Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

DETROIT RED WINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

5 kusu od Melnyka a spol. :v_hajzli: Přemýšlím jestli má vůbec smysl si ten sestřih pouštět, každopádně favorit na 31 pozici se už krystalizuje pro tento rok. :cinka:
JKL píše:
čtv 24. říj 2019 02:09
on si ho asi nikdo nevezme
ASI? :lol2:
Rethon píše:
čtv 24. říj 2019 07:55
Abdul
700 zápasů v lize :hehe: :scare:
rambo001 píše:
čtv 24. říj 2019 08:16
Přemýšlím jestli má vůbec smysl si ten sestřih pouštět, každopádně favorit na 31 pozici se už krystalizuje pro tento rok
Ráno ke kávě na pobavení dobré :-D , každopádně Lafreniere bude příští rok kvalitní posila pro GR.
Y by to už mohl pomalu začít čistit, ta sestava je hrůzostrašná. Radši ať hraje půlka farmy než tyhle hovada. V každém útoku nasraný nějaký nýmand, co ani neví, jak se drží hokejka.
Jirik19 píše:
čtv 24. říj 2019 09:08
V každém útoku nasraný nějaký nýmand, co ani neví, jak se drží hokejka.
S tím si dovolím nesouhlasit. Hokejky podle mě držíme vzorně :jn:
Jedeme bomby :cinka: Já věděl proč večer nevstávat.
jak jiz napsal Jirik, vcerejsi zapas byla velika vyhra. Tzv bitva o Lafreniereho. Jinak je ten tym uplne mimo a 90% hracu za nas nikdy hrat nebude. Pouze takovy tankovy srot.
7 in a row.....jedem dál :cinka:
Dáme deset? :lol2:
odpornost tento tym. Uz je mi to fuk, at odejde kdokoliv. Klidne, at mame cely tym treba cerny
Trejd nějakého Perliniho, který bude perlit v té naší squadře :giggle:
to je brutalni, jednoznacne nejhorsi a predevsim nejhloupejsi tym ever. Tohle se fakt neda
A Blash je tam pořád :thumbsdown:
Já tomu fakt nerozumim. Čekal někdo s tímhle kádrem boj o vítězství v konferenci? Jestli to něco opravdu nechce, tak bezhlavě vyhazovat trenéry v období, kdy hrát nahoře očividně nejde.
tak Blash je mimo, ten nam nepomuze, jemu snad neveri nikdo. Do podobnych koleji se dostava i Yzer. Ten Perlini je fakt super. jeste ocekavam, ze vymenime AA za Jurca :D
Já jen nechápu co pořád dělá Helm v první lajně. A v zápase s Carolinou odvolat golmana,když bylo rozhodnuto a stav 6:3? Ještě bych to pochopil v playoff,ale v sezóně? Upřímně,já bych se Blashilla klidně zbavil.
Tak to zkusím jinak. Kdyby bylo Blashillovým hlavním úkolem vyhrávat, tak už měl letět před dvěma sezonami. A za ním GM, který by po něm tuhle <>inu chtěl.
Asi se po něm chce něco jiného, např. postupně do týmu zapracovávat mladé kluky.

Aby se bojovalo v play-off, měli bychom porazit 8 jiných týmů. Ukažte mi prosím těch 7 týmů vedle Ottawy, které mají horší kádr než my, zvlášť teď s těma pobitejma obráncema. A případně chybu, kteru Stevie udělal, že ten kádr je tak slabý - a výměna Errorssona za Dahlina se nepočítá.

Z té žumpy, do které nás hodil Ken (aby udržel sérii v play-off), se budeme dostávat ještě minimálně několik let. První slova Stevieho po nástupu do funkce byla, že musíme být trpěliví, tak co jste čekali?
Rethon píše:
ned 03. lis 2019 15:11
Z té žumpy, do které nás hodil Ken (aby udržel sérii v play-off), se budeme dostávat ještě minimálně několik let.
To už budou Larkin, Antonín, Bert a AA veteráni. AA mimochodem hraje kulové.
Rethon: pry bojovalo :))) to je ten hlavni problem. Kdyby aspon ti hraci bojovali, nebo nejak hrali, ale toto je hruza hruzouci. Ano, ostatni tymy maji mozna lepsi tym, ale my nemame tak strasny tym, abychom hrali tuto serednost, Jinak ocekavam, ze letosni sezona bude rekord co se tyce obdrzenych golu..ale tak asi je to process. Sice nevim, co na tom kdo muze ziskat ale ok :)

Creeper: S Manthou, Larkinem a spol vubec nepocitej, ti tady jsou pouze na tankovaci pasaz asi. Treba za deset let bude dalsi McDavid a dockame se :D
Otázkou je,jestli nás kouč dokáže hráče motivovat,nabudit na zápas. Podle jeho výrazu mi to připadá, že ne. Bohužel do kabiny před zápasem a mezi třetinami nevidíme.
Další velká slabina u nás jsou brankáři,i když je pravda, že za takovou obranou se to chytá těžko.
Máme v systému vůbec nějakého nadějného mladého gólmana?
Jinak nesouhlasím, že AA hraje kulové,jen má smůlu, že mu to tam nepadá,tak jak si všichni přejeme.
Rosťa píše:
úte 05. lis 2019 07:20
Jinak nesouhlasím, že AA hraje kulové
Ano dneska první gól v sezóně. :jupi: a bůronorma na zápas opět splněna :giggle:
Věřím, že mu to začne padat častěji. Ale na tom týmu jde vidět jak se sesypou, když obdrží gól. Od toho tam má být trenér. Ale evidentně sám neví co má dělat.
Nám nezbývá nic jiného, než čekat až se střelecky probudí Zadina a Veleno, abychom mohli poskládat aspon dva silné útoky. Plus samozřejmě komplet výměna celé obrany :-D
Do brány máme Larssona - teď je první rok v Grand Rapids a střídá se s Pickardem, i když je myslim spíš dvojka. Šla na něj dost chvála do letoška (teď je asi brzo) a myslim, že to je po delší době skutečně brankář, se kterým se počítá do prvního týmu, ideálně jako s jedničkou. To ti Bernierové, sněhuláci, Pickardové a pod. nebyli.
Můžu jen odhadovat podle délky Bernierovy smlouvy, za jak dlouho se počítá s Larssonem nahoře (čili přespříští sezóna).

Obrana je zlá a je to zajímavé zjištění. Protože kvůli těm 3 zraněním hrajou hlavně mladíci (což si hodně fanoušků přálo) a nefunguje to. Nemeth asi taky nebyl brán do prvního páru a hrát tam musí. Otázkou je, jak by to vypadalo s DeKem, Greenem a Daleym. Nikdo z nich není žádný zázrak, ale třeba by to byl takový zdravější mix, že by to fungovalo.
Možná spíš než Zadinu a Velena potřebujeme spíš toho Seidera, možná toho Mc???... z loňského draftu, ale ten byl blbě zraněný. No nejlépe aby se chytili všichni.
Co ten Zadina chlapi? Cisla ma mizerne. To mate ve srac*ach i farmu a nebo je problem jen u nej? Mel sem od nej velka ocekavani a zatim to vypada na snad horsiho Zachu. Docela by me to mrzelo sakra. Ja mu veril a fandil, skill na to urcite ma, ale nekde jsem cetl, ze problem mu dela prechod z junioru k muzum. Tak snad se brzo otrka a vsem ukaze.
13157 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS