Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ICE CATS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Tak teda gratulace. Zaslouzene, ve finale jste podavali maximalni vykony.
dejf píše:Tak teda gratulace. Zaslouzene, ve finale jste podavali maximalni vykony.
Dakujeme pekne Flyers a dejf za gratulácie :) a musím vám to oplatiť,išli ste ako píly celé play off,vrátili požičané vlanajšíemu premožitelovi týmu Evil,vyradili vítaza vaši konference petríkovcov a i vo finále ste podavali super výkony ako v jednotlivcoch dejf i Connor a Fleyers,klobúk dolu páni :klobuk: tak i týmovom výsledku,tie X ste chytali vo velkom štýle :klobuk: prinútili makať naplno ak sme sa k 1 titulu pre ICE CATS chceli prepracovať bolo to finále ako sa patrí,plne prekvapivých výsledkov,zvratov a za toto vám tiež musím zagratulovať páni :klobuk: tešíme sa na dalšie súboje v budúcej sezone s vami i dalšími týmami. :) :klobuk:
Gratz :klobuk:
petrik píše:Gratz :klobuk:
Díky kolego :klobuk: ,ICE se konečne taky dočkali,už byl nejvyšší čas :)
No tak po letnom odpočinku Ice vstúpili do novej sezony v nezmenenej zostave,oslavy titulu sme si užili počas leta,trochu trvali aj počas 1 kola novej sezony :-D :wink: ale už pomalu krok za krokom počas 2 kola sme si pripísali pár cenných skalpov v 2 duelovom kole :) už po dnešku je jasne,že obsadíme 2 miesto a tak sme aspon čiastočne napravili zaváhanie v tom 1.Dodatočne chcem pogratulovať kolegom z Blue Angels ale i Masters Gremlins k parádnemu vstupu do novej sezony kde obsadili 1 miesto v 1 kole, :klobuk: :) :)

na čo Masteráci naviažu aj v tom 2 :klobuk: :klobuk: :klobuk: Tešíme sa na dalšie súboje s nimi,velká konkurencia nás vždy dobre navnadí na súboje v novej sezone,či už s Masters,Kentom,Falcons alebo Angels,Evilákmi ,Drexelákmi,rytiermi a dalšími súpermi. :box: :box: Všetkých prihlásené týmy vítam znovu v hre,o rok sa snad na stratené miesta vrátia i Blue Flyers ktorý si dávajú snad len menšiu pauzu a vrátia sa o rok do hry. :) :)




Chcem sa podakovať kolegovcom z Ice za poctivú robotu počas obidvoch kôl,v tom 1 nám štastena nebola moc naklonená,ale času na nápravu bude ešte dosť,postupne sme na tom začali pracovať už v tomto 2 kole.Pred 3 kolom dojde v našom týme k menšej zmene,na čom sme sa dohodli už v priebehu 2,ale na to bude dosť času v dalšie dni. :box: :) :) Dnes koniec hlásenia,pekný večer i víkend prajem všetkým zúčastneným kolegom v KTL i mimo neho. :klobuk: :)
diky, ze ste tym poslednym zapasom (LAK-NJD) otocili stav s dragons :good:
No věcné dary v podobě sudů s různým obsahem můžete poslat Milošovi on to pak rozdělí. :oslava:
arek píše:
pát 07. pro 2018 07:36
aby si sa neposral :bee:
boss píše:
úte 11. dub 2017 13:42
Námět na skvělý článek na stránky KTL ... udělat analýzu, když byl Chris GM, kolikrát a zda vůbec odehrál sezónu s hráči, se kterými nastoupil do sezóny Vždyť každý, i ten nejhorší sportovní fanoušek, ví, že tým se musí sehrát a hráči si musí sednout.
Ked si toto Pavlíku napísal,zasmial som sa na tom,zaslúžil som si to za minulosť ,spolu sme v Evil dosiahli na 2 tituly ,na ktoré budem rád spomínať,my dva sme byli dosť tvrdohlavý a každý chtel delat veci po svém,boli sme ako ohen a voda ,spolu to skrátka nešlo,ted je každý na svém písečku a venuje sa svojmu týmu.A je nám fajn. :) :good: Ale spätne ti musím dať za pravdu,s chalanmi rambom,Zezym,Vojtarim sme sa zohrali za tie 2 sezony čo sme spolu,vieme o svojich kladoch i slabších miestach,pôsobia na mna neraz upokujujuco ked začnem strácať občas pri slabších výsledkoch pokoj :-D :wink: a tipovanie s nimi si užívam,zohrali sme sa,každý si ide to svoje ale nezapomínají i na tým a za to im chcem aj touto cestou podakovať ,urobil som to aj osobne,ale je čas napísať to aj verejne,nielen preto,že sme vyhrali 1 titul pre ICE CATS a aj v duelových kolach si ideme svoje,ale preto,že si rozumieme a vieme kde nás tlačila topánka a na tom sa snažíme pracovať spolu.Díky chalani. :) :wink:

V našich dueloch,ten 1 sme líp zvládli my,ten druhý vy,pekne ste nás vyškolili a zaslúžene dali na frak.Takže sme si kvit i ked teda vy jasne,(Angels a Drexel su skúsený matadori a tešia sa na dalšie kolá aby vám to vrátili a dostali za seba v tabulke ) kde excelujú happy a Reddy ( gratulka k zvoleniu za vaše výkony do ASG chalani,máte formu ako hrom :klobuk: )

ale su silný spolu aj ako tým a určite ešte dajú o sebe vedieť v dalšom kole :wink2: )nám šlapali vo výbornej forme hrajúci koníci a Kenti na chrbát a držali v napätí až do predposledného dna tohto kola.A Gremmlináci čihali v tesnom závetrí na naše prípadné zakopnutia.Určite ešte to tu roztočia,majú parádnu formu od úvodu sezony,bez väčších zavahaní. :klobuk: Klobouček pred týmito 4 týmami za toto kolo dolu,išli si svoje a prejavilo sa to na konečnom výsledku. :) Ale zase netreba zaspať na vavrínoch,je tu nové kolo a týmy ako Drexel Dragons,Gremmlináci,Angels a dalšie na ktoré netreba zabúdať,každý má svoju silu :frajer: si na nás brúsia zubky a tešia sa na nové suboje ako i my s nimi. :) :wink:Takže čo bolo bolo,dnes nám začína nové kolo a hlavne nech sa pri tom všetci spolu zabavíme. :yes:
arek píše:
pát 07. pro 2018 07:36
diky, ze ste tym poslednym zapasom (LAK-NJD) otocili stav s dragons
na začiatku sezony som bol osobne na zápase New Jersey :Washington 5:0 kde čerstvého víteze SC diablici rozobrali na šroubky ,diváci se tam skvelo bavili ,Ovečka dostala i po kokose :-D a tak po tej šnúre prehier Jersey sme riskli,že to konečne zlomia,majú svoju silu a určite nebudú prehrávať všechno. :wink: Ale bol to super duel,kajčo to tam skvelo triafal a mali sme i štastie,take výhry sa cení :) :wink: Akurát škoda,že to bolo v den kedy mal Redynko 30,ale čo,hlavne nech je zdravý,štastný a darí sa mu v láske i živote. :wink: Vše nej popral sem i osobne,ale napíšu to i tu ,kde tak radi chodíme už roky aj vdaka tebe arečku ,cepikovi a petríkovi :wink:
Prajem areckovi ,mojim kolegum od maciciek i konkurentom v KTL i vsem lidem z HF veseleho Silvestra,vela pohody,ziadne nehody a vse nej do noveho roku 2019 ,hlavne zdravicka,potom se zmakne vsechno. :klobuk: :) :klobuk:
Vojtari Gratulujem k 2 miestu v jednotlivcích ,kousek chybel i k tomu 1, ale bolo to super kolo a zaslúžene si tam kde si :klobuk: :klobuk:

Po 2 výhrach v duelových kolách a trápeni v tom minulom,sme konečne zapli i v tom tabulkovom a krok za krôčikom ideme za postupom do play off.Velký podiel na nom máš ty rambo ,ceníme si to , :wink: :) Díky kluci všetkým 3 :wink: :klobuk:
Tak na úvod sa chcem za všetko čo pre mačičky odviedol Vojtarimu podekovať,vybojovali sme spolu titul a tak budeme mít na spoločné posobení i hmatatelnou spomínku. :wink: :) Dakujeme Vojtíšku za všechno ,good luck v dalšom posobení v KTL. :)

Pro GM menší zdelení,ak budete mať chut svoj tým posilniť či už pre koncom ZC prípadne play off ozvite sa Vojtarimu,je pripravený pre volný trh a možno ziskate spolahlivho tipera ,nejen pro túto sezonu. :wink: :)
čo stojí za takou rýchlou a častou výmenou tipérov?
nani92 píše:
stř 20. úno 2019 17:11
čo stojí za takou rýchlou a častou výmenou tipérov?
chalani vedí každý jeden.Každopádne chcem podekovať Palimu aj za toto kolečko,bol to ako návrat do čias v Evil ,len on už je na dôchodku ako honziss a je mu tam fajn.Nemal som ho do toho uvrtávať,návrat do stejné reky nikdy není taký istý.Takže jeho angažovanie byla moje chyba ako GM.Sorry Pali,dúfal som,že tebou se to uzavrie ,Zezynko a rambo pryč už nepudou,kým sami nebudú chtit. :) Pavúci už byli mimo play off a tak ked bolo jasné,že s Palinkom to nevyjde,riešili sme s Mikeom presun Dancheza k nám a zároven návrat Sergiona k tímovej tipovačke,čo ste videli aj na stránke KTL ,že mel chut a šanci si váži,hned aj písal do témy pavúkov a sezonu dotipujú poctivo až do konce.A za to zaslúžia podakovanie.Super kluci.Takto to má byť a doufejme,že si z vás zoberu príklad i ostatné tímy včetne vášho nanni :klobuk: :klobuk:
Každopádne sa chcem podekovať ako tým,čo už odišli Vojtovi i Palimu za pomoc,ale špeciálne Rambovi a Zezynkovi za tento výsledok ktorý sme spolu dosiahli,každý jeden den mne s vami bavil ,každý ste si našel svoji roli ako pomôcť tímu aby pomohol tímu a dostal nás do play off. :) :clap:

A vítame medzi nami Dancheza :klobuk: :klobuk: ,je to jednak super tipér ale i chalan a to si vážim,že nám chtel prijit.To ukáže čas,če podarí i neco uhrát,konkurentov máme silných a už ted se tešime na suboje s nimi. :) :wink: ted máme pred sebou poslední kolo ZC . :) :)
Na uvod chcem pogratulovat Zezynkovi k 1 miestu v poslednom kole ZC ako skuseny matador vies,ze karty sa miesaju v play off tak prichadza forma v ten pravy cas😈😈 ,cim nam spolu s rambom a danchezom pomohol k 1,miestu v nabitej konferencii.Rovnako sa musim podekovat rambovi ktory ma velky podiel na tomto umiestneni ,sice na bodoch to neni az tak vidno ale my vieme ,ze co pre nas robis a akym.dolezitym hracom pre macicky si. :) Danielko k nam dobre zapadol,je to s nim fajn byt v jednom tyme a rovnako si cenime tvoj bodovy prinos.Tu sa,musim podakovat aj Vojtarimu a Palimu,kazdy iny cas,ale svojou castou sa podielali tiez na tomto peknom umiestneni.Diky chlapci. :) Tak dnes,nam zacina ta najzabavnejsi cast tipovacky play off,chcem pogratulovat superom v nom Crazykom k super umiestneniu i forme pocas ZC ,paradne vam to islo.chlapci pod vedenim TT a legendy maciciek medika :) good luck do play off.
Díky, díky. Ta série je tedy řádně vyrovnaná, ještě že jsem lépe postavil nájezdy :jn:
Lord TT píše:
ned 17. bře 2019 08:31
Díky, díky. Ta série je tedy řádně vyrovnaná, ještě že jsem lépe postavil nájezdy :jn:
No ano kym v ostatnych seriach uz je 3:1 u nas sme to dnes vyrovnali na 2:2.Je to ako sach,2 kroky dopredu , 2 dozadu ,1 krok vezou do strany.Potvrdzujete,ze vase umiestnenie a senzacne vyradenie Falcons nebola ziadna nahoda a mas silny tym na ktory sa mozes spolahnut. :yes: :wink2: Vcera si ma s temi najezdami prekabatil, :wink: dnes sme museli zabrat my bodovo a s kopou stesti kdy Phillka vyrovnala 19 sekund pred koncem 3 tretiny,mocne letci tlacili,Murray ale odolaval ,odolaval hlavne v 3 tretine kdy mela Phillka strelecky navrch a vyslo to az v hodine 12 kdy uz to vypadalo,ze to ubrania tucnaci predsa vyrovnala a nakoniec i vyhrala :) a skvelemu Gibsonovi :wink2: :) ktory vychytal Floridu vyslo.Nech to dopsdne stastne pre toho alebo onoho,velky klobuk dole,bojujete smelo ako rytieri. :)
Lord TT píše:
ned 17. bře 2019 08:31
Díky, díky. Ta série je tedy řádně vyrovnaná, ještě že jsem lépe postavil nájezdy :jn:
A dnes si mne dostal o ten.bodik a vybojoval vam matchball.Nerika se to lehce,ale si tuto sezonu lepsi a prehravas mne a muj tym.Tesne suboje ,2 x rozhodovali najezdy,ale klobuk.dolu vychazi vam to.
Chris píše:
úte 19. bře 2019 06:55
A dnes si mne dostal o ten.bodik a vybojoval vam matchball.Nerika se to lehce,ale si tuto sezonu lepsi a prehravas mne a muj tym.Tesne suboje ,2 x rozhodovali najezdy,ale klobuk.dolu vychazi vam to.
Zatím nám víc přeje štěstí, ale je to parádní napínavý boj, tak to mám rád. Je mi ctí bojovat s takovými soupeři. :klobuk:
No, nezbývá, než vám pogratulovat. Zezy nám dnes vypálil rybní. Skvělá série, díky za ni a přeji hodně štěstí v dalších bojích, doufám, že to vyhrajete! :klobuk:
Lord TT píše:
čtv 21. bře 2019 06:33
No, nezbývá, než vám pogratulovat. Zezy nám dnes vypálil rybní. Skvělá série, díky za ni a přeji hodně štěstí v dalších bojích, doufám, že to vyhrajete!
Dekujeme za napínavý souboj s šikovnými protihráči,určite nemusíte dlouho smútiť, :wink: podarilo sa vám vybudovať silný,perspektívny tým a určite o vás ešte budeme hodne slyšet. :klobuk: :!: Dekujeme Lorde za peknou,napínavou a zábavní serii a tešíme se na vás príští sezonu.Dekujeme za práni,pokusíme se te nesklamat :wink: ,Kenti a Angels to tu zatím v play off pekne valcuji,tak kto ich bude chtit poslat na golf,bude muset podávat TOP výkony a oproti 1 kolu hodne pridať :wink:
Zezynko nás udržel dnes v hre,prišel,videl,hodil X na Tampu ,vybojoval si full house v tento tak rozhodujúci den ,postup a šel spát,skúseny borec který ví ako zabrať v rozhodujíci chvili a ted si brousí zoubky na exkolegov z Kentu :-D :wink: Danielko potvrdzuje výbornú formu zo ZC a že to 1 miesto v lige z individuálky nebyla náhoda :box: :wink2: ,šikovný kluk do pohody,který taha tým svojimi výkony,dobre medzi nás zapadol :) :) a všetko istí,náš rambo svojimi premyšlenými tahmi a rozvahou drží pokope, :) :wink: ,nech už táto serie a odveta s Kentem dopadne tak alebo onak,tak díky za všechno kluci :yes: a good luck do odvetnej serie za lonske finále s favoritmi serie z Kentu plného hviezdnych tipérov a skúseneho lišiaka Lindena ktorý im istí chrbát :)
Tož guys, gratulace k postupu a GL do dalšího kola :)
3354 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES