Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EHM: HF.com Superstars v3.0

Diskuze o všem možném i nemožném.

Je mi to víceméně jedno, ale nebudu trhat partu, nechal bych to tady :giggle:
mne je to jedno
Mezi 'TEAMS' aktualizována Florida, NY Rangers a Philadelphia. Winnipeg bude nejpozději zítra a pak snad bude další update.
Tak nakonec jsem už udělal i Winnipeg.

No, a co teda jsem tak koukal na ty naše týmy, když jsem je dělal, tak jako nejlepší na mě rozhodně působí Los Angeles a Philadelphia. Výborné talenty mají pak u Rangers. Florida, Winnipeg a Dallas mi přijdou jako takové nadprůměrné celky v rámci ligy. No a Boston? Tam se bude zanedlouho asi nějakou dobu suckovat...
Tak máme po uzávěrce přestupů v 2023-2024, tudíž jsem aktualizoval trejdy na webu a u našich týmů, které trejdovali, aktualizoval klubovou stránku o nové screnny kontraktů, lajn, přepsal/doplnil ronovo oko a nejzajímavější profily. Enjoy. :salute: Jinak na screenu bostonských formací chybí T. Myers, a to proto že je zraněnej do konce sezóny. U Rags pak nenajdete Kravtsova, ale ten má jen menší zranění, brzy by měl být zpět.

Washington jinak výborné trejdy, Arizona WTF. :hroza: Kings jsou na papíře už unreal, to je v prdeli. :scare: No, a Rangers, zdá se, se nepoučili z historie, lol. Zase trejd mladého borce za rentala. Už druhej případ a je to fakt škoda.
Rono píše:
pon 22. říj 2018 01:05
No, a Rangers, zdá se, se nepoučili z historie, lol. Zase trejd mladého borce za rentala. Už druhej případ a je to fakt škoda.
Fire Gorton!!! Fire Gorton!!! Fire Gorton!!! :jn:
uz vidim to choknutie v PO... :slap: :giggle:
ale inak fajn, tazko by som mohol chciet nieco viac
aj deBlois uz je v top6 a ma tam aj lepsieho centra po boku. :good:
najblizsich par sezon by sme mali dominovat, teraz uz len aby sme sa s kopitarom rozlucili cupom :pray:
UPDATE v6.0
2023 - 2024


FPlayer newsF

Anton Oriňak prodloužil do roku 2028 s týmem Philadelphia Flyers. Ročně si vydělá 4,490 mil.

FSezónaF

Nejzajímavější podpisy:

ZDE

Obrázek

FNHLF

Nejzajímavější trejdy:

ZDE


FPlay-offF

Obrázek

Obrázek

FZákladní částF

Obrázek

Obrázek

Obrázek

FMSF

Obrázek

Zlato - Rusko
Stříbro - Kanada
Bronz - USA

FIndividuální oceněníF

André DeBlois
- The President's Trophy Winner
- Lady Byng Memorial Trophy

Lukáš Líška
- Bill Masterton Memorial Trophy
- Nominace na James Norris Memorial Trophy (3. místo)
- NHL Second All-Star Team
- All-Star Game

Peter Macák
- The President's Trophy Winner
- Mark Messier NHL Leadership Award
- Nominace na Hart Memorial Trophy (3. místo)
- NHL First All-Star Team
- NHL All-Star Game

Anton Oriňak
- - -

Lu Pak Choi
- NHL All-Star Game

Adam Papoušek
- NHL All-Star Game

Lukáš Rambousek
- NHL All-Star Game

Dan Thomas
- NHL All-Star Game
- NHL All-Star Game: nejrychlejší bruslař (15,543s)

FDraftF

Obrázek

FRonovo okoF

- Arizona Coyotes před uzávěrkou přestupů obětovala nejen 1. kolo, ale také několik mladých hráčů na úkor posílení pro play-off, kde však naprosto vyhořela, když vypadla hned v prvním kole po pěti zápasech. Meztím takový Dylan Peterson ve Washingtonu nasbíral hned 23 bodů ve 20 zápasech. Aneb jak se to dělat nemá.

- Letos naše superstars prožili vynikající ročník. Hned šest z nich navíc vyhrálo týmovou produktivitu. A to Peter Macák, Anton Oriňak, Lu Pak Chodi, Adam Papoušek, Lukáš Rambousek a Dan Thomas. Screeny klubové produktivity naleznete jinak na webu. Za zmínku také stojí opět ročník Lukáše Líšky, který se svými 51 body byl nejproduktivnějším zadákem Stars a byl také zvolen třetím nejlepším obráncem sezóny.

- Největším trhákem letního volného trhu bude opět Patrick Kane, který neprodloužil kontrakt s Coyotes. Dále budou k dispozici také: Alexander Ovechkin, Steven Stamkos, Noah Hanifin, Phil Kessel, Mark Scheifele, Jake Muzzin, Jakub Voráček, Max Pacioretty či Martin Jones.
vy*ebane colorado :lol2:
Další rok bez PO. To se rozjelo na pěknou streak. :paperbag:
Tak kompletně byl aktualizován web o další sezónu (superstars, historie, individuální trofeje, klubové stránky).
Další aktualizace. Doplněny FA podpisy z léta 2024 i trejdy z tohoto období a tím pádem i aktualizovány klubové stránky. Nyní si dávám pauzu, ať kdyžtak máte nějaký čas a prostor požádat o trejd, kdybyste chtěli a ať se stihne udělat před začátkem další sezóny. :salute:

Kontrakty a lajny v klubových stránkách budou aktualizovány až po prvních odehraných zápasech nové sezóny.
WTF? blake radsej o 1 rok predlzi kopitara a mladsieho horvata s nizsim cap hitom a dlhsou zmluvou vytrejduje aby sa zmestil do stropu?

prvy brainfart... :-P (aj ked keby som fandil kings tak sa s tym asi zo sentimentu zmierim...)
ti mladi co sme za horvata dostali stoja za nieco?
Nestojí. Ty lepší mladý screenuju a přímo v trades je na ně odkaz (jako Kravtsov, Peterson atd..) a dávám na ně odkaz, případně jsou v klubových profilech (viz Walker a Power u NYR), ale když stojej za ho*no, tak to nechávám bez odkazu, to nemá smysl.
Místo pořádnýho cedníka raději podepíšou Rags busta Ritchieho :slap:
petrik píše:
pon 22. říj 2018 12:23
vy*ebane colorado :lol2:
vy*ebane LA :lol:

Náš GM je stále rovnako neaktívny, ale ten tím nevyzerá zle. A až teraz som si všimol, že tam mám Cehlárika s Čajkovičom, takže keď zase raz neurobíme PO, môžeme výrazne posilniť národný tím. Alebo ísť na golf, ešte uvidíme. :-D
Lukas33 píše:
pon 22. říj 2018 18:07
petrik píše:
pon 22. říj 2018 12:23
vy*ebane colorado :lol2:
vy*ebane LA :lol:

Náš GM je stále rovnako neaktívny, ale ten tím nevyzerá zle. A až teraz som si všimol, že tam mám Cehlárika s Čajkovičom, takže keď zase raz neurobíme PO, môžeme výrazne posilniť národný tím. Alebo ísť na golf, ešte uvidíme. :-D
Cehlarika uz nie...
petrik píše:
pon 22. říj 2018 18:16
Cehlarika uz nie...
Aso som slepý, ale nikde nevidím, že by sme ho trejdli alebo že by odišiel ako UFA. :unsure: EDIT: Aha, už vidím.
Najdeš ho v FA podpisech v 2024. :moj:
Tak Scheifele nás opustil, což samozřejmě je na jednu stranu ztráta, na druhou stranu konečně budu jasný 1C já a snad bude na mě ta tíha týmu ještě o něco větší a klidně budu mít i více času. No a Laine na jednom křídle a na druhém snad Ehlers či Connor, to snad zlomím 100ku. Každopádně jako tým, mám pocit, že to nejlepší máme za sebou. Najednou ten depth není už tak dobrý jako dřív, ale whatever, dva prsteny mi na pár let postačí. Snad to Roy neposere ale a zase za pár let budeme contendeři. Momentálně se třeba Kings rovnat fakt nemůžem. We'll see. A jsem teda zvědavý, kdo bude nový kapitán po Wheelerovi a jestli dostanu už aspoň "A"čko. :jn:
Wau, ten Boston je tragickej. Lu válí, na to kde hraje. :-D
Prekvapujuco dobra sezona od Floridy a aj pekny vykon v PO, kde vlastne prehrali v Game7 s neskorsim finalistom konferencie. Rono, dam tomuto timu sancu, je na dobrej ceste.
Byli aktualizovány kontrakty a lajny jednotlivých týmů a u LA a Dallasu i Ronovo oko.
JINAK POKUD SE NĚKDO CHCE PŘIDAT JEŠTĚ DO HRY, TAK SAMOZŘEJMĚ FURT MŮŽE :!: :!: :!:
Kurňa to LA vypadá na papíře fakt dobře, až se divím, že EHM něco takovýho dokázalo dát dohromady. :giggle: Posunul jsem se do TOP6, odehrál sezónu v PPG pace a udělal 40+ gólů, tak se mi to líbí. Jen tam pořád chybí ten pomyslný poslední krok do finále SC, tak snad to přijde co nejdřív ať se tomu týmu lépe dýchá a může nakročit k dynastii :jn:
234 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO