Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Transfery a volná diskuze

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Je PO .. celu sezonu som nemal jediny SHO..kedy ak nie teraz v tazkom zapase proti Was?

Hellebuyck v brane

Kto sa boji nech nechodi do lesa
Ups :D
zial nevyslo to ale prave naopak
neostava mi nic ine len pogratulovat superovi k postupu dalej

sezonu oznacujem za neuspesnu kedze este pred poslednym kolom som bol na 2.mieste a napokon som takto vypadol..obetoval som picky aby som zvysil sance na PO..nepomohlo to vobec..ani jeden z dotycnych hracov nebodoval a sekundarne stats boli len zanedbatelne..celkovo utok vobec nepotiahol v PO

v offseason sa budem musiet zamyslat nad tym ci budem chciet este pokracovat dalej alebo prenecham miesto niekomu novemu..je na sucasnom vedeni dokedy mi da cas na rozhodnutie (predsa len chvilu trva kym sa najde nahrada)
prvá výhra vo vyraďovačke :jupi: už teraz mám garanciu, že si zahrám tri duely a že vlaňajšiu pozíciu vylepším minimálne o 2 priečky :good: ale to neznamená, že nechcem skončiť ešte vyššie (keďže 2nd OA v drafte mám zabezpečený), len teraz budem mať náročnejšieho súpera, ktorý však musí byť psychicky na dne, keďže sa nedostal do play off :giggle:

Pred nasledujúcim machupom netreba zabudnúť, že s polovicou tímov, ktoré postúpili do play off, som mal pozitívnu bilanciu (dokonca jeden semifinalista dostal odo mňa dvakrát na búdku ako plzeň v zápasoch v Prahe proti pražským "S"), takže ambíciou musí byť hrať o konečné 7. miesto :box:

Edit: To akože vážne hrozí, že dvaja GM po tejto sezóne skončia, pričom ide o tímy, ktoré majú kvalitné core (a mne prischol tím, aký prischol :hroza: )
Joe S. píše:
pon 11. bře 2019 13:55
dokonca jeden semifinalista dostal odo mňa dvakrát na búdku
:moj:
Joe S. píše:
pon 11. bře 2019 13:55
Edit: To akože vážne hrozí, že dvaja GM po tejto sezóne skončia
Anty snad jen plaší v emocích po těsném matchupu a sezoně, kdy asi měl na víc a měl hrát semifinále. Snad teda, doufám, že zůstane.
Přes léto to člověka přejde...
A začne se těšit..
Síce sa blíži záver sezóny, ale nelichotivý pohľad na moju súpisku ma inšpiroval k tomu, či by nebolo vhodné upraviť IR sloty (od novej sezóny), keďže koľkokrát yahoo reaguje neskutočne pomaly, tak že by bol 1 x IR a 2 x IR+.

V mojom prípade je napr. Karlsson už hádam 2 týždne v stave "Out" , pričom je zjavné, že si v najbližších dňoch (možno týždňoch nezahrá), v piatok sa mi zranil Landeskog, ktorý možno stihne akurát tak MS na Slovensku, keďže má byť mimo na 4 až 6 týždňov, samozrejme v yahoo má status "Out"

Obaja hráči su dlhodobo mimo hru, avšak kvôli ich statusu môžem dať len jedného na IR+ a druhý mi zaberá miesto na rosteri (a je*nutý nie som, aby som jedného z nich dropol), kdežto jeden IR slot mám v zásade free (Kaše tam je len preto, lebo nikoho iného nemôžem dať na IR).

Čo si o tom myslíte?
matchup začal zhurta, u mňa SO Mrázek aj Greiss, u náčelníka Jones
co sa tych IR tyka, nemam problem so zmenou na 2x IR+ a 1x IR
Inu, tohle ale neni pripad pomaly reakce Yahoo. Landeskoga ani Karlssona holt jejich tymy nedaly v realu na IR, pac nepotrebujou udelat misto pro callup etc., tudiz je tam nemuze dat i samo Yahoo, ktery jenom kopiruje realitu. Vzhledem k ty delce absence jsou pak prave O namisto DTD.

Jako dat o tom hlasovat v off season muzem, ale osobne si nemyslim, ze je nutny si to delat o neco jednodussi.
mne tak dopadol Hayes, bol pomaly mesiac out, na IR neskoncil, ak mas zrakvenych takych 3 hracov ako out a riesis len jeden IR+ dost smola a to som mal tuto sezonu ine stastie na zdravych hracov
ako nebazim po urgentnej zmene, ved sme to uz riesili, aj hlasovali (sam som zahlasoval za ubratie slotu), ale az realita ukaze:))
Pekne nam to zacalo, pekne... obidva timy idu co to da, nic si nedarujeme... :thumbsup:
Ja urobim SHP, honziss urobi tiez, mne brankari urobia za noc 2W pri SVS% 93,4, honziss rovnako 2W a SVS% 95,9, mne urobia hraci za noc 3g+12a, honzissovi 6g+7a...

Som zvedavy kto v takom tempe vydrzi dlhsie...

PS: dnes mi nastupilo 11 hracov v poli a kazdy mal minimalne 1 kanadsky bod... :cool: (chvalabohu, lebo proti uderke mcjesus/matthews/gaudreau by som inak vela sanci nemal... johnny dnes 3g+3a, WTF?!?)

PS2: nad henym ktory vedie v druhom semifinale by sme aktualne obaja bezpecne viedli
petrik píše:
stř 13. bře 2019 08:14
nedarujeme
Vypadá to zatím přesně tak, jak jsem čekal, super těsnej matchup. Koleno na koleno. Tady může rozhodnout jedna utrousená střela, jedno náhodný áčko nebo nenápadnej blok. Semifinále jak má bejt.

Jen tak dál :waa: :cookies:
Hmmm… tak moznosti ako by sa to este dalo vyhrat sa mi pomalicky minaju… kategorii kde realne mozem pomyslat na obrat kazdym dnom ubuda…
Ale este to nie je uplne hopeless, stale by sa to mohlo podarit, len na to uz bude treba cim dalej specialnejsia zhoda okolnosti :)
We will see
Však stačí, že jsi nadopoval svý brankáře. Bishopovi už ty anabolika neudělaly dobře. :jn:
moji G uz maju po sezone :tired:
u petrika to uz na obrat prilis nevidim, dunim :-O
inak v tych "games remaining" je nejaky bug nie?
ako ti ich moze zostavat o tolko viac ako mne??? :slap:

to do list na posledne 3 dni, alebo ako sa to este da vyhrat:
1) udrzat v brankraskych stats vedenie 5:1
2) otocit proti timu ktoremu budu este po 2 zapasy hrat mcjesus, matthews, gaudreau a dalsi asistencie (momentalne prehravam o 1)
3) otocit proti timu ktoremu budu este po 2 zapasy hrat mcjesus, matthews, gaudreau a dalsi PPP (momentalne remiza)
4) vyhrat SHP (momentalne remiza)

vysledok: win 9:8 :petrik:

backup plan: otocit +/- (momentalne prehravam o 6) :lol2:
petrik píše:
pát 15. bře 2019 10:12
inak v tych "games remaining" je nejaky bug nie?
ako ti ich moze zostavat o tolko viac ako mne???
Nastav si sestavu až do konce weeku, ne jen na následující den. Máš tam na sobotu a neděli hráče na benchi a ti se nepočítají do Games remaining.
petrik píše:
pát 15. bře 2019 10:12
inak v tych "games remaining" je nejaky bug nie?
Myslim, že to dělá podle toho, jak má kdo nastavenou sestavu na další dny. Když necháš frajera na lávce, tak se ti to nenapočítá..
honziss píše:
pát 15. bře 2019 10:19
Nastav si sestavu až do konce weeku, ne jen na následující den. Máš tam na sobotu a neděli hráče na benchi a ti se nepočítají do Games remaining.
OK... aj tak mas o 5 viac :roll:
petrik píše:
pát 15. bře 2019 10:29
OK... aj tak mas o 5 viac
Ne náhodou. :jn:
Tak pred poslednym dnom tam stale teoreticka sanca je... uz to sa da vzhladom na priebeh povazovat za uspech :D
heh, tak o vitazstve rozhodne jediny stat - goool :gol:
honziss - gratz k zasluzenemu ( a od stvrtka aj ocakavanemu) postupu :klobuk:
pri hracoch v poli som tahal vyrazne za kratsi koniec (co zas nebolo ziadne velke prekvapenie) a ked aj tvoji brankari udrzali krok s mojimi tak nebolo o com.

dunim si sice v druhom semi henyho namazal na chleba, ale vo finale bude zrejme potrebovat este vynimocnejsi week aby mal sancu skomplikovat ti cestu za titulom...

striebro z minuleho roka neobhajim, ale skusim proti henymu ktoremu brankari odisli v najmenej vhodnu dobu urvat aspon bronzovu placku... :box:

kral je mrtvy, nech zije kral! (nech uz to vyhra ktokolvek)
1337 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS