Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLORADO AVALANCHE

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

petrik píše:
čtv 03. led 2019 15:46
Stale si myslim ze PO by sme dat mali, takto mizerne (snad) nebudeme hrat v celom zvysku sezony, ale uz by to mozno aj od sakica chcelo impulz v podobe nejakeho mensieho trejdu... nemusi to byt nic velke, len nejaky mensi wake-up call.
no ten menší wake up call by mohl být druhej centr..
Dnes to zase byla paráda ! Grubauer je děravý jak cedník , ať táhne do AHL! Nechytne vůbec nic. Měl být zase vystřídaný. Nevím proč to trenér neudělal. Asi proto , že by to bylo po třetí z jeho posledních čtyř zápasů. Fakt humus co hrajou poslední měsíc a půl. Prohra za prohrou. Už by se měli vzpamatovat. S takovou hrou do playoff nepostoupíme. Tohle bude těžký trip. Budíííííčeeeek :scare:
V poslednich 15 zapasech mame bilanci 3-9-3, presto se nejakym zazrakem drzime na PO pozici.

Krale zapadu Winnipeg i Calgary jsme prehrali, ale narozdil od soupere jsme byli naprosto neefektivni. Navic mame v poslednich 5-6 tydnech katastrofalni special teams, zejmena oslabeni. 5 na 5 hrajeme dobrej hokej, verim, ze se to muze zase otocit. Starosti mi spis dela tenhle incident:
Další prohra!!! Nehrajeme až tak špatně dopředu, ale proměnování šancí a obranná hra je katastrofa. Ani brankáři nás absolutně nepodrží...Grubauer no coment...to je normalně cedník a Varlamov to samé...nevím kde nechali formu, ale chytaji jak by se jim nechtělo...Nechápu tu změnu..prvních 30 zápasů nádhera a od tá doby to je uplný opak. Patříme vysledkově mezi 3 nejhorší týmy NHL! Pokud bude tato hra pokračovat, playoff nemáme šanci uhrát...v kabině je něco špatně...toto už není jen herní krize...Vypadá to opět tak, že po jedné super sezoně budeme zase bez playoff a zase si v klidu můžeme vychovávat hráče...ale k čemu??? Když to k ničemu nevede? Pořád začínat od znova... :hroza: ...MacKovi se ani nedivím, že vybouchl.
JE ČAS NA ZMĚNU TRENÉRA!!! UDĚLAT NĚJAKÉ ZMĚNY...JINAK TO BUDE DALŠÍ PROMARNĚNÁ SEZONA!!!
Další prohra!!! 10 zápasů 1-7-2 4 body! Opět rozhodla chyba brankáře!!! Pak už to bylo marné. Hráči se každým zápasem propadají do větších a hlubších sra*ek. Už začíná být vidět odevzdanost a frustrace. Není to dobrá situace. Tento trip nebude dobrý, v Torontu to bude velice těžké. Pořád ale věřím , že se to může změnit. Tak jak hráli první třetinu sezony přece nemohla být náhoda! :eek2:
kolorédo je bod nad plejaf (v preklade zhryvon). najvyssi cas zacat vyhravat. ten naskok si vycerpali velmi skaredou seriou sle teraz uz to musia otocit. ono je pravda ze ten streak obsahoval zapasy kde mali vyhrat ale proste nevyhrali tak ako timy co vyhravaju vyhraju aj co nemaju vyhrat, nebudem menovat. no najvyssi cas.
V Ottawě to byla pěkná OSTUDA! Proti nejhoršímu týmu ligy :hroza: . Nejhorší na tom je to, že Senátorům stačilo pár minut na vytvoření náskoku a pak pozorně bránit. Naopak my jsme úplně jaloví. V Torontu to zase bylo o falešné naději na změnu. Dnes opět slabý výkon. I Varlamov opět několikrát zaváhal. Trip dopadl špatně :thumbsdown: . Teď pět zápasů doma asi ukáže jaké jsou naše šance na playoff.
som ich trochu kukal poslednu dobu nie moc ale predsa. jednak top hrac toho prveho utoku je rantanen, mekinon je velmi kvalitny doplnok. druhe oni nemaju daleko od spicky ale predsa len potrebuju este nieco talentovane do druheho utoku co by pozvdvihlo ten utok. samozrejme nie je to jednoduche ale da sa to urobit pokial gm je rozumny. myslim ze by som nechcel ich chytit v plejof ak by sa dostali do top formy. teraz je to do istej miery underperformance, nevyhrava sa aj tam kde by sa malo.
Další prohra! Co k tomu říct? Varlamov opět nepodržel. Útočníci jaloví. Jako už tradičně soupeři stačilo málo aby zápas rozhodl. I když více měně jen bránil...První třetina výborná, pak už to bylo o ničem. Nashville hraje hrozný hokej, ale na nás to pravidelně stačí...Ve středu Wild a v případě další poražky jsme mimo Playoff. Zaslouženě, protože hrajeme ho*no. Fakt nepochopím, jak se dá během sezony takto zhoršit. Opravdu neuvěřitelné.
Začíná to být už opravdu frustrující. Dovolím si menší rekapitulaci letošních zápasů proti silné trojce západu:

COL-WPG 4:7
COL-CGY 3:5
NSH-COL 4:1

celková bilance z těchto zápasů z našeho pohledu:
corsi - 165:101
střely na branku - 78:50!
scoring chances - 86:57
skóre - 8:16
počet bodů - 0

Pořád věřím, že se to zlomí. Už je ale nejvyšší čas!

Johnson má po zásahu pukem zlomenou čelist, po ASG by ale měl být zpátky. Jost byl v minulém týdnu poslán na farmu, kde už stihl odehrát 3 zápasy. Bez bodu. Popravdě doufám, že už tam zůstane do konce sezóny. V NHL bohužel zatím nemá co dělat. Začínám mít o jeho budoucnosti pochyby. On v ničem nevyniká, naopak bruslařsky na tom není nejlépe, neudrží se na puku, prohrává téměř všechny souboje... Na druhou stranu je mu pořád teprve 20.
Bohuzial neuveritelne nam odisli brankari... uz to trva viac ako mesiac co nevedia chytit ani nadchu. Nechapem aky ma zmysel nechat vsetky zapasy chytat trapiaceho sa Varlamova. Grubauer v zapasoch kde nastupil tiez nepresvedcil ze by mal do buducna zvladnut post jednotky. Uz davno mal podla mna dostat sancu ukazat sa aj Francouz.
No a s tym sa skombinovala aj kriza v premienani sanci a to uz je dost kriticka kombinacia ktora nas stoji kvantum bodov aj v zapasoch kde by sme si ich za vykon zasluzili...

Staci pozriet na cisla:
Nase PDO za celu sezonu je na urovni 99,6% (aktualne 21. miesto v lige)
Uspesnost strelby 8%, uspesnost brankarov 91,6%

V obdobi od zaciatku sezony do konca novembra boli cisla taketo:
PDO 102,7 (3. naj v lige), strelba 10,1%, brankari 92,6%

V obdobi od zaciatku decembra do dnes:
PDO 96,4% (najhorsie v lige), strelba 6,9% a brankari 89,6
V pátek se děly věci... Eagles v AHL porazili Ontario Reign 4:0 a náš bust Spencer Martin pochytal všech !68! střel + Mark Alt zaznamenal hattrick. :rofl:
Zas nemusíme mít dva drafty v top 3, stačí jeden :hroza:
zda sa ze nasa tradicia super draftov v neparnych rokoch a slabsich draftov v parnych rokoch bude pokracovat... :giggle:

2007: 3 hraci so 100+ zapasmi v NHL (shattenkirk, galiardi, malone)
2008: 0 (top mark olver 74 zapasov)
2009: 3 (duchene, o´reilly, barrie)
2010: 1 (bournival 113) - honorable mention calvin pickard 99
2011: 1 (landeskog)
2012: 0 (blandisi 71)
2013: 2 (mackinnon, butcher)
2014: 0 (lindholm 60)
2015: 1 (rantanen)
2016: 1 (jost)
2017: 0 (makar, timmins)
2018: 0 (kaut)
2019: ???


2016-18 je samozrejme este priskoro hodnotit, aj ked jost tuto sezonu dost sklamanie (aktualne je v AHL) a makar vyzera v NCAA ako top hrac... uvidime co bude s timminsom ktory tuto sezonu este nehral pre otras mozgu a co vyrastie z Kauta...
Okej, dalsia prehra, vypadnutie z PO pozicie a prehlbena kriza. Ale jedno maju tie zapasy spolocne...neschopnost udrzat 0-0 aspon 20. minut. Je naozaj hrozne, ked tim pravidelne nedokaze chytit zaciatok a neprehrava 0-1 ci 0-2 uz v prvej tretine. Herne to skratka nie je take hrozne, lenze super ten gol nedostane, my ano a uz zacina pracovat hlava. Ti hraci nezabudli hraat hokej, sak jeden cas valcovali kazdeho supera. Tento stav by zamaval aj s lepsim timom ako ma Colorado, teraz je nutne, odohrat aj skaredy zapas a vyhrat 2-0 ci 2-1. Musi sa uz vyhrat aspon dva zapasy, aby si ten tim zacal zasa verit a zacal zasa predvadzat ten hokej na aky ma. A posledna vec...podla stats Colorado nezaostava za supermi, nie je tolko prehravane, ani nedopusti abnormalne vela sanci superovi...lenze skratka neda ako prve gol, neuzije si aspon tretinu vedenie v zapase a stale len dotahuje naskok supera. Je to frustrujuce, ale nejaka nadej tam je.
Nevím no, už moc nevěřím, že se to samo jen tak otočí. Možná by pomohl nějakej trejd na posílení second scoring, třeba ten Hayes..
Na to, že poslední dva měsíce patříme mezí nejhorší týmy NHL jsme se na playoff pozicích udrželi neskutečně dlouho! Je to pořád dokola stejná písnička, stejné chyby, stejná hra. Toto je pád ,který nevím jestli půjde zastavit. Zatím to ale nevypadá. Obrana je hrozná, neskutečně chybující. Útok přestal fungovat a z našich hvězd jsou momentálně průměrní hokejisté. Frustrace je vidět z každého střídání. Nic nefunguje. To jen tak ve zkratce. Nevím na co Sakic čeká? Proč nezkusí zariskovat? Nějakou vyměnu, odvolat Bednara, prostě něco. Ve 27. minutě se začal z hlediště ozývat pískot. A byl naprosto zasloužený! Jestli se něco nezmění, můžeme se pomalu začít těšit na draft...jak typické.
Jak to vidíte vy? Má tento tým na postup do playoff? Poslední 2 měsíce je to výsledkově hrůza. A na postup bude potřeba vyhrát ve zbytku sezony 22 zápasů z 31!!! Při naší momentální formě je to dost nepředstavitelné a téměř nemožné. Ale třeba se stane zázrak :) .
Pokud se ale nepostoupí, doufám že se udělají konečně změny! To co nastavil Sakic nefunguje. Respektive fungovalo to jednu sezónu, jinak je to bída.
Doufám také, že už Sakic nemá v plánu podepsat Varlamova a že mu po sezoně poděkujeme za odvedené služby a nahradí ho třeba Francouz :thumbsup: . Určitě by si šanci zasloužil :yes:
Už i já přestávám být optimistou. Právě jsme spadli na 0.50. Jen aby ty TOP5 picky nakonec nebyly dva. :nervozny: Alespoň ta Ottawa nám dělá radost.
ci chyta varlamov alebo grubauer, 5 inkasovanch golov je prakticky garantovanych zapas co zapas... k tomu je tazko nieco napisat...
neviem co si mam o tom mysliet, moze to byt nahoda ze obaja sucasne maju uz 2 mesiace taku hrozostrasnu "formu" ? pritom prve 2 mesiace chytali obaja spolahlivo, co sa zmenilo?
uz normalne rozmyslam ci tam nebudu nejake zakulisne off-ice issues co ovplyvnuju ich vykony na lade...

keby sa nebol byval Francouz zranil, toto by bola idealna prilezitost ho povolat nech ukaze co v nom je (aj ked akosi pochybujem ze by sme ho povalali kym su varly s grubauerom zdravi)
Sakic mal vcera aj kratku tlacovku, v skratke:
- 1st round picky ani top prospekti sa trejdovat nebudu :thumbsup:
- Obzera sa po moznych “hockey trades“ s cielom zlepsit scoring depth :thumbsup:
- Nemali by sme sa dockat ziadnych panic moves kvoli zachrane tejto sezony, drzime sa long term planu :thumbsup:
- Bednar ma plnu podporu (ved co ine by mal povedat)
Možná by s tím posílením scoring depth neměl příliš dlouho otálet..
Jako tohle všechno směřuje k odepsání další sezóny a nevím, jestli je to zrovna nejlepší nápad..
konecne trejd :!:

JC Beaudin :arrow: Ottawa Senators
Max McCormik :arrow: Colorado Avalanche

sezona je zachranena, chvalabohu :dudo:
Myslím, že dnešní zápas nám odpověděl na mnohé. Tým je v naprostém rozkladu. Nefunguje vůbec nic! Ty přesilovky prvního útoku to bylo jako co??? Výsměch fanouškům. Obrana opět tragedie. O brankáři se nemá ani cenu bavit. Další do*ebaná sezona. Hlavně, že se budeme držet dlouhodobé strategie. To opravdu Sakic nevidí? Polovina mladých hráčů na NHL vůbec nemá. To už neni jen nějaká krize...to je obrázek týmu Colorado Avalanche. Bída, zmar a patent na špatnou atmosféru!!! Bednar by měl táhnout jako první! Už včera bylo pozdě! Co dokázal za tři sezony na lavičce? Povedla se mu jedna sezona. Jinak je to o ničem. Bohužel máme GM přizdisráče a ten nemá koule udělat pro uspěch cokoliv. Raději odpíská další sezonu ...Kterou už??? Hlavně že všichni mají důvěru :hroza: . K hračům bych chtěl říct jen toto. Rantanen, Landeskog, Kerfoot, Compher, Andrighetto, Varlamov, Grubauer jsou totálně s formy. Absolutně nepochopím, jak se takto mohli v jedné sezoně zhoršit! Fakt nepochopím, tohle nejsou ani poloviční výkony, hnus!
4804 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS