Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Nove nazvy konferencii

Tu sú uložené tabuľky KTL a dôležité témy, ktoré je treba archivovať. V žiadnom prípade nemazať!!!

no, dost zaujimavy a pravdivy je aj wildov nazor. Eagles ani DR sa uz urcite nevratia :roll:
a kde je problem? keby sa vratili tak uz nemoze byt nazov podla nich? podla mna je totalna blbost mat nazov konferencie podla podvodnikov :!:
okrem toho jeden z timov tu na hf v KTL nikdy neposobil ak si spominam, bol len Dark riders a aj to uplne kratko .. tu je zas problem ze sa nam niektorym prelina predosla sutaz na inej stranke s HF a KTL.

urcite uz radsej neutralny nazov i ked o nicom Red/Blue nez po hracoch NHL ci po tychto dvoch timoch. :thumbsdown:
este jedna poznamka ked tak to pomenujte po time Best Bibbers ktory tu aj posobil od zaciatku a ma aspon cosi spolocne s HF a KTL... zaniknutych timov je tu viac nez dost
Suhlasim s janikom. Sice som hlasoval za prvu moznost, ale ani nieco take jednoduche, neurazajuce red/blue trebars by som bral. Ako pise walt, mame to pomenovat po ludoch, co na KTL, HF ci aj na nas prakticky hodili bobek? :ja_neviem: TO uz rovno nech je jedna Hymyho a druha Vegova (zainteresovani vedia) :hroza:
kajo píše:TO uz rovno nech je jedna Hymyho a druha Vegova (zainteresovani vedia) :hroza:
:rofl:

a co tak petrikova a arekova? :sarcasm:
Já jsem pro konference Tippers of the Dark Side a Famiglia Corleone :wave:
kludne arek nech sa to vola aj po aktualnych tiperoch hlavne nie po .... ako pise kajo.

ja chapem tych ze skoncili s KTL, Derryl, kelemantia, eman, open, matejko, purda, atd atd. kazdy ma svoje dovody, aj cepi a iny si planovali dat prestavku, ja sam som ju mal, nie kazdeho to musi bavit neustale, pravda je aj taka ze nie vzdy to bola tak obrovska zabava, niekedy je to lepsie niekedy horsie co sa tyka atraktivity sutaze a konkurencie za to ich ale odsudzovat je hlupost, nemoze si to kazdy brat osobne ze nanho niekto hodil bobek

neutralne mena by kludne mohli byt aj Anjeli/Diabli napriklad Angels/Devils nech to ma nejake grady nie len blue/red a aj loga by sa na tu tematiku dali myslim solidne spravit len si neviem predstavit blue angels v konferencii Devils :D

a hlavne aby to ludia nebrali v zlom - ale malo by to akysi podton celkovy toho suboja dobra a zla atd... :D
janik píše:a hlavne aby to ludia nebrali v zlom - ale malo by to akysi podton celkovy toho suboja dobra a zla atd... :D
To rovnou můžeme dát konference Batman a Joker...
1
Dado? citujes Ivanov nazor, teda predpokladam, ze sa ti pozdava a stotoznujes sa s nim
Dado píše:
Walt píše:2

ak je to o hokeji a NHL, tak mi príde bližšia možnosť nazvať ich po niekom, kto v tomto športe aj skutočne niečo dosiahol, nazvať konferenciu po niekom, koho väčšina ani nepozná mi príde zvláštne. (môj názor)
a par dni spät sa ti pozdavala moznost c.3...
Dado píše:Co tak premenovanie konferencii na pocest dvoch tragicky zosnulych clenov HFka?
Obrázek
al. moznost c. 5 Dadova konferencia :lol2: :sarcasm:

ja sa prispôsobim väcsine, nemam problem aj v ramci inych nazvov Red - Blue, jedno, ci druhe, bude to lepsie ako Dark - Eagles
4, ale keďže táto možnosť nevyhraje, tak sa zo zvyšných prikláňam k 2
VYSLEDKY HLASOVANIA:

1 - 21 hlasov
2 - 3 hlasy
3 - 0 hlasov
4 - 5 hlasov

Zvitazila moznost 1. nazvy konferencii podla legiend KTL.
Komisia KTL rozhodne o konkretnych nazvoch.
arek píše:Komisia KTL rozhodne o konkretnych nazvoch.
arek píše:1. nazvy konferencii podla legiend KTL (zrejme derryl - openfire, ale o tom sa este bude hlasovat, ak tato moznost vyhra)
:eek2: Nevím jak ostatní, ale já to teda pochopil tak že budou hlasovat hráči. :scare:
arek píše:VYSLEDKY HLASOVANIA:

1 - 21 hlasov
2 - 3 hlasy
3 - 0 hlasov
4 - 5 hlasov

Zvitazila moznost 1. nazvy konferencii podla legiend KTL.
Komisia KTL rozhodne o konkretnych nazvoch.
sopkova konferencia
michal225 konferencia
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Azizek píše:
arek píše:Komisia KTL rozhodne o konkretnych nazvoch.
arek píše:1. nazvy konferencii podla legiend KTL (zrejme derryl - openfire, ale o tom sa este bude hlasovat, ak tato moznost vyhra)
:eek2: Nevím jak ostatní, ale já to teda pochopil tak že budou hlasovat hráči. :scare:
Mozno je to myslene ako hlasovanie v ramci komisie,ale tiez mi to prislo ako hlasovanie userov... :ja_neviem:
debilovina pojmenovat konference podle "legend"! :hroza: :hroza:
som za to aby komisia navrhla okruh mien aj s nejakou charakteristikou, popisom preco a nech si ludia vyberu :) openire, eman, doktor, mr.perfecto, kelemantia...
teda openfire
Dado píše: Mohol by niekto nezainteresovanym vysvetlit vlastne o co v pripade Hymyho, Vega, DR a Eagles ide?
toto je nahodou super napad - mohol by sa niekto toho ujata napisat na stranku nejaky clanok / seriu clankov o "historii" KTL - ako vznikala, kto pri tom bol, ako sa vyvijala do dnesnej podoby atd
je tu uz asi len malo tiperov co si to pamataju z prvej ruky (tipuju od samotnych zaciatkov), takze vacsina sucastnych tiperov KTL o tom nema ani paru...
Dado píše: A ano, aj ja som za to, aby sa konferencia premenovala na pocest petrika. Druha na pocest petrika tiez.
:scare: co to je dnes za den? vo vsetkom s dadom suhlasim :!: :scare:
:D
arek píše: Eagles ani DR sa uz urcite nevratia :roll:
Eagles že se určitě nevrátí? asi si už zapomněl na to jak sem ti psal jestli bych mohl tenhle tým obnovit co? .....třeba nejsem jedinej kdo by se toho ujal..
vy*ral bych se na nějakou anketu po jaké "legendě" by měla bejt pojmenovaná konference,, napadlo vás třeba že zvolená "legenda" může bejt třeba člověk kterého dotyčnej člověk v některém týmu v "jeho" konferenci neměl rád? :?
Ja som tiez nemal rad lorda Stanleyho a ten :censored: pohar musi niest jeho meno Obrázek
Mike co si taky agresivny, ikony su ikony nemusel ich mat kazdy rad ale popravde nas tu je snad tolko ze na prstoch jednej ruky spocitam tych co si na nich spominaju a nemyslim ze by s nimi mal niekto nejaky problem.
je kopa inych sutazi, hier a neviem coho este a ked sa tam prihlasite tak mate tendenciu ovplyvnovat napriklad format sutaze alebo nazvy atd atd??? myslim ze nie, ked chcete sa zapojite a proste sa riadite tym co nejaky sef nastavil. a ci sa vam to paci alebo nie proste je to tak.

mne sa nepaci jedna vec, realne je ovela horsie to ze sme mali nazvy ake sme mali ale to nikomu z vas nevadilo i ked ani neviete o historii... myslim inak ze tim Eagles by nikdy ani obnoveny byt nemal, je to hanba sutaze i ked este z inej stranky a neviem kto z vas by chcel byt v time s tak poskvrnenou historiou - ked niekto z hry urobil bordel a podvadzal vsetkych ostatnych :!:
janik píše: tim Eagles by nikdy ani obnoveny byt nemal, je to hanba sutaze i ked este z inej stranky a neviem kto z vas by chcel byt v time s tak poskvrnenou historiou - ked niekto z hry urobil bordel a podvadzal vsetkych ostatnych :!:
proč teda nesla jeho jméno jedna z konferencí ligy když je hanbou soutěže? :?
kajo píše:Ja som tiez nemal rad lorda Stanleyho a ten :censored: pohar musi niest jeho meno Obrázek
jo ale v lordově lize nevznikla anketa.. :D
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE