Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Transfery a volná diskuze

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

ja som zatial s touto sezonou relativne spokojny..skoda ze som stratil ten obrovsky naskok troma prehrami v rade kazdopadne stale bojujem o fleky do semifinale PO

Skvely je stale Ovechkin..je zaujimave akym sposobom som sa k nemu dostal
1. TRADE ALERT
A.Panarin :arrow: Preshow Destroyers
W.Simmonds :arrow: Alaska Wolves

2. TRADE ALERT
Alex OVECHKIN :arrow: Preshow Destroyers
Artemi PANARIN :arrow: Hogsmeade Hedgehogs

takze vlastne W.Simmonds :arrow: Alex OVECHKIN
co nie je spatne :D

super je aj Duchene ktoreho som ziskal tiez trejdom minuly rok od petrika..rozohral sa aj Huberdeau
trosku ma teraz trapia zranenia a z keeperov ma zlu sezonu len Kopitar a Parayko

osobitnou kategoriou su brankari
Lundqvist drzi vcelku fajn standard tam uz lepsie cisla moc cakat nemozem...nedari sa vsak Hellebuyckovi ako by som si prial..kazdopadne W a L ma na dobrej urovni (15W/8L) ale 90,8% je malo

napriek tomu stale nelutujem ten trejd za Karlssona
Anty píše:
úte 18. pro 2018 12:48
1. TRADE ALERT
A.Panarin Preshow Destroyers
W.Simmonds Alaska Wolves
tento brainfart mi uz prosim radsej nepripominaj :giggle: :samovrazda:
musim este doplnit aj ked tento trejd je uz vcelku bradaty :D

FILPPULA Valterri + Round 15 (traded from Chugwater Chokers) + Round 17 (traded from Holland's Red Army) :arrow: Holland's Red Army

SIMMONDS Wayne + Round 16 + Round 18 :arrow: Preshow Destroyers


takze konecna podoba

FILPPULA Valterri + Round 15 + Round 17 :arrow: Ovechkin + Round 16 + Round 18


FILPPULU neviem z kade som mal :D
We have another trade to announce :cinka:

Viktor Arvidsson & 21st (from Charlotte Godless) :arrow: Big Bad Bruins

Alex "can't play center" Galchenyuk & 15th :arrow: Hogsmeade Hedgehogs

Arvi, díky za vše, SOG machine, spolehlivý hráč jako prase, ale nastal čas se posunout dále a zkusit se připravit co nejlépe na další roky (proto i díkyp ickům tento trejd). Vždycky jsem byl velký fanda Galche, hodně mu věřím, že až hodí za hlavu zranění a sžije se s týmem v Arizoně, tak bude super.

Každopádně k mání dále Ellis, Kreider, Patrick, Nyquist.
Uff, vyzera to ze Anty mi vcera zachranil krk tym ze nenasadil brossoita...

Namiesto 40sv SO ktory by len zvyraznil ten debakel co priebezne schytavam to teraz vyzera ze nenazbiera ani 4 starty a vdaka tomu bude z debaklu snad aspon cca vyrovnany vysledok...
Taky pekny x-mass gift :giggle:
Posledne 4 tyzdne mi nic nevychadza :/
neskutočné, ďalšia prehra, a to ešte včera som viedol 9:6, či koľko. Play off sa už výrazne vzdialilo, tak asi realisticky vzaté, otváram rental market. Podrobnosti v druhom topicu
Ja pre zmenu ťahám sériu 3 víťazstiev, ale očakávam, že tento týždeň skončí. Celý realizačný tím sa momentálne snaží vymyslieť nejakú poriadnu popvodnú stratégiu. :jn:
Winnipeg ma chce nastvat :D polhodiny pred zapasom neviem ci mam dat do brany Brossoita alebo Hellebuycka
Anty píše:
sob 29. pro 2018 21:33
Winnipeg ma chce nastvat polhodiny pred zapasom neviem ci mam dat do brany Brossoita alebo Hellebuycka
benchni oboch a máš po probléme :jn:
vymenim jedneho z dvojice Centrov Koivu Krejci

Koivu patri medzi top hracov na buly v sutazi 33Z 5+18 23B FW347
Krejci zas zbiera viac bodov a solidne body 40Z 7+24 31B FW284

aj za picky na drafte
Anty píše:
stř 02. led 2019 16:05
vymenim jedneho z dvojice Centrov Koivu Krejci

Koivu patri medzi top hracov na buly v sutazi 33Z 5+18 23B FW347
Krejci zas zbiera viac bodov a solidne body 40Z 7+24 31B FW284

aj za picky na drafte
Pojďme na tyhle věci používat novej topic odteď prosim...
https://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=338&t=9218
Sry pisal to narychlo z mobilu a nevsimol som si ze som sa netrafil do spravnej temy
To bol zase raz zápas. Mať 2 SO a prehrať brankárske štatistiky 1:4. Všetky "produktívne" štatistiky buď remíza alebo rozdiel 1 bodu. :scare:
Keep - keep trade...

Silesia Ice Miners :arrow: Patrice Bergeron

NoBA Witchers :arrow: Brock Boeser
Heny píše:
stř 09. led 2019 02:35
Silesia Ice Miners Patrice Bergeron

NoBA Witchers Brock Boeser
Takze dunim se vzdava jedny z trojice Lindblom, White, Shestyorkin, nebo bere Boesera jako hrace pro roster bez ochrany?
fantomas píše:
stř 09. led 2019 08:03
Takze dunim se vzdava jedny z trojice Lindblom, White, Shestyorkin, nebo bere Boesera jako hrace pro roster bez ochrany?
na roster bez ochrany
Já si fakt někdy přijdu jak Alenka v říši divů při vyjednávání a trejdech, co pak vidím. Ale některým věcem asi rozumět nebudu nikdy.
tomasinho píše:
stř 09. led 2019 10:07
Já si fakt někdy přijdu jak Alenka v říši divů při vyjednávání a trejdech, co pak vidím. Ale některým věcem asi rozumět nebudu nikdy.
Nieco konkretne sa Ti nepaci?
Trade alert

Josh Manson & 23rd (Colorado Dragons) :arrow: Chugwater Chokers
18th :arrow: Hogsmeade Hedgehogs
dunim píše:
stř 09. led 2019 11:05
Nieco konkretne sa Ti nepaci?
No spíš mi jde o princip. Teď mi promiňte ten výraz, ale kloudněji to vyjádřit neumím. Nemyslím to nijak osobně teď na někoho. Kolikrát si ale připadám při jednáních, jak kdybych jednal s lidmi, kteří nemají páru, jak to hrát nebo co vlastně chtějí dělat. Strašně by něco chtěli měnit, ale zas pak nechtěli. A nebo chtěli, ale absolutně nejsou ochotni nic obětovat a diví se, že za top hráče chce člověk prostě odpovídající kvalitu a ne kvantitu nebo duo o level horších hráčů. Je to někdy prostě až moc vysilující a pak prostě ráno vstaneš a vidíš toto, kdy podle mě dunim z toho mohl vytřískat více. Ještě když prostě člověk ví, že to není tak dávno, co nabízel i daleko víc. Ale co už. Zvykl jsem si, že je zvykem Henymu posílat hráče levněji, nevím, čím to je, ale pak se nedivím té dominanci, když mu většina nahrává sama. Kromě impa teda, v tom trejdu se Heny oje*al sám v podstatě.

Teď už mimo to, na odlehčení spíš zajímavost, žádná výtka. Jen mě fascinuje jedna věc. Já tuhle hru hraju asi 6 let nebo kolik, hrál jsem se spousty hráčů, z nichž každý měl nějaký rukopis (většina teda) a každý dejme svou nějakou "úchylku", nebo jak to nazvat. Znám člověka, co sbíral Švédy, člověka, který sbírá co nejmladší hráče, hráče, který sbírá hráče svého týmu. Dokonce tady náš commish si to stavěl na mimoevropskou notu. Ale opravdu jsem za celou "kariéru" této hry nepoznal člověka, který by byl tak posedlý jedinou stats, jako je Heny posedlý FW. Fakt mě i po těch letech nepřestává fascinovat.

To je asi vše teda, snad jsem se nikoho nedotkl, myšleno to tak nebylo, zažil jsem i spoustu fér jednání, jen mě trošku dostalo, když jeden den vidím trade nějakých FA sra*ek a pak toto. Hodně štěstí do dalších bojů v této sezoně. A nezapomeňte na trade block, brzy tam něco ode mě přibudne. Peace :wf:
okej :) k trejdu.. co som mal vytrieskavat viac? heny navrhoval nieco ine,k comu sme sa ani nedostali, lebo som chcel boesera.. a navrh 1 za 1 bola tiez moja volba. ja som s tym trejdom spokojny. potreboval som kridlo (z viacerych dovodov).
dostal by som zanho golmana po sezone, ked bude mat 34?(a bude po operacii ako kazde leto)? urcite nie. bekov centrov mi netreba.. ake ine lepsie kridlo som mohol dostat?(alebo zobronit po dohode este nejaky ten draftik, lebo ,,nie som uplne presvedceny a mam akoze pochybnosti)? :grc:
coskoro 22 rocne rw, co striela pol golu na zapas od zaciatku kariery je pre mna dobra protihonota. ze som ochotny menit za moje needs bergerona bolo v trejd bloku. (super napad od honzissa :good: ).
dostal som okrem zaujmu henyho presne 0 ponuk. tento mesiac, aj ten predtym, aj ten predtym.. takze ak ho niekto chcel, mal jednat :neviem:
ak som spravne pochopil, narazas, ze nie tak davno si ponukal zanho viac? naposledy sme jednali snad v auguste. a uz si nespominam ci sme sa bavili o bergeronovi vobec.. viem len ze som sa pytal co chces za oveckina, lebo si ho shoppoval pisal si nieco v zmysle do temy, ze ci ho naozaj nikto nechce..tak som bol zvedavy na cenu.. thats all
Za henyho sa nebudem vyjadrovat, ale k tomu, ze sa mu posielaju hraci lacnejsie napisem, ze to vidim ako skill.. ide stylom rozdeluj a panuj.. je v tej pozicii a sakra to vie vyuzivat.. dolezite je hlavne nacasovanie.. v tejto casti sezony uz vsetci presne vieme co chceme a potrebujeme.. mimo sezony je to tak ako si pisal a sa k tomu aj hlasim a priznavam. chcel som vediet co je v ponuke, co mozem ziskat. nic konkretne. myslel som ze ked padnu mena ako risto, jones, bergy, tak sa ponuky a zaujem pohrnu.. prd makovy v tejto lige, v case mimo sezony.. keepera hram len druhy rok a aj na tvojom pripade s oveckinom som si uvedomil, ze cez sezonu je bergerona menit najvhodnejsie.. a ked prisiel zaujem a este aj protihodnota ktora mi sedela, tak z mojej strany nebolo o com..

a tak sa vyjadrim aj k odpad fa trejdu s cepim.. cepi ponukol rentalov na trade blocku.. mal som zaujem len o golmanov a pisal som viacerím.. bez brankara sa hrat neda a minat tahy a triafat dvojky je frustrujuce.. bo aj tak g stats som prehraval a este k tomu napriklad remizoval hity a podobne, lebo som si to uz kvoli nedostatku tahov nemohol postrazit..
mal blackwooda a kedze mam kinkaida a na ir som mal schneidera, tak black bol najlacnejsou a najistejsou volbou ako mat starty. jednoduche :neviem: k tomu som neskor pribalil manthu, lebo sa mi zrakvil schmalz do konca sezony a na bohvie kolko reilly smith.. a aj ked som uz mal rozrobene momentalne oslabenie trejdom bergerona, tak som do toho siel, lebo v ziadnom pripade nemam zaujem vypadnut z PO pozicii.
& trade again...

Silesia Ice Miners :arrow: Jeff Petry + 22. kolo

Big Bad Bruins :arrow: 16. kolo (from Joe S.) & future considerations
To už si vážně děláte prdel ale...Jako ku*va ten minulý ještě ok, ale sorry jako, tady to je už totální úlet od cepiho. A ještě víc než kdy jindy platí to, co jsem psal v minulém příspěvku. Normálně o vetu veřejně mlčím, když ho dávám, ale tady prostě nešlo jinak. Sice cepi si ochranu za tuto pi*ovinu ani nezaslouží, ale v rámci zachování fér trhu jsem prostě musel. Nehoráznost fakt. Naprostá likvidace normální ceny hráčů :scare:
Fuha, teda ze se mi nejvetsi konkurenti v boji o PO budou takle sami oslabovat, navic vymenou za mrzutej 4th rounder (to si ted rikam, ze sem i za Mansona preplatil nakonec), to je veru mile prekvapeni.

Nicmene vazne - co sou ty "future considerations"? Pokud je to draft pick 2020, tak okamzite specifikovat. Pokud nejakej freestyle, uplna novota, melo by se to nejprv vepsat do pravidel. Nebudeme si tady z toho delat kralikarnu...
1337 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS