Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SC FINAL: BOSTON Bruins - ST. LOUIS Blues

Záverečné boje o Stanley Cup!

Víťaz :?:

Boston
54%
21
St. Louis
46%
18

Tak Chara ma zlomenu celust a pravdepodobne dohral. :scare:
Ako dokázal so zlomenou čeľusťou sedieť celú tretiu tretinu na striedačke? :nono:
Oficiálne som to nikde ešte nenašiel, ale bohužiaľ som tiež zachytil aj takúto správu :|
Ano zlomena celust.....au, az ma to zabolelo. Tretiu tretinu (ktoru som aj videla) presedel an striedacke.

Inak v tej tretine sme nehrali pohybovo dobre, bolo na nich vidiet aj kus unavy. a bezmocnost z toho, ze Blues dali nenormalny forceking...

Hadam sa dobre vyspia nasledujucu noc a pustime sa zase do toho s plnou vervou.

Verim, Veris, Verime :)
arek píše:
stř 05. čer 2019 10:05
Tak Chara ma zlomenu celust a pravdepodobne dohral.
To může být pro Bruins šance..
AndyF píše:
stř 05. čer 2019 18:24
To může být pro Bruins šance..
Kterou nevyužili..
Ostáva čas už len na rýchlu predpoveď a hurá do postele.

Máme v niektorých hráčoch cenné skúsenosti a nie sme horším týmom. To by mohlo byť rozhodujúce. Rýchli gólik Blues by mohol zápas v náš neprospech narušiť, psychika bude lietať v iných výškach než normálne. Ak budeme hrať svoju hru tak v druhej či tretej tretine očakávam, že to preberieme a dokopeme k poháru. Hlavne aby nás Binnington nevymazal ako v piatom zápase..

Už len kvôli Chárovi, taký obranca a kapitán na Slovensku už asi nevyrastie. Ešte jeden pohár pred dôchodkom je krásna vidina a historický zápis.

Ak nie Chára tak Halák. Montreal, Blues, Islanders.. Zažil si svoje, no pre mňa hlavné je to čo ukázal túto sezónu keď bol Rask "mimo". A to formou aj fyzicky. Úplne zaslúžený prsteň pre Jara. Polovičku Conn Smyth by mu mal Tuuka dať, ťažko by chytal v takej nadľudskej forme ak by Jaro neodchytal polku sezóny. Po tom čo jeho kvalita od finále s Chicagom stagnovala a klesala, stále nechápem ako sa ho podarilo takto zobudiť. Takže dík aj tebe Jaro za finále.

A na záver aj kvôli mne. Zajtra budem v práci vejpul tak aspoň nech viem prečo, keď ma vyrazia. Go Bruins!
Gratulácia Blues :jupi: .. parádna jazda a neskutočne odolný tím, x krát som čakal že sa už zosypú po zlom výkone (a hlavne Binnington) ale oni vždy odpovedali výborným výkonom.. 10-3 vonku ... :klobuk: :poklona2:
Congraaaatz, jiná Game 7 tohleto! :klobuk:

A teď v tom hádám jedeme už docela sami. (Arizona se nepočítá). :jn:
:cup: :yahoo:
Blues :oslava: :klobuk: :frajer:
Škoda no. Binn zavrel bránku a inkasovali sme po teči. Druhý gól nechápem, March ma zato ďalšiu mínusku u mňa. No a hrať s vedomím, že musíte dať tri góly brankárovi, ktorý vám pochytal všetky tutovky v prvej tretine sú dosť zlé podmienky pre g7. V tretej sa to zlomilo presne naopak ako som sme si v Bostone priali. :cry:

Klobúk dole pred týmom Blues. Veľmi dobrá mentalita v šatni a až na Binna vyvážené výkony. Veľmi dobrá defenzívna hra, ktorá v podstate vymazala nás prvý útok a v druhej polke série sa konečne našiel recept aj na naše presilovky. Zaslúžená výhra po dnešku kde to len potvrdili.

Sériu hodnotím veľmi pozitívne, bolo na čo pozerať. Tvrdá ale gentlemantská hra. Snad až na jeden či dva zakroky nič extra. Škoda toho verdiktu rozhodcov, po čom sme prehrali piaty zápas. Celkovo ale priveľa chýb pruhovaných na finále ligy. Asi jediné čo sa dá vytknúť.
tak som sa dočkal :yahoo: :cinka: :cup:
neskutočné niečo, v siedmom zápase, takto s prehľadom, poklona Blues a ďakujeeem :oslava:
Gratulace Blues i jejím fanouškům. Po tom co se to nepodařilo partě kolem MacInnise, Hulla či Turgeona i s krátkodobou pomocí Gretzkyho i generacím následujícím to dokázal tito borci :klobuk:
slava vitazom, cest porazenym :klobuk:

ja som hlavne rad ze uz to konecne skoncilo a moze zacat offseason :giggle:
Videl som to od druhej tretiny ked uz bolo 2-0. bruins si vytvorili prvu vaznu sancu v polovici tretej tretiny, stlujz to mali uplne pod kontrolou a nepustali ich do ziadnych sanci ani tlaku. bruins do toho mali splapat viacej vzhladom k situacii, nedostavali sa pred branu len take peroferne strely, cakal som nejaky tlak aspon ale nic. Pravdou je ze dostat 2 goly zo 4 striel je v rozhodujucom zapase dost problematicke, tieto siedne zapasy sa vzhladom na silne defenzivne zameranie timov tazko otacaju a bruins tomu ani nesli moc naproti.
http://www.hokejportal.net/?q=clanok/pe ... keho/92994

zopar celkom zaujimavych perliciek... :thumbsup:
takze ked budeme buducu sezonu v januari dead last, tak si mozem hovorit, ze nic nie je stratene :ciga:

Gratulujem fanuskom Blues.

Walt, pre teba legendarna sezona spolu s vitazstvom v KTL :frajer:
There are no words...
:cup:
Ohlund píše:
čtv 13. čer 2019 04:46
Gratulácia Blues :jupi: .. parádna jazda a neskutočne odolný tím
... Boston nakonec nevyhrál? :-O :shock:
Profesorský výkon založený na skvělém brankáři, krásně si to pohlídali a velká gratulace!!! :wave: :wave: :wave:
Tento pribeh je velmi silny a momentalne nedoceneny. st.louis blues boli na zaciatku roka posledni v lige. O pol roka neskor zdvihaju svoj prvy stankey cup v 50 rocnej historii timu. to je velka inspiracia pre kazdy tim, ktoremu sa nedari. ako sa hovori vo futbale any given sunday. chcelo by to nejaky banner s blues poharom.
To kto na timovej fotke s poharom ukazuje tri prsty ako tri stanley cupy?
Suma summarum, ze wau

Kapitán Bostonu dva dni po záverečnom zápase sezóny zámorským novinárom prezradil, že zlomené časti mu držali pokope dve doštičky a niekoľko drôtikov a skrutiek. + zranenie v dolnej casti.

Pastrňák mal zranený rovnaký palec, s ktorým vynechal v základnej časti 16 zápasov. K zraneniu prišiel v druhom kole play-off proti Columbusu.

Marchand sa vyrovnával so zraneniami v oblasti slabín a brušného svalstva. Okrem toho si pri modelovom zápase pred štartom finále obnovil svalové zranenie v ruke, ktoré pôvodne utrpel skôr počas play-off.

Bergerona tiež trápili slabiny. Išlo o zranenie, ktoré utrpel v štvrtom zápase finále Východnej konferencie proti Caroline.

Tím tiež špecifikoval, aké zranenie stálo za absenciou útočníka Noela Acciariho v druhom a treťom kole – mal fraktúru hrudnej kosti. Obranca Kevan Miller vynechal celé play-off pre zranenie jabĺčka v kolene a nie je stále známe, či bude pripravený na štart budúcej sezóny.

Jej štart by mal zmeškať obranca John Moore, ktorý hral v desiatich zápasoch play-off aj napriek tomu, že si ešte 25. marca zlomil ramennú kosť. Teraz ho bude čakať operácia, z ktorej sa bude zotavovať zhruba šesť mesiacov.


:scare: :scare: :scare:

zdroj: HP, SNHL
Cathy píše:
sob 15. čer 2019 14:10
Kapitán Bostonu dva dni po záverečnom zápase sezóny zámorským novinárom prezradil, že zlomené časti mu držali pokope dve doštičky a niekoľko drôtikov a skrutiek. + zranenie v dolnej casti.
Prosím pořád nebrečte, kdo a jak moc byl zraněný a s jakým zraněním hrál. Je toho plný net a pořád všichni litují Brumíky. Blues jistě byli v plné top formě a sestavě, ale nikde ani zmínka, resp. beč, že ten hraje s tím nebo oním.
Hotovo.
Dodatek: Vidět pana Parchanda na kolenou pocit k nezaplacení. U druhého gólu Blues se ukázal :hehe: :giggle:
Ďakujem arek, táto sezóna je jednoducho vydarená, teším sa na ďalšiu :wink2: :frajer:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS