Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pasta out na 3 tyzdne cca....je to sice skoda, ale zas na durhrj strane musi bodovo tahat aj niekto iny, pretoze mam pocit ze okrem neho a Marchyho a Bergyho nam nikto pravidelne neboduje...tlto bude klucove pred PO...
dnes to celkom vyslo. Heinen zapadol do prvej formacie.
nebrat. Naco hentakeho naladoveho hraca. O pol roka zacne plakat u nas, ze chce inam. Rusaci mi v tyme nechybaju.
Ja dúfam, že príde. Práve my by sme mohli byť tímom kde vydrží tri sezóny. Z Chicaga ušiel z potápajúcej sa lode, Columbus je bez plachiet v podstate furt a naša loď sa plaví na dobrých zdravých základoch len často meníme smer.

Panarin by nám mohol dopomôcť a na dva roky vytvoriť dosť problémový útok. S mladíkmi na čele s Cehlom sme zahojený a Sweeneymu ostane len doriešiť obranu. Veľmi by uľavil prvej formácii, kde po prepade formy sa aj ponúka niekoľko variant a nevravím o tom že si drží neustále bod na zápas. Máme dobrý kolektív a okrem Seguina ma nenapadá nikto kto by nezapadol. Problém môže byť, že nemáme už ani Khudobina a spoliehať sa musíme na našich Čecho-slovakov aby mu pomohli zapadnúť.

Aby som to uzavrel tak za mňa vidím viac pre ako proti. Nerozprávam radšej o tom čo nás to bude stáť..
Skorpion píše:
čtv 14. úno 2019 17:51
Rusaci mi v tyme nechybaju
Vy jste vůbec jako organizace dost proti rusákům, docela zajímavé v dnešní době. Kromě Chudobina si snad ani nikoho nevybavuju.
Parda píše:
ned 17. úno 2019 12:42
Vy jste vůbec jako organizace dost proti rusákům
My to máme hodně podobně, Bryz, Khudobin, ale jinak nic. Myslím poslední roky s Murraym jako GM. Prakticky bez Rusů, na draftu, žádné podpisy, trejdy pro Rusy, nic. My si jedeme severskou cestu.
Ano, mali sme ich minimum. Presnejsie 13 korculiarov a 1 brankara. Najvyraznejsi bol Sergei Samsovnov (376 bodov). Viac ako 100 zapasov odohral este Dimitri Kvartalnov a Andrei Nazarov. Prave Samsonova si najvyraznejsie pamatam v drese Bruins. Vseobecne sa v drvivej vacsine Rusom u nas nedari. Takze preto mi ani nechybaju :)
Cehlo späť do AHL. Zachytil som, že bol zranený ale prečo šiel hneď dole?
Odchadza: Ryan Donato + 5th round conditional
Prichadza: Charlie Coyle

no neviem...
ja osobne by som donata asi nebol len tak pustil...
tak ale v tohtorocnom PO vam coyle moze byt uzitocnejsi, 2-3 roky vzdialena buducnost sa v tomto case u contenderov prilis neriesi
Skorpion píše:
čtv 21. úno 2019 13:55
Odchadza: Ryan Donato + 5th round conditional
Prichadza: Charlie Coyle

no neviem...
Co nevíš, podle mě steal jako kráva. Nevím jak tebe, ale mě Donato teda nikdy moc nepřesvědčil, že by z něj měl být top 6 forward, kdežto Coyle je prověřený 2-3. centr, big body a stále mladý. Jasný win pro vás.
Donato odohral dokopy tak pol sezony s priemerom nieco pod 0.5 bodu na zapas. Presne takto to mal aj Coyle na zaciatku kariery v NHL. Teraz ma nieco nad 0.5 bodu na zapas. Takze ze by to bol nejaky steal to sa mi nezda. Myslim, ze Donato ma potencial byt o nieco lepsi.
nie je o com, Coyle zapasuje, na strane druhej, v bezzubej min ofenzive si Donato môze prist na svoje, sotva ich vytrhne z tej biedy, no je to shooter a potencial v sebe ma
vcera siel Cehlarik naspat do AHL a uz dnes opat do NHL. :%):
Vyborne boston bruinsovia!
arek píše:
pát 22. úno 2019 08:12
vcera siel Cehlarik naspat do AHL a uz dnes opat do NHL. :%):
A uz je znova v AHL. Esteze to nema daleko do Providence
Cehlarik UP :lol2:
Ono tie sachre machre su kvoli zacinajucemu play off v AHL a uzatvaraniu supisiek. Vcera ho poslali aj fyzicky dole...rovnako aj Kuhlman...


No a k dnesnemu zapasu...rano som neveriacky cumela na mobil :-O :shock: .....proste parada, velmi cenne a dolezite vitazstvo. Potrebujeme body ako sol. Hoci sa zda ze mame v poslednej dobe vela remiz v zakladnej hracej dobe, ale bod k bodu je dolezitejis ako ne bodovat. preto sa tomu velmi tesim, hlavne pri absencii Pastu!
https://twitter.com/i/status/1101584141391486982

Noel :scare: ...zubari sa tesia na robotu :lol2:
Chara predlzil o sezonu za 2 miliony + 1.75 mil na pripadnych bonusoch. Za mna :good:
Super práca nášho gm a Chara len opäť dokázal aký je "veľký" človek, vodca a hlavne náš kapitán! Pravý srdciar! :respekt:
A sorry za double post, ale vlastne som prišiel preto, že postup do PO máme vo vrecku! :hop:

Koho by ste radi videli v prvom kole? Je to ešte dosť zápasov a stať sa môže fakt hocičo. Vyhrať musíme celú konferenciu takže za mňa je to asi úplne jedno.
Bostončan píše:
ned 24. bře 2019 12:43
Koho by ste radi videli v prvom kole? Je to ešte dosť zápasov a stať sa môže fakt hocičo. Vyhrať musíme celú konferenciu takže za mňa je to asi úplne jedno.
Myslíš v prvním kole draftu? Protože o dvojici Toronto - Boston, resp. opačně, nepochybuje nikdo snad už od vánoc :)
Samozrejme, že vravím o vyraďovačke. Akože a prečo nikto nepochybuje? Veď Montreal momentalne stráca len sedem bodov. A ja osobne dúfam, že práve ich posledný vzájomný zápas s Torontom rozhodne o tom s kým pôjdeme. Sakra veď je to predsa hokej, stať sa môže hocičo. Osobne ale nech to radšej ostatne takto.
7906 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS