Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Greenock Greenskins

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Hlinkovy konference.

Greenock Greenskins - Kosatky 10:7

Zajímavý soubojs Ohlundem, který byl neustále vyrovnaný kolem 9:9. Chvíli to bylo 9:8, pak 8:9, pak zas 9:9 a v pátek jsem využil početní převahy a získal rozhodující náskok cca 10:6, který jsem pak při podobném počtu zápasů udržel až na výsledných 10:7. Musím pochválit své brankáře, protože i ve třetím letošním souboji byli lepší než ti soupeřovi. Poslední den jsem si mohl dovolit nasadit Bishopa bez obav z toho, že by cokoliv podělal, naopak s nadějí na SO. A i když mi místo prvního SO připsal první prohru, nezměnilo to nic. Takže v bráně 4:1.
V poli pak tradičně ztrácím A a PPA hned zpočátku, takže to asi nebude náhoda. Naopak ale tlačím v G a PPG, čímž to vyrovnávám nejen ve skóre, ale tentokrát i v bodech. G jsem vyhrál o 10, A jsem prohrál o 11, takže body mi utekly o 1 :( . Aspoň to bylo zajímavé až do posledního zápasu. Kromě golmanů vyzdvihnu Forsberga, který se nejvíc podílel na jasné výhře v G a PPG, když jich přidal hned 5, resp. 3. Navíc +3 v +/-, které jsem vyhrál taky až poslední den. Podobně :moj: Panarin za jeho 2+4 a +5 a 14 SOG, i když ostatních stats se prakticky nezúčastnil.
Blbcem týdne je Patrik Laine - měl to být hráč, co mě bude táhnout každý týden, a i když si první dva týdny splnil své aspoň v PPG, tak tentokrát nula nula nic a dokonce se objevil ve čtvrtý Laině.

Nastoupením Greena do hry se mi vyprázdnila marodka, aby mi ji hned poté zaplnily blesky. Palát měl těžit z obnovené spolupráce s Johnsonem a Kucherovem, ale teď spíš spolupracuje s Doktorem a Masérovem. Hedman si chtěl pojistit, že bude mít i letos slabý začátek, a radši se minimálně na týden zranil taky. Paláta oplakávat nebudu. Už jsem ho jednou vyměnil za Forsberga + zhoršení v bráně a protože Forsberga už mám, nic pořádného nepřinese. Hedmanovi ale asi pošlu na Floridu nějakou pozitivní energii, ať se dá co nejrychleji dokupy. Třetím marodem je Comtois, který popravdě zůstal v týmu jen proto, že jsem ho mohl přesunout na IR+ a nezabíral místo někomu jinému. Začal sice pěkně a pomohl mi s hity, ale právě on sedí na té židli, kterou si budou střídat různí hráči, které u mě budou na zkoušku.

Příští týden megaton v matchupu, kde hrajeme vlastně jen tři dny, protože ty zbylé 4 hrajou od každého tak 1-3 hráči. Trochu zvláštní, ale na druhou stranu to aspoň není jednotvárné. Vzal jsem Goldobina, protože hraje 2x mimo hlavní proud. On teda hraje i dnes, takže 3x, ale měl jsem vyplýtvané addy, takže jsem ho na dnešek nestihnul. Jsem zvědavý, jestli dopadne lépe než Sheary. Laťku moc vysoko nemá.
A hodně zvědavý jsem i na své brankoviště. Příliš často vidím v rozpise "@Tor", což mě moc velkým optimismem nenaplňuje, i když Torontu přecijen trošičku zvlhnul prach po těch prvních kanonádách.
Greenock Greenskins - Newark Diablos 10 : 7

Výsledek stejný jako minule, ale tento matchup zaujal tím, kolik stats bylo otevřených až do konce. Před sobotou jich bylo snad 12. Můžu být spokoejný, že jsem z toho vyšel dobře, ale trochu mrzí prohrané FW o 1. S tím jsem mohl něco udělat, kdybych jako 3. add místo křídla vzal centra, ale popravdě mě vůbec nenapadlo, že v téhle kategorii můžu bojovat.

Hvězdou týdne Bishop a finský výlet Laineho. Pochválím i Staala za 2+2, polovina z toho v PP, a pak sebe za add Pominvilla - 3+1 výrazě nad průměrem toho, co mi addi na týden předvádějí. Pominville si tím vysloužil místo v týmu i nadále, i přes slabší rozpis.

Marodka se ještě zesílila, v současnosti je to Hedman, Arvidsson a Hertl, takže jsem se rozloučil s taktéž zraněnými Palátem a Comtoisem. Tím se mi v týmu objevila spousta lidí, kteří jsou jen na výplň. Tak jsem se rozhodl vzít někoho dobrého natrvalo, ale nikoho jsem nenašel. Takže i když budu hledat dál, spíš doufám, jestli se z nějaké výplně nestane stálý člen. Snad to bude Pionk.

Teď Danny. A jak to tak bývá proti posldnímu týmu tabulky, vypadá to pro mě na pořádný debakl, od kterého mě může zachránit jen Danny sám.
A Danny zachránil...

Greenock Greenskins - Seattle Bay 9 : 9

Hvězda týdne: 2 Dannyho starty v bráně
Zklamání týdne: Greenock Greenskins

Vážně to byla tragédie. Hlavně zezačátku mi nehrál ani nechytal nikdo pořádně. Bez úpravy skóre by to bylo 6:11, což ještě tak zle nevypadá, když odhlédnu od toho, že to bylo proti poslednímu. Ale celou dobu to bylo tak 3:14 a nakonec jsem na svou stranu překlopil několik G stats, které Danny stejně ignoroval - třeba porazit jeho 35 SV nebylo moc složité.
Důvodů neúspěchu je víc. Slabý rozpis pro moje ofenzivní hvězdičky, marodka, která mi brala člověkozápasy, když nebylo jasné, jestli např. Hertl nastoupí nebo ne, a v neposlední řadě i špatná forma těch, co hráli. Výjjimkou budiž Galchenyuk a Wilda Karlsson, kteří jako hlavní přispěli k výhře v PPP (btw. o bod). Na své poměry se moc nepředvedli ani cedníci, ale to jim musím nechat, že si vybrali pravou chvíli.

Následuje JKL a jeho pouštní squadra. Zdá se, že se mi vrací všichni z IR, tak jsem na to zvědav. Minimálně to znamená, že proběhne velký exodus ...
Greenock Greenskins - Desert Ore Magmas 8 : 9

a to je za ten týden ten nejlepší výsledek, jinak to bylo horší. Asi jsem spíš rád, že i přes mizernou formu mé sestavy se daří hrát vyrovnaně, ale dlouhodobě tahle cesta do play-off nepovede. Nechce se mi iniciovat trejdy, ale pokud tam někdo najdete nějaký zajímavý pro obě strany, tak se nebráním.

Jsem rád, že jsem díky addu Poláka dotáhnul aspoň hity - sice udělal jen jeden, ale kdybych ho nevzal, tak bych o ten jeden prohrál. Bloky bohužel utekly o 4, střely o 7 a body o celý 1 kus. S tím teda polák pomoct neměl, to se měli víc snažit ti, co jsem v týmu měl.
Zajímavá volba u mě byla v neděli v bráně - rozhodl jsem se benchnout Bishopa za situace, kdy jsem jeho nasazením mohl získat srovnání WIN, ale kdyby fasoval, mohl jsem lehce prohrát GAA i SV%. Dopadlo to samozřejmě tak, že jsem ho měl nechat hrát, protože nefasoval, navíc vyhrál a připravil jsem se tak o výsledek 8:8. Tohle rozhodnutí si ještě vyhodnotím ...
Výhrou pro mě naopak bylo angažování Colemana, který se tím stal i hvězdou týdne. Na poslední 4 dny měl 3 zápasy, takže měl hodně příležitostí přispět. A i když jsem ani nevěděl, s jakými stats by mi měl vlastně pomoct, Blake mi to vysvětlil sám. Dal jediný SHP matchupu, dohromady 2+2, +4 14 SOG a 8 HIT. Nejlepší hráč týdne (z čehož je vidět, jak blbě hráli ti ostatní).
Vyšel i add Brossoitta na jednu noc - on mi vlastně vyhrál GAA a SV%.
Dlouhodobě slibně se jeví i angažování Pionka, Mike Greena po návratu pěkně sbírá body a i když jsem Bishopa využil jen jednou, tak ten měl hodně dobrý týden. Naopak kolonka zklamání je tak natřískaná, že to tu ani nechci vyjmenovávat. Hráčů na vyhazov už mám zase hodně, a tak je jen řadím správně do fronty.

Následuje FF, který se taky trápí. Uvidíme, jestli se někdo z nás chytne nebo to bude zoufalý duel. Máme na to jen 6 hracích dnů a kvůli tomu 2 dny narvaný k prasknutí, takže další divný týden.
Greenock Greenskins - Vladimir's team 7 : 7

Hvězdou týdne bezesporu Patrik Laine - nepamatuju se, že by někdo za týden udělal 11 gólů - mimochodem zbytek týmu přidal taktéž 11 kousků.
Zklamáním je pro mě situace v bráně. Prohrál jsem 2:3, což není to nejhorší. Víc mě trápí, že Bishop je IR a Dubnyk DTD (a obě dvojky byly už předem zabaveny), k tomu Smith ztratil pozici jedničky a tak z pohodlného stavu 3 jedniček jsem se dostal na stav 0 jedniček a musel trochu improvizovat, abych vůbec nabral starty. Georgiev se jako záplata uvedl náramně, když dal SO a dal mi naději, že bych mohl bránu dokonce vyhrát. Druhý start ale nevyšel, takže se až do konce bojovalo o W, SV% i GAA. Před posledním dnem jsem ve všem o kousek prohrával a poslední den měli hrací dny jen můj Smith a soupeřův Petersen. Ani jeden se ale nemusel dostat do brány - Smith je dvojka a Petersen chytal den předtím. Nejdřív mi konečně nastoupil Smith a nebyl daleko od SO. I 1 GA ale přehoupl GAA i SV% na mou stranu a dorovnal W. Pak ale nastoupil i Petersen a vyhrál, blbec. Tím jsem prohrál W i SV% - naštěstí pustil aspoň 2 kousky a zůstaly mi GAA.

I přes remízu zůstávám nad .500, celkově 4. a tedy v play-off. Kolem mě je to ale hodně těsné, teprve až 8. Rev má trochu ztrátu. A protože právě proti němu hraju další týden, mám obavu, že mu tu ztrátu pomůžu dohnat.
GG - Raw Elite Vanillas 15 : 3
Konečně zase vydařený matchup se vším všudy. Nějak jsem si vloni na podobné výsledky zvykl a letos je marně hledám. Tentokrát se mi hráči snažili, v rámci celé ligy jsem vyhrál 5 kategorií (SHP, SOG, W, GAA, SO), výsledek proto zasloužený. Dokonce jsem si mohl dovolit trik s addem Della na poslední den - asi i kvůli tomu donutil Reva addnout Berniera. No a Dell nechytal :) To teda překvapilo i mě, že Jones bude hrát oba zápasy B2B, takže pokud to vyznělo jako trolling, nebylo to tak plánováno. Naopak mi ten add pak chyběl, abych vzal někoho na příští týden, kdy je situace s člověkozápasy trochu slabší.

Zklamáním týdne je Laine - to jako teď nebudeš dávat každý týden 10+ gólů nebo co? :) ... ok, 2 jsou v pohodě, horší je situace v bráně Minnesoty, kde dostává Dubnyk naloženo a s bilancí 0-2, 4.14 a .814 srážel můj golmanský tým dolů. Naštěstí byl sám a tím se dostávám k hvězdě týdne: WTF je Mikko Koskinen? 3-0, 0.99, .967 a 1SO ... rozhodně to byl super nápad si tohohle pána stáhnout z FA. Překvapením pro mě je, že to nebylo poprvé, co jsem si vzal brankáře na výpomoc a on nedostal gól -krom Koskinena ještě Georgiev no a Della bych teď asi počítat neměl :) Nicméně i Brossoit dostal jen jeden kousek, takže zatím velice šťastná ruka.
V poli cajk, zmíním jen Aberga, který se neustále pohybuje na hraně, že ho vyrazím, hodně jsem ho porovnával s Pominvilem a ten nakonec i šel, ale bylo to o kousek, nicméně 3+3 za týden, to si ho asi nechám ...

Zraněné okénko zavítá jen do Nashvillu - z něj mám 2/3 první lajny a obě dvě třetiny jsou na dlouho mimo. Asi to bude horší pro Nashville než pro mě, ale radost z toho taky nemám. Navíc kvůli Forsbergovi i Arvidssonovi jsem rád sledoval záznamy Preds a teď si je můžu nechat v klidu ujít.

Takže v lize parádní 3. místo, podle bodů by mělo být dokonce druhé, ale druhá divize (teď) sucks, takže má Connor dvojku jen proto, že ten rybník vede. Náskok na 7. místo slušný (18b) a teď následuje Selly a jeho opičáci, tedy tuhý boj v šestce. Snad z ní po těhle kecech nevypadnu... Selly má tedy svých starostí dost, protože má celkem asi 5 zraněných + Nylandera, tak uvidíme.
GG - Monkeys piss 7 : 10

celou dobu vyrovnané, v neděli mi do výsledku hodili vidle brankáři, protože oba soupeřovi vyhráli a mně vyhrál jen Koskinen a Bishop ne. Tím skončily W 6:6 a L jsem prohrál 3:2. Navíc jsem prohrál zákroky o 5 ... Korunu tomu dodaly asistence, které jsem prohrál o 1 - mimojiné tu, co sebrali Girardovi. Taky to mohli nestihnout ...
Za povšimnutí stojí i výkon soupeřova Johna Gibsona. Chytal necelou třetinu, dostal 1 gól z 8 střel a připravil mě tím o 1,5 bodu (0,5 za W a 1 za SV). Bez něj by byl stav na konci 9:9.

Celoligově jsem vyhrál jen 2 kategorie (minimálně W sdíleně se Sellym)-Kdybych jich vyhrál 7 a měl výsledek 7:10, asi by mi to vadilo víc. Ale na to, že měl Selly 4 zraněné a já jen 2, to zase mělo být lepší ...

Hvězdou Mike Smith: 3-0, 1.88, .932 a 1 SO. Poté, co vypadal, že to má spočítané, se náramně chytil. Škoda, že se sesypal Dubnyk, protože moje squadra v brankovišti začíná jinak vypadat tak, jak jsem si to před sezónou představoval. Bishop spolehlivý (snad se nezraní v blbý moment), a Koskinen snad definitivně přetlačí Talbota a bude těžit ze stylu pána Hitchcocka.
Zklamání tedy Dubnyk - sice jednou vyhrál, pak ale 3 góly ze 6 střel a díky tomu jsem prohrál 2 kategorie.
V poli to byl týmový výkon, kterého se tradičně neúčastnil Neal. Tak nevim, zatím se držím nahoře i s ním a dávám mu dost času na rozehrání, ale čekám jen do žní...

V lize i přes prohru zůstávám 2., resp. 3. a již opět mě čeká souboj se sedmým týmem tabulky, tentokráte AndyF a jeho Říčany Phantoms. A protože rozdíl od 7. místa by se měl zvyšovat, bude to chtít vyhrát.
GG - Říčany Phantoms 6 : 11

v sobotu 8:8, na konci 6:11, moc radosti tedy ode mě nečekejte. Zase se vrátilo do hry zraněníé a ovlivnilo matchup dvěma způsoby. Zaprvé zraněných bylo naráz 5 a tak jsem přišel o spot, zadruhé většina zraněných měla tento týden hrát 4 zápasy, takže jsem přišel i o tuhle výhodu. I díky tomu jsem měl o více než 5 člověkozápasů méně než soupeř, navíc díky rozdílnému počtu brankářů (4:2) to v poli bylo ještě mnohem výraznější a to jsem neustál. Frustraci odnesl Neal, kterému tedy teď přeji hodně zdaru v období, kdy se 100% zlepší. Teď měl ale pro tým snad i negativní hodnotu.

Vyhrál jsem 3 stats v rámci ligy, 6 bodů z toho je teda dost málo. A proti Rangers příště to bude chtít asi mnohem lepší výkon.

Jsem rád, že Petrymu se daří i po návratu Webera, a je tak hvězdnou týdne. Potěšil i Kaše, který si ten hattrick naplánoval hned potom, co jsem ho vzal.

Zklamání krom Neala i Girard. Poslední dobou přestal sbírat cokoliv užitečného. Snad se to otočí.
Děkuji Connorovi za parádní vánoční nadílku. Nejlepší na tomto výsledku je, že Rangers jsou jedním ze dvou týmů, se kterými nehraju odvetu.
GG - Rangers 2 : 15
propad na 7. místo a tedy mimo PO. analýzou si nechci kazit Vánoce, nicméně nešlo vůbec nic. Aspoň že jsem ho zmlátil ...
Nějak nevim co s tim. Chvílema je to hrůza, jindy menší hrůza. Sice držím 6. místo a mí přímí konkurenti o play-off hrajou podobně jako já, ale nějak nevidím světlo na konci tunelu. Začal bych nabízet hráče za picky, ale s vědomím, co jsem draftoval letos, snad picky ani nechci a naberu všchno z .FA
Nová sezona začala a hned je z toho krásná remíza s Ronovými Wolves.
Win:
G: 36 (1. v lize) / soupeř 5.
A: 55 (2.) / S3.
P: 91 (1.) / S3.
+-: 8 (3.) / S9.
SHP:4 (1.) / S5.
SOG 245 (1.) / S3.
HIT 132 (1.) / S12.
BLK 86 (4.) / S5.
SV 274 (5.) / S8.

L:
PPG: (10. v lize) / soupeř 4.
PPA: 9 (8.) / S1.
PPP: 14 (10.) / S1.
FW: 166 (11.) / S1.
W: 2 (12.) / S5.
L: 7 (12.) / S1.
GAA 3.47 (11.) / S3.
SV% .893 (11.) / S3.
SO 0 (5.) / S1.

Z 18 stats jsme já i Rono vyhráli 5 v celé lize (jasně, některé sdíleně), takže oba si můžeme říct, že jsme narazili na pořádného soupeře a náš matchup byl takovým highlightem úvodního kola :frajer:
Dá se říct, že větší pech měl Rono, protože já byl v golmanech mizernej, takže prima remízka :)
Tohle je nicméně asi poslední pechmeter, co dělám, protože pak už se to bude mnohem hůř dohledávat.

S týmem jsem spokojený, v záloze ještě číhá Hughes, kterého časem vezmu, ale zatím nemusím a můžu zkoušet jiné beky. Teď jen aby se probudil Dallas a zároveň nezranil Bishop.
Díky za ty statistiky, nechtělo se mi to dopočítávat, hledat. :D :giggle: Každopádě ano, myslím, že krásný souboj a remíza zasloužená. :serus:
Po první remízce přišla výhra o bod a následně další o 5. Mohlo to být lepší, ale i mnohem horší, takže to beru. Zvlášť ten poslední duel byl tak těsný, že mohl skončit +10, ale i -10. Takže +5 zlatejch. Dokonce jsem vyhrál i brankáře (3:2), ale to hlavně proto, že soupeřovi to všichni kromě Mrázka sabotovali

Doufám, že se Hamilton konečně našel a bude to můj MVP.

Velkou divočinu od sebe očekávám v bráně, protože trio Bishop, Dubnyk a Howard mě moc daleko nedovede, a budu s tím muset něco udělat.
Teď jsem schytal dvě těsné prohry 6:8, resp. 8:9, takže přetrvává trend velmi těsných výsledků, z něhož vyčnívá jen výhra 10:5. Obvykle to vše vypadá podobně - tedy že ovládnu pole a utrpím debakl v bráně.

I z toho důvodu je pro mě důležitější zprávou výměna, kterou jsme s Ohlundem doladili včera. Využil jsem jeho velkého zájmu o Quinna Hughese a získal jsem za něj brankářskou dvojici (Markstrom + Demko), která by měla dodat alespoň nějaká vítězství a Demko by mohl posloužit i na několik dalších let.

Krom Quinna mě to stálo i Dubnyka, pro kterého už nezbylo místo. A naopak spolu s Vancouverskou bránou beru i Chabota, což je výborná náhrada - sice pravděpodobně ztráta v PP, ale aspoň se účastní i ostatních kategorií.
Suma sumárum, nejlepšího hráče bral Ohlund a já mu k tomu gratuluju, mně se naopak povedlo vylepšit bránu a vzniklou díru v obraně hned slušně zalepit.

Zároveň bych rád trochu rozšířil počet týmů, ze kterých mám hráče, resp. nabízím na výměnu hráče z týmů, které mám zastoupených víckrát: Couture, Arvidsson, Slavin, Niedereiter
Jsem rád, že jsem tou výměnou vyřešil golmanský problém. Minisouboj 0:6, okořeněný dnešním SO (jediným v týdnu), mi v celkové prohře 6:12 moc nepomohl. Tak aspoň že se daří v bodování, což mě stejně baví nejvíc sledovat a nejlíp se tomu fandí.
G: 11:10
A: 21:20
P:32:30
SHP: 2:0
SOG: 138:134
FW: 132:131
L: 1:2
GAA: 2.18 : 2.35
SV%: .935 : .927

PPA :9:9
SHA: 0:0

A s těmito dílčími výsledky jsem rozbil Connora 9:7. Musim říct, že jsem ráno nevěřil svým očím, že jsem všechny tyto kategorie urval. Čekal jsem spíš něco jako 2:14. 9:7 beru a jde se na Reva. Přemýšlel jsem, že si na něj vezmi Girarda, ale nevzal a vzal ho pak Rev, takže očekávám jeho nejlepší týden v kariéře.

JInak moc nevim, co psát. Pořád je k dispozici Couture, ale jen abych neměl 2 z SJS, není to výprodej. A taky Niedereiter je k dispozici za kohokoliv, komu to taky nejde, ale je z jiného mančaftu.
Letošní sezona začala teda extra blbě a zatím mě to vůbec nechytlo:
- Půlka keeperů měla odložené zápasy
- v brance jsem musel riskovat a zatím je to samý komediant. Chytají celkem ok, ale Bishop IR, Mrázek odkládá zápasy, Petterson začal taky na IR a když jsem se radoval z Ullmarka, že nedostal očekávanou rychtu a naopak vyhrál, tak jsem zjistil, že personal reasons a nechytal (vím proč, chápu, ale ku*va proč?)
- proti mně Rono se zdravým Grubauerem a Vasilem a mašinou v poli
- no a nakonec Laine nejdřív zraněnej a pak jde do Busu a čeká ho karanténa
:hroza:

Sezonu určitě nebalím, jen se moc nebavím. Pořád budu aktivně nastavovat a hledat zázrak na waiveru. Nicméně kdyby někdo přispěchal s trejdem, který pomůže jemu v této sezoně a mně spíš s ohledem na ty další, tak rozhodně naslouchám.
Chci omladit přes FA a nechci vám ty starší hráče vyhazovat hned zadarmo, takže nejdřív nabízím následující za picky:

W. Karlsson
Arvidsson
Gallagher
Spurgeon
Bjorkstrand
Nick Ritchie
Hyman
a kdokoliv v bráně

Samozřejmě pořád platí i předchozí nabídka, ale do toho se vám nějak nechce ...
Omlouvám se všem, koho tím znevýhodním, ale od tohoto týdne přestávám řešit starty. Mám 5 z 5 golmanů mimo a přiznám se, že mám důležitější věci na práci než hlídat 4 fu*king starty v covidové sezoně.

Zároveň jsou stále k dispozici za picky:
Hyman
Kubalík
Gallagher
Konecny
Bjorkstrand
Arvidsson
Rethon píše:
čtv 11. bře 2021 08:43
Omlouvám se všem, koho tím znevýhodním, ale od tohoto týdne přestávám řešit starty.
Při vší úctě, tyhle dva tejdny to asi problém neni, pak by to konkrétně mně a FF mohlo asi vadit. Ale třeba se do tý doby někdo uzdraví.
Kdyžtak se holt nedá nic dělat.
V nejhoršim bych zkusil, kdyby lidi souhlasili, že bych ti tam nějaký backupy točil, ale asi by to bylo moc složitý.
Uvidíme.
tuhle sezonu bych se s váma zase mohl poprat o play-off - z draftu mám radost, přivedl jsem dost dvojpostů a mým hráčům to zatím celkem jde (11-3 i přes nevýhodu 6 člověkozápasů) Přebyla se mi tím pachuť z prospektů, kde se díky změně v pravidlech děly uplné divočiny a vůbec mě nenapadlo, že hráči jako Dobson tam pořád patří (to vědět, tak jsem si ho nechal v prospect poolu už v průběhu sezony místo Robertsona, ale whatever ... moje chyba)

V bráně mám teď 3,5 jedničky v průměrných týmech a to je lepší situace, než jsem kdy měl. Takže doufám, že starty jsem honil naposledy tento týden (protože schedule na <>) a pak už budu v klidu. Keep Ullmarka se sice teď nezdá jako nejlepší nápad, ale místo něho mohl být Mrázek a to by mě už chytal amok, když se zase hned zranil.

Good luck všem a pokud jste si zvykli, že neumím fw, tak letos pozor :)
Nechtěl jsem sem moc psát, abych to nezakřiknul, ale měl jsem z draftu radost asi oprávněně, když jsem 7-0 a ještě to až na 2 případy byly samé drťky. A že to šlo i bez Barkova či Laineho a s mizernou formou 4 keeperů.
Je mi jasné, že jsem to zakřiknul teď a hapy mi ukáže, ale s tím se počítá. Jen bych si přál, aby mi ten drajv vydržel i dál... (a hlavně aby vydržel Calgary, protože Markstrom mi tak tahá celý tým)
no vždyť jsem to řikal. Ale 6-11 je ještě ok i proto, že jsem měl přetlak na IR+ slotu, kde bylo tento týden 7 hráčů + já
Takže po začátku 7-0 mám nakročeno ke šňůře 0-7. Marodka přetekla, Calgary v karanténě a i předtím Markstrom přestal dělat polovinu mých bodů ...
Musím se pochválit - obvykle chci první týden vzít 10 lidí a je mi líto kohokoliv vyhodit. Tentokrát jsem ale vyrazil už 2 bez mrknutí oka a mám dalších 6 kandidátů, které bych potřeboval hned vyměnit.
Samotný výsledek 4:12 je pak uplně jedno, těch -8 zápasů se proti hapymu muselo někde projevit a když mi nestačily ani 4 starty a 4W a 1 SO u brankářů na lepší bilanci než 2:3, tak to lepší být nemohlo.
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS