Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

vtipne je, ze ste stale na PO pozicii.
arek píše:
čtv 10. led 2019 16:54
vtipne je, ze ste stale na PO pozicii.
To je spíš smutné a jen to odráží trapnost nejen Pacifiku, ale letos celého západu. Dva týmy v Centralu, teď ve formě 3 z Pacifiku. A zbytek? Někde v propadlišti dějin :-D Fakt hrůza. Ale tohle nemůže přežít ani Randy, snad ho vylijou už.
Tak k vyjádření Murrayho jsem se vyjádřil už v chatu. Hází zas a znovu všecko na hráče. Ty mimochodem vybral on sám, je zodpovědný za skladbu týmu i za volbu kouče a neomezenou důvěru, kterou v něj má. Místo, aby vzal nového kouče a zkusil, jestli ti hráči s jiným koučem nepůjdou nahoru, tak radši nechá mizerného old school čuráka a vymění pár hráčů, nechápu.

Mimochodem, dnes se udál trejd, kterým tak nějak končí core Ducks tak, jak jsem ho x let znal. Jasně, Cogliano není Getzlaf, Perry, není to doslova core player. Ale je to kurevskej profík, obrovský sympaťák a lídr. Důležitý hráč v kabině. Jenže i ta kabina vypadá ztracená, takže jdou od válu i lidé jako Cog, na které budu vzpomínat jen a jen v dobrém. Poctivějšího hráče u nás jsem neviděl. Když se hrála tužka, on dřel a vždycky si své odvedl. Myslím, že na to, jaké ofenzivní limity má (hlavně tedy střelu má někde na úrovni ECHL), udělal fakt pěknou kariéru u nás. Dobrý hráč dozadu, skvělý chlap, výborný PKer.

Ale já ten trejd veskrze hodnotím pozitivně. Cogliano dospěl do stavu, kdy herně tomu týmu neměl co dát. Byl za svým zenitem, pořád byl platný, jenže s jeho kontraktem a nulovým ofenzivním přínosem to byla jen otázka času. Shore je daleko mladší, o milion levnější a s o rok kratší smlouvou, navíc prostě s větším ofenzivním potenciálem. Momentálně Cog stejně jako Kesler neměl v top 9 už co dělat a mít třímilionového wingera ve 4th line je luxus.

Každopádně to značí jedinou věc. Není už v tom týmu safe naprosto nikdo. Když už se mění i taková duše týmu. Další na řadě nejspíš Silf, kterého si nemůžeme dovolit podepsat, navíc RW je náš nejsilnější post (Kaše, Perry, Sprong, Terry, Aberg, Sherwood). On si zaslouží hrát v lepším týmu a s lepším centrem a netahat x let u kotníku tu velkou kotvu s číslem 17. Naprostej top mezi two-way wingery, který zvládal skvěle bránit top lajny soupeře a ještě relativně dobře produkovat s Keslerem a právě Coglianem. Při právném využití by někdo mohl dát 50-60 bodů klidně + top two-way výkony. Snad z něj vytřískáme co nejvíc.

Pokud bych měl já vybrat někoho třeba z obrany, koho bych měnil. Určitě Fowler, měl dávno jít už před Vatanenem, lídr, spojený s franchise, ale emoce stranou. LHD máme Larssona a Mahuru, Fowler není cornerstone prostě, jeho poziční hra je někdy fakt neskutečná, jeho ofenziva je overrated. Mansona s Montourem bych nechal a měnil i Fowlera, který má nepochopitelně z těch beků u nás furt největší jméno a hodnotu, i když Lindholmovi nesahá ani čepel brusle.

Každopádně to u nás bude zajímavé. Bohužel s Bobem, měl by je Samueli vyprat oba. Eakins udělal 8W in a row, 12 zápasů aspoň s bodem...If you know what I mean :wink:
Takové malé zhodnocení našich trejdů.
Vysvětlivky:

Fan favourite - Cogliano
2nd leading scorer - Aberg
AHL scrub - Schenn
Rozdíl mezi Henriquem a Vatsem - Blandisi

vs

Worse but younger version of fan favourite - Shore
AHL body - Kloos
Guy that could've been resigned - Grant
D that couldn't crack Canucks lineup - Del Zotto

Takže asi tak, shakeup jako prase, úplně zbytečný.
Trejd Aberga za AHL playera jsem fakt nepochopil, zbytek mi z hlediska perspektivy týmu nijak nevadí, ikdyž samozřejmě odchod Cogse mě mrzí asi jako každého fandu Ducks. Je jasné že letos ještě s výměnami nekončíme, doufám že přijde taková za kterou budeme moci Boba pochválit.
Aberg musel mít osobní problém nějaký. Něco měl i u Oilers. A Randy to jako old school ch*j zveličil.
Ocividne co nam chybalo k vyhravaniu bol elite goal scorer, the 1C, Derek Grant
Bez Granta 12 zápasů losing streak. Přišel Derek fakin Grant a 2 výhry v řadě. Talisman :giggle:

Mimochodem, back to my main job. Another portion of #GibsonForVezina kampaně. Prostě unreal, včera zas stealnul 2 body.
Tak ani Grant nepomohl dneska. Doufám, že se Bob dívá, jak nás drtí daleko horší tým jenom proto, že má lepšího trenéra. Ale ne, změna není nutná a radši vyměním celý bottom 6 a bottom D-pair. Místo abych vyměnil trenéra a podíval, co s tím dokáže někdo jiný. Diletanství.
https://thehockeynews.com/news/article/ ... UzQ3675qHU

Daily portion of #GibsonForVezina campaign :kajo:
Holy moly, Kaše :scare:
Ducks fandím asi od kedy som nejakým sposobom začal registrovať NHL, takže to bude okolo roku 2000 a trošku ma mrzí mrzí kam sa to dostalo. Z outsidera, cez nebojím sa povedať favorita až po priemerný tým, ktorým sú teraz. Posledné roky dosť stagnácia a nemyslím, že sa to zmení kým Getzlafovi a Perrymu nevypršia v 2021 súčasné kontrakty.
HanSolo píše:
čtv 24. led 2019 16:22
Posledné roky dosť stagnácia a nemyslím, že sa to zmení kým Getzlafovi a Perrymu nevypršia v 2021 súčasné kontrakty.
Tam problém ani není. Getzlaf byl poslední ročníky pořád PPG player a byl by i letos, kdyby měl s kým hrát pořádně a tým nebyl v takových sra*kách. Problém je management, který tři roky zaměstnává idiota na lavičce a dává naprosto dementní kontrakty. Samueli by měl nejpozději v létě zakročit.
Presne tak ako píšeš, že je chyba v managemente a politike kontraktov som to myslel. Nemyslel som určite, že by Getzlaf a Perry boli zlí hráči, práve naopak, som rád, že tam sú, ale dosť to odkusuje z budgetu.
Pořád daleko méně jak přeplacený Fowler, mrtvý Kesler do 2022 nebo další majstrštych Henrique :hroza: Ale jako je fakt, že Perry declinoval rychleji, než se asi čekalo, tam to problém trošku je. Ale těch chyb je tam mnohem víc a hráčů, co zabírají místo pod stropem taky.
https://pucksofafeather.com/2019/01/26/ ... ssion=true

Výborný rozbor Fowlera. Jak dlouhodobě říkám, je fucking overrated a není nic extra, ne na to, jakou má reputaci a kontrakt. Díky té reputaci je podle mě pořád šance, že bychom z něj mohli něco v budoucnu získat. Snad aspoň teď vedení udělá správné rozhodnutí. Už měl jít před Theodorem i Vatanenem. Navíc na LHD máme Larssona a Mahuru. Daleko spíš by měl na trejd jít on a ne Montour nebo Manson.
Intangibles, víš :-D
pozrel som si zo zaznamu cely zapas a ja nechapem ako ten kreten moze este stale byt koucom v NHL
v prvej tretine mi bolo doslova na zvracanie, sak to neni mozne, ze ked brankar po 4. inkasovanom gole vykorculuje, ze chce striedat a kouc ho necha hnit v branke

https://streamable.com/c01hi
"After Gibson allows his 6th goal of the first period, head coach Randy Carlyle is seen arguing with his team on the bench. The Jets’ play-by-play commentators notice the players pleading Carlyle off camera to pull Gibson. Reluctantly, before play resumes, Carlyle does so."

top komenty z redditu:
"Do you want to Patrick Roy him? Because this is how you Patrick Roy him."
"3-0 in the 1st - you think about it. If the whole team is playing shit, you hold.
4-0 in the 1st - alright, you pull him. Gotta jolt the team and get him out of this.
5-0 in the 1st - what are you doing?
6-0 in the 1st - stop god stop"

nehovoriac o tom, ze hra drevak Holzer (velmi priznacne priezvisko) v pare s Del Zottom, ti dvaja su ako Pat a Mat, nerozumiem ako moze padnut v presilovke gol z breakaway

pad Anaheimu v 4 obrazkoch:
Defenziva Anaheimu poslednu sezonu s BB
Obrázek
Prvy rok s RC
Obrázek
Druhy rok s RC
Obrázek
Skaza dokonana alebo treti rok s RC
Obrázek
Pěkně shrnuto. Oceňuju, že ses dodíval, já už nedávám ani minutu. Nedávám to po těch letech. Letos to fakt dotáhl k absolutní zkáze.

Jinak teda jsme už 8. nejhorší tým v lize. Jenom 4 body na Devils, kteří jsou třetí od konce. Sezóna je stejně v prdeli, ale když už, tak to dotankovat do top 3 aspoň, ať je šance na Hughese nebo Kakka. Murray stejně Randyho nevyhodí.

Bob radši řeší podpis letos 29leteho wingera, který je nejcennější asset na deadline. Navíc na postu, kde máme Kašeho, Perryho, Terryho, Spronga.. Já mám Silfa rád a cením si ho, borec, co jede jako jeden z mála vždy naplno. Ale jednak na něj není prostor, ale taky věk a známé jaké smlouvy Bob dává (Kesler & Henrique say hello). Já bych Silfovi dopřál lepší tým, kde by nemusel tahat kotvu jako u nás Keslera.

My ale potřebujeme mírný rebuild útoku a ne ho teď podepisovat do 35 a zacpat prostor mladým. Takže snad jej vymění. A Fowlera taky.
Gibson už to zabalil, z té zátěže je fyzicky i mentálně unavený už. Tohle je prostě neudržitelné. Naprosto to chápu a soucítím s ním. Taky dneska nás dlouho držel v zápase.

Jinak mimochodem, spekuluje se, že tohle je Randyho poslední sezona v NHL a jeho kamarád Bob ho nechce vyhodit v poslední sezoně, tak ho to nechá dokoučovat a týmovou morálku naprosto rozložit jako posledně. Takhle toxická atmosféra u nás byla naposledy právě před posledním Randyho vyhazovem. Mimochodem tehdy jsme prohráli s Torontem a pak porazili Montreal a po té výhře ho vyhodil. Ale pochybuju, že dneska vyhrajeme.

Navíc Eakinsovo San Diego se neskutečně zvedlo a je momentálně druhé v konferenci, takže mu nechá podle mě šanci něco uhrát v PO AHL s mladíky jako Terry, Steel, Jones, Larsson, Mahura. Než přijdou příští rok všichni hezky do áčka společně.

Teď hezky vyměnit Fowler k Habs, Silfa kamkoliv (ideálně Boston třeba) a jedeme na Hughese. S tímhle tempem jsme brzy bottom 3 a nevylučuju pád níž. Mít Hughese by byl sen. Vytěpat Henriqua, kontrakt Keslera a mít C depth Hughes-Getzlaf-Steel :jn: No, ještě si to nebudu malovat, ale dost by nám to pomohlo urychlit ten rebuild, který je potřeba.
Už se to blíží, klíčový duel jsme dnes zvládli. Kings bod, Detroit 2, Devils 3, Ottawa už jen 6. Come on! :box: :cinka:

Obrázek
#LoseForHughes continues...
Ducks' (current) 7-game losing streak at 5-on-5:

Goals against: 31st
High-danger chances against: 31st
Scoring chances against: 31st
Shots against: 27th
Save%: 31st
Shooting%: 31st

They are truly the worst team in the league right now.
Since a 4-2 win over Pittsburgh on Dec. 17, this is what the Ducks have done: L L L L OTL OT L L OTL L OTL L W W L L L L L L L. That's 2-15-4. Last five games outscored 29-7.
4 body na poslední Ottawu - Sens 1 zápas k dobru
2 body na Detroit - Wings 1 zápas k dobru
3 body na NJ - Devils 2 zápasy k dobru

Oukej, kluci, vydržet (vyděržaj piaňer). Šance na top 5 pick je velká, zvyšuje se i top 3 a možná i top 2 šance. Věřím, že to dokážeme dotáhnout dolů. Sens bez Duchena se Stonem asi nepřekonáme, ale Devils by nás dát mohli po návratu Halla.

You can do it! :hfman:
Z #GibsonForVezina je #LoseForHughes :cry:
2703 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS