Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Chugwater Chokers

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Week 8 — vs Hogsmeade Hedgehogs, win 9:6

Extrémně důležité vítězství, a opravdu velký krok vstříc PO (22bodový náskok nás skoro i s přihlédnutím k minulosti nechává klidnými), ne-li rovnou k Top 2, o kterou se obratem v přímém souboji utkáme s Henym.

Mohlo to být i podstatně lepší ovšem, zvlášť kdyby Rinne na celý týden nevypnul (samozřejmě hned v pondělí vychytá Tampu tvl), a Batherson sám závěrem matchupu neotočil góly a nevyrovnal GWG.

Naše ambice okamžitě potvrzuje laterální wheeling-dealing.

Halák se může jevit jako drobnost, ale vzhledem k lehce mysteriózním zraněním Raska a Sarose bylo potřeba bránu lepit (a Rinneho už nikdy víc), prospect slot je navíc klíčový (a v hodnotě 1st round picku) pro udržení naší pipeline bohatou na perspektivní křídla pospolu pro další rok a Hakanpaa nás posouvá vstříc pravidelným výhrám v hitech, kde máme rezervy. Jednou nás buying na deadlinu vytrestalo, ale to jsme byli na pomezí 6.-7. místa, tentokrát jsme si podstatně jistější v kramflecích a ani náš 1st rounder snad tedy nebude jakkoliv vysoko.

Voráček se hned včera rozloučil parádním výkonem, ale věříme, že bude postradatelný - kór když se blíží návrat Schwartze a lepší se FA pickup Arvidsson. Křídla lze vždycky vybavit.

Chokers hvězda týdne: Thatcher Demko :plus: 3 starty, 2-1-0, 7 GA, 103 SV, .936 SV%
Chokers zklamání týdne: Jonathan Drouin :minus: 3 zápasy, 0+1, -3, 5 SOG
Week 9 — vs Silesia Ice Miners, win 12:4

:oslava: UP FOR THE PRESIDENT! :oslava:

V našem táboře definitivně zavládá optimismus, ne-li euforie. Thatcher Demko si zapamatoval Henyho slova o "bubble bublině" z draft floor, kde se tetelil svým Holtbym jako jedničkou, a heroickým týdnem nás odtlačil za naší nejdrtivější výhrou nad několikasobným šampionem.

V poli to nebylo o moc horší - 38 bodů sice není taková sláva, ale tady to stačilo, a hlavně 6 GWG z 10 gólů nebo 180 SOG jsou neuvěřitelný dardy. Velká škoda jen tý prohry v hitech o 4...

Chokers hvězda týdne: Thatcher Demko :plus: 3 starty, 3-0-0, 6 GA, 103 SV, .945 SV%
Chokers zklamání týdne: Logan Couture :minus: 4 zápasy, 0+0, -2, 9 SOG


Week 10 — vs Charlotte Godless, draw 8:8

Tentokrát se přirozeně mstil naopak Saros nám, kterej ze tří easy matchupů vytěžil tři easy wins včetně jednoho shutoutu. To už je taková klasika, dřív se úplně stejně odvděčoval jinej keeper Fleury...

Naštěstí nás alespoň podrželo pole (resp. montrealský covid, který na 3/4 zápasy vyřadil McJesuse), kde se tentokrát zadařilo především v oblasti PPP (14). Bodové statistiky jinak po silném úvodu uprostřed týdne začaly vypadat všelijak a podařilo se je všechny svrhnout na svou stranu spíš jen silou vůle. Co naopak nepochopitelně nevyšlo, jsou opět hity - Hakanpaa je měl jako rental automaticky zvrhávat v náš prospěch, zatím se tak ale i vzhledem k jeho 'meh' výkonům železně neděje. Teď stačilo o 2-3 hity víc od něj nebo Dillona...

Vzhledem k prohře Henyho jsme dvě kola před koncem posílili naše vyhlídky na bye... deset bodů náskoku se v této fázi jeví poměrně pohodlně a v posledním kole nás čeká Lukas, který mohutně rozprodává, takže i kdyby teď nevyšel "grind" s dalším bye aspirantem cepim, bude to snad OK.

Vypadá to, že bychom mohli na celé PO ztratit klíčového secondary scorera Ekblada, což snad pomůže zalepit waiver claim Dvorak a navrátilec Romanov, který šel během pauzy MTL od válu.

GM však stále nemůže vyloučit, že před aprílovým deadlinem pošle conditional pick za nějakého rentala!

Chokers hvězda týdne: Ryan Strome :plus: 4 zápasy, 1+7, +2, 6 PPP, 11 SOG, 24 FW
Chokers zklamání týdne: Jaden Schwartz :minus: 4 zápasy, 0+1, -4, 8 SOG
Week 11 — vs Big Bad Bruins, loss 7:10

Tenhle week byla neuvěřitelná emocionální jízda. Nevyvíjelo se to dobře, pak se to vyvíjelo ještě hůř, v neděli už jsme v podstatě neměli kudy... a hle, na poslední chvíli se vynořil Driedger se shutoutem a z prohry 5:10 rázem byla prohra 7:9 v okamžiku, kdy se doslova každej bod počítá za dva... a pak Yahoo někde vyštrachalo extra áčko pro cepiho a byla z toho prohra 7:10.

Zároveň jsme se celou dobu ohlíželi na nadějně se vyvíjející matchup Henyho, aby se zezadu nepozorovaně vynořil honziss a drze nás vystrčil z Top 2. Achjo. Hello darkness my old friend fakt. Aspoň že tentokrát jde "jen" o bye a ne samotnou účast v play-off.

Matchup hodně poznamenala ztráta Demka na celý týden, kvůli níž GM musel urputně lepit bránu a ty dva addy později při nahánění bodů/hitů dost scházely. Nedá se nic dělat, teď už máme bránu připravenou na další week bez Demka a vyprodanýho Lukase prostě musíme zničit.

Chokers hvězda týdne: Mathew Barzal :plus: 2 zápasy (na rosteru), 3+3, +6, 11 SOG
Chokers zklamání týdne: Jonathan Drouin :minus: 3 zápasy, 0+0, -1, 10 SOG
fantomas píše:
pon 05. dub 2021 19:11
Nedá se nic dělat, teď už máme bránu připravenou na další week bez Demka a vyprodanýho Lukase prostě musíme zničit.

Covid in Boston says :ahoj: (Halák out)
tato covid yahoo sezona bavi 🙃
Haha, naštěstí obrana Bostonu a Halák sám poslední dobou suckujou tak, že si nakonec možná ještě oddychnu. Ani jsem toho Vladaře/Swaymana schválně nebral a vystačim si (snad) s Hillem a DeSmithem, než se vrátí Demko a Rask (je na tripu, mohl by už ke konci týdne být).
Week 12 — vs Halifax Royals, loss 6:10

Meh.

Další week, další golman down. Mizerný čísla vpředu, mizerný čísla vzadu, upokojujou nás jen dvě věci - že soupeři cepi a nani se proti mym dvěma rivalum stejně nepochlapili, takže by mi i cokoliv jinýho než debakl bylo k ničemu, a že jsme si snad slabé týdny před PO vybrali v dostatečný míře, aby to teď konečně k něčemu vypadalo.

Tomasinho je nakonec schůdnej soupeř, kterýho v ČF prostě musíme dát - kór bez Eichela a Kucherova. Miller sice nadále zbytečně zabírá slot na rosteru a v bráně to pořád budeme muset lepit Hillem/Elliottem, ale blížící se (snad!) návrat Raska přináší optimismus...

Chokers hvězda týdne: Nikolaj Ehlers :plus: 3 zápasy, 2+3, +2, 3 PPP, 9 SOG
Chokers zklamání týdne: Jonathan Drouin :minus: 4 zápasy, 0+0, -5, 7 SOG
QF — vs Hogsmeade Hedgehogs, win 9:5

Bye jsme ztratili, tak jsme si holt semifinále vybojovali starou dobrou poctivou cestou. :klobuk:

Hráči dlouho spali v bodových kategoriích a nakonec nezvládli dohnat manko ani v naší královský kategorii SOG, přesto jsme díky back-to-back výhrám Bostonu nad Isles (a na druhé straně sabotáži našeho bývalého keepera - díky MJ, prachy posíláme na starý účet?) měli před nedělí víceméně vystaráno. Dokonce do takové míry, že nás už ani shutout nemohl rozházet. Ani to, že jsme prohráli plus mínus s +14 jsme ve finále nemuseli oplakávat!

V bitvě o finále na Antyho, což nám dává jednu jistotu - FW můžeme odpískat a soustředit se na ostatní stats. Naši golmani budou mít pytel zápasů proti Buffalu a Ottawě, takže čekáme... průser, jasněže čekáme PRŮSER. Tohle zní až moc dobře, aby to byla pravda.

Chokers hvězda týdne: Mark Stone :plus: 4 zápasy, 3+5, +7, 2 PPP, 1 SHP
Chokers zklamání týdne: Logan Couture :minus: 4 zápasy, 0+0, -1, 8 SOG
SF — vs Preshow Destroyers, draw 8:8

Chtěl jsem napsat, že snad z postupu po remíze, s 28 body (!) a vlastně čistě díky tomu, že si soupeř nepohlídal starty, ani nemůžu mít radost, ale pak jsem si vybavil všechna minulá trápení na sedmých místech a... FUCK IT, HELL YEAH, NEJHŮŘ DRUZÍ!!

I kdyby soupeř starty dal, je dost možné, že bychom postoupili, protože brankáři tak jako tak měli super týden. Z prvních tří startů jen tři inkasované branky, čtvrtej už nevyšel, ale aspoň díky pozdnímu zabrání Bostonu nepřinesl Lko... mezitím v útoku to bylo trápení nevídaných rozměrů. Doposud jsme bodový stats bez problémů vyhrávali, SOG jsme měli v podstatě jisté atd. - teď to šlo naprosto všechno dole vodou, 28 bodů bez GWG je stoprocentní ostuda.

Na druhou stranu, takové FW jsem předem prohlásil za ztracené, a ty jsme nakonec díky JTmu silou vůle urvali. A hlavně... taková tragédie se přece nemůže opakovat! Doufám, že je to jen klid před bouří, kterou Heny už jednou v ZČ pocítil. Stejně jako tehdy má Demko Ottawu, good omen...?

Chokers hvězda týdne: Jonathan Marchessault :plus: 3 zápasy, 2+3, +6, 10 SOG
Chokers zklamání týdne: Ryan Strome :minus: 4 zápasy, 0+0, -1, 6 SOG
F — vs Silesia Ice Miners, win 9:8

:rocker: :king: :cinka:
Tři championship PO účasti, dva triumfy. Celkově i s consolation už 4x zvládnutá post-season. Zdá se, že když už se do toho playoff protlačíme, musí se s námi počítat.

Letos to bylo urvané silou vůle a ani z dálky to nepřipomínalo start-finish první mistrovskou sezonu. Nejprve remíza v semifinále, teď skoro remíza ve finále s tím, že to ještě v sobotu kolem 3-4. hodiny ranní vypadalo na Henyho obrat. Takový emocionální rollercoaster fakt nepamatuju;

— McElhinney zvrátí/vyrovná dvě statistiky svým shutoutem, Nedeljkovic dalšim silnym startem získá zpět ​SV%
— Duclaira dělí přesně 18 vteřin od senzačního obratu GWG z 0:2 na 3:2; Marchessault kontruje pojistkou
— SOG spíš na straně Henyho, dokud se nezbláznili obránci (Hamonic, Toews a Faulk dokupy 13)
— rozhodlo až zázračný SHP Couturea, kterej ze svýho slumpu vybředl právě pro finále a potvrdil, že je big-game player.

Jsme rádi, že nakonec nevejdeme do historie jako "remízoví králové", nýbrž že jsme alespoň to finále strhli na svou stranu bez nutnosti spoléhání na vzájemný zápasy. Hodně tomu pomohly už dřívější addy z minulého týdne/zkraje toho aktuálního - Sharangovich s Krejčím to odtáhli celkem 12 body, 4 PPP a 1 GWG... bez nich by ta výhra v žádnym případě nebyla, a Krejčího (pokud on i Hall prodlouží s Bostonem) máme chuť keepnout už jen za tuhle enormní zásluhu.

Zároveň nebudeme zastírat, že proti Henymu, kterej na třetí pokus utrpěl první porážku ve finále, a to za vydatného přispění "jeho" hráčů Raska (2 W, 0 L, 3 GA) a Marchessaulta (2+1, +3, 1 PPP, 1 GWG), je tenhle triumf zvláště sladký. Vlastně jsme i vyrovnali jeho počet titulů...

Už teď můžeme avizovat, že v off-season nebudeme spát na vavřínech - je téměř jasné, že se budeme shánět po 12. keeperovi poté, co na waiveru zmizel Schwartz. Ale pro teď se soustředíme čistě na bujaré oslavy! CHOKERS ZDAR!

Chokers hvězda týdne: David Krejčí :plus: 3 zápasy, 2+5, +5, 2 PPP, 7 SOG
Chokers zklamání týdne: Nazem Kadri :minus: 3 zápasy (na rosteru), 0+0, -2, 6 SOG, 15 FW
Week 1 — vs Alaska Wolves, draw 7:7

Všechna čest soupeřovu GM, jehož kalkulované tahy pomohly zremizovat zdánlivě beznadějně se vyvíjející matchup. Ofenzivně jsme vyspurtovali z bloků málokdy vídaným způsobem a hlídali si to až do konce, ale SOG se nepodařilo udržet a nakonec rozhodla průměrná brána. Největší off-season addition měla zjevně o motivaci postaráno...

Chokers hvězda týdne: Steven Stamkos :plus: 3 zápasy, 3+4, 3 PPP, 10 SOG, 21 FW
Chokers zklamání týdne: Cole Caufield :minus: 3 zápasy, 0+0, -1, 9 SOG


Week 2 — vs Big Bad Bruins, draw 8:8

Tentokrát remíza trochu odlišného ražení, za kterou můžeme být spíš rádi. V ofenzivní produkci jsme nepolevili a jsme jediným týmem ligy, který ovládl G, A i P v obou týdnech. Ovšem bez lepší brány to prostě nikdy nepovede ke kýženým výsledkům.

Do naší brány se vrátila legenda franchise MAF, a nebyl to věru památný návrat. Snad bude líp.

Chokers hvězda týdne: Mats Zuccarello :plus: 3 zápasy, 2+3, 1 PPP, 9 SOG
Chokers zklamání týdne: Jonathan Marchessault :minus: 3 zápasy, 0+0, -4, 11 SOG
Week 3 — vs Charlotte Godless, draw 7:7

Na to už nejde říct nic jiného než: LOL...

Další týden, kdy nám matchup de facto prohrála brána, přestože jí tentokrát nelze moc vyčíst.

Chokers hvězda týdne: Nikolaj Ehlers :plus: 3 zápasy, 2+2, +2, 1 GWG,10 SOG
Chokers zklamání týdne: J.T. Miller :minus: 3 zápasy, 0+1, 3 SOG, 17 FW


Week 4 — vs Colorado Dragons, win 9:5

Konečně výhra, i když teda nemůžu říct, že extra přesvědčivá. W na naši stranu strhl teprve Demko posledním nedělním startem, o hity jsme se taky třásli až do monster výkonu Mansona... body a góly jsou jistota, ale to je tak celé. Musíme víc, musíme líp.

Chokers hvězda týdne: J.T. Miller :plus: 3 zápasy, 4+1, +3, 1 GWG, 2 PPP, 23 FW
Chokers zklamání týdne: Clayton Keller :minus: 3 zápasy, 0+1, -1, 5 SOG


Week 5 — vs Denver Blizzard, win 9:6

Další umolousaná výhra, tentokrát ale spíš příjemné překvapení se solidním finišem.

V půlce víkendu to vypadalo spíš na další remízu (i kvůli zbytečnému nasazení Kuempera, které o jeden gól zvrátilo GA v soupeřův prospěch), ale nakonec se povedlo dosti nečekaně získat +- výrazným nedělním swingem (+5 pro nás, -3 pro soupeře).

Tenhle dílčí úspěch byl na druhou stranu vykoupen SOG, s jejichž obratem jsme opatrně počítali a nakonec i díky několika soupeřovým addům na poslední den nepřišel.

Chokers hvězda týdne: J. Marchessault :plus: 3 zápasy, 3+2, +2, 2 GWG, 2 PPP, 10 SOG
Chokers zklamání týdne: Thatcher Demko :minus: 1 start (na rosteru), 6 GA, 20 SV, .769 SV%
Week 6 — vs Halifax Royals, win 14:1

Týden, který měl doslova jedinou chybu: když už jsem mohl zjevně jenom ztratit, posadil jsem v neděli shutout MAFa.

Chokers hvězda týdne: Nazem Kadri :plus: 2 zápasy, 1+4, 4 PPP, 17 FW
Chokers zklamání týdne: Ondřej Palát :minus: 3 zápasy (na rosteru), 0+1, -4, 5 SOG


Week 7 — vs Hogsmeade Hedgehogs, win 10:5

Naše dominance vpředu nezná mezí, opět atakovaná 50bodová hranice, a vyhraná epická bitva +- (22:20). I navzdory off weeku našich brankářů (.889 SV%) nebylo pořádně co řešit.

Chokers hvězda týdne: Nazem Kadri :plus: 4 zápasy, 2+6, +6, 3 PPP, 43 FW
Chokers zklamání týdne: Darcy Kuemper :minus: 3 (neúplné) starty, 9 GA, 39 SV, .813 SV%


Week 8 — vs Holland’s Red Army, win 12:3

A zase jen těsně nepokořena 50bodová hranice. V bráně se sice čísla tolik nevyspravila (kvůli schizofrennímu Johanssonovi, kterého jsme dropnuli ve zlosti), ale aspoň už se místo Lek sbírala Wčka, takřka všichni hráči zase vzorně plusoví, Kadriho muselo zastavit až zranění…

Chokers hvězda týdne: Aaron Ekblad :plus: 3 zápasy, 2+4, +5, 3 PPP, 15 SOG
Chokers zklamání týdne: J. Marchessault :minus: 3 zápasy, 1+0, -2, 8 SOG


Week 9 — vs NoBa Witchers, win 12:5

Týden mnohem těsnější a napínavější, než by se mohlo zdát dle skóre - myslím, že víc než důstojný souboj průběžně prvního s druhým. Na soupeři bylo znát, že přemýšlel, ba overthinkoval - chvíli to vypadalo, že v neděli golmany nepostaví, pak že ano, a dokonce oba, nakonec že nikoho…

I přes nedělní komplikace s Kadrim a Johansenem, s nimiž se počítalo (hádám, že menší kompenzace za Hischiera s Hintzem v sobotu), a jednu stupidní chybu GM, který zapomněl vyndat z IR+ na další tříbodové řádění Kadriho, se konečně podařilo prolomit 50bodovu hranici, a s tím i zvrhnout na naší stranu PPP a GWG - hlavně díky probuzeným klukům z VGK.

Že se podařilo prohrál SV% i se dvěma shutouty a nejlepším naším výkonem v dané stats v sezoně (.944), vlastně nakonec nemrzí, což říká vše podstatné o snovém vývoji sezony.

Naopak dlouhodobý juggernaut Anty se trápí na 9. místě, takže víme, co teď přijde…

Chokers hvězda týdne: Thatcher Demko :plus: 2 starty (na rosteru), 2 W, 1 GA, 66 SV, .985 SV%
Chokers zklamání týdne: Zach Hyman :minus: 3 zápasy, 0+1, -5, 6 SOG
fantomas píše:
pon 13. pro 2021 21:30
Na soupeři bylo znát, že přemýšlel, ba overthinkoval - chvíli to vypadalo, že v neděli golmany nepostaví, pak že ano, a dokonce oba, nakonec že nikoho…

premyslal som velmi, ale malo to jedine riesenie od zaciatku- nepostavit nikoho. to cvicenie s nasadzovanim G bolo takticke. Za danej situacie a stavu nemalo samozrejme ziadnu sancu na uspech, ale topiaci sa aj slamky chyta :-D
ofenzivy nam zatial celkom slusne pracuju :D
Což o to, i brankáři se překonávaj... to zas bude zbytečně těsná bitva, kde jinde bych(om) válcoval(i). :hroza:
Week 10 — vs Preshow Destroyers, win 6:5

Zremizované G, PPP i SOG naráz se jen tak nevidí, stejně jako prohrané SV% s .922.

Chokers hvězda týdne: Nikolaj Ehlers :plus: 3 zápasy, 2+5, 2 PPP, 12 SOG
Chokers zklamání týdne: Ondřej Palát :minus: 2 zápasy, 0+0, 3 SOG


Week 11 — vs Silesia Ice Miners, win 11:4

Matchup, který vystihuje přesně 4% swing v bráně (SV%), od čehož se leccos odvíjelo. Těsné prohry ve FW (o 5) a BLK (o 1) v prestižním souboji s bývalým hegemonem ligy zamrzely.

Ať žije celopodzimní neporazitelnost! :pivo2:

Chokers hvězda týdne: Thatcher Demko :plus: 2 starty, 2 W, 3 GA, 52 SV, .945 SV%
Chokers zklamání týdne: Zach Hyman :minus: 3 zápasy, 0+1, 4 SOG


Week 12 — vs Alaska Wolves, loss 5:10

Jednou to přijít muselo, a že to přišlo zrovna v matchupu, kdy soupeřovi brankáři neudělali ani jedno Lko, dostali jen devět gólů a blížili se .930 SV% - to až tolik nemrzí, to se holt stane.

Snad jen aby to nebyl případ "jak na Nový rok, tak po celý rok"... :nervozny:

Chokers hvězda týdne: Ondřej Palát :plus: 3 zápasy, 4+1, 1 PPP, +1, 11 SOG
Chokers zklamání týdne: John Carlson :minus: 2 zápasy, 0+0, -3, 4 SOG


Week 13 — vs Big Bad Bruins, win 14:3

... :razzi:

Bounce back jako blázen, PPP vyhrané o 7, SHP o 3, FW o víc než stovku, SOG skoro o 40...

Chokers hvězda týdne: Aaron Ekblad :plus: 3 zápasy, 1+5, 2 PPP, 2 SHP, +5, 9 SOG, 7 BLK
Chokers zklamání týdne: John Carlson :minus: 2 zápasy, 0+0, -1, 5 SOG


Week 14 — vs Charlotte Godless, win 10:4

Kuemper + Demko = :hfman:

Chokers hvězda týdne: Darcy Kuemper :plus: 3 (neúplné) starty, 2 W, 4 GA, 80 SV, .952 SV%
Chokers zklamání týdne: Marc-Andre Fleury :minus: 2 starty, 0 W, 1 L, .880 SV%


Week 15 — vs Colorado Dragons, win 10:6

I přes solidních 46 bodů (víc než ve většině předešlých týdnů btw) se náš neuvěřitelný streak získaných P zastavil na 14 hracích týdnech. Čtrnáctibodovému combu Landeskog+Tkachuk holt nešlo dost dobře vzdorovat. Aspoň že se soupeř "vykoupil" v bráně, kterou jsme ovládli navzdory zcela (pod)průměrnému týdnu. Uf... tohle mohlo/mělo ústit v další prohru.

Chokers hvězda týdne: Nazem Kadri :plus: 4 zápasy, 3+5, 3 PPP, 3 GWG, 17 SOG, 43 FW
Chokers zklamání týdne: Jonathan Marchessault :minus: 4 zápasy, 0+0, -2, 10 SOG


Week 16 — vs Denver Blizzard, win 10:5

Ačkoliv stále vedeme o bezmála 40 bodů, v tomto týdnu jsme to svou připosraností v bráně udělali alespoň trochu zajímavé a nechali stíhače (kosmeticky) stáhnout. Na vině je rozhodnutí GM posadit na celý víkend všechny golmany, což se sice jednou vyplatilo (MAF), ale hned dvakrát krutě vymstilo - v sobotu hvězdil Demko, v neděli dal pro jistotu Kuemper shutout.

Obava o ztrátu SV% (.925) se tak promítla v těsný obrat Jarryho (.926) a výhru 10:5 namísto 13:4.

Já vím, "first world problems" docela, ale... :scare:

Chokers hvězda týdne: Mikael Backlund :plus: 5 zápasů, 1+5, 2 PPP, +6, 14 SOG, 27 FW
Chokers zklamání týdne: Tyson Barrie :minus: 4 zápasy, 0+0, -3, 3 SOG
Week 17 — vs Halifax Royals, win 12:4

Snad poprvé v sezoně jsme si vystačili se čtyřmi starty v bráně, díky shutoutům MAFa a Kuempera. Proto i 9bodový Mats Zuccarello ostrouhá ve snaze stát se Chokers hvězdou týdne, ups...

Chokers hvězda týdne: Darcy Kuemper :plus: 2 starty, 2 W, 3 GA, 58 SV, .951 SV%, 1 SHO
Chokers zklamání týdne: Nazem Kadri :minus: 3 zápasy, 1+0, 16 SOG


Week 18 — vs Hogsmeade Hedgehogs, win 13:3

Matchup prakticky start-cíl, body vyhrané o téměř 20b, FW o víc než 100, atd... navíc brankáři pokračují v extratřídě, tentokrát tahal pilku Demko třemi fenomenálními starty, které zastínily i 7bodového Buntinga a 8bodového spoluhráče Millera. Příjemné starosti vybírat Hvězdu týdne.

Chokers hvězda týdne: Thatcher Demko :plus: 3 starty, 3 W, 5 GA, 85 SV, .944 SV%
Chokers zklamání týdne: John Carlson :minus: 2 zápasy, 0+0, -3, 6 SOG


Week 19 — vs Holland's Red Army, draw 8:8

Takhle dramatické pozápasové korekce snad nepamatujeme, což je dáno tou extrémní vyrovnaností matchupu - s 53 body bychom porazili všechny týmy až na NoBa Witchers, a přesto jsme zde o bod zaostali. Před devátou ráno to dokonce vypadalo na smolnou prohru 6:7, nakonec pomohlo jedno extra PPP a plusko pro nás (částečně vykoupené mínus jedním GA pro soupeře) - z toho je asi na první pohled evidentní, jak drobné detaily rozhodovaly.

Winning streak je tedy over, ale unbeaten streak nikoliv. A teď na našeho jediného reálného pronásledovatele - dunim nejspíš potřebuje dvoucifernou výhru, aby ještě živil šanci nás opravdu sesadit z trůnu, ale v současné fazóně klidně přijít může. Bude to bitva! :frajer:

Chokers hvězda týdne: Jonathan Marchessault :plus: 4 zápasy, 3+3, +2, 1 PPP, 19 SOG
Chokers zklamání týdne: Ondřej Palát :minus: 4 zápasy, 0+1, -2, 4 SOG
Week 20 — vs NoBa Witchers, win 9:7

Dobrá zpráva: kluci se na souboj prvního s druhým pořádně nahecovali a 66 body stanovili absolutní ligový rekord sezony (včetně double weeků!). Na přesilovce to bylo většinu týdne skoro až nedůstojné, byť soupeř nakonec něco přes víkend přidal a dopadlo to poměrem 9:22.

Špatná zpráva: v neděli jsme hráli se soupeřem na dálku gólmanské mind games, aby se nakonec ukázalo, že jsme je hráli jen sami se sebou. Původní plán byl počkat na to, zda dunim posadí Talbota, a pokud nikoliv, nemělo cenu kohokoliv stavět, nečinností jsme mohli jen získat. Šli jsme asi půlhodiny po půlnoci ověřit, zda Talbot chytá, ale to ještě Minnesota stále měla ceremoniál na vyřazení Koivuova čísla, takže to nebylo potvrzený - jen Livesport říkal Talbot. Za další půlhodinu jsme s hrůzou zjistili, že chytá Kahkonen, což znamenalo, že jsme nasazením našich golmanů naopak mohli už jenom získat, jenže ouha - tou dobou už bylo pozdě nasadit Kuempera... takže jsme v panice zkusili aspoň Demka proti Tampě. No nic.

Výsledek: co se chvíli jevilo jako možná prohra (+- soupeř zvrhnul, mocně dotahoval góly a hity dlouho vedl, dokud se nám díky Černákovi a Millerovi naštěstí podařily otočit), mohla být pohodlná výhra se shutoutem a vítězstvím Kuempera. Na druhou stranu, jakákoliv výhra nám de facto zaručuje President's Trophy a play-off už máme matematicky zajištěné v tuhle chvíli.

:king:

Chokers hvězda týdne: J.T. Miller :plus: 3 zápasy, 2+5, 3 PPP, +2, 25 FW, 11 HIT
Chokers zklamání týdne: Zach Hyman :minus: 3 zápasy, 0+0, -1, 14 SOG
Week 21 — vs Preshow Destroyers, win 8:5

Epická bitva v SHP a SV vyhrána, čehož možná skoro až litujeme. Tahle sezona se pomalu zdá být too good to be true, abychom vzápětí nevyhořeli hned v semifinále. Proč nemůžeme aspoň něco projet??

Chokers hvězda týdne: Tyson Barrie :plus: 3 zápasy, 2+3, 3 PPP, 1 SHP, +4, 10 SOG
Chokers zklamání týdne: Ryan Strome :minus: 4 zápasy, 0+0, +1, 13 SOG


Week 22 — vs Silesia Ice Miners, win 11:3

Tohle je na jednu stranu důležité vítězství, protože vzájemné souboje mohou v PO hrát roli. Na stranu druhou... nepokazili jsme si karmu?

Heny dojel matchup s .863 SV% a hned si spravil chuť ve čtvrtfinále v bráně perfektním weekem... bude to pokračovat? V bodech to bylo navíc tak těsné vítězství (epická bitva titánů s 50+ body), že si to lze v opačném gardu hravě představit. Už teď je ostatně prakticky jasné, že podruhé v Henyho královské disciplíně FW nevyhrajeme...

No bojíme se, kór když marodka je napěchovaná a ani Strome nestihl přes bye vyléčit bolístku.

Chokers hvězda týdne: Brock Nelson :plus: 4 zápasy, 4+3,1 PPP, 1 GWG, +2, 25 FW
Chokers zklamání týdne: Tyson Barrie :minus: 3 zápasy, 0+0, -3, 8 SOG
Gratulácia k zaslúženému víťazstvu. Klobúk dolu pred takou dominantnou sezónou akú si predviedol :klobuk:
SF — vs Silesia Ice Miners, win 8:6

Repríza loňského finále nás opět zanechala s nervy v kýblu. Účastníci chatu ví, že když náš assistant GM viděl, jak Fleury ve svém posledním startu týdne během chvíle inkasoval tři góly, neurvale prohlásil, že ho to bude stát místo v Hall of Fame Chokers. Dotyčný AGM už pro naši franchise nepracuje, protože legendy se nezpochybňují a MAF nakonec uhrál, co uhrát měl.

Stačilo ho však v dané chvíli pullnout, a z výhry je prohra - neudělali bychom SV ani remízu ve W... a o to víc si vyčítali rozhodnutí v sobotu posadit vítězného Demka právě ve prospěch MAFa.

Hranice mezi úspěchem a neúspěchem je občas tak tenká.

Chokers hvězda týdne: Darcy Kuemper :plus: 2 starty, 2-0-0, 5 GA, 90 SV, .947 SV%
Chokers zklamání týdne: Tyson Barrie :minus: 3 zápasy, 0+0, -1, 5 SOG


F — vs NoBa Witchers, draw 7:7

Stejně jako při minulém zlatém tažení jsme si museli vypomoci remízou, a také tentokrát šlo samozřejmě o infarktový zážitek, byť toho vlastně příliš ve hře nebylo. Když pomineme vyloženě haluzní SHP (bez nichž se to nakonec obešlo), celá neděle a většina víkendu byla jen o gólech a jejich hodnotě. V sobotu jsme heroicky otočili GWG z 0:2 na 3:2, aby soupeř v posledním zápase dne zase srovnal krok. V neděli jsme proto museli dál gólově úřadovat, čehož se zhostili Forsling (posila na semifinále) a Bailey (posila na finále). Šťastná ruka.

Navíc Baileyho branka byla v podstatě vlastňákem... šílená haluz.

Finále bylo svým způsobem dokonalou demonstrací dominance dvou nejdominantějších týmů základní části - oba si hrabaly na svém písečku (dunim v secondary stats, kde jsme neměli šanci už tak od středy; my zase v primary stats, kde to s výjimkou gólů vypadalo obdobně) a vítěz nakonec vesměs neexistuje. Takže všechna čest soupeři, který rovněž prokázal dobrý instinkt addem shutoutu Georgieva a Foligna na neděli, který měl 2-3 slušné šance.

Rozhodl lepší vzájemný zápas, který jsme měli v celé lize lepší s každým... až na petrika. Všechna čest tedy zpětně i jemu jakožto našemu jedinému přemožiteli (námi neporaženému).

Chokers hvězda týdne: Michael Bunting :plus: 4 zápasy, 3+3, 15 SOG, 1 PPP, +4
Chokers zklamání týdne: Mark Stone :minus: 3 zápasy, 0+0, -2, 4 SOG
Week 1 — vs Alaska Wolves, loss 7:8

Je to oficiální, Alaska Wolves jsou definitivně náš bogey tým.

Potrápili nás na úvod sezony už minule (remíza 7:7) a nyní nás opět, dokonce stejným poměrem jako před třemi roky, na úvod porazili. Obdobně jako loni začátek rozhodně neprospala ofenzíva (a hvězdou týdne je zase Stamkos, dnes už v roli etablovaného asistenta kapitána), zatímco naši brankáři se stále neprobrali z mistrovské kocoviny.

A podle pondělního pokračování chlastají zvesela dál... :oslava: :scare:

Chokers hvězda týdne: Steven Stamkos :plus: 3 zápasy, 4+1, 2 PPP, +1, 16 SOG, 10 FW
Chokers zklamání týdne: Thatcher Demko :minus: 2 starty, 0-2-0, 7 GA, .873 SV%
fantomas píše:
stř 19. říj 2022 12:38
Chokers zklamání týdne: Thatcher Demko 2 starty, 0-0-2, 7 GA, .873 SV%
Wait – to akoze MAF a jeho 2 starty, 0-0-1, 11GA a 0.776 SV% sklamal menej? :D
Měl přece jen těžší soupeře, jen 1 elko a Demko ostřeji kontrastuje s minulou sezonou...

... ale mohl to bejt kdokoliv z nich dvou, těžký rozlišit. :-D
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS