Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pasha píše:

:klobuk: :slintac: Na toto sa dá pozerať v jednom kuse.


Musel jsem si pokaždé přepočítat soupeře, zda je jich opravdu pět. :lol2:
Po třech letech v OHL opustil před sezonou zámoří útočník Petrus Palmu, který se rozhodl hrát za finské TPS Turku. V 59 zápasech získal 36 bodů, dalších 6 přidal v play off a znovu utekl do Severní Ameriky - podepsal tříletý nováčkovský kontrakt s maximálním příjmem s Vancouverem. Kanadský klub ho získal na draftu 2017 v 6. kole.

Tak po Eliasovi další podpis. :good:
Tak prý máme zájem o Ryana O'Reillyho.

Určitě by to byla super posila, ale ta protihodnota by byla asi hodně vysoká.
mirah píše:Tak prý máme zájem o Ryana O'Reillyho.

Určitě by to byla super posila, ale ta protihodnota by byla asi hodně vysoká.
To asi jo ale nerad bych se zbavoval jakéhokoliv prospekta stejně tak letošního nebo příštího (domácího) draftu... Radši dát šanci Gaudettemu.
Tak Draft máme za ,,dveřmi,, a úkolem je přivést TOP2 obránce nejlépe pravorukého. K dispozici jsou čtyři velice kvalitní borci a minimálně ze dvou bysme měli mít na výběr. Ještě na začátku sezóny jsem si předběžně říkal, že bych se spokojil z Bouchardem, ale pak mě velice zaujal Boqvist a tak bych rád skončil u jednoho z nich :) Černým koněm je Dobson údajně v jeho hře není větší slabina a měl by se jen zlepšovat. Američanovi Hughesovi bych se chtěl vyhnout čistě z národnostního hlediska (na klíčových postech už máme 3 američany) a navíc potřebujem spíš praváka.

Moje interní pořadí:

Boqvist
Bouchard
Dobson
Hughes

Přáním pro první dvě kola jsou Boqvist a Ylönen, reálnej tip Dobson s Hallanderem.

Obrázek
...kdo pozná 5iletého klučinu v moc pěkným tričku/mikině? :-D Netýká se to letošního draftu.
Obrázek

Nechtěného největší krajíc :-D Další amík v dresu Canucks. Elitní skater a playmaker, menší postavy asi ideální hráč pro nás tak uvidíme co se z něj vyklube.

V dalším kole budou k dispozici pořád zajímavá jména :arrow: Thomas, Ylönen, Olofsson, Berggren, Lauko, McShane, McLeod, Hillis, Hallander, Tychonick, Woo, Addison, Durzi, ...
Tak po tom ako ukončili Sedinovci kariéru sa skončila jedna éra a čakal som že konečne dostanú viac priestoru mladíci, aspoň takými vyjadreniami nás krmilo naše vedenie ktoré konečne v posledných rokoch začalo spomínať slovíčka ako rebuild a youth movement a pod.. lenže vždy ako príde 1. júl tak na všetky tieto kecy sa zabudne a podpíšeme hromadu starých **** ktorých vôbec nepotrebujeme, okrem toho im dá pridlhé kontrakty, prehnané prachy a ako bonus aj NTC :lol2: , neskutočné.... akože po skončení Sedinovcov sme stratili veľa "líderšipu" tak by som aj pochopil podpis 1 veterána z FA (podla stats asi toho Rousella najskôr) a to druhé volné miesto by som už nechal volné pre mladíka a čo sa líderšipu týka by som očakával že další krok spravia aj mladí hráči na čele s Horvatom ktorý má byť C materiál.. ale namiesto toho podpíšeme 3 hráčov a pre mladých je teda ešte o jedno miesto menej ako minulý rok :hroza: . Ten dinosaurus tvrdil že podpísal veteranov aby hrali v defenzívnych úlohách a aby teda dostávali mladíci viac priestoru v ofenzíve. Takže v dnešnej NHL ktorá sa uberá smerom že sa hrá na 4 útoky ktoré vedia hrať hokej tak my budeme mať minimálne 2 čiste len defenzívne útoky... :roll:
Benning ešte spomínal ako po podpise Beagla bude môcť jeho "foundational" pleja Sutter dostávať viac ofenzívnych príležitostí, takže okolo čiernej diery postavíme náš 2. útok..
Kebyže boli tie zmluvy na 1-2 roky by som si povedal že fajn rok ešte vydržím nech sa ešte mladíci vyhrajú na farme a o rok to rozbalíme... lenže tie zmluvy sú na 4 roky a skoro nevymenitelné, čistý nonsens.. Eriksson, Gagner, Schaller, Beagle, Rousell všetko kktné nevymenitelné podpisy z 1. júla na x rokov dopredu..

Takže pred dalšou sezonou by to mohlo vyzerať asi takto:
Petterson - Horvat - Boeser (jediná vec na ktorú sa teším pred sezonou)
Baertschi - Sutter - Eriksson
Rousell - Gagner(Granlund, Gaudette) - Virtanen
Schaller - Beagle - Motte(Archibald)

Ozaj netuším kto bude dávať goly.. a mladíci ktorí mali velmi slušný záver sezony ako Leipsic a Goldobin sa do tejto zostavy už ani nedostali a to nehovorím o dalších u ktorých som čakal že by mohli preraziť z kempu ako Dahlén, Gadjo či Lind... Neviem ani kam chcú dať čerstvo predlženého Granlunda, LW v bot6 je asi ideál pre neho ale po podpise Rous a Schallera tam nie je miesto, možno by ho dali na C do 3. útoku ale tam dúfam že dostane šancu Gaudette tak ozaj netuším.. Samozrejme Jimbo zasa kecal že ked budú mať mladí hráči dobrý kemp tak im miesto v tíme urobí, ale po tých posledných podpisoch ozaj netuším ako ..

Ja už strácam chuť do hokeja po tých posledných rokoch, a vyzerá to že pod tým dinosaurom sa ani nič tak skoro nezmení.. v divízii tímy opäť posilnili (CGY, LA...) takže znovu budeme patriť k suterénu a znovu môžme 1.7. podpísať dalších starých čurákov aby sme boli kompetitiv evry najt, darmo že sme za posledné 3 roky najhorší tím v lige.. musíme byť kompetitiv evry najt aby mladíci vyrastali vo víťaznom enviromente.

Canucks take a curious approach to free agency
Tak černý jak to tu maluješ to snad nebude :-D Nezapomeň taky na to, že máme pořád někoho zraněnýho, takže pro mladíky prostor bude. Jinak si nedovedu vysvětlit ten počet útočníků, protože co jsem počítal i na farmu je jich až moc...

Takhle bych to viděl pro začátek sezony :arrow:

Baertschi - Horvat - Boeser
Goldobin - Gagner - Pettersson
Leipsic - Sutter - Eriksson
Roussel - Beagle - Virtanen
Granlund, Schaller, Gaunce

Farma:

Boucher - Motte - Jašek
Dahlén - Gaudette - Palmu
Carcone - Kero - Archibald
LaBate? - MacEwen - Bancks
Laplante, Hamilton

Pro Linda a Gadjoviche mi nezbylo místo respektive bych je neutápěl ve 3., 4. lajně na farmě a navíc si stejně myslím, že ještě jeden rok v juniorce by jim neublížil.

Možná by nebylo špatný nechat mladíky (Dahlén, Gaudette, Juolevi, Palmu) vyhrát jeden rok na farmě a pak to spolu s bratry Hughesovími :sarcasm: rozjet ve velkým :wave:
owneršit :thumbsdown:
Pěknej vztup do NHL :-) Já jsem o Eliasovi nepochyboval i ve druhém zápase rozdílovej hráč. Ještě Goldobin se mi líbí naopak Boeser neviditelnej, Horvat je nějakej pomalej...
Čekal jsem od Eliase hodně, ale to co předvádí převyšuje moje očekávání. :-O
Měl jsem trochu obavy jak na tom bude po tom otřesu mozku, ale naštěstí to na něm nezanechalo žádné stopy.
Sezónu máme rozjetou skvěle, ale trochu mi to připomíná tu loňskou, kdy jsem taky měli perfektní vstup, pak ale přišla zranění (Bo, Brock, ...) a než se vrátili, už jsme neměli o co hrát. Letos se zatím s těmi zraněními (a že jich je teda dost) vyrovnáváme lépe. Máme štěstí, že šlape útok a dáváme góly, protože obrana a gólman (podle mě by jedničkou měl být Nilson, bohužel je taky zraněný) nás moc nedrží.
Největší radost mám ale z toho, že k Bo Horvatovi se nám rodí další extra centr. :clap: Dva takový centry, navíc hodně mladý, je základ úspěchu. Něco jako když jsme tu měli centry Henrika a Keslera.
osem golov a len jedna asistencia od superzazraku
mitch píše:
pát 09. lis 2018 10:54
osem golov a len jedna asistencia od superzazraku
tiez som pri pohlade na vysledok dufal ze mi do yahoo urobil aspon 4-5 bodov... bust jeden : :protest:
možná byste měli přestat hrát takový kraviny...
golden boy nula bodov :neviem: ??
Keby ho tam Skinner nepotkne tak by dal gol sezony ...
https://www.slovaknhl.sk/39813-vymeni-w ... cnika.html

Nebránil bych se, ale nenapadá mě koho bysme jim mohli nabídnout...

Taky bych se nebránil vyzkoušet v bráně Demka už je nejvyšší čas v posledním zápase předváděl parádní zákroky bohužel se mi nepodařilo zkopírovat tweet.

Před pár dny na svět vykouklo i logo pro draft a myslím, že se moc povedlo :thumbsup:


Obrázek
#Canucks have acquired Mike McKenna, Tom Pyatt & a 2019 6th round draft pick from the Senators, in exchange for Anders Nilsson & Darren Archibald, call up Thatcher Demko :wave:


Elias Pettersson named NHL's Rookie of the Month! (6+11—17 in 14 GP)
Canucks tu trafili do cierneho a vyhrali draft 2017. Petterson je uz teraz franchise center a s horvathom je to velmi kvaline 1-2 C. Ja som ten draft nesledoval moc tak az teraz som sa dozvedel ze jednickou bol nejaky svajciar ale ked si citam jeho uspechy zo svedska pred draftom tak toto vobec nie je divne dominoval celu svedsku ligu vo velmi mladom veku vratane playoffs.
To nevypadalo hezky...
Redy píše:
pát 04. led 2019 12:18
To nevypadalo hezky...
to ne to je tak na přetrhaný vazy, ale odjel po svejch tak snad to nebude tak hrozný :eek2:
Vůbec to nevypadalo dobře a dost jsem se divil, že za to nešel Kotkaniemi ven... Pettersson je out se zraněním kolene a jsem hodně zvědavý, jak moc to bude vážné. Jako fandu Canucks by mě to neskutečně štvalo a Kotkaniemiho bych asi neměl zrovna rád, protože to bylo v dané situaci celkem zbytečné. Ve zbytku zápasu bylo vidět, jak tam mladý Švéd hlavně na přesilovkách chybí.
2905 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS