Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia,bulvarny platok

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Hlinkovy konference.

Nechce Andy, aby sa keepovalo 12 + 1 IR? :giggle:
Co si pod tím IR keeperem mám vlastně představit? Asi to úplně nechápu. Jakože bych mohl keepnout 12 hráčů a k tomu IR Klefboma a před příští sezonou se rozhodnout, jestli ho zařadím mezi 12 keeperů nebo ne?
Ano, pochopil jsi to správně.
Hráč, který je oficiálně IR, očekává se, že vynechá sezonu, by byl umístěn na Keeper IR. Musí to být hráč, co je teď na soupisce.
Ten hráč by nemohl nastoupit do sezony, i kdyby se uzdravil dřív. (na rozdíl od prospecta, kterej má podobnej status).
Bohužel ještě nemam uplně pořešený, jak se po sezoně dá jeden z aktuálních keeperů k dispozici, neb v průběhu sezony docházi k trejdům a teoreticky už žádnýho člověk nemusí na soupisce mít

Rád bych ještě upozornil, že NHLPA-NHL mám pocit, že povolila Opt-out, takže kterýkoliv hráč může odmítnout bez sankcí nastoupit do sezony. Jen s tím, že se mu platnost smlouvy posune.
Rozvedu svůj nesouhlas s tím, co navrhuje Andy… Hlavní problém je v tom, že to nedá udělat dostatečně vyváženě pro obě strany a liga by tím ztratila na regulérnosti, protože tuto možnost nevyužije každý a ten kdo ano, bude mít do příští sezóny o hráče navíc. Není to žádné házení klacků pod nohy, ale nevidím žádné rozumné řešení, které by se dalo považovat za férové pro všechny. Kolik hráčů je out na celou sezonu? Klefbom (pro někoho být keeper může, pro někoho ne) a nově Kucherov, Seguin do dubna, Tarasenko možná do března... Marchand naskočí až déle, Pasta někde v únoru a ty člověk neodstaví na celou fanta sezonu. Těch lidí bude určitě i víc, ale tohle se nedá ovlivnit. Zranění jsou součástí hokeje, stejně jako se objeví u někoho už před sezonou, u jiného se keeper může zranit do konce sezóny hned v prvním zápase a ty s tím prostě musíš nějak pracovat.

Maximálně bych pro letošní sezonu výjimečně rozšířil počet keeperů na 13, první kolo doplňovacího draftu mají všichni, takže by se to dalo snadno upravit. Za mě relativně snesitelné, ale zmenší se počet hráčů na získání v doplň. draftu a většina lidí asi chce/bude chtít své týmy více obměnit, případně nemusí dát dohromady v jejich očích tolik kvalitních hráčů na keep.. Z toho mi vychází, že asi bude nejlepší nechat to tak, jak to je teď. Záleží ale, jak se na to dívají i ostatní..?

Taky se přikláním ke změně a zmírnění trestů za addnutí cizího prospecta. Udělal bych to po vzoru druhé konference, jak psal Joe, za dva neoprávněné addy ztráta druhého kola, až za tři addy ztráta toho prvního. Myslím, že není v ničím zájmu, aby se trestalo tak tvrdě a dva přešlapy se mohou stát během sezóny snadno každému.
hapy píše:
ned 27. pro 2020 16:55
ten kdo ano, bude mít do příští sezóny o hráče navíc.
To není uplně pravda, maximálně by se dalo říct, že by mohl do příští sezony vybírat z víc hráčů. Proto neustále přemýšlím, jak dát někoho z 12 keeprů k dispozici, tak aby se to co nejvíc eliminovalo.
Ideální by bylo, aby se po sezoně dalo vybírat z FA, přčemž by platily normální waiver pravidla, ale bohužel to myslím možné není.

Co se týče regulérnosti, tak nesouhlasím, to je jako bych řekl, že není soutěž regulérní, protože mého prospecta nestaví, takže ho nemůžu využít v týmu.
Ostatně, v případě, že by to mělo pomoci regulérnosti, dalo by se stanovit, ať si každý prostě zvolí jednoho hráče z aktuální soupisky, kterému přidělí stejný status, i když jsem původně myslel že by hráč měl být oficielně IR, nebo out.

A ohledně prospectů, můžeme to předělat dle návrhu.
Spíš bych rád slyšel od Connora, jestli tedy souhlasí s 6. pozicí letos.

A na závěr, zdá se, že Ohlund stále není v dosahu, takže kdo by věděl o nějakém případném zájemci, nebo kdyby to tu četl nějaký zájemce, tak se ozvěte..
AndyF píše:
ned 27. pro 2020 19:13
maximálně by se dalo říct, že...
No a je to fér? Když to hodně nesmyslně zjednoduším, situace je následující. Posuneme se o rok dál.. dejme tomu 3 lidi využili IR keepera a budou vybírat dvanáctku keeperů ze 13 hráčů, zbývajících 9 lidí z dvanácti.
AndyF píše:
ned 27. pro 2020 19:13
to je jako bych řekl, že není soutěž regulérní, protože mého prospecta nestaví, takže ho nemůžu využít v týmu.
:?: :?: Tohle, doufám, nemyslíš vážně, protože srovnáváš jablka a hrušky a asi jsi nepochopil podstatu prospectů, sorry.
Tak pokud by to bylo vymyšlený nějak smysluplně, tak za mě by to šlo. Ale nedává smysl, aby to bylo jen na jednu sezonu. Buď ať to je trvale (příští rok zas může vypadnout někdo někomu na celou sezonu už před sezonou) a nebo vůbec.
Dnes rozlosuji pořadí draftů. Stejně jako minulý rok nejprve umístění 7-12. Klíč pro generator bude čas tohoto příspěvku.
Posléze umístění 1-6, klíč opět datum tohoto příspěvku.
Takže
"Ut 29 12, 2020 10:32"
a
"Ut 29 12, 2020 10:37"
Connor se v prospectech přesune na 6. misto

(Teď jsem na mobilu, takže později)
Pořadí draftu:

Kosatky
Greenock Greenskins
Rangers
Lenochodi Wolves
Modrobílá Šlechta
Monkeys piss

San Francisco Seals
Ricany Phantoms
Newark Diablos
Raw Elite Vanillas
Vladimir's Team
Hats under Windmill
Rozumím tomu správně, že třikrát po sobě budu vybírat úplně jako poslední a nejlepší kádr, šíroko daleko vždy jako sedmej?
Fabregas píše:
úte 29. pro 2020 21:44
...
Ne, tohle je jen prospect draft, takže v prvním kole bereš poslední a v druhém se pořadí obrací.
Stejně je to pak aji v tom "doplňovacím"?
Pani, vdaka za vasu ochotu a mile slova. Fakt sa to cloveku lepsie hra v takomto kolektive. :good: Naozaj som bol rozhodnuty to zabalit vo februari po tom treste (boli v tom aj ine faktory, mimo ine aj to, ze sa mi posledne dva roky moc nedarilo), ale casom sa tento postoj samozrejme zmiernoval a tiez nie je uplne lahke opustit nieco, co hras tri roky. Takze sa vraciam na dalsiu sezonu.

A co sa tyka toho trestu. Andy, samozrejme súhlasím s posunom na sieste miesto. Kazdopadne, iba za predpokladu, ze s tym nikto nema problem. Ak ma niektory z hracov pocit, ze to nie je uplne koser, ozvite sa, naozaj nechcem, aby ste mali pocit, ze to nie je OK .
Connor McDavid píše:
úte 22. pro 2020 02:40
Ten pick, ktory bude v top 6 a ako sa poznam, tak minimalne v top3,
:hroza: :-D
Chlapi, tak kdy je ten draft? A jestli to bylo řečeno, tak sorry. :sorry:
Dnes spustím hlasování. Výhledově bude doplňovací draft pravděpodobně velmi blízko začátku sezóny, předtím ještě musíme stanovit keepery. Taky termín určím dnes. Stay tuned.
:!: :!: :!: UPDATE K NOVÉ SEZÓNĚ :!: :!: :!:

Ještě návrh, vyjádřete se.

Termín keepu: 7. ledna 2021

Druh keepu: 12 hráčů (=nemusí být nutně 2 brankáři)

Až dokeepujeme, tak se hned spustí prospect draft, snad jej stihneme ve svižném tempu.

V takovém případě by se pak nabízelo udělat doplňovací draft v termínu 8.-11. leden. Je to ok? Pokud ano, hlasujte zde na odkazu :arrow: https://doodle.com/poll/2ykhrmcmb7dhybi ... edium=link

Co se týče dalších změn pravidel a vašeho hlasování, ještě vám nechám čas do 4. ledna, pak se to vyhodnotí. (Keepování 12 hráčů prošlo v podstatě aklamací :giggle: )

Divize a klíč k playoff zůstává stejné, jen se nám zkrátí sezóna. Ideálně se nabízí základní část na 11 týdnů, čímž by hrál každý s každým jednou. Chtěl jsem původně udělat rivalry week, ale takhle jej tam asi nevmáčknu. Třeba příště.

Zároveň v naší lize došlo k relokaci a je mi velkou ctí přivítat odborníka andy_hawka, který nahradí Ohlunda a jeho Kosatky :serus: Přeji mu hodně štěstí, spoustu vítězných zápasů proti Dědkovi a co nejméně ujebaných prospectů. Předpokládám, že změníš název týmu :giggle:

Obrázek
The Rev píše:
čtv 31. pro 2020 19:36
je mi velkou ctí přivítat odborníka andy_hawka, který nahradí Ohlunda a jeho Kosatky
Gratuluji, měl jsem z toho trošku obavy, jak to vyřešíme, ale tohle je brilantní!
Navíc má tu výhodu, že hned na uvítanou dostane Nafrněnièra.
Hned jdu vymyslet nějaký důvtipný o*eb
Díky oběma :good:

To jsem ani nevěděl, že držím 1st OA, solidní začátek :giggle:

Dost dlouho jsem teda žádnou fantu nehrál, takže jestli tady chce někdo dělat klasické ojeby, musíte teď, než se rozkoukám. :frajer:
Trejdy se nemůžou dělat před draftem?
Samozřejmě můžou. Do keepu.
The Rev píše:
pát 01. led 2021 22:04
Samozřejmě můžou. Do keepu.
Nejde mi právě udělat v Jahú proposal.
Však tu sa dojednavaj (tak ako v našej lige)
1060 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS