Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

andy_hawk píše:
sob 09. úno 2019 23:54
Z #GibsonForVezina je #LoseForHughes :cry:
Co už, Gibby se radši nechal zranit, než aby za tímhle chytal. Jeho forma šla taky dolů, i když donedávna měl furt nej stats. Ale prostě únava mentální i fyzická. To, co teď hrajeme před ním, to je ještě o několik levelu horší než první měsíce sezóny. Ten tým je teď naprosto v rozkladu.

Gibby by Vezinu nedostal ani tak, protože "wins count". Tak jsem se zaměřil na Hughese. A budu fandit skvělému San Diegu v play off AHL. S mladými puškami, kterým dá AHL play off pod koučem s dobrou strukturou hry víc, než tohle suckovani.
RC vyhodeny, Bob Murray dokoucuje sezonu. Takze fakt tankujeme, ale uz nie pod vedenim toho klauna. Jedine, ze by RC nechal Bobovi instrukcie.
Jste se dockali.... :rofl:
Jojo Eakinse nechá dokoučovat sezonu v San Diegu, sám to s asistenty dotankuje. Randyho podle všeho nechtěl vyhodit, ale tohle už by mu fanoušci hodili na hlavu, zvlášť před vyvěšením Niedermayera.
Novinky z tábora nejhoršího týmu ligy. Poslední dva zápasy nebyly špatné, ba naopak, s Caps to byl asi nejlepší výkon v sezoně. Pěkná pocta pro Niedermayera v den vyvěšení jeho dresu. Ale ok, tady by už mohli skončit. Co si dokazujou, komu tím prospějou? My nepotřebujeme zásadní rebuild, ale je tady reálná šance na franchise playera. Bojem o PO ničemu nepomůžeme a zkurvíme si výhled na lepší budoucnost. Do PO nemá cenu lozit, to jsme si ověřili loni. Ten tým se teď bez Randyho hecnul, ale pořád Bob není kouč a nemá šanci uhrát žádnou sérii. V nejhorším možném případě bychom zase dostali 4:0 a při draftu bychom byli někde v prdeli.

Doufám, že aspoň něco se rozprodá a budeme víc suckovat. Teď je důležité prohrát oba b2b zápasy, hlavně s Edmontonem, ať se nám zas přiblíží, oni i Kings. Detroit a Ottawa před náma nejspíš neskončí, ale Kings a Oilers by to dát mohli, abychom byli top 3 a měli šanci na posunutí se výš. Moc naproti tomu nejdeme ale.
Silfverberg's reported deal looks like this:

5.25 AAV for 5 years with a 10-team NTC
Bob se totiž pomátl. Náš nejcennější UFA asset raději podepíše, neýž aby ho měnil za něco, co by nám pomohlo do budoucna. I kdyby z toho nebylo první kolo, protože se čeká na velké ryby, klidně i deal jako udělal Boston pro Coyla, prospekt a pick. Ne, on raději podepíše hráče, který na začátku nového kontraktu bude mít 29. Délka a AAV není až taková hrůza, poslední sezona v 33, mohlo to být i horší, peníze asi taky solidní na to, co všechno nabízí.

Ale proč ku*va? Proč tým, který potřebuje omladit, podepisuje UFA v tomto věku? Vážně věří, že decline do 33 let nepřijde? Co z toho do řitě mají? Nemáme pořádně space, protože máme zaprcaný cap jeho dementními kontrakty. A on přidá další. Přesně proto jsme se dostali do těchto sra*ek. Navíc, když jde o hráče na postu, kde je největší depth a kde by nechyběl výrazně. Ano, spolehlivý lídr, two-way hráč, s lepšími spoluhráči než Keslerem a Coglianem, co neumí vystřelit, by dělal i víc bodů.

Ale Perry, Kaše, Terry, Sprong, Rowney, Sherwood, Eaves, Roy atd...Vážně potřebujeme další RW na 5 let? Kam se tím pádem nacpe nejlepší ofenzivní prospekt Terry? Ne, tohle mi fakt hlava nebere, opravdová debilita Boba, který by měl jít taky. Bobův podíl na této situaci je 100x větší než Randyho. ku*ví, co může a ještě i vyslouží extension do 2022 :scare: :hroza:

Navíc. Tím, že zůstane Silf, musí odejít jeden, spíš dva velké kontrakty. Zřejmě Henrique. Ano, to bych asi byl rád. Ale...Pokud neklapne Hughes, což asi neklapne, kdo ku*va bude hrát v tom týmu na centru? Když Kesler je v podstatě už teď 4C, Steelovi tolik odpovědnosti naráz nedají. Nedává to zkrátka absolutně smysl a Bob se vážně naprosto zbláznil. Tu organizaci přivede do naprosté prdele.
Carl Hagelin, who has 5 points in 22 games as a King, just fetched a 3rd round pick as a rental. This makes the decision to not trade Silfverberg look instantly worse.
This :cry: :slap: :x
Montour, to vážně? :rofl: On Murray něco proti vlastním nadraftovaným obráncům, že se jich tak mohutně zbavuje?
toto si tu odlozim, lebo to prislo vo velmi prihodnu dobu
Parda píše:
pon 25. úno 2019 08:08
Montour, to vážně? :rofl: On Murray něco proti vlastním nadraftovaným obráncům, že se jich tak mohutně zbavuje?
Tak to samozřejmě ne, ale když jich má vždycky přebytek, tak co má dělat. Před pár lety jich bylo opravdu spousta a stále se psalo, že vyměníme obránce za křídlo. Během posledních dvou let jsme se ale zbavili Theodora kvůli tomu, abychom chránili Vatanena, kterého jsme pak díky nástupu Montoura vyměnili do Devils v otřesném trejdu za Henriqua, načež jsme se zbavili i Montoura.

Mizerný management Murrayho, dávno měl odejít Fowler, jenže to je milčáek organizace, který má největší plat z obrany a má díky bůh ví čemu takovou reputaci. My jsme totiž z trejdu 3 obránců, vlastně 4 s Petterssonem, získali prakticky nic. Streaky Henriqua, kterého se teď díky dalšímu debilnímu kontraktu budeme zbavovat těžce a Spronga, kterého si Murray teď 3x v řadě posadil, ačkoliv pro něj trejdoval.

Montour samotný mi žíly netrhá. Nejefektivnější je v 3rd pair roli s limitovaným IT, kde dokázal vynikat. D-zone coverage v jeho podání často mizérie, kterou dobrým bruslením a střelou nezachránil. Trošku misjudged v organizaci. Může být čtyřka maximálně, nic víc. Už loni byl u arbitráže, příští rok by mu skončil kontraktm, tak kdo ví, na pořádný raise pomýšlet nemohl. Letos byl hozený do vody, nejlépe hrál s Fowlerem a Manson s Lindholmem loni, teď je prohodili a to byl kámen úrazu. Montour nezvládá těžké matchupy. Vypadalo to, že Wilford, který ho měl v San Diegu z něj dostane maximum, naopak ho ještě zarazil. Takže, samotný Montour mi žíly netrhá.

Problém je jiný. Momentálně nám zbyl jediný RHD Manson. Plus teda Welinski a Dotchin, hráči na pomezí AHL a NHL. Zatímco vlevo Lindholm, Fowler, Larsson, Mahura, Guhle. K těm dvěma stálicím tři mladí leváci bojující o jedno místo. + pár měsíců zpátky tam byl ještě Pettersson. To je debilita prostě. Buď tam bude obří mezera, nebo bude hrát pár lidí přes ruku. Jednodušší by bylo vyměnit Fowlera, do top 4 dát Larssona a Mahuru jako 3LD a 2. PP. Jenže Bob rozhodl takhle. Takže z obrany, která měla největší depth v celé lize, je naprostý shit momentálně.

Theodore, Vatanen, Montour, Pettersson pryč a žádný větší piece jsme nezískali zpátky. To je smutné prostě. Bob to vůbec nezvládl s těmi beky.
tomasinho píše:
pon 25. úno 2019 11:00
Takže z obrany, která měla největší depth v celé lize, je naprostý shit momentálně
Tohle jsem měl přesně na mysli, díky že jsi to ještě rozvedl :good:
Mrzí mě vidět vás tak dole. A nejsmutnější je asi, že nějak nevidím cestu jak z toho ven, spadli jste na totální dno mezi Kings, Sens, RW a Devils. Oproti nim máte sice velkou výhodu a to je mladý a kvalitní brankář, na kterém se vždy staví, ale cesta nahoru bude těžká. Nebo ty vidíš nějaké světýlko na konci tunelu?
Po sezone sa im vrati Lundeström do timu. Budem velmi zvedavy na to, ako sa ukaze v playoff SHL. Lulea hra dost defenzivny styl hokeja a prave v tom doraze na obranu potom vyniknu hraci ako prave Isaac. V sobotu som sledoval zapas Lulea-Frölunda a tam bol perfektny. V jednej sanci si skusil prehodit puk medzi nohami a zakoncit pod brvno, ale puk mu sjel dole a brankar to tak v pohode chytil. Na svoj vek hra ako keby mal o styri roky viacej, tak snad ho neskurvi v Anaheime.

Ozaj, ako to bude teraz so Steelom? Este tam je Jones alebo Terry, aj tymto dvom sa planuje dat sanca uz v buducej sezone? :-)
Rantanen píše:
pon 25. úno 2019 13:10
Rantanen
Lundeström vypadal hodně vyspěle i v tom úvodu, co dostal u nás šanci. Ten první tým si vybojoval, vypadal stejně dobře na centru jako i na křídle, kde ho Randy vyzkoušel. Věřím, že z něj něco uděláme, protože mi teda přijde vyspělej takticky hodně, ale jako by neměl úplně high-end skill, nevím, jestli dokáže být pravidelně bodujícím hráčem. Ale má spoustu času ještě.

Steel, Terry a Jones jsou na skok v áčku už teď při zraněních. Počítá se, že letos stejně jako celé San Diego vedené Eakinsem zkusí urvat něco v PO AHL, rozjeté to nemají úplně špatně. Pak by Eakins i s těmi mladými přešel plynule od áčka. S těmito třemi se určitě počítá už příští rok, letos jim ten rok v AHL pomohl, Terry je tam PPG, Steelovi to chvíli trvalo, ale taky se rozehrál, nabral zkušenosti. První centr z něj nikdy nebude, ale 2C nebo 3C klidně, příští rok by měl mít dostatek příležitostí. Jones je zase to, co není Ritchie. Ritchie je možná lepší s pukem, ale Jones má daleko lepší bruslení. Plus Larsson, Mahura z AHL a Comtois ještě.
Parda píše:
pon 25. úno 2019 12:41
Nebo ty vidíš nějaké světýlko na konci tunelu?
Hele, já to tak černě nevidím. Úplně kompletní rebuild zas až tak nepotřebujeme. Pořád máme v týmu jednoho z nej brankářů posledních dvou sezón. Mladého, podepsaného na dlouhou dobu. Ačkoliv ten depth obrany jsme zničili, udržitelný taky nebyl, jen chtělo z něj získat více. Lindholm je solidní cornerstone vzadu, Manson se snad vrátí vedle něj ke své hře. Máme v zásobě dostatek mladých talentů vepředu i vzadu. Spíš jde o to, že nikdo z nich není vyloženě franchise player, proto tak toužebně chci tankovat, abych zvýšil šance na Hughese, který by ten proces urychlil. Getzlaf byl do té mizerné série stále PPG, ten ty dva roky dá v pohodě herně, horší zdravotně. Perryho taky přežijeme, spíš je třeba se zbavit kontraktů Keslera (hodně složité) nebo Henriqua. Na deadline od nás nic nečekám, spíš směrem k draftu až.
tomasinho píše:
pon 25. úno 2019 13:42
od tomasinho » pon úno 25, 2019 2:42 pm
No, on ani Isaac nie je hrac, co by zatial mal nejaku vyraznu vlastnost tak ako napriklad Laine strelu v PP. Skor to podla mna bude center s dobrym citanim hry a vysokym IQ. Ale coho si v Lulea ceni na nom dost, tak to je jeho schopnost koncentrovat sa na kvalitnu pracu v defenzive a body su u neho nieco nad plan. On skratka nebude sbierat 60+ za sezonu, ale hru ma zalozenu na kvalitnej defenzive a vyhodnocovani situacie. Takze sa od neho nedaju cakat veci ako od Eliasa u kosatiek. Tento typ hracov svedi v poslednych rokoch produkuju vo velkej miere a rozhodne od nej neustupi. Kvalita na oboch koncoch ihriska, ochota maknut aj dozadu a celkovo komplexna a vyvazena hra. Ale teraz v mladezi maju troch hracov typu Petterssona ci Sedinovcov, tak som zvedavy na ich vyvoj v buducnu.

Takze to moze byt podobne tomu, co spustil Dubas u Marlies? On prave myslim zmenil pohlad Toronta na to, koho budu brat na drafte a priblizil hokej Marlies k tomu, co hraju Maple Leafs. Aspon takto nejako som to cital. No a samozrejme je vzdy fajn, ked trener najprv trenuje farmu a casom prejde do prveho timu a ma tak detailny prehlad o vlastnych prospektoch. Len ako pises vyssie, celkom nepochopitelne tahy so zmluvami ten klub dost brzdi v tom, aby zacal napredovat.
Jojo tak nějak si to představuji, akorát Toronto to mělo lehčí v tom, že pár let po sobě draftovalo vysoko, my budeme mít jediný vysoký pick. A další roky ten tým nebude tak špatný podle mě, aby byl úplně dno.

Isaac by tedy mohl být něco jako Backlund cca? I to by bylo super, najít takového centra. Podobně mi přijde i Steel, inteligentní, zodpovědný, k tomu solidní playmayker. Ale taky žádná mašina na body.


:rofl: :rofl: :rofl:
to video som tu pridal 36 hodin pred tebou.
mirak2 píše:
čtv 28. úno 2019 13:39
to video som tu pridal 36 hodin pred tebou.
Ty jo, sorry, vůbec jsem to nepostřehl přes tu debatu.
Buď měl ten idiot odejít aspoň o měsíc dříve, nebo ho ho měl Bob nechat do konce sezony. Takto z toho bude prd, při nejlepším top 5 pick, možná ani to ne, protože Gibson nějaké zápasy zas stealne. Takový ten klasický no man's land, daleko do PO, ale prostě ne dostatečný shit na to být v nejhorší trojici. Protože prostě Ottawa, Detroit a Devils minimálně pod náma budou, nejspíš i Kings.
Na to už jsem zvyklý, my jsme naposled tahali z předních picků Bobby Ryana a to jen proto že jsme měli štěstí v loterii když byl lockout. Pokud chceš fandit pořádným a prověřeným suckerům musíš změnit klub :-D
Selly8 píše:
úte 05. bře 2019 17:47
Na to už jsem zvyklý, my jsme naposled tahali z předních picků Bobby Ryana a to jen proto že jsme měli štěstí v loterii když byl lockout. Pokud chceš fandit pořádným a prověřeným suckerům musíš změnit klub :-D
Ještě 2012 byl Lindholm z šesté pozice. Jinak jsme vždycky byli poslední roky play off tým. Plus teda 2014 Ritchie byl z picku Ottawy. Ale Ryan je poslední úplně z těch nejvyšších picků.
Per hockey sources, Troy Terry suffered a broken tibia (lower leg) when he blocked a shot Friday in Calgary. Awaiting confirmation from the Ducks.
A ku*va, PO se San Diegem je vyloučené, snad stihne camp, ale měl by doufám. Ale velká škoda.

Gulls už se nemůžou dočkat na konec ZČ, až jim pošleme tu půlku kádru, kterou teď využíváme.

Jinak musíme aspoň jeden z těch dvou teď prohrát, ať je klid. Buffalo je definitivně pod náma, ale ideálně se nechat předběhnout Rangers a nepřeskočit Oilers ani Nucks. Abychom zůstali aspoň 6. od konce.
Your Anaheim Ducks will finish no "worse" than 9th worst in the NHL.
With the Hawks OT loss today, this puts them tied with the Ducks if the Ducks win out and the Hawks lose out, however the Hawks have the head-to-head tiebreaker.
The Ducks at worst will have a 5% chance of 1st overall and 16% chance of a Top 3 pick.
The Ducks at best will finish 4th worst in the league, in part because its hard to out-suck the Kings. If the stars align and the Ducks lose their remaining 2 games, we could be looking at best a 9.5% chance at 1st overall and 28.8% chance of a Top 3.
To nedáme. Hrajeme s Flames, kteří půlku týmu posadili a Kings, kteří jsou prostě Kings. Edmonton, Vancouver můžeme předběhnout a ještě nás ani nepředběhnou Rangers. Při nejlepším budeme šestí, spíš budeme tak osmí nebo devátí, takže sezóna v p*či a ho*no z toho

Jinak
INJURY UPDATE: Troy Terry will miss 8-12 weeks with a non-displaced fracture after blocking a shot against the Calgary Flames.
Tak už ste predbehli aj Edmonton :-O , to je neskutočné aký tank mode znovu nasadili, s 2 100b hráčmi dokázali byt lepší len ako Kings na západe... a pritom arek sa už tešil na PO, po tych prvych 2 týždňoch s Hitchom..

Čistý humus že tí čuráci budú znovu na drafte pred nami a s veľkou šancou v lotérii , a draft je u nás :grc:
2703 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS