Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLORADO AVALANCHE

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

formic99 píše:
pát 08. říj 2021 09:45
fantasy advice..

borci co cekate od Byrama v letosni sezone?
ze sa etabluje do zostavy...
1st PP bude hrat makar, byram minimalne zo zaciatku asi iba 3rd pair. postupom casu ak vsetko pojde dobre by mohol jeho TOI rast

vo fantasy tuto sezonu asi este nijak extra velkym impact playerom nebude
Prvy gol Avs v novej sezone strelil:
a) Jack Johnson
b) z breakaway
c) blafakom
d) po vybornej prihravke JT Comphera

menej pravdepodobny scenar by som nevymyslel ani keby som sa silno snazil :D

to mi pride asi tak pravdepodobne akoby niekto:
a) vyhral prvu cenu v loterii
b) vzapati donho udrel blesk
c) vzapati ho uniesli mimozemstania
d) a cestou zo Zeme by stroskotali na Marse

:rofl:
Narysoval mu to Bura a dva beci se srazili, aby mel JJ volnou cestu, takze s tim ztroskotanim na marsu nesouhlasim. To ostatni sedi :-D
Tak tento rok to nepockalo ani na november, zacina sa nam to kopit hned od zaciatku sezony. V dnesnom zapase s Blues boli out:

Francouz
Jack Johnson
Toews
Nichushkin
MacKinnon
Landeskog
a to musel este putovat na farmu Newhook, kvoli platovemu stropu aby sa mohli zaplatat diery v zostave Sikurom, Megnom a Matteauom.

Jost a Compher si uzili icetime cez 20min. Megna cez 15, taky zapas tipujem v NHL este nemal.
Na to ze sezona davno zacala je v tomto topicu mrtvo jak uprostred letnych prazdnin...

Tak co k uvodnym 13 zapasom napisat? Zaciatok sezony bol herne aj vysledkovo dost rozpacity. Asi sa to dalo cakat, v lete odislo viacero dolezitych hracov, nahrady boli viac-menej iba symbolicke (s vynimkou kuempera ziadne vacsie meno), navyse v oktobri sme mali dost narocny rozpis... ked sa k tomu zacali nabalovat zranenia dolezitych hracov, ktorych teda mame opat viac ako by sa dalo povazovat za normalne, nedala sa cakat nejaka vysledkova dominancia.

Napr. z nasho top utoku uz landeskog vynechal 2 zapasy (suspendacia), rantanen 3 zapasy (zranenie) a posledne 3 zapasy pre zranenie nehral ani mackinnon (a este zopar ich vynecha). Cize z 13 odohratych zapasov sme mali prvy utok kompletny v 5. z utocnikov 9 zapasov vynechal aj nichuskin, s ktorym sa tuto sezonu rata do 2nd line. Nedavno sa zranil aj compher ktory mal velmi vydareny uvod sezony. Celkovo zatial vsetkych 13 zapasov odohralo iba 5 hracov, z toho 4 utocnici (kadri, o´connor, jost a helm)

V obrane je to este horsie, tam je jediny hrac s plnym poctom zapasov a asi ten najmenej pravdepodobny – erik johnson. Snad mu to vydrzi (klop klop). Zdravie zatial sluzi aj j.johnsonovi a murrayovi, ti po 1 zapase vynechali ako HS. No ale z hracov ktori mali byt lidrami obrany uz kazdy prekonal nejake zravotne problemy: makar a girard vynechali po 2 zapasy, toews uvodnych 9. byram bol v oktobri zrejme nasim najlepsim hracom, ale zial opat inkasoval laket do hlavy a opat je out s otrasom mozgu. Tam uz to zavana moznymi dlhodobymi nasledkami ktore mozu ohrozit celu jeho karieru, nakolko je to prenho v pomerne kratkom case uz treti otras mozgu... snad sa z toho co najskor dostane

Ani v branke to nie je injury-free, Francouz sa zranil este v priprave a aj ked sa mal vratit po 3-4 tyzdnoch, ani po 7 stale nehra ani naplno netrenuje... posledny sutazny zapas odchytal v PO bubline v lete 2020, takze otazky ci vobec a v akom stave/forme sa dokaze vratit su celkom namieste. New guy kuemper teda zatial odchytal 11 zapasov a aj ked aj on si zo zaciatku na nove podmienky zvykal a vykonmi v prvych zapasoch neoslnoval, poslednych 7 starov ma uz solidnych (5W-2L, 93%sv). tak snad mu to vydzi, Avs zatial odohrali malo zapasov (rozpis maju prisposobeny povodne planovanemu tripu do europy, ktory sa kvoli korone nekonal), takze si zatial mozeme dovolit nenasadzovat aktualnu dvojku johanssona az tak casto.

Posledne 3 zapasy (paradoxne hrane bez mackinnona) to uz zacinalo vyzerat zhruba tak ako by sme si zelali, snad sme si aj smolu na zranenia uz vycerpali a dalej to uz bude len lepsie a lepsie – herne, vysledkovo aj zdravotne
Tak snuru sme natiahli este o 2 dalsie zapasy, Seattle a dnes v noci aj s Ottavou.
Sobotny ranny zapas so Seattlom som pozeral. Tazko sa mi to hodnoti, nejako tak az prilis lahko sme sa dostali do vedenia a mal som pocit, ze to ani nestalo vela namahy. V tretej tretine Bednar posielal viac tretiu a stvrtu lajnu a Seattle stav 0:7 este trosku skraslil.

Gruby nastupil az po stvrtom gole, prve dva zakroky mal dobre, potom ho prekonal Makar a uz sa to s nim viezlo. Donskoi velmi vidiet nebol, v III.tr ked hrali viac presiloviek som ho na lade videl, ale okrem jednej skrumaze bol skor neviditelny. Akurat dnes rano som pozeral, ze je v 18z bez golu a ma "len" 7 asistencii.

Z AVS sa mi pacil Nicuskin, dal pekny gol v oslabeni, Toews (ten je vidiet, ze chybal pri starte sezony). Celkom ma prekvapil Aube-Kubel. Makar je uz snad vo svojej ocakavanej fazone po slabsom zaciatku, ktore pribrzdilo aj zranenie.

Kadriho paradoxne az tak vidiet nebolo, zato dnes bol pri styroch goloch a je prebiezne stvrty v bodovani ligy. WTF ?

Konci sa zmluva, ze jo ? Nevidim to vo vyhliadkach na dalsiu sezonu vobec, ale ze vobec dobre. Zmluva sa konci celej druhej lajne - Burak (4.9mil), Kadri (4.5mil) a Nicuskin (2.5mil). Pri zmrazenom platovom strope jeden z nich odide.
A to este konci zmluva aj Kuemperovi (3.5mil) a to teda vobec nie je iste ze sa napriklad trojica Burak, Kadri, Kuemper zmesti do 15.4mil a nebude musiet odist jeden z dvojice Burak/Kadri. Vidim to na Kadriho a to uz budeme bez druheho centra...

Boli casy ked sme mali na centri luxusnu stvoricu Duchene, Stastny, Reilly, MacKinnon... a hrali tazky podpriemer :sarcasm:

Paci sa mi aj Kuemper, je velky a zabere kopec miesta v branke, vie sa postavit a ma aj sikovne nohy a lapacku. Dnes sice dostal 5 golov, ale Ottawa vymetala pavuciny v Ball Arene :)
No s kvalitnym secondary scoring to bude coraz tazsie, zvlast po dalsej sezone ked na novu zmluvu nabehne Mack... cim viac €€€ budeme nuteni dat do 1st line tym lacnejsie budeme musiet zaplatat middle6. sam som zvedavy ako to Sakic poriesi, ale sanca ze ich udrzime vsetkych je miziva... vsetci dostanu na trhu viac ako bude pre sakica komfortne im ponuknut. Bude zalezat aj na nich ci budu ochotni obetovat nejaky ten milion aby mohli zostat, alebo to daju na grubauera :D
Osobne cakam ze zo spominanej stvorice zostanu max. dvaja (nichuskin + kuemper)
Ked bude v lete 2023 koncit zmluva MacKovi, bude aj Johnsonovi a Compherovi. Ale bohuzial aj Byramovi ten lacny nebude...

Este som opomenul, ze teraz v lete skonci aj 2mil Murray, pre ktoreho miesto aj tak nebude ak Byram bude zdravy, alebo Sakic trejdne Girarda.
Takze tam je mozno priestor na podpis jedneho z dvojice Burak/Kadri, alebo priviezt niekoho na ich miesto.
Avs sa pomaly ale isto priblizuju k najvyssim prieckam centralnej divizie aj zapadnej konferencie. Par bodov este stracame, ale mame dost zapasov k dobru. Ak sa nestane nic vazne, skor ci neskor by sme sa na prvy flek v divizii dostat mali.

Vdacime za to najma ofenzivnej sile, mame priemer cez 4 strelene goly na zapas co je v modernej NHL vzacnost. Trochu to komplikuje fakt ze aj vela golov dostavame, kuemper sa akosi nevie rozbehnut, ked uz aj vyzera 2-3 zapasy lepsie a spolahlivejsie tak vzapati pride nejaky vybuch... zatial sa nanho neda velmi spolahnut, ale co sa s tym da urobit?

Niektori fans snivaju o fleurym, ale problemom by mohla byt cena. Uz za kuempera sme dali majland, platit po par mesiacoch TD cenu za dalsiu G1 ktory ktovie ci by vobec bol lepsi ako kuemper... to sa mi nejako na sakica nepodoba. Skor to vidim tak ze do tohto PO to riskneme s kuemperom a budeme sa modlit aby chytil formu v spravny cas. Co si viem predstavit je angazovanie nejakeho G3 kedze JJa nam z waiveru ukradli panthers... nejaky backup plan pre pripad zranenia mat musime, natolko sa sakic uz urcite poucil aby si toto poistil. Mna osobne by pri TD potesil napr. aj Halak... ale skor to asi bude nejake menej zvucne meno z kategorie G3

V obrane nam zase vypadol byram, tam to zial vyzera na vaznejsie problemy a necudoval by som sa keby minimalne tuto sezonu uz dohral. Nech je skratka mimo ako dlho bude potrebovat tak aby sa potom niekedy mohol vratit v 100% stave, je jedno ci to bude o tyzden, o mesiac alebo o rok. No a skrz to by som sa necudoval keby sme sa pred TD poobzerali aj po nejakej posile do obrany. Prioritou by mal byt defenzivne spolahlivy obranca, idealne RHD, pouzitelny v 2nd/3rd pair a hlavne na PK. Tam nas momentalne najviac tlaci topanka, v PK patrime k najhorsim timom ligy a bezpodmienecne to potrebujeme zlepsit.

V utoku by mna osobne potesil bottom6 center ktory je spolahlivy na buly. Nieco ako bol v nedavnej minulosti bellemare. Sakic to tu tvrdohlavo skusa s jostom, ale dufam ze tento experiment sa uz cim skor skonci, lebo jednoducho nefunguje. Okrem josta by sme sa teoreticky mohli zbavit aj comphera, ktory sice nie je az tak tragicky, ale zas ani za tie 3,5mil nestoji... ten cap hit by sa dal aj lepsie vyuzit. Napr. taky aube-kubel za zlomok ceny zatial ponuka ovela viac, vyzera ze to bol velmi vydareny waiver pickup ktory sa nasim skautom vydaril :thumbsup: prave takymi lacnymi a efektivnymi hracmi potrebujeme naplnit bottom6, nie predrazenymi misfitmi ako jost a compher ktori si jednoducho nevedia najst miesto v zostave kde by sa citili comfortable a boli prinosom... nie dost dobri na top6, typologicky nevhodny do bottom6...

Spomenut este musim kadriho, ktory zaziva contract year z rise snov. Som zvedavy ktory holland mu v lete ponukne 7yrs/8mil :giggle: sakic to urcite nebude, toho sa nebojim... to ale zaroven znamena ze sa mozno pokusime priviest jeho potencialnu nahradu uz pred TD aby sme na PO boli silnejsi (looking at you Hertl)... jediny problem je co za taku big fish mozeme ponuknut, ked uz nemame 1st rounder pre tuto sezonu... no uvidime co sakic nakoniec vycaruje. Verim ze z minulej TD ktora v jeho podani dopadla doslova tragicky (nemeth a soderberg, LOL) sa aspon trochu poucil...
Nebolo to tak davno co sa brankarsky post zdal byt nasou najvacsou slabinou a v zapasoch sme museli strielat 5+ golov aby sme vyhravali so skore 5-4, 7-3 a podobne.
No a zrazu z nicoho nic akoby niekto prepol nejaky gombik, brankari (obaja) nam chytili formu ako hrom a na vyhry nam aktualne stacia aj 2-3 strelene goly :sok:

Poslednych 6 zapasov (6W) sme dostali spolu len 6 golov zo 189 striel, co je uspesnost 96,8%. specialne Francouz vyzera ze si uziva fakt ze je po straaasne dlhej dobe zdravotne znovu 100%OK, chyta ako z partesu a zda sa kvalitna konkurencia nakopla k podstatne lepsim vykonom aj Kuempera. len tak dalej – spolahlivi brankari su zakladom kazdeho hokejoveho uspechu ako sme sa na vlastnej kozi presvedcili v poslednych 2 PO ked prave slabsie vykony cednikov boli nasou hlavnou achilovou patou.

Po vianocnej pauze zatial ideme ako juggernaut – 13 zapasov, bilancia 12-0-1 (jedina OTL v nashville po vymyslenej presilovke v OT za too many men). Pozitivne je ze vyhravame roznymi sposobmi – su tam blowouty ale v poslednej dobe aj mnoho OT/SO vyhier, divoke prestrelky aj tight low scoring games, su tam zapasy ked herne dominujeme ale aj take ked sa herne trapime... a zatial sa stale dari najst cestu k vitazstvam.

Az tazko uverit ze sezonu sme zacali bilanciou 1-4-1 z uvodnych 6 zapasov, odvtedy je to z nasledujucich 34z 28-4-2 :klobuk: a za zmienku stoji aj aktualne uz 16W streak na domacom lade :rocker:

Mozno som to teraz jinxol a v najblizsom zapase nas boston rozbije, ale who cares :giggle:
Zacinaju sa mnozit spekulacie o tom ze Claude Giroux by bol pre nas idealny TD target.
Samozrejme s tym sa neda nesuhlasit, CG uz ma sice svoj vek, ale stale podava top vykony, viem si predstavit ze ak by ho sakic naozaj prviedol tak by sme sa ho pokusili aj predlzit na dalsie napr. 3 roky kedy by este stale mohol byt platnym hracom... CG je pravak ktorych nemame v time vela, vie zahrat centra aj kridlo, silny na buly, mohol by byt idealnym mentorom pre Newhooka v 2nd line...
ale vzhladom na sakicovu historiu pri TD budem krotit ocakavania, lebo nakoniec to skonci tak ze sa za nejaky 6th round vrati Nieto a to bude vsetko :lol2:
petrik píše:
úte 25. led 2022 14:21
acinaju sa mnozit spekulacie o tom ze Claude Giroux by bol pre nas idealny TD target.
A koho za neho ? Kauta ?
Asi Philly za neho cakat majland nemozu. V lete im odide zadarmo, lepsie dostat 3.kolo ako nic :-D
Myslim ze to si predsa len asi prilis velky optimista :D
Ak by k tomu trejdu naozaj doslo, Kaut by kludne mohol byt jeho sucastou, pripadne nejaky iny prospect okrem Byrama a Newhoka. Spekuluje sa napr. o Hellesonovi ktory za USA hrava s prospectom Flyers Yorkom, cize by pre phillu mohlo byt zaujimave spojit ich aj na klubovej urovni...
okrem nejakeho prospecta by zrejme sucastou trejdu musel byt aj JT Compher kvoli cap hitu a samozrejme aj nejaky draft, ale takmer urcite vyssi ako 3rd rounder. Resp. ten pick by bol zrejme conditional v zmysle ze by bol podstatne vyssi (1st round 2023) ak by Avs tento rok vyhrali cup alebo Giroux predlzil zmluvu.

Vela bude zalezat od samotneho Girouxa ako sa k tomu postavi – ci da flyers volnu ruku v zmysle “vymente ma hocikomu kto ponukne najviac“ – v tom pripade by vysledkom bola bidding war a vyssia vysledna cena, alebo vyuzije svoju NMC a sam si vyberie kam chce byt vymeneny (“akceptujem vymenu iba do timu XY“) co by vyrazne znizilo cenu ktoru by zanho nakoniec flyers dostali. Pripadne sa moze rozhodnut aj tak ze nikam vymeneny byt nechce a ze zostane u flyers :neviem:

Objavili sa informacie ze hraci Avs uz Girouxa kontaktovali a prehovarali ho aby prisiel k Avs :D mne osobne sa paci ked sa takto hraci angazuju pri presviedcani/ziskavani moznych posil (vacsinou sa to tyka UFAs ktori rozmyslaju kde podpisu) - ukazuje to ze hracom na timovom uspechu zalezi

V kazdom pripade – takychto spekulacii bolo za posledne roky uz kopec a nikdy z toho nic nebolo: Tavares, Panarin, Hall, dokonca aj o Eichelovi sa hovorilo atd atd. Nakoniec nikdy nic z toho nebolo, takze aj tomuto uverim az ked to uvidim :D
petrik píše:
čtv 27. led 2022 12:37
Myslim ze to si predsa len asi prilis velky optimista
Myslel jsem že je to joke :-O
To přece nikdo s mozkem IQ nad 30 nemůže myslet vážně..
AndyF píše:
čtv 27. led 2022 15:37
To přece nikdo s mozkem IQ nad 30 nemůže myslet vážně..
Ano, z mojej strany bola ta druha veta samozrejme zart. :-D

Osobne si nemyslim, ze Sakic bude za neho ochotny dat velku cenu.
Ked pozriem na Trade deadline za jeho ery, tak to bolo len posilnenie "depth".
Nikdy ziadny hviezdny rental za velku sumu neprisiel a nepride ani teraz.

Ak by sa snazil CG ziskat, tak podla mna v lete za rozumny peniaz, v pripade, ze by Claude uprednostnil ponuku byt v time s moznostou na Cup miesto nahanania zmluvy.

Avsak tych timov je v lige viac, Avs nie su samozrejme jediny.
Z bliziacim sa deadlinom prestupov sa mnozia spekulacie o moznych vymenach.
Ako hlavny artikel na vymenu spekuluju o Byramovi.

Najviac som sa docital o vymene AVS - Canucks, Canucks vraj potrebuju obrancov (hlavne RD, pricom Byram je LD).

Ako protihodnou sa udajne AVS zaujimaju o JT Millera (ma este rok zmluvu), alebo Boesera (RFA v lete).

JT Millera uvadzaju ako idealneho kandidata na nahradu centra 2 utoku za Kadriho.

Zaverom koncia clanok, ze Byram by bol predsa len vela za jedneho z tej dvojice, ale ze kombo
J.Barron/Helleson + Newhook by bolo fajn :slap:

https://thehockeywriters.com/canucks-20 ... -helleson/
https://thehockeywriters.com/nhl-rumors-march-8-2022/

Co sa mi zda ako potencialnejsie pre AVS je prichod Paula Stastneho na posilnenie Middle 6
absolutne ziadna sanca ze Avs vymenia Byrama alebo Newhooka
petrik píše:
čtv 10. bře 2022 11:00
absolutne ziadna sanca ze Avs vymenia Byrama alebo Newhooka
to dufam :)
Obrázek

tak sakic s tyzdnovym predstihom odstartoval tohtorocnu TD frenzy

z anaheimu prichadza josh manson vymenou za D prospekta hellesona + 2nd rnd 2023

povedal by som ze cena je asi fair a dufam ze s tym aj s odstupom casu budu spokojne obe strany.

hellesona je mi dost luto, ale je mi jasne ze v aktualnom win-now mode treba nejake tie futures obetovat. v kazdom pripade myslim ze ma vsetky predpoklady aby z neho vyrastol solidny 2nd pair obranca, nic flashy, ale spolahlivy. 2nd round pick bude dufam late, tam uz je to na ducks ako ho vyuziju.

fakt ze ducks si ponechali polovicu mansonovho platu (zrejme aj preto ten pick nie je nizsi) je jasnou indiciou ze sakic este ani zdaleka nekonci. zda sa ze tuto sezonu naozaj ideme all-in a nejake zaujimave mena by k nam este do pondelka urcite mali pribudnut. vo velkom sa uz cele tyzdne hovori o girouxovi, ale Avs sa spominaju v suvislosti s prakticky kazdym vacsim menom ktore by pred TD mohlo zmenit dres... tak uvidime.

ak by som si mal tipnut tak poviem giroux a clutterbuck a mozno za nejaky 7th rounder este nejaky insurance G3 (craig anderson maybe?)

obrana uz je mansonovym prichodom na 99% skompletizovana a ak by boli vsetci zdravi (big IF) tak by sa jej v lige tazko mohla nejaka rovnat:

toews-makar
girard-manson
byram-EJ
murray-JJ
:slintac:
petrik píše:
úte 15. bře 2022 12:39
byram-EJ
Myslis, ze Byram bude tuto sezonu este hrat ?
Ja sa modlim aby nebol uz odpalkovany tymi troma otrasmi mozgu :?
aktualne by mal zase trenovat s timom (zatial bezkontaktne), mozno to este skusi aj v tejto sezone...
trade #2

Tyson Jost do minnesoty za Nica Sturma

toto sa moze zdat ako minor move, ale pre mna je to velky sakicov win ako som spominal uz v chate. Tyson Jost napriek velkej snahe bol u nas strateny a nevedel si najst miesto v zostave kde by mohol byt pre tim efektivnym prinosom. na top6 nie je dost dobry, na bottom6 sa typologicky nehodi, bol slaby na buly, nedokazal vyhravat suboje pri mantineloch, hraval PK ale skor z nudze ako by v tom bol nejak vynimocne dobry... navyse ma pomerne drahu zmluvu na 2mil este aj na buducu sezonu, pritom to co on (ak nie viac) v zapasoch zahra aj kvantum hracov s platmi pod 1mil...

no a za jedneho takeho sa ho sakcovi podarilo vymenit. nico sturm je prototyp 4th linera, najlepsie to popisal sam Sakic:
"Nico is a big, strong forward who also brings a heavy defensive presence. He is a defensive-minded center who can chip in offensively, is good on draws and can contribute on the penalty kill," said Avalanche GM Joe Sakic.
navyse ma zmluvu len na 0,75mil, cize sme tym usetrili 1,25mil tuto sezonu na pripadne dalsie posily.

sakic na 99% stale nie je done, ocakavam este minimalne 1 vacsie meno do utoku... objavili sa informacie ze Giroux by pred coloradom radsej uprednostnil floridu, tak uvidime ako to s nim nakoniec dopadne (zapas c.1000 za flyers odohra zajtra, po nom sa uz da ocakavat jeho vymena). ak by to neklaplo s nim, sakic ma urcite pripravene aj zalozne plany (taky Hertl by bol fajn consolation prize :D )
Tades # 3 + 4

A. Lehkonen za J. Barrona + 2nd 2024
A. Cogliano za 5th 2024

Za mna spokojnost. Cogliano je uz 34r veteran, ale stale ma co ponuknut, stale nadpriemerny korculiar a PK specialista, navyse to v jeho veku moze byt jeho posledna realna sanca na cup, takze motivacia by mu chybat tiez nemala. Prisiel prakticky zadarmo a zvysuje depth pre 4th line, nie je to ziadne sexy meno ale moze byt uzitocny.

Lehkonen je posila vyssej kategorie, elitny defenzivny utocnik, ktory ale dokaze prispiet aj v ofenzive a ktoreho najcastejsie prirovnavaju k nasmu nichuskinovi. Takychto hracov nie je v PO nikdy dost. Dava to bednarovi viacero taktickych moznosti, napr. zacinat zapasy s formaciami kde v kazdej bude jeden solidny defenzivny hrac (1st landeskog – 2nd nichuskin – 3rd lehkonen) a podla vyvoja zapasu v zavere pri braneni naskoku napr. vyskladat elitnu defenzivnu formaciu nichuskin-kadri-lehkonen. Predpokladam ze by mal hravat vo formacii s newhookom ktoremu by to tiez mohlo vyrazne pomoct no a v pripade nejakeho zranenia by mal byt schopny bez vacsich problmov zaskocit aj v top6. V neposlednom rade je velkym plusom ze je po sezone iba RFA, takze sa s nim s najvacsou pravdepodobnostou da pocitat dlhodobejsie (nie je to iba rental na zvysok tejto sezony)

Ano, cena zanho bola vysoka, barron sa v prvej profi sezone v AHL ukazoval celkom slubne (habs fans uz z neho robia future 1st pairing D :giggle: ), ale my jednoducho potrebujeme co najsilnejsiu zostavu teraz, nie o 2+ roky...

Za seba som s touto TD v sakicovom podani spokojny. Ideme all-in (aj ked 1st round 2023 sme si predsa len zatial nechali), priviedol solidne posily vdaka ktorym by sa proti nam malo hrat superom tazsie ako doteraz.

Pomerne necakanou posilou navyse moze byt este aj byram, ktory vcera trenoval uz v normalnom drese (doteraz bol non-contact)

Trochu ma prekvapilo ze neprisiel ziadny insurance 3G, ale na druhej strane pravdou je ze ak sa opat ocitneme v situacii ze bude musiet chytat 3G tak to bude pruser bez ohladu na to kto tym 3G bude...

Ako by mohla zostava vyzerat pri plnom zdravi (sice sci-fi, ale aspon cisto hyoteticky):

9296
nichuskin-kadri-burakovsky
lehkonen-newhook-compher
cogliano-sturm-LOC
helm, NAK, McDermid

toews-makar
girard-manson
byram-EJ
murray, JJ

kuemper, francouz

IMO celkom slusne :)
petrik píše:
úte 22. bře 2022 11:14
V neposlednom rade je velkym plusom ze je po sezone iba RFA, takze sa s nim s najvacsou pravdepodobnostou da pocitat dlhodobejsie (nie je to iba rental na zvysok tejto sezony)
Suhlas, navyse si myslim, ze by sa mohol zmestit do zmluvy niekde medzi 3-4mil/rocne na 3-4-5 rokov.
Tak ja myslim ze pod 4 urcite nepojde. A Nichushkin si mozno bude moct zapytat aj 5+
4804 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES