Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WINNIPEG JETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Musim ferovo uznat ze jets nielenze vyhravaju ale hraju aj vyborny hokej. Toto bude zlozite predbehnut ich. Je mozne ze sa bude rozhodovat v poslednom zapase kde hrame proti sebe.
:sisi:
Byfuglien dostal 4 zapasy. Zdanlivo strata ale hrali super aj bez neho.
:shock: :cool:
:klobuk: za to co predviedli v Minnesote, ak tento tim nebude v playoff, tak neexistuje hokejova spravodlivost, chcem niekedy vidiet seriu Wild - Jets v playoff :slintac:
No to radsej nechces. Jets su u mna seriozny hrac v plejof, netvrdim ze uplne contender ale vobec nevylucujem napriklad finale konferencie.
to nemohol Pavelec takto lapat, ked som ho mal v yahoo az pokial mi s nim nedosla trpezlivost? :x
idu ako pily aj bez BigBufa a toto si uz hadam ustrazia
vsetko hore mimo LA!
U Homolu se slavi :!: Atlanta do PO :!: :oslava: :wave:
cepi píše:to nemohol Pavelec takto lapat, ked som ho mal v yahoo az pokial mi s nim nedosla trpezlivost? :x
idu ako pily aj bez BigBufa a toto si uz hadam ustrazia
vsetko hore mimo LA!
To mi cepi ani nemluv, tez jsem byl nucen ho v keeperu vyhodit kdyz ho Hutchinson asi 2 tydny nepustil do branky.

Co se tyka plejof tak by to tak mohlo vyjit, ale mam obavu ze jak narazime v 1.kole na jeden z tech rozjetych mancaftu bude to o hubu.
samozrejme, ze chcem mitch, ja chcem vidiet poriadny hokej, to si mam zelat najhratelnejsieho supera (to sa vlastne asi ani neda v NHL) a co este, pozriet highlights kvoli nejakemu parminutovemu zazitku ci nebodaj len vysledok kvoli nejakeme 1 sekundovemu, to nie, to predsa nie je ziadne fandenie, kde je pozitok z hry, ja si to chcem poriadne uzit (ked uz za to platim, treba to poriadne vyuzit), chcem tie zapasy naplno prezivat, cim silnejsi super a cim treba ist viac na hranicu svojich moznosti tym lepsie (mam strasne rad, ked moj tim ma pred sebou obrovsku vyzvu a moze dosiahnut nieco velke, naposledy trebars Packers v NFC Championship Game v Seattle, na ten zapas nezabudnem asi do konca svojho zivota a spomeniem si nan snad pred kazdym dalsim zapasom v playoff, sice to nevyslo, ale, pani, to bol zazitok, mozno keby Seahawks pukli doma s Panthers, Packers by boli v SB a mozno by ho aj vyhrali, ale tie zapasy by mi dostatocne neulahodili a o to predsa ide, keby mi ide len o vysledky timu, tak to fakt mozem pozerat len vysledky a tych par sekund sa z nich tesit, toto vsak u mna nie je prvorade, prvorady je zazitok a vasen z hry a prezivanie toho zapasu pocas jeho sledovania a v podstate by na vysledku nemalo ani zalezat, samozrejme, ze zmyslom je urcite vyhravat a vyhrat, ale hlavne by malo ist o zazitok a vyhra by mala byt len bonusom a ked pride prehra, u mna to ma takmer vzdy taky efekt, ze ten tim mam este radsej, je to len sport a prehry mozu len motivovat k zlepseniu), tuto sezonu divochom verim proti kazdemu superovi, takze ano chcem ich suboj aj s najsilnejsimi, ale s Jets ako ich najvacsim rivalom by to bolo paradne, so silnymi Jets, v nejakom dalsom kole playoff, rad by som bol, aby zostali Wild v pavuku centralu, Jets by mohli prekvapit proti Ducks a potom ist do kanadskeho suboja s Flames, Wild by mohli prekvapit Blues a Predators Hawks, fandime outsiderom, chce to zmenu, nastane nova doba, finale konferencie Wild vs Jets, chytila ma muza, mal by som ist asi omrknut ten bracket challenge :fet:

:bavme:
Obrázek :kajo:


:respect:
Redy píše:U Homolu se slavi :!: Atlanta do PO :!: :oslava: :wave:
:bitka3: 0:4 od Anaheimu a bude pokoj.
Ten Frolík si ale věří.. Docela bych jej uvítal zpátky u nás. Přecijen, na křídlech toho moc k mání nemáme a Upshall s Kopeckým jsou na odchodu. Ale nedej bože aby Tallona napadlo mu dát těch 6 mega kolik žádá..
Guddy.44 píše:Ten Frolík si ale věří.. Docela bych jej uvítal zpátky u nás. Přecijen, na křídlech toho moc k mání nemáme a Upshall s Kopeckým jsou na odchodu. Ale nedej bože aby Tallona napadlo mu dát těch 6 mega kolik žádá..
To je ono! Takýmto štýlom bude Kesselov kontrakt za chvíľku lákavým. :-D
Guddy.44 píše:Ten Frolík si ale věří.. Docela bych jej uvítal zpátky u nás. Přecijen, na křídlech toho moc k mání nemáme a Upshall s Kopeckým jsou na odchodu. Ale nedej bože aby Tallona napadlo mu dát těch 6 mega kolik žádá..
Jo to vis, Diana bude narocna kocicka..
ku Jets som chcel nieco napisat uz po minulom zapase Wild vo Winnipegu, ale nejako nebol cas, tak sa k tomu vratim teraz, kedze v noci ich caka dalsia bitka, na ktoru sa mimochodom tesim ako maly jojo :hop:

:klobuk: pred nimi som daval uz aj po ich poslednom vzajomnom zapase v zavere zakladnej casti v minulej sezone a rovnako musim alebo som skor musel aj po prvom tohtosezonnom, toto je proste TEAM, este teraz mam v pamati ako som trpol po kazdom jednom ich utoku v prvej tretine, a to doslova, kazdom jednom a nebolo to kvoli Kuemperovi v branke, tam to proste kazde jedno ich zautocenie hrozilo golom, zial potom pustil Darcy aj jeden velmi lacny gol a odvtedy si zatial nezachytal, verim tomu, ze nebyt tohto nepodareneho zapasu alebo aspon toho golu, nejaky dalsi zapas by uz mal odchytany :|

cudujem sa, ze tu nie je nejaky fanusik Winnipegu Jets, keby este len objavujem NHL, mozno by som zacal fandit prave im, ktovie, mozno by som im aj fandil, keby boli v case ked som zacal fandit Wild aj oni v NHL :neviem: v minulosti by to bolo asi tym, ze sme mali za velkou mlakou v casoch davno minulych rodinu prave vo Winnipegu a este aj teraz ked zacujem alebo si precitam slovo Winnipeg, tak sa mi to takmer vzdy vybavi a co sa tyka sucasnosti, ako som uz pisal vyssie, je to TEAM, myslim, ze tu ich filozofiu niekde popisal aj Ohlund a nedavno som cital aj nejaky clanok (aj ked taketo predikcie treba brat trosku s rezervou, ale predsa len o niecom vypovedaju) kde mali najlepsie hodnotene prospekty a boli uvadzany ako vitaz Stanley Cupu v nejakom roku XY + samozrejme skvele hokejove prostredie, fanusikovia...

no ale som fanusikom Minnesoty Wild a Winnipeg Jets je zrejme uz ich najvacsi rival, tak samozrejme, ze ich nenavidim :-D ale narozdiel od inych rivalov mojich oblubenych timov (divizni rivali Packers + ich nemesis, divizni rivali Wild + este zopar timov, Glasgow Rangers, Slovan Bratislava, ...), Jets su asi jedini, u ktorych mi nevadi ked vyhravaju vo svojich zapasoch :hiding:

takze dnes dalsia vzajomna bitka :box: tie zapasy maju uzasnu intenzitu a verim, ze tomu bude rovnako aj dnes (uz aj dnesny NHL debut Gabriela jasne naznacuje ako sa v tychto subojoch hra, dnes mu to uz hadam vyjde, povodne mal debutovat uz par dni dozadu, no tusim vyborny vykon 4. lajny mu zabranil dostat sa na supisku na dalsi zapas a mozete hadat, o ktory zapas sa jednalo :giggle: ), vrelo odporucam aj ostatnym v pripade, ze nesledujete len svoj tim, skuknut semtam aj suboj tychto rivalov a objavit este trosku skryte NHL derby, ma to vsetko co riadne derby ma mat a takmer vzdy to konci o gol (posledny zapas viedli Jets uz o 4 goly a moc nechybalo k vyrovnaniu, minulu sezonu vyhravali zase Wild o 3 a slo sa do predlzenia a pod)

no a mne nezostava nic ine len dufat, ze oba timy sa budu este aj zlepsovat a snad sa dockam aj vzajomneho suboja v playoff, to by bola urcite epicka seria :slintac: alebo aspon nemusia pchat Hawks do kazdeho druheho outdoor zapasu, ale mohli dat suboj Wild - Jets alebo aspon Wild - Stars :cookies:
Tak sen skoncil, tohohle chlapka sem chtel u OILERS jako malokoho jinyho. Skoda, ale tak aspon je duvod sledovat jets a prat jim co nejlepsi vysledky...
Taky jsem si říkal, že by se mi k nám líbil, mašina na body (ale taky turnovery), nicméně si jej moc nedovedu představit, jak bude hrát za 4-5 roků. Ted má vzhledem ke své postavě skating a rychlost dobrou, ale bál bych se té délky kontraktu, byt ona vlastně ve světle dnešních kontraktů není tak špatná... No uvidíme, každopádně Pegg je sympatický tým a přeju mu!
Spekulovalo se ještě o Big Buffovi, ale Blake je taktéž parádní volba. Na letošní sezónu jsem zvědav i kvůli mladíkům jako Laine/Ehlers. Snad Jets splní touhy jejich fanoušků a dostanou se do PO!..
Winnipeg Jets 2016/17 Season Preview

Obrázek


Blíží se nám začátek již šesté sezóny Winnipegu Jets. Jelikož jsem tu (bohužel) asi jediný fanoušek Jets, tak bude tíha preview ležet pouze a jenom na mých ramenou. Takže co od týmu Paula Mariceho čekat? Přes léto se neprovedly prakticky žádné změny. Mezera po odchozivším Andrew Laddovi je tu stále. Zacelit by ji mohl jeden z mladíků, tedy Patrik Laine nebo Nikolaj Ehlers. Tady vyvstává první otázka.

Prorazí mladíci mezi elitu? Jak Ehlers, tak Laine jsou obrovské talenty směrem do budoucna. Ehlers už v minulé sezóny ukázal, jak velký potenciál v něm je. Především pak v zápase s Nashvillem, ve kterém vstřelil hattrick. Celkově pak Ehlers posbíral slušných 38 bodů a v tabulce pravdy zůstal v kladných číslech. Na nováčka dobrý počin. V letošní sezóně čekám posun zase o něco výše. Nasbírané zkušenosti se na ledě projeví a Ehlers by mohl skončit někde na 60ti bodech. Jestliže Ehlers ukázal potenciál, Laine nasadil pomyslnou laťku ještě výš. Nejdříve na sebe upoutal pozornost ve finské lize, kde se blískl 17ti góly. Posléze se předvedl na MS juniorů a neztratil se i na pozdějším MS dospělých. Po draftu pak sebevědomě tvrdil, že může dosáhnout podobných čísel, jako Alex Ovečkin. Laine je střelec, je to dravec a strhává s sebou i své spoluhráče. Spousta fandů Jets jej už v jeho první sezóně vidí jako scoring leadera pro následující sezónu. Já budu opatrnější a Patrikovi na tento post dávám takové dvě/tři sezóny. Pak tu máme jména jako Petan, Daňo, Armia a Morrissey. Budoucnost Jets nevypadá vůbec zle.

Co s Jacobem troubou? Jacob Tropuba, jeden z předních talentů Jets je stále bez smlouvy a někteří už bijí na poplach. Já jsme však klidný. Jacob již během sezóny řekl, že chce rozhodně u Jets setrvat. Podle posledních zpráv se obě strany přibližují dohodě a jedná se o dlouhodobém kontraktu. Finanční podmínky bohužel nejsou známy ale osobně bych to viděl kolem těch pěti milionů. Samozřejmě, možnost je i bridge contractu, jako dostal Cody Ceci z Ottawy. I to by byla pro obě strany možnost a troufám si říci, že pro Jacoba by to mohla být i lepší možnost. Obránci dozrávají pomaleji a Jacob by tak mohl díky zkušenostem zvednout svojí hodnotu.

Kdo bude jedničkou nastávající sezóny? Asi největší otázka pro Jets. Popravdě, asi nikdo neví. ve hře jsou tři jména, které se budou bít o pozici brankářské jedničky. Asi poslední šanci dostane Ondřej Pavelec, kdysi velký talent brankoviště. Pavelec bezpochyby talent má, jenže nenaplněný. Ani zdaleka to není brankář, který Vám stabilně odchytá 50-60 zápasů, které se od jedničky čekají. Jeho největší slabinou je vyrovnanost výkonů a celková koncentrace v zápasech. Jeden zápas Vám zachytá jak pan brankář a v dalším zápase pustí tři laciné branky a střídá. Nejlépe to pak bylo vidět v PO 2015 proti Anahaimu, které totálně nezvládl. Samozřejmě, není správné házet vše jen na Pavelce, naše Obrana, leč má kvalitní jména, nehraje příliš zodpovědně. A Pavelec bohužel brankářská hvězda. Já osobně bych jej vytrejdoval, což ale kvůli platovému stropu není zrovna snadné. S trejdem souvisí následující dvě jména. První je Michael Hutchinson. "Majkl" ukázal už v předminulé sezóně, že v něm něco je. V následující sezóně se na výkony pokusil navázat, ale ukázalo se, že to prostě na víc jak kvalitní dvojku nebude. A proto se konečně mohu dostat ke třetímu jménu. CONNOR HELLEBUYCK! Dámy a pánové, tohle je muž v masce, ve kterého fanoušci Jets věří. Třiadvacetiletý dlouhán se v minulé sezóně blískl v tom nejlepším světle a co víc, skvělá čísla ukázal i v AHL a juniorských soutěžích. Connor je budoucí jednička Jets a já věřím, že už v této sezóně obsadí post jedničky a Pavelec se bude o trade-deadline stěhovat (Edmonton?). brankoviště Jets je tedy vstupní brana do play-off.

No a můj názor na PO a Jets? Mám-li být upřímný, tak příliš nepočítám s účastí. Přes léto jsem očekával příchod levého křídla do TOp six, které by nahradilo Ladda. jenže to se nestalo a já prostě nevěřím, že Laine tu mezeru hned v první sezóně zacelí, i když bych se rád mýlil. Ehlers by tuto sezónu prorazit mohl, jak už jsme psal, ale stále je to pouze jedno pořádné levaso do první šestky. Mezera by se dala zaplnil Perreaultem, kterého bych však rád viděl na centru. Šanci určitě dostanou Daňo a Peťan, ale pořád se bavíme o mladých hráčích a ti prostě mezeru po zkušeném veteránovi nezaplní. Příchozívší Howden, Matthias, Strait jsou spíše vedlejší jména. Obrana je beze změny a brankářský post jedna velká neznámá, leč s potenciálem. Vzhledem k vyrovnanosti ligy tedy očekávám umístěny kolem 10/11 místa. Uvidíme, jak mi můj odhad vyjde. Prozatím je to odemne vše. :)
S par vecma nesouhlasim, ale i tak skorujes. Je dobre, ze sem nekdo napise.
1) slyšet, mlýn, blýskat se, polykat, plynout, plýtvat, vzlykat, lysý, lýtko, lýko, lyže, pelyněk, plyš
2) Golmani jsou aktualne tezko trejdovatelni..
3) A to te potesi, PO muze byt..
321 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS