Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Lehkonen se mi nikdy nepacil, e to dobry KHL plejer ale na NHL podprumer..
Vcera totalni ostuda s pens, PO radsi zabalme, ak nechceme schytat s TB debakly v 1. kole.
Sustrednme se radsi na draft.. vezmime ryana suzukiho a budeme mit skvely utok za 3 roky :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ocekavam ze draftujeme obrancu
Philip Broberg je skvela volba na cca 15 misto... Muj černy kun je ale Anttoni Honka ., skvely future ofensive.
jinak je ve hre jednoznacne Ryan Suzuki.
Kotkaniemi na kridle 4. utoku :bitka3: :bitka3: , no nechapu k cemu je to dobre, at radsej sedi na tribune , ted je to pro nas aj pro neho je k nicemu.
Weal ho přehrál, tak to prostě je. A ve čtvrté lajně hraje s Paulim Byronem a centr je zkušený Thompson, od kterého se může jen naučit, žádní bitkaři co neumí bruslit, a mají 10-11 minut na ledě, tak nešiř paniku. A tvůj hate na Lehkonena ti taky nějak nevyšel, do dnes nechápu jak proti němu někdo něco může mít. Pracovitějšího hokejistu jsem snad neviděl.

Náš boj je a bude těžký, ale stále žijeme. Tento tým by si PO moc zasloužil. Go Habs Go!
Na lehkonena nazor nemenim, to ze da 1 gol v 15 zapasech z neho hvezdu nedela.
Draftovli sme ho hlavne jako strelca golu.
Když už, tak dal ty góly dva a opět nemáš pravdu, ale hádat se s tebou asi nemá smysl.
guillaume píše:
pát 05. dub 2019 16:59
Na lehkonena nazor nemenim, to ze da 1 gol v 15 zapasech z neho hvezdu nedela.
Draftovli sme ho hlavne jako strelca golu.
Smiem sa spytat, ako si na taku blbost prisiel? Lehkonen nikdy strelec nebol, nema to v sebe a nikdy nemal. :-D Asi tusim ze mi ako argument napises PO v SHL za Frölundu. Ale Artturiho kvality naozaj nelezi v strelbe.
Stran Lehkonena - i on sam po draftu na otazku noviarov jaky typ hrace se citi, rikal ze je scorer .... to me zajima, ne to co rikaji fajlovi useri tady.

Stran Poehlinga-uz sem to tady rikal , bude nas 2nd center, na Kotkaniemiho nema , on je spis komplexni hrac, i do oslabovky. Uvidime ke komu daji Suzukiho.

Celkove btw kdyz nas tahnou hraci ako Weal Byron Armia Tatar, nemuzme pomyslet na SC, body by meli delat jiny jako Drouin, Gallagher / Domi je ok/ , jinak bohuzel nemame nikoho.

Celkove hodnoceni sezony:
Pro me je sezona celkove dobra, bohuzel dopadli sme nejhur jak sme mohli, nedostali se do PO a v drafte budeme jen prumerní. Prekvapil Tatar, Danault, Armia. Se skvelym vykonem Domiho se cekalo ale i tak vsetky progozy predcil, a hlavne Petry parada . Se Shawem sem spokojen. Naopak pro me sklamani Drouin a Gallagher, mladi ale meli byt hlavni tahuni timu., nezabrali kedy by nam to nejvic pomohlo, v poslednich 20 zapasech. Taky me sklamal Mete, za dva sezony ofenzivny defens nedat gol je ostuda, mozna by mu pomohlo 20z v AHl. Kotkaniemi na prvu sezonu v 18 leteh myslim dobre, neni to Crosby , ale like Saku doufam ze jo. Obrana? - jedine Weber a Petry. su OK. Mete na to ze hral s weberom se neprosadil, stagnuje, viz výše. Kulak fajn ale ne v top4, dalsi sezona top 6 Kulak - Benn proc ne. Folin do AHL. Do buducej sezony do top 4 urcite ratam s Juulsenom, uvidime co to jeho zraneni oka. Na Lehkonena muj nazor poznate, u me je to do AHL. Brana- Price dominuje jako vzdy. Niemi dokonala dvojka. Radil by sem trejdovat Lindgrena, ponivac mame skveleho mladeho golmana Primeaua, domnivam se ze v budoucnu vytlaci Pricea , nebo zan ziskame hrace do top 3. Stran buduci sezony to pedvidat nelze , ale urcite Poehling , Suzuki , Primeau budu mit prodesional smlouvy . Brook bude v AHL ale nevidim to moc na prelomovou vec. Muj černý kun je Cale Fleury , defens kt. se muze dostat i do NHL. Romanov z CSKA bude trvat tak 2 roky kdyz se dostane do ameriky , ale ocekavam top4.
Maro, sorry, ale už jen po přečtení pár řádků ti musím říct - už to nehul... Pokud po letošní sezóně napíšeš, že je pro tebe zklamáním Gallagher nebo že Niemi je dokonalá dvojka, tak mi to úplně stačí... :rofl: .
Děláš to schválně nebo ty blbosti tady myslíš fakt vážně? To jsou perly, teda spíš :ho*no: jedna vedle druhé, zklamal Gallagher, Niemi dokonala dvojka, Mete potřebuje AHL, mladí měli být hlavní tahouni ale nezabrali, Lehkonen je AHL hráč a další hovna, tohle je jen výběr těch největších.
Musím někdy napsat hodnocení sezony jak opravdu byla místo tady těch nesmyslů, aby to tvé hodnocení někdo snad nebral vážně.
Panove dost me urazili vase komenty, nejde v HF o to aby kazdy mohl rict svuj nazor?
Ja nikdy nekomentoval cizi posty jako "hovna" atd, navic od fanousku mtl, to me obzvlast hodne mrzi.
Za druhe za svojim postem si stojim, a myslim ze prave fanousek nemontrealu mi da za pravdu .... vetsina z nas vnima realitu trochu jinak, zaujate. Ale celkove komunita NHL vi ze napr. Mete / i kdyz ma kolem 20v +/-/, staci to na SC v prvem paru? Psal sem ze Gallagher a Drouin nas mali tahat do PO,, kdo jiny ? Ja uz skusenejsi utocniky nevidim. Proste ted na SC nemame. A ocenil by sem prave prispevek od useru ostatnich timu NHL, myslim ze nam neuskadi byt sebekriticti.
Tak když tady ty :ho*no: pořád píšeš tak ti musím říct. To je demokracie, každý má právo na svůj mnohdy špatný názor jako ve tvém případě a já mám právo ti říct, že je špatný.

Stůj si za čím chceš, ale pravdu nemáš. V PO nejsme, protože jsme na něj o fous neměli, v boji do poslední chvíle jsme byli jen díky velké píli a pracovitosti našeho jinak lehce nadprůměrného týmu, pomohla nám téměř nulová marodka u tahounů týmu, opět skvělý Price a fakt, že si většina týmu udělala osobní rekordy, zkrátka téměř klaplo jak mělo v našich možnostech, ale v nabitém východě to nestačilo. Zklamal jen Drouin, když úplně odpadl v posledních 20 zápasech sezony a naše marná přesilovka, mít alespoň průměrnou PP, tak v PO jsme, ale to jsou "detaily", které dělí dobré týmy a contendery od týmů, které se jimi snaží stát.

Gallagher zklamal? Prober se, každý jej zaslouženě vynáší do nebes za jeho work ethic, každý by jej chtěl v týmu, ale jen ty vidíš co zbytek hokejového světa ne? A pak se div, že ty tvé žvásty nazývám hovny.

Ne, na SC teď nemáme, taky jsem tady nikdy neprohlásil, že bychom na něj měli mít. Mete je výtečný bek a k Webymu se výborně hodí. Jelikož jsi buď slepý, hokeji nerozumíš nebo se na zápasy Habs nedíváš (nebo vše dohromady), tak to nevidíš, ale to není můj problém, tak nešiř bludy. S kritikou Habs já problém nemám, ale musí být věcná a hlavně smysluplná, nesmí to být tvé nesmysly jako Lehkonen do AHL a podobné výblitky.
Kazdy má svuj názor , to je jasné, , vidíš to proste tak. Jen bys nemusel urazet,, a proste napsat si svoje hodnotení. Me se proste nás letosni tim nelibil. Máme dobré hrace , ale vetsina tímu má ve svem kadru hrace takoveho i lepšieho kalibru. Nekolik hochu si udelalo životni maximum a nestačilo to ani na PO. Jo taky sem naše kľuky pred nekolika roky velebil vždy do nebes, ted už sem spise pesimistický stran naše budúcnosti Cekani hoc i na finále je proste dlouhe. Uvidíme čo bude.
guillaume píše:
stř 10. dub 2019 20:11
Nekolik hochu si udelalo životni maximum a nestačilo to ani na PO. Jo taky sem naše kľuky pred nekolika roky velebil vždy do nebes, ted už sem spise pesimistický stran naše budúcnosti
Nediv se, když mi připadá, že se bavím s kojencem. Já něco napíšu a ty to tady v podstatě zopakuješ. To se pak s tebou těžce komunikeje, zvlášť pro člověka bez trpělivosti jako jsem já. A potřetí ti říkám, že já tady uvádím na pravou míru tvé žvásty o Gallagherovi, Lehkonenovi a další, není to tak že bych chtěl naše kluky bránit a něco si nalhávat, naopak výše jasně píšu o tom jaké měl letošní tým možnosti a jak v podstatě narazil na strop svých možností, protože 11 hráčů udělalo svá maxima a Carey byl po roční pauze opět Carey ve Vezina formě.

Na druhou stranu je třeba i vidět realitu. Zlepšili jsme se o 25 bodů oproti loňsku, což je druhý nejlepší výsledek skrz celou NHL a našich 96 bodů je vyrovnaný rekord pro tým bez play-off. To jsou fakta.
Okenko do nasi budoucnosti:
Jako se da predpokladat Poehling ma zrejme misto v 1. time v dalsi sezone jiste.., a co ostatní nasi mladi?

V brankovisku mame zejme vystarano na dalsich 20 let.... Carey jeste peknych cca 8 let bude v 1. tíme, ted uz ale mame i nejlepsiho mladeho golmana sucasnosti, jeho nastupcu.
Cayden Primeau zatim v zadne sezone nesklamal, v NCAA nejlepsi golman, letos i s titulom, Stribro na WC U20 , kde bol i nejlepsi golman turnaje. Ted nominace do seniorskeho timu USA, jako 2jka. A to ma pouze 19 let. V dalsi sezone v Lavalu.
Obranci - nejvetsi nadeje se davaji Brookovi , ja to ale nevidim moc ruzovo, dalsi sezonu zacne v Lavalu , tak uvidime. Tam se ale uz osvedcil Cale Fleury, ten ma vetsi sanci dostat se v prubehu rocniku i do 1. timu. Velmi zajimavo to vyzera u ruskeho mladika Romanova , letos mistra KHL , v 18 letech se dostat do nabiteho timu CSKA, a to stridavo i ve 3 paru, s +16 bodmi vynikajica sezona. Jiste i ucast v reprezentaci RUS B , s bilanci 2z- 2A , +1 se v 18 letech nestratil.
Dalsi za zminku patri Jordan Harris z NCAA ,v novacikvske sezone +21, skvele, ale jiste ma do prof. hokeje jeste daleko.
Utocnici - Poehling viz vyse. Kotkaniemi? , cekame uz vice. Z AHL vidim do buducna jedine Evanse, slusne cisla , dobry center, ale jeste bude muset presvedcit.
Z juniorky jiste Nick Suzuki letos do AHL a pravdepodobne nakukne do NHL.
Dale tam mame Teasdalea, stym uz mame podepsanou smlouvu, cisla v zakl časti i PO dobre , ale treba brat v potaz ze uz ma 20 let, podle me vic nez na AHL ne.
Dale pak Samuel Houde . Cole Fonstad prumerne sezony, jiste jeste nekolik sezon v CHL.
Cam Hillis -zranenia, dlouho nehral pocas zakl. části, a pak dalí i v PO, letos nemuzme validne hodnotit jeho talent.
Me ale zaujal Allan McShane , hlavne mu vychazi PO , kde hra skvele.
Z europy skvely Jesse Ylonen v Lahti skvele cisla i ze 3-4 lajny, letos ocekavam posun do 1 lajny, ev. do lepsiho timu finske ligy.
Joni Ikonen v Kaipe pozitivne prekvail , vynikajici, bohuzel stale zranen, pouze 13 utkani v sezone.
Jacob Olofsson, tomu sezona moc nevysla, Timra sestoupila, ale jiz podepsal smlouvu se Skelefteou, tak uvidime.
The Montréal Canadiens signed defenseman Otto Leskinen to a two-year, entry-level contract.
Tak Laval zacne v AHL s docela nadupanou soupiskou :-O , zatial nekolik jmen.

Goalie: Cayden Primeau
Michael McNiven

Defensmen: Karl Alzner
Cale Fleury
Josh Brook
Otto Leskinen
David Sklenicka
Xavier Ouellet
Scott Waldord

Forwards: Ryan Poehling
Alex Belzile
Nick Suzuki
Jake Evans
Joël Teasdale
Michael McCarron
Joni Ikonen
Lukas Vejdemo
otevira se nam podpisovaci okenko..co myslite ziskame nekoho?
muj tip :D

Nyquist - Domi - Drouin
Tatar - Kotkaniemi - Gallagher
Shaw - Poehling - Lehkonen
Armia - Danault - Weal
Hudon- Thompson

Weber - Mete
Petry - Juulsen
Reilly - Fleury

Price




Top 17 prospectu :


1. Ryan Poehling C / St. Cloud State University - NCAA /
2. Nick Suzuki C / Guelph Storm - OHL /
3. Alexander Romanov D / CSKA Moscow - KHL /
4. Cole Coulfield RW / U.S. National Under-18 Team /
5. Cayden Primeau G / Northeastern University Huskies - NCAA /
6. Cale Fleury D / Laval Rocket - AHL /
7. Josh Brook D / Laval Rocket - AHL /
8. Jesse Ylönen RW / Pelicans Lahti - Finnish Liiga /
9. Jordan Harris D / Northeastern University Huskies - NCAA/
10. Joni Ikonen RW / KalPa Kupio - Finnish Liiga /
11. Jake Evans C / Laval Rocket - AHL/
12. Joël Teasdale LW / Rouyn-Noranda Huskies - QMJHL/
13. Jacob Olofsson C / Skellefteå AIK - Swedish Hockey League /
14. Otto Leskinen D / Laval Rocket - AHL /
15. Mattias Norlinder D / MODO - Swedish Hockey Allsvenskan, SWE 2 /
16. Jayden Struble D / Victoria Grizzlies - BCHL/
17. Cole Fonstad LW / Prince Albert Raiders - WHL/
Po dlhej dobe posilam prispevek. Jak by mohla vypadat nase soupiska za 2-3 roky?


Coulfield -Suzuki - Holtz ( draft 2020)
Gallagher - Danault - Tatar
Drouin - Kotkaniemi - Domi
Armia - Poehling - Byron
Ylonen

Weber - Mete
Petry - Juulsen
Marchenko - Romanov
Brook


Primeau
( Price)
guillaume píše:
ned 19. dub 2020 22:24
Coulfield -Suzuki - Holtz ( draft 2020)
Gallagher - Danault - Tatar
Drouin - Kotkaniemi - Domi
Armia - Poehling - Byron
Ylonen

Weber - Mete
Petry - Juulsen
Marchenko - Romanov
Brook


Primeau
( Price)
1st line: univerzita - 71z/41b v NHL - zatial nedraftovany
1st pair: injury prone veteran (o 2-3r bude mat 37) - career best 13pts
starter - 2z v NHL

cize lidrami timu by uz o 2-3r mali byt hraci ktori zatial este v NHL dokopy nic neukazali + 37r weber... dost smutne (a naivne)
Kdyz se to do PO podařilo vam mckinon , rantanen, makar....
Jinak hosi , tomu se asi nevyhnrme.
Carey je nejlepsi brankar dekady na svete.
Ale za 3 roky bude sedet na lavicke, Primeau je stejny jak on ve 20ti..
Plat to bude trochu kazit ale neni to na cely zivot. 😂
Supeeeer loteria dopadla najlepsie jak mohla😁 . Ked vypadneme z predkola budeme mat najvecsiu sancu na Lafreniera 😂😂😂 , 25 procent.
guillaume píše:
sob 27. čer 2020 08:43
Supeeeer loteria dopadla najlepsie jak mohla . Ked vypadneme z predkola budeme mat najvecsiu sancu na Lafreniera , 25 procent.
:nono:
Všetci vedia ze loteriu vyhráva team s T. Hallom - ved prečo inak by bola Arizona preňho trejdovala... It is known :yes:
Podle mě má ten los Mtl už davno zajištěny, nevěřím že se jedná o regulérní losování. Velmi rád se budu mýlit, ale do Arizony ho určitě nepošlou..
5162 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS