Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FAMIGLIA CORLEONE

Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.

Selly, tady máš avatar:

Kód: Vybrat vše

[img]http://img296.imageshack.us/img296/6636/sellyavatarjz6.jpg[/img]
pekny :good:
Díky :) A teď s novou grafikou za lepšími výsledky!!
The Thrasher píše:Díky :) A teď s novou grafikou za lepšími výsledky!!
No jasne, musime nahoru o tom zadna :good: No a koho neporazime toho zastrelime :D
Oprava: Koho nezastřelíme, toho porazíme :lol:
Tak tak, deme do nich! :)
No tak dneska zadna slava, trefil jsem tusim jen 2 zapasy :shock: :thumbsdown: tak doufam ze vam ostatnim se vedlo lip :wink:
Dnešek se holt nepovedl :-D
The Thrasher píše:Dnešek se holt nepovedl :-D
No to ne :lol2: Dnesek snad bude lepsi, doufam ze remizky v noci nebudou :modlenie:
TAk jsem se podival na tabulku a melem me kleplo, uz jsme posledni do riti :bitka3: Ale jak se rika dopadli jsme na dno, ted se od neho muzeme uz jen odrazit :D
Thrashera zrejme viac zaujima vyroba bannerov :D ako to, ze mu 2ja clenovia pravidelne netipuju.. :beee: dnes v noci to len potvrdili.. :beee: Sellyho je pak v tomto time skoda..
Je to skoda ze netipujem vsichni 4 pravidelne, tak bysme nebyli urcite neposledni... A me to posledni dobou jde hur a hur snad to bude ve 2.kole lepsi :thumbsup:
Hm chlapi ..nejak vam to nejde.
Neviem si pomoct ale Senatore myslim ze sa velmi nehodis na Gm..sorko ber to ako radu skor..aby si sa este zlepsil v tomto :good: :good:
no hlavne aby mu tipovali..lebo ak budu tipovat 2ja, aby unotutidekapov nahodou nepotkal podobny osud ako Army Men..
Já žasnu...Vážně nechápu, když se někdo zaváže nějakému týmu...Stane se jeho součastí...Tak že potom není schopen pravidelně za něj tipovat...Tak proč do toho "lezli"?
důvod jeho nepřitomnosti je ten že nemám doma net,a občas sem leze přes mobil nebo ve škole....tak proto...
snad jsem to řek správně dyštak mě oprav Thrashere :wink: až tu budeš :D
Pánové, příští pátek už bude net, tak se tomu začnu věnovat :)
Tak změna, net bude už zitra :)
To nam to 2.kolo zacalo pekne stylove, jsme to doslova vymnoukli :D Jsem si myslel ze jenom ja jsem to tak zbabral, ale jelikoz byl WildCelt rychly jako blesk s vysledkama tak na ne kouknu a hruza.... tymovy shotout :lol: to ty :censored: remizy, vzdycky padnou kdyz je nedam a naopak, mrchy
Ale jedna vec je pozitivni, uz se zaciname sehravat jako tym, nas dnesni vyrovnany vykon vsech clenu tymu je toho dukazem :lol2:
PS Sefe, nejake bonusy by nebyly :lol3:
Za odměnu si každý projde trasu Praha - Brno a celou cestu se bude bičovat :-D
no jo, vidno, ze podavate timovo vyrovnane vykony :D ... tento vas dnesny vysledok by sa mal dakde do analov zapisat,timovy shutout tu uz davno nebol,ak vobec :D
respekt :respect:
maro: Mazej odtud, nebo se seznámíš s Lucou Brasim :-D
canesman: No jo no, stane se :-D
canesman píše:no jo, vidno, ze podavate timovo vyrovnane vykony :D ... tento vas dnesny vysledok by sa mal dakde do analov zapisat,timovy shutout tu uz davno nebol,ak vobec :D
do analov si tento vysledok zapisali asi chlapci timu SC po zapase v sprchach
Joe S. píše:
canesman píše:no jo, vidno, ze podavate timovo vyrovnane vykony :D ... tento vas dnesny vysledok by sa mal dakde do analov zapisat,timovy shutout tu uz davno nebol,ak vobec :D
do analov si tento vysledok zapisali asi chlapci timu SC po zapase v sprchach
Jako ze Joe nas nezajima ze si to chlapci ze Strong Crocodilles delali ve sprchach :lol:

Jinak dneska skoda panove, tesna prohra :? Bych si za ten svuj vykon mel naliskat :bitka3:
298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS