi a gwg kompenzoval slabsie body a asistencie. To mi aj vyslo. Sice som uplne netrafil rakella a sharangovica, ale trafil som mangiapaneho, neskor na zaciatku sezony z fa stiahnuteho kempeho a hlavne z druheho kola meiera. Doteraz nechapem co sa tam stalo, lebo hraci co sa tahali pred nim, uf.. to ale pripisujem prvemu kolu, kde chce kazdy trafit istotu. Nakoniec ma nemusel mrziet ten prvy eklund, lebo meier sa absolutne vyplatil.
Statisticky som bol v goloch druhy a bilancia kategorii bola 13-9, v gwg som bol lider a bilancia 14-8, takze sa to vyplatilo. Luckol som v asistoch, kde som bol az 8my s bilanciou 10-10 a vydarili sa nakoniec aj body, kde som bol 5ty s 12-7.. v secondary stats sa mi klasicky darilo, tantoraz az vynimocne. V shg lider s cepim, vo fw a sogoch druhy. V blokoch prvy a v hitoch stvrty. Tie hity sa mi moc nepodarili, bilancia len 11-10. tam som mal smolu, ale zas stastie v +/-, co bola moja najhorsia statistika kde som skoncil 10ty, ale bilancia 12-10.

Brankarske statistiky velmi nerozoberam, tam sa privela taktizuje, ale kazdopadne na to, ze to je moja slabina a 5 tyzdnov po sebe som mal problem vobec dat starty vinou zraneni a covidu (raz som ich aj nedal), tak som v brane dokopy v pluse o 5 kategorii. co je fakt necakane.

Hracsky to u mna vyzera velmi pozitivne: v utoku sa mladi keeperi hischier, suzuki statisticky zlepsuju, novy keeper hintz nesklamal doveru a udrzal vykony. Starsi harcovnici ako point, scheifele tiez drzia svoj standard, lindholm z top hraca vystrelil este vyssie. Mangiapane striela goly, kempe tiez. A k tomu meier, co je taky moj lindholm na kridle. Sharangovic mal zly zaciatok,tak letel, rakell mal dobre fazy, ale z taktickych dovodov letel tiez. Cirelli siel prec, lebo prva polka sezony vyborna, po navrate kucherova uz nedostaval ofenzivne minuty. Nahradil ho trejdom seguin, co zatial nesklamal.
V obrane to pre mna nakoniec bolo dobre, aj ked nie idealne. Z keeperov je excelentny josi s brutalnym zaverom. Jones v chicagu tiez vylepsil svoje yahoo statistiky oproti poslednym sezonam. Petry bol prepadak, ale ked nesla produktivita, tak tahal aspon secondary stats, v zavere sezony aj boduje co je dobra sprava pred PO. Morrissey prekvapil, supol aj dake presilovkove body a 11 golov som necakal, secondary stats vyborne. Graves u mna trochu sklamanie. Mam ho ako 5teho beka, hra na hrane fa. uskodilo mu zranenie hamiltona a snura devils pred vianocami, kde vyhrali z 23 zapasov asi tri.. mam problem s hitmi, tak do timu trejdom prisli mcnabb a romanov.. romanov je skvely, k tomu supol aj 5 bodov za 3 weeky. Mcnabb prisiel ako hitter, ale trejdom nejako zacal viac blokovat ako hitovat a bol dlho zraneny.

V brane exceluje shestorkin, tam nie je o com, dvojka talbot je fajn. Mal 2 fazy v sezone kedy nic nechytil, ale inak super a prinasa winy. Trojkou bol murray. Skusal som to s nim 3x, ale dal mi asi len jeden dobry week, v zalohe do buducna mam UPL z buffala.( po sezone by som ale rad priviedol golmana- kto by chcel menit, piste).
Nestastnici co sklamali boli tento rok rakell, sharangovic, murray. z keeperov petry aj ked si to vyzehlil a boeser. Ten si to snad vyzehli v PO, alebo bude trejdnuty z vancouveru po sezone. U mna to ma nahnute. Vlozil som donho velku doveru (a stratu bergerona), 2,5 roka plnil co mal, ale tuto sezonu mi zatial nijako nepomol. Iste za to moze zranenie pred sezonou, peterson mimo, green, ale po zmene trenera sa zdvihol len na chvilu a stale je nemasny neslany.

Suma sumarum, tato sezona je zatial mojou najlepsou, mam z nej najvacsiu radost a skusim uchmatnut nejaku tu medailu.
dunim píše:
čtv 31. bře 2022 13:04
( po sezone by som ale rad priviedol golmana- kto by chcel menit, piste).
grubauer za future considerations :D
petrik píše:
čtv 31. bře 2022 13:32
grubauer za future considerations
no asi nezdielame rovnaky nazor na definiciu pojmu golman :D a ta cena je nehorazna!
Semifinale

Vyhra 8:6 vs Colorado Dragons

je to tam, bude placka! ale uf, bolo to tesne. 2x cez tyzden som sa zmieroval s tym, ze to uz nedam. najprv po utorku, kde mi super usiel vyrazne v bodoch, ale to sa mi podarilo dorovnat do soboty. a potom po sobote, ktoru som mal slabsiu, dragons sa dostali do vedenia o kategoriu. privela kategorii bolo tesnych (+/-, ppp, body, bloky, gwg, shp, aj cela brana bola neista). najhorsie na tom bolo, ze superovi hralo o 4 hracov viac a nabral hracov na hity, co som teda vobec necakal. ja som mal posledny fa tah a vyuzil som ho na wedgewooda (myslim ze ucel 100% splnil, aj ked realne nenastupil a luckol som velmi pri starte superovho vanecka).
v hracskych stats som tahal za kratsi koniec, ale podrzali ma moje silne goly a gwg, takze 2 kategorie pre mna. +/- a shp remizove. fw sogy som mal silnejsie. hity som udrzal stastim, tam super dotahoval silno, nenastupil mu deslauriers v nedelu, takze vyhra o 4. zachranil ma fa tah carrier s 8 hit v 2 zapasoch. sklamal soucy, ktoreho som bral na hit, bloky a dal len 2+4, siegenthaler sa zrakvil v prvom zapase matchupu, petry bol zrakveny (nastastie sa vratil mcnabb). ale aj preto som prehral moju najsilnejsiu kategoriu bloky o 3.. nemal som uz odkial brat a zabojovat o ne..

a klucova bola brana. vyhra v nej 3:2 pri superovych 5:0 w:l..... samozrejme potiahol mvp shestorkin s 2w a len 1 inkasovanym golom. riskol som vzajomny zapas reimer smith ale nemal som na vyber kvoli startom. reimer podrzal, ale smith bol lepsi, v zaavere podrzal a este aj prihravkou rozhodol o wine. ale nebola to strata. fa tah francouz win ale 4 goly, na talbota mi vysiel len 1 zapas a dostal 4ku u blues po predlzeni, skoda.. reimer sa zrakvil v 2 zapase po 3 goloch a pripisal jedinu L. uprimne som sa cely tyzden spoliehal na dvojzapas caps cez vikend, ze btb s pens a bostonom raz puknu. no was so samsonovom s pens nepukli a zaknihovali win. potom pre mna bolo dolezite donutit joe.S postavit vaneceka v nedelu s bostonom. preto wedgewood. mal som este aj talbota ale to pri striedani sa s fleurym bolo jasne ze nenastupi. dolezity bol aj cas zapasov, caps hrali prvy, mal som obrovsku vyhodu.( a ratal som ze dostanu stvorku samozrejme). trpel som pri tom zapase strasne :-D vanecek win, 2 inkasovane goly a 28 zakrokov... uf.. L nedorovnal, winy dal na nedostizne, ale! GA zremizoval na 14, sv som udrzal o 4, a sv% 92.3 vs 92.1... wedgewooda som nikdy neplanoval postavit( tak pri takomto stave ani nemrzelo ze nehral, aj ked sa mi to mohlo vypomstit).

sice vela veci som nemal v rukach, hity, branu, +/-.. ale usmialo sa na mna aj stastie a myslim, ze vo finale sme timy, co sme si to zasluzili najviac.. na fantomasa som pocas sezony 2x absolutne nic nevymyslel. uvidime co sa podari vo finale :box:
No branie hráčov na hity, akurát jeden mi nenastúpil a to nakoniec rozhodlo. Ale bolo to dramatické až do úplného konca, stačili štyri strely Bostonu v nedeľu a bolo by to úplne na slučku :lol2:

Si myslím, že ten zápas bol hodný toho, že sa stretli druhý a tretí tím súťaže
156 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS