Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Co take by este mohol dovrzat?
mcjesusa nevymeni, draisaitla (asi) tiez nie...
z utocnikov zostava RNH, ale ak che tim posilnit tak ani jeho vymena zmysel nedava
v obrane ziadna hviezda bez ktorej by sa vam zrutil svet nie je. (aj ked samozrejme aj tam su niektori hraci dolezitejsi a horsie nahraditelni ako ini)
To “najhorsie“ co chia zrejme moze spravit je vymenit balicek “futures“ v ktorom by bol tohtorocny unprotected 1st rounder + top prospekti. A to by vas realne zabolelo najskor niekedy v 2020/21 (ked by z tych futures uz mohli byt impact hraci). To sa teraz chiarellimu musi zdat strasne straaaaasne daleko (ked nevie ci sa vobec v pozicii udrzi do tohtorocnej TD)
Cítím, že Chia jde po Simmondsovi.

Takovej Puljujarvi by nebyl k zahození. :petrik:
počet striel na bránu v posledných 10 zápasoch.

20.1. proti CAR ... 21 striel
19.1. proti CGY ... 24 striel
16.1. proti VAN ... 30 striel
14.1. proti BUF ... 25 striel
12.1. proti ARI ... 25 striel
10.1. proti FLA ... 24 striel
8.1. proti SJS ... 22 striel
6.1. proti ANA ... 24 striel
5.1. proti LAK ...16 striel
2.1. proti ARI ... 24 striel

PRIEMER 23,5 striel / zápas. Katastrofa. To je na míle ďaleko aj od najnižšieho priemeru celej sezóny, čo majú Ducks a je to 27.4. Najviac má náš posledný súper Canes 35.8.
No on tam riadi ofenzivu schematicky guru glen gulutzan. akurat ma jeden zasadny problem ze si hra svoje schemy prisne a za kazdu cenu a neprisposobuje to schopnostiam jednotlivych hracov a utokov. je predvidatelny a jeho schemy su predvidatelne a nevhodne.

vsetci traja utocnici musia ist do ofenzivnej zony naraz co je uzasne pretoze musia na seba pockat a robia kvoli tomu prihravky dozadu a obrana sa stihne sformovat. Macdavid je vynimka ale nikto nemoze ist do ofenzivnej zony pred macdavidom aj ked je pred nim a mohol by ist musi prihrat macdavidovi. opet velmi predvodatelne s casom na pripravu obrany.

z obrannej zony nikto okrem nursa nemoze pripravat do stredneho pasma, obrancovia musia vyviezt puk do stredneho pasma a kratkymi prihravkami prihrat na utocnikov co cakaju na boku stredneho pasma. utocnik nesmie vyviezt puk z obranneho pasma musi prihrat obrancovi a ten to moze vyviezt.

ako ked sa nato kukam je to ako cez kopirak minuly rok vsetci sa museli skonsolidovat a napochodovat v predpisanej strukture do utocneho pasma kde uz je super davno pripraveny, presilovku musel vchadzat do pasma len gudro vsetci to vedeli. gulutzanove schemy su debilne, predvidatelne a ubijajuce tych hracov. ano mozno niekde to moze fungovat so spravnym hracskym materialom ale aj to dost pochybujem.
Chiarelli to už naschvál sabotuje, nie? Dať 4.5 milióna + no trade klauzulu nepreverenému gólmanovi, ktorý dovedna u nás vychytal 14 výhier, je silné kafe.

Mimochodom waivnutím Spoonera sa nám "krásne" uzavrel Eberleho trejd, z ktorého dnes už nemáme vôbec nič :tada:
Eberle for Strome
Strome for Spooner
Spooner -> waiver
:hroza:

Chudák Connor.
Koski’s agent: We want 3 years and $6M

Pete: That’s Holtby money, seems a little steep

Koski’s agent: *holy fuck he thinks I mean per year*

Pete: Would you do $4.5?
:rofl:
Chiarelli vyhodeny. Bez prehry s detroitom by k tomu nedoslo, takze diky red wings 👍
To nemohlo počkat do TDL aspoň by zase pobavil. :jn:
koskinen je strasny lucker :D
Kdo nás teď bude bavit? :cry: palec dolů pro Oilers :lol2:
petrik píše:
stř 23. led 2019 08:58
koskinen je strasny lucker :D
:D Snad uz inkoust na smlouve zaschl!
Koskinena neuhlídali, ale aspoň to stihli před tím, než Chia stihl dát Chiassonovi 5x5 :lol:
Stejně, já musim dát podepsat v práci skoro každou účtetnku a tady někdo vyhodí pár milionů a nikdo s tim nenadělá nic.
GM, neGM..
Toho Koskinena mu snáď schválili aj ďalší súdruhovia z vedenia, nie? Aj keď čítal som aj také, že to bol čisto jeho podpis. Podľa mňa sa novým GM zase až tak veľa nezmení, kým je tam naďalej Lowe, MaCTavish, Nicholson a spol.
No, insider z Edmontonu psal, že to byla čistě práce Chiarelliho. Někdo z TSN ale psal, že s ním jednali už od prosince, že to byl plán celé organizace ho udržet.

Každopádně jak píše Lukas, dokud tam bude MacTavist, Lowe a spol., tak je to asi jedno.
Obrázek
Sekera sa uz ide rozohrat na farmu a Klefbomov navrat sa taktiez blizi :rocker:
Oilers obrana. ani jeden v good pasme tj nadpriemerny v zabraneniu vstupu do pasma a vo vystupe z obr. pasma. jediny hrac co nejak vynika je v defenzive bouchard. graf takisto ukazuje ze ani ti tzv elitni obrancovia oilers klefborn, larson, nurse su uplny priemer.

Obrázek
Gagner se vrací do organizace Oilers.. :neviem: No asi není co ztratit, ale Gagner Oilers trn z paty nevytrhne i kdyby se rozehrál na svých standartních 40 bodů za sezónu. Ještě mohli vytáhnout z Dallasu Cogliana a někde ze Švýcarska (jestli ještě vůbec hraje) Roberta Nilssona a utvořit památnou rookie lajnu. :|

Jinak Oilers stále po očku sleduji a nedá mi to ale.. Z tolika talentovaných hráčů co tam měli vytěžili pramálo a ti, co ukázali nějaký progres, případně potenciál jsou pryč za nic. Představte si například na soupisce Halla nebo Eberleho. Eberle šel sice (pro mě překvapivě) celkem dolů, ale Hall v minulé sezóně ukázal, že tým táhnout umí. Za oba tehdy Oilers dostali směšnou protihodnotu (Ano, Larsson měl být lídr defenzívy, ale čísla tomu nikdy moc nenaznačovala a Stromeho není třeba ani řešit..). Oilers měli vždy problém v brankovišti a obraně. Teď mi ale přijde, že mají problém i v útoku. Vyjma McDavida, Draislatia a Nugent Hopkinse tam nemají nic. Ani jedno křídlo není se statusem "elite". Lucic je kotva, Chiasson a Kassian hráči do bottomu a zbytek něco mezi NHL a AHL. I přesto McDavid a Draisaitl bodují takřka co zápas. Ale vážně nechápu, jak to takhle mohlo dopadnout. Oilers, kteří měli talent snad všude mají rázem oporu pouze na centru. To je za ty roky obrovské zklamání a McDavidova kariéra tím trpí..

Druhá věc, Hitch se dost opřel do hráčů a byl za to zkritizován. I to asi mluví za vše, že v kabině není úplná pohoda a jak každý ví, psychika je základ úspěchu. Můžete mít talentu kolik chcete, ale pokud vám sebevědomí sráží prohra za prohrou, tak neuspějete. Osobně bych rád u Oilers viděl někoho, kdo má koule to tam fakt vyházet, nabrat úplně novou krev tak, jak to udělali v Torontu a začít nanovo. A hlavně, už se vy*at na další stupidní trady opor týmu.. :hroza:
tomuto tímu je náročné fandiť. Po krátkom oživení od príchodu McD v podobe účasti v PO sa zdá, že sme opäť spadli na to isté dno, kde sme boli predtým. Návrat Gagnera je toho krásnym symbolom :giggle: Je smutné, koľko talentu hráčov i trénerov sme premárnili a premárnime tým, že v managemente nie sú tí správni ľudia a celé to neladí.
oilers si to posrali tou vyhrou su uz sedem bodov od 1st overalu
nasa sanca na PO sa zvysila z 2 na 5% :wave:
Dnes sme to majestátne presrali. Napriek slabej sezóne sme sa mohli dostať na 4 body od Playoff. Súper ťahal 7 zápasovovú sériu prehier a naposledy dostal v Calgary 9. :hroza: To by sme ale neboli Oilers, keby sme namiesto povinnej výhry nefasli od nich doma 6-3. :slap:
Pre porovnanie Chicago na tom bolo rovnako ako my a vyhralo v Toronte.

Jediné pozitívum je, že Sekera hrá dobre a snáď príde na MS.
"If Toby Rieder would have scored 10 or 12 goals we'd probably be in the playoffs." - Bob Nicholson.

Ahaa, takže za náš neúspech môže vlastne iba Toby. Ďakujeme ti za ozrejmenie Bob. :fucker2:
3176 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG