Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Logo KTL

Tu sú uložené tabuľky KTL a dôležité témy, ktoré je treba archivovať. V žiadnom prípade nemazať!!!

No mozno to neni najlepsi napad,ale mne by sa celkom pacilo logo take iste,ake ma NHL-ka,samozrejme s napisom KTL.Urcite to neni originalne,ale mne by sa to pacilo(samozrejme,mohlo by to but trocha poupravovane,zmenit farbu a tak...)

Matejko píše:
Mne sa pacilo toto, lebo bolo jednoduche, vkusne a nebol tam nejaky zbytocne "otrepany" motiv...
som rad ze niekomu sa paci arekova a z casti moja praca a podla mna to je stale najlepsi navrh proste jednoduche ale originalne a nie len puk a tieto veci vsade napchat my nehrame hokej ked tak dajte cisla ako tipy lebo my len tipujeme vysledky :roll:

matejko, janik: tak tak, aj mne sa paci tamto jednoduche logo, ale asi by sa zislo nejako upravit
alex: presne toto som vravel aj ja :)

alex, arek -) janikovi som akurat vcera to logo NHL taky tak navrhoval..mne by sa to pozdavalo, staci tam supnut trikoloru biela, modra, cervena, zamenit NHL za KTL a vybavene..ze by to nebolo originalne?, tipujeme predsa NHL zapasy..urcite som za tento NHL/KTL motiv :!:

ocenujem akukolvek pracu pre logo, ale uprimne, mne ten jeden cely (cerveny) a druhy polamany (modry) "bumerang" nesedi..pls respektovat, je to len mĂ´j nazor :)

Obrázek

mame tu kopu grafikov a nikto nic :x

Obrázek

Obrázek
urcite to spravite lepse.. ide o napad :wink:

Schwolco píše:Obrázek
urcite to spravite lepse.. ide o napad :wink:
a copyright ti nic nehovori? :D

urcite nieco v tomto style NHL - KTL (napr. janikova farebna trikolora je v poho - ten 2)

arek píše:a copyright ti nic nehovori? :D
a ideme na tom zarabat?
:roll:
im to je tak jedno :roll:
a ked tak, tak spravte volaco podobne...

tak nieco som brushol

Obrázek

viem ze to hits som asi tam dal zle..ale myslel som ako KTL HITZ PRO viete ako to myslim dufam :D...mohlo byt aj KTL TIPS pro :)

to okolie mozes dat uplne prec. Nechaj ten kruh a v nom KTL. To by podla mna v pohode stacilo :wink:

UZ SA KONECNE MUSIME DOHODNUT NA NEJAKOM LOGU !!!

A NAVRHUJEM UROBIT KONGRES :roll:

v nedelu mĂ´zem aj ja, ale nie v dopoludnajsich hod., to budem este v pivno_a pod. naleve Obrázek

sorry ale urcite nie

Ja mam napad :idea: Ake to moze byt velke :?:

sak take primerane. Nie velke a nie male. Sak daj sem tvoj vytvor a uvidime.

Tak tu je moj vytvor :roll: robil som to na rychlo, takze to nie je uplne dokonale, ale ide hlavne o ten napad :) dufam, ze ho chapete :D

WildCelt píše:Tak tu je moj vytvor :roll: robil som to na rychlo, takze to nie je uplne dokonale, ale ide hlavne o ten napad :) dufam, ze ho chapete :D
cely WildCelt :D ako napad velmi zaujimavy, ta 1 2 a hokejkou skrizena Xka :cool: no a ak by si to neriesil na rychlo.. :idea:

Obrázek sympaticke

som sa nechal asi prilis uniest :lol: to asi tie rozpravocky :oops:
teraz trosku vaznejsie, ale znova narychlo :D

tu mam pocit, ze v tom 1 pripade si si dal viac zalezat :D
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA