Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

LOS ANGELES KINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Naposledy jsem psal o potřebě dávat dohromady vítězné série a Kings mě hned vyslyšeli. Po domácí výhře s Kojoty následovala další domácí výhra s Oilers 5-2. Kings si poněkud zápas zkomplikovali, na začátku druhé třetiny vedli 2-0, když se jim podařilo v každé třetině skórovat vždy z první střely, ale opět sundali nohu z plynu a Oilers se i díky 3 přesilovkám podařilo ještě do konce druhé části srovnat. V poslední třetině Kings ukázali, kdo je z celé NHL nejlepší ve třetích třetinách a dvěma EN góly nakonec dosáhli relativně vysokého vítězství.

V prvním venkovním zápase na Floridě pak opět jako v 62% dosavadních zápasů Kings inkasovali jako první, a jelikož se v brance po kratší odmlce po skvělých výkonech Kuempera objevil Quick, začal jsem mít špatný pocit. Kings ovšem znovu přidali, ve druhé třetině začal úřadovat jeden ze dvou čtvrtých útoků, které Kings momentálně staví a góly Shorea a Brodzinského zápas otočili. V poslední třetině pak třetí výhru v řadě pečetil Kopitar. Quick se vrátil ve velkém stylu a ukázal, že se na něj lze znovu spolehnout. Kings v průběhu zápasu přišli o Lewise, který se těžce sbíral z ledu po hitu od McCanna. Lewis odcestoval do LA na vyšetření a o jeho stavu není zatím nic známo.

Vítěznou sérii pak v sobotu ukončila prohra s Bolts (3-4). Kuemperovi se tentokrát tolik nedařilo, byť ho příliš vinit nelze, Stamkosovu rána šla sice na bližší tyč, ale byla hodně rychlá, Kilhorna si Kings nepohlídali po jeho návratu z trestné lavice a Paquettovu střelu zpoza branky si betonem za brankovou čáru srazil sám. Quick sice po jeho vystřídání také inkasoval z přesilovky, ale ve zbytku zápasu už byl znovu víc než dobrý. Kings pak za stavu 1-4 odehráli opět vynikající poslední třetinu, dokázali se dotáhnout na rozdíl jediného gólu, ale víc jim vynikající Vasilevskij už nedovolil, i když Kings na něj celkem vystřelili 47krát, z toho v poslední třetině 20krát.


Do dalšího zápasu nemohou Kings kromě Lewise počítat ani s Brownem, který dostal jeden zápas distanc za faul kolenem na Sergačeva. Už má těch nárazů kolenem na svém kontě docela dost, i když bych ho v žádném případě nepodezíral z úmyslu, jako spíš z neopatrnosti.


Gáborík pokračuje v hodně nevýrazných výkonech a nebýt zranění Lewise a nyní jednozápasové absence Browna, asi by pokračoval jen v pressboxu. Shoreovi pár zápasů mimo sestavu zjevně prospělo, spolu s Andreoffem a Brodzinskym v obou posledních zápasech kromě první lajny to byl nejlepší útok Kings. U Gáboríka to neplatí a to, jak si ve Stevensově očích momentálně stojí, nejlépe dokazuje fakt, že i přes vyloučení Browna do konce zápasu v 15. minutě druhé třetiny odehrál jen 7:35, z toho o něco víc než minutu v poslední části, kdy Kings předváděli vynikající hokej a potřebovali každou pomoc, aby se pokusili zápas vyrovnat. Mít ice-time nižší než Clifford nebo Andreoff už opravdu nemůže vyznít pro Gaba hůř.

Edit:
A právě jsem dosáhl 1800 příspěvků :x
Obrázek
Po dnešním supervýkonu v Raleigh alespoň dobrá zpráva, že problém Gáborík je konečně vyřešen. Teď zbývá vyřešit problém Phaneuf...

Gáborík měl smlouvu na následující 3 roky s cap hitem 4,875 miliónu ročně, i když si Sens ponechají 25% Phaneufova platu, stále je to 5,25 miliónu po následující 3 roky.

Součástí trejdu je i výměna forvardů Nicka Shorea a Natea Thompsona. Kings tak převzali cap hit 1,66 na následující rok, zatímco Shore je po této sezóně RFA.

Kings nutně potřebují zkušenou pomoc v obraně, o tom svědčí i dnešních 7 obdržených gólů, mám jen obavy, že Blake vyměnil jednu zátěž za jinou.
Ale abych nebyl ke Gabbovi nefér. I když mu to poté již z různých důvodů nešlo čím dál víc, přesto zanechal v Kings obří nesmazatelnou stopu. A za to velký dík :klobuk:

Obrázek
Uprostřed tohoto tripu to s Kings vypadalo všelijak, protože po úvodní výhře na Floridě 3-1 následovala série tří proher v řadě, zejména ta druhá na ledě Canes 3-7 představovala naprosté dno (kolikáté už od přelomu roku).

Výměna Phaneufa i Thompsona za Gáboríka a Shorea Králům ovšem prospěla. Následující zápas v Pittsburgu sice skončil opět porážkou (1-3), nicméně již po mnohem lepším výkonu. Jediný úspěch Kings zaznamenal právě Phaneuf v přesilovce. Výhra 4-2 v následujícím zápase v Buffalu patřila mezi ty povinné, Kings poprvé na celém tripu vstoupili do zápasu vedením, které postupně zvyšovali na 4-0 do konce druhé části. V té poslední si dosavadní vynikající dojem poněkud pokazili, když led kompletně přenechali domácím, kteří zvládli alespoň snížit na rozdíl 2 gólů. Kings vyhráli první třetinu na střely 19-8, poslední naopak prohráli 6-18.

Podobný scénář měl pak další zápas v Chicagu, Kings domácí naprosto zaskočili, v první třetině je nepustili k ničemu, přestříleli je 15-4 a do první přestávky šli s dvougólovým vedením. Ve druhé pak zvýšili svůj náskok na 3-0 a opět postupně předali otěže zápasu Blackhawks, ti už ale dokázali pouze snížit gólem Sharpa. Kings opět poslední třetinu prohráli kromě gólů i na střely 3-13. Trip dnes zakončili Kings 3. výhrou v řadě ve Winnipegu 4-3, když opět po dvouzápasové přestávce museli odpovídat na úvodní gól protivníka.

Sedmizápasový venkovní trip tak skončil výbornou bilancí 4-3-0 a Kings opět poskočili na třetí místo v divizi. Quick je, zdá se, zpět, na ledě se objevil hned 6x (1x jako záskok za Kuempera v průběhu zápasu s Canes, Kuemper pak odchytal navíc poslední zápas s Jets) a udržel si úspěšnost 93,6 %. Před tripem měl Quick statistiku 1-7-0 a úspěšnost 87,4 %.

Kings se také střelecky chytily spodní útoky, Stevens v průběhu tripu útoky přeskupil, nejprve vrátil ke Kopitarovi a Iaffalovi Browna, ve druhém místo Toffoliho hrál na křídle Mitchell, který si podle potřeby prohazoval s Kempem roli centra, Toffoli potom nastupoval s Thompsonem a Cliffordem a nejméně nasazovaný byl útok Andreoff - Amadio - Brodzinski. Amadio má 2+2 v posledních 3 zápasech, na 7 zápasovém tripu zaznamenal Andreoff 1+4, Brodzinski 2+2, Clifford 1+2 a Mitchell 3+0. Nelze zapomínat na Phaneufa, který po svém příchodu vstřelil 3 góly, všechny v přesilovkách. I jinak je zatím spolehlivost sama.

Kings si ani po dlouhém výletě neodpočinou, hned ve čvrtek je čeká první domácí zápas s Dallasem, v sobotu přivítají Oilers a v pondělí a úterý je čeká dvojzápas doma - venku s Golden Knights.
Blake uvařil trejd s Kojoty, za Darcyho Kuempera získal petadvacetiletého útočníka Tobiase Riedera a brankáře Scotta Wedgewooda. Rieder by měl Kings přidat rychost a schopnost střílet góly. Ve třech předchozích sezónách vstřelil 13, 14 a 16 gólů, v této zatím v 58 zápasech 8.

Carterův návrat je blízko, už dostal povolení trénovat s týmem, takže už je to snad opravdu otázka maximálně týdne, kdy bude moci nastoupit. Možná by to bylo možné i dříve, ale vzhledem k dlouhému tripu a omezených možnostech tréninku se Kings rozhodli, že se k týmu připojí až po návratu. Pokud bude poté znovuspojen útok Pearson - Carter - Toffoli, Kempe by mohl vytvořit superrychlou dvojici s Riederem, podporovanou Lewisem (ten je ale také momentálně na marodce). Byla by to určitá omlazená verze útoku Gáborík - Kempe - Lewis, které to fungovalo perfektně, dokud je Stevens nerozdělil.

Wedgewood bude pravděpodobně dvojka pro farmu, kde jako jednička dostane šanci budoucí naděje Cal Peterson. A lze tedy očkávat povolání Campbella, aby jistil záda Quickovi.

Kuemper byl v dresu Kings nad očekávání fantastický, z 19 zápasů, ve kterých se objevil, si odnáší oficiálních 10-1-3 a úspěšnost 93,2 %, navíc 3 shutouty. Nicméně po sezóně by byl bez smlouvy a těžko lze očekávat, že by se mu opět chtělo dělat jen dvojku za Quickem.
To si troufnu tvrdit, že jste za Kuempera bez smlouvy dostali dost dobrou protihodnotu. Uplně si nejsem jistej, že on má na to být jednička a Rieder pro vás bude platnej hráč. Kdo bude chytat za Quickem je u vás celkem jedno, zvládal to i Budaj.
Já ten trejd nechápu, je Chayka úplný blbec? Kuemper má letos dobrý rok, ale jinak to je průměrná dvojka, nic víc, v defenzivní Minnesotě hrál úplné minimum, protože byl o hodně horší než Dubnyk. On a jednička? Dobrý joke. Ten trejd by dával úplně v pohodě kus za kus, čili Wedgewood za Kuempera, nechápu proč Chayka přihodil i Riedera, šikovného a hlavně rychlého útočníka, který se vždy hodí každému týmu. Kings jasní vítězové trejdu.
Však on nebere Kuempera jako jedničku, ale jako dvojku, chce podepsat Raantu v létě normálně. Proti Wedgewoodovi velký upgrade a s Riederem měli problémy už, takže logická volba. Není to hráč, jehož ztráta by jim trhala nějak žíly.
tomasinho píše:Však on nebere Kuempera jako jedničku, ale jako dvojku, chce podepsat Raantu v létě normálně. Proti Wedgewoodovi velký upgrade a s Riederem měli problémy už, takže logická volba. Není to hráč, jehož ztráta by jim trhala nějak žíly.
Tím hůř, průměrná dvojka podepsaná na dva roky skoro za čtyři mega a upgrade to oproti Wedgwoodovi rozhodně není, ale hádat se s tebou zase nebudu. A že tam je Rieder navíc je taky jasné, klidně ho mohl shopovat zvlášť a dostat za něj 3. kolo nebo jiného hráče. Rieder hodnotu rozhodně má na rozdíl od Kuempera.
Arizona má tolik prostoru, že jim to je fuk, kolik jim zabere dvojka. Ty necelé dva miliony ročně jsou pořád v pohodě. A upgrade to proti Wedgewoodovi určitě je, Kuemper je o parník lepší brankář. Evidentně Chayka nechce jen picky, ale chce situaci pomalu řešit, proto si chce pojistit brankoviště, které letos při zranění Raanty totálně propadá. A obětoval za to Riedera, mně na tom nepřijde nic divného.
Parda píše:Ten trejd by dával úplně v pohodě kus za kus, čili Wedgewood za Kuempera, nechápu proč Chayka přihodil i Riedera,
Parda píše:A že tam je Rieder navíc je taky jasné, klidně ho mohl shopovat zvlášť a dostat za něj 3. kolo nebo jiného hráče.
Tedy, nehodlám se vůbec vměšovat do diskuze o potřebách či nepotřebách Kojotů, a také chápu, že jsi to celé asi myslel trochu jinak, než je to napsané, ale z těch citací to vypadá, jakoby šlo v trejdu primárně o výměnu brankářů, přitom je jasné, že Kings šlo právě o Riedera a ne o brankáře. Z pohledu Kings mi vůbec není jasné, proč by měl Blake měnit Kuempera za Wedgewooda, chtěl Riedera, dohodl se s Chaykou na protihodnotě v podobě Kuempera, který je prostě v současné chvíli pro někoho hodně lákavé zboží. V mnoha zápasech samojediný přinesl Kings body, dokázal v kritickém období zastoupit Quicka, když měl zrovna bídné období. Spíš mi není jasné, proč byl součástí i Wedgewood. Možná chtěl Blake nějakou pojistku, kdyby to Campbellovi či Petersonovi na farmě nějak moc nešlo.

Jinak opět klobouk dolů před Blakem, protože zatím zvládl jak letní podpisy, tak výměny, které Kings nestojí žádné draftové výběry.
Neuvěřitelná šaškárna :thumbsdown:

Buď gól rovnou neuznám nebo jo. Tohle ale fakt není normální. :nono:

sidney77 píše:Neuvěřitelná šaškárna :thumbsdown:

Buď gól rovnou neuznám nebo jo. Tohle ale fakt není normální. :nono:
Tak je to trochu kostrbatý, ale za mě správný rohodnutí.. :neviem:
Prostě nejdřív zkoumali puk za čárou..
Pak by NHL měla změnit pravidla zkoumání, protože tenhle způsob je dementní. Dvě různá posouzení za sebou a opačné verdikty, navíc jestli to chápu správně, obojí dělali ti stejní lidé v Torontu.

Co se týká interference, mělo by platit tohle:

Kód: Vybrat vše

69.7 Rebounds and Loose Pucks - In a rebound situation, or where a goalkeeper and attacking player(s) are simultaneously attempting to play a loose puck, whether inside or outside the crease, incidental contact with the goalkeeper will be permitted, and any goal that is scored as a result thereof will be allowed. 
Pravidlo sice dál pokračuje, ale pokud se nemýlím, to se týká případu, kdy brankář, který má puk ve své moci, byl zatlačen za čáru, což je pochopitelně nepřípustné.

Ať je to jak chce, aplikace interference je jednou tak, jednou jinak, takže neuznání gólu beru, ale po předchozím uznání po jednom přezkumu už je to úplně mimo. Nic to nemění na faktu, že Kings hráli celý zápas jako shit a ten čtvrtý gól a případný bod by byl dar z nebes.
Kings se sice z domácího tripu vrátili na vítězné vlně, kterou bylo v následujících třech domácích zápase v honbě za playoff potvrdit, ale vše málem skončilo velkou blamáží.

V prvním zápase po návratu v oboustranně hodně nudném a na tuhou obranu zaměřeném zápase Kings nedokázali i s nováčkem Riederem překonat obranný val Stars a prohráli 0-2. Vniveč přišel další fantastický výkon Quicka, který Kings celý zápas držel nad vodou a dal jim šanci na získání bodů. Ani další zápas se Kings nepovedl, do sestavy se vrátil Carter, první střídání byl plný energie, postupně ovšem zapadl do depresivního výkonu Králů. Domácí opět inkasovali jako první, Toffoli vstřelil první gól Kings až při dvougólovém náskoku Oilers a ještě do konce druhé třetiny hosté skórovali i potřetí. Kings se trochu vzchopili až v poslední třetině, Rieder vstřelil svůj první gól v dresu Kings, ale minutu před koncem Oilers gólem do prázdné branky opět odskočili na rozdíl dvou gólů. Až poté se Kings do soupeře pořádně obuli, půl minuty před koncem tečoval Brown střelu Doughtyho a tentýž hráč 9 sekund před koncem ještě stihl srovnat, ale gól nakonec nebyl pro pro bránění ve hře brankáři uznán, viz. příspěvky výše.

Pondělní zápas s Vegas se nesl v podobném duchu jako předchozí zápasy, Kings byli 55 minut mimo, pomalejší než Knights, nepřesní, desynchronizovaní. Nebylo se co divit, když prohrávali 0-2. Až v závěru opět zapli na vyšší rychlost, změna emočního stavu byla zřetelně vidět a Kings dokázali srovnat góly Cartera a Kopitara, zvlášť jeho gól po přesném pasu Phaneufa stojí za to. V prodloužení pak obrat dokonal Brown.



Hned o den později čekala oba soupeře odveta, tentokrát na ledě Knights. Kings si do zápasu přenesli pohodu z předchozí výhry a domácím tentokrát nedali téměř šanci. Poprvé se v brance objevil Campbell a vedl si výborně. Králům se především dařilo otupit hlavní zbraň soupeře, tedy rychlé kontry, naopak dokázali přinutit obranu k chybám, které se dařilo bez milosti trestat. A Kopitar k tomu předvedl parádu v podobě nájezdu středem a překonání dvou obránců včetně Legaceho v brance.



Kings se momentálně opět posunuli na třetí místo v divizi a otázka je, co bude dál. Nyní je čeká 5 domácích zápasů v řadě, respektive 7 domácích z následujících 8. Zatímco venku se Kings daří (20-13-2), doma je to o poznání horší (15-11-3). Podobně jako loni vidím problém v emocích, vstupy Kings do zápasu jsou nervózní, v 64% případech soupeř skóroval jako první, Kings pak musí většinu zápasu dotahovat, což stojí další síly. Když se Kings "zblázní", podobně jako v závěrech zápasů s Oilers a Knights, dokáží se měřit a přetlačit kohokoliv, a i když jsou stále nejlepším týmem v NHL v posledních třetinách, ne vždy to stačí na bodový zisk. S něčím podobným se Kings potýkali i loni a bitvu o playoff nakonec prohráli. Letos sice dokáží opakovaně narozdíl od loňska poslepovat vítězné série, ale stejně tak poté nasleduje více proher v řadě a ztratí vše, co předtím získali.
Až do zítřka si Kings užívají nezvyklou 4 denní přestávku, která následovala po 14 odehraných zápasech v 25 dnech s bilancí 8-6. Za tu dobu Kings odehráli 3 dvojice back-to-back zápasů a jen jednou měli alespoň dvoudenní přestávku.

Pětidenní sérii domácích zápasů Kings začali 1. března výhrou na Blue Jackets 5-2 a nemusím snad ani připomínat, že opět nezvládli vstup do zápasu a po první třetině prohrávali už 0-2. Nicméně znovu potvrdili trend z poslední doby, ve druhé třetině zápas otočili a v poslední části přidali ještě dva góly. Dvakrát se trefil Iafallo, především jeho druhý gól perfektně shrnuje jeho největší přednosti, a to rychlost a až zázračnou schopnost získávat ztracené puky. Snad se bude postupem času prosazovat častěji, protože na to, že hraje většinu sezóny vedle Kopitara, je jeho 24 bodů (9+15) málo. Nicméně je to jeho první sezóna, na pracovitosti se mu nedá téměř nic vytknout a bodů také začalo v poslední době přibývat o dost rychlejším tempem než v loňské části sezóny.



Další domácí zápas s Blackhawks byl částečně opakováním předchozího zápasu s Lumbusem, až na tu nešťastnou poslední třetinu... Kings znovu po první části prohrávali, opět třemi góly ve druhé části vývoj zápasu otočili a přidat v prvních minutách další gól, nebylo by co řešit. Nicméně Doughty opět jednou neunesl svoje diskutabilní vyloučení a dostal navrch další dvě minuty, které Blackhawks využili a dostali se do zápasu, který následně otočili ve svůj prospěch na konečných 5-3 i díky další využité přesilovce po nesmyslném vyloučení Pearsona.
Pohyb po sinusoidě pokračuje, od dvojzápasu s Vegas a zápasu s Blue Jackets na přelomu února a března nejsou Kings schopni dát dohromady alespoň dvě výhry v řadě.

Po prohře s Blackhawks následovala výhra 3-1 s Caps, kdy Kings předvedli spolehlivý výkon, nicméně po ní přišel sobotní průšvih s Blues (2-7). Kings opět nechytili začátek a po první části prohrávali 0-2. Zlepšenou hru ve druhé části korunovali domácí kontaktním gólem Doughtyho, promarnili velkou šanci na srovnání a následné individuální chyby (Muzzin, Doughty) vedli k dalším dvěma slepeným gólům v závěru druhé části. V té poslední nahradil Quicka v brance Campbell, ale inkasoval hned dvakrát v první minutě a bylo definitivně po zápase (i když to už bylo před přestávkou).

V pondělí se Kings dali dohromady a podobně jako s Caps si spolehlivě a bezproblémově poradili s Canucks (3-0). V tomto zápase poprvé od Carterova návratu kouč Stevens rozděli That 70's line, k Pearsonovi a Toffolim vrátil Kempeho, Carter dělal centra Riederovi a Lewisovi. A Kempeho lajna tento zápas ovládla a rozhodla dvěma góly.

Hned další den si Kings odskočili na jeden venkovní zápas do Arizony. Zápas jim vůbec nevyšel, po první třetině prohrávali 2-0, a když Dvorak přidal třetí gól, vypadalo to na opakování blamáže s Blackhawks či Blues. Ovšem Pearson okamžitě snížil, Campbell po třech gólech ve své síti už svůj tým udržel dál ve hře a Kings si uchovali šanci na návrat do zápasu. A ten opravdu přišel. Kings se vůbec nedařilo ve hře s pukem, a tak se alespoň uchylovali k jednoduché hře se střelbou od modré, byť útočníci nedostávali moc času, aby se vůbec dostali ke stínění před brankou. Nicméně nakonec to vyšlo, po dvou Doughtyho střelách a Carterovo tečích Kings vyrovnali. V prodloužení sice dokázali vstřelit gól, který však nebyl pro interference uznán, a tak se rozhodovalo v nájezdech a domácí byli šťastnější.

Od zápasu s Oilers (24.2.) byli Kings hned třikrát svědky dvojnásobné změny verdiktu po posouzení gólu videem. S Oilers byl gól nejdřív po konzultaci s Torontem uznán a poté po námitce kouče Oilers neuznán pro interference, v zápase s Blue Jackets (nebo Blackhawks, už si přesně nevzpomínám) došlo nejprve po videoposouzení k uznání gólu za Quickovými zády a tentokrát po Stevensově challenge byl gól znovu odvolán, a dnes v prodloužení nejprve rozhodčí oznámili, že puk přešel brankovou čáru, nicméně ihned oznámili, že gól bude dál posuzován z důvodu bránění ve hře brankáři a gól byl pak odvolán. Dnes to tedy rozhodčí vyřešili nejlépe ze všech tří případů, ale pořád si myslím, že když už někdo rozhoduje rovnou podle videa, měl by brát v úvahu všechny možné relevantní přestupky (alespoň kolem branky) a ne čekat na coach challenge či Toronto. Je to zbytečný guláš.
Notyvole, co to v březnu hrajete za houpačku :-D
AndyF píše:Notyvole, co to v březnu hrajete za houpačku :-D
Normální boj o playoff, ne? :neviem:

Ono je to v podstatě to samé, co celý rok, zatímco předtím to byly série výher nebo proher po 5 či 3 zápasech, teď se to trochu zrychlilo. Průměrný nekonzistentní tým na hraně postupu, jednou zazáří, podruhé vybouchnou. Je to o to divnější, že Kopitar, Doughty, Quick nebo Brown zažívají své nejlepší sezóny vůbec, o Kopitarovi se vůbec poprvé začalo mluvit v souvislosti s Hartem, Doughty patří k hlavním kandidátům na Norrise, o Quickovi a Vezině jsem sice nic neslyšel, ale i tak ve spoustě zápasů patří k hlavním postavám.
Pořád dokola, výhru střídá prohra, Kings nejsou v těsném boji o playoff stále schopni alespoň slepit dvě vitězství v řadě. Poslední domácí sérii ukončili výhrou na Detroitem (4-1) a následovala porážka od Devils (0-3).

Ze čtyřzápasového tripu Kings získali 5 bodů, což není zas tak zlé. Nejprve vyhráli na ledě Wild 4-3 v prodloužení, pak prohráli v prodloužení 2-1 ve Winnipegu a podruhé v 8 dnech tak alespoň brali bod. Následovalo sešrotování lavin (7-1) podepřené 4 gólovým představením Kopitara (poprvé po více než 24 letech nastřílel nějaký Král 4 góly v jednom zápase) a trip Kings ukončili znovu prohrou v Edmontonu (2-3).

Po dnešku tak Kings vypadli z postupové osmičky a to navíc mají o jeden zápas víc než rivalové Ducks, Avs, Blues i Wild (taky dokonce o 2). Z posledních 6 zápasů hrají Kings 5x doma a jediný venkovní zápas je přes ulici v Anaheimu. Vzhledem k dosavadní bilanci domácích zápasů (19-14-3) to ale velká výhoda není.

Kings celou sezónu ničí především špatné vstupy do zápasů, v 63% odehraných zápasů Kings inkasovali jako první, i když dokázali 19x ze 48 případů tento nepřiznivý stav zvrátit na svou stranu a navíc 4x alespoň získat bod. Kings jsou nejhorším týmem prvních třetin (47 gólů pro a 72 proti) a naopak nejlepším týmem posledních třetin (93-56). Nakonec i Kopitar má nejvíce bodů z celé soutěže v poslední části hry.
Kings jsou po roční přestávce zpět v playoff :yahoo: Stačila k tomu dnešní výhra Chicaga nad Blues. Nicméně pravděpodobnost postupu už byla velká i bez této pomoci, Kings by v posledních dvou zápasech stačilo získat jediný bod.

Až v minulém týdnu Kings konečně dokázali vyhrát dvakrát za sebou, nejprve porazili doma Flames (3-0) a poté dokázali vyhrát i nad Kojoty (4-2), následující zápas hned další noc na ledě Ducks sice prohráli, ale alespoň brali bod z prohry v prodloužení (2-1). V pondělí pak udělali velký krok k postupu domácí výhrou nad přímým konkurentem Avs (3-1).

Kings ovšem před playoff začala trápit marodka, z důvodu zranění postupně odpadli Muzzin, Iafallo a další obránce Forbort. Muzzin a Iafallo snad budou na playoff k dispozici, Forbort je momentálně uvažován jako week-to-week.

V posledních dvou zápasech se Kings mohou soustředit na Jennings Trophy pro Quicka za brankáře týmu, který obdrží nejmíň branek v základní části. Kings mají poměrně velký náskok (Kings 195 GA, Bruins 205, Preds 206). Kings, respektive Quick tuto trofej získal již v sezóně 2013-14.
Tak si Kovyho užijte …. :sok: :giggle:
Co na to říct? Snad to klapne, ale obávám se, aby to nebyl jen další dražší Gáborík.
Fujtajbl :) fakt bych nechtel.
2981 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO