Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Eagles

Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.

Dik Derryl za tvoju dĂ´veru a pokusime sa nadviazat na slavnu historiu tymu Eagles. GO EAGLES GO

4. Best Bibbers - 176 bodov

5. EAGLES - 177,5 bodu

snad sa to opravi :D a sme o5 pred best bibbers :cool:

UZ som na tu chybu upozornil kompetentnych :cool: :cool:

Jasne J. spolahni sa uz to bude len ss aspon odo mna :D :wink:

BB su zas pred nami a to sa mi nepaci treba nazbierat vela bodob aby sme ich predbehli.A mozme sa pokusit predbehnut aj D :cool: :cool:
GO EAGLES GO

Treba zabrať,aj keď sme dnes tipovali celkom dobre-BB dnes natipovali parádne.GO EAGLES GO!!!

No veru natipovali paradne no my sme tiez natipovali celkom dobre ale mohlo to byt aj lepsie

no pomaly sa splham do top 30 :D uz len 5b zaostavam :)

1. Red Devils - 256 bodov
2. Fire Birds - 245,5 bodu
3. Drexel Dragons - 230 bodov

4. EAGLES - 217,5 bodu

5. Best Bibbers - 217 bodov
6. Steelers - 194,5 bodu
7. KK HAWKS - 185 bodov
8. Steelers B - 101 bodov
Super sme pred Best Bibbers.Naskok ktory je sice ubohy :D si musime udrzat

houno udrzite a nie naskok :D

dufam :oops:

Ja len tolko k Vasmu tímu :D , že chválim Durzu, za tuto sezonu, vyrastol z neho skvely tiper a je to obrovska nadej do buducnosti, na ktorom tento tím može stavať :cool:
TakĹľe Durza, len tak dalej :cool:

Derryl dakujem za podporu velmi si to cenim.A ja dufam za Eagles bude coskoro patrit medzi najlepsie tymy na fore

TakĹľe oznamujem Ĺľe dnešnĂ˝m dĹ

Vitaj v EAGLES JOWE123.Dufam ze pomĂ´zes tymu svojimi vykonmy k zisku prvenstva v konferencii. :cool: :cool:

jej dakujem ..... so zaciatku mi to nepĂşojde ale potom sa rozbehnem jak tank :D:D

z 56. na 29. dnes sa mi celkom darilo :cool: a vidim ze eagles su 1. v tabulke o umiestnenie supr supr len tak dalej

Dnes to bol vynikajúci výkon.Ja som spokojný aj so svojim aj s týmovým výkonom.Dotiahol som sa na 4.miesto v tabuľke jednotlivcov. :ejha:
DĂşfam Ĺľe to tak bude aj naÄŹalej.
GO EAGLES GO

jj aj mne sa podarilo... dneska sme patrili medzi spicku ale trebapo by nas team dotiahnut na 1. miesto NIE?? :)

Tak toto kolo nam vĂ´bec nevyslo.....ale toto bolo len take male zavahanie nic vazne sak? :) :wink: GO EAGLES GO

mas jasne s toho si nerobme ziadne tazke hlavy. takze :x pome chalani dotoho [/b]GO EAGLES GO

:? dnes vela zapasov drzte palce musim prerusit snuru zlych vykonov :? go EAGLES go

Presne musime ist vysie a vysie uz nemozme klesat....dnes treba zabrat GO EAGLES GO

Dnes super výkon.Dúfam že v tom budeme pokračovať a vyšvihneme sa ešte vyššie!!!

EAGLES - 32b
extreme7 - 11b
exaven - 15b
Durza - 17b
JOWE123 - 9b

Tak tak dnes to bolo :cool: .... musime si drzat formu a este ju zlepsit GO EAGLES GO

Cteni GM :D mohol by si napisat ake maju clenovia tymu platy a zmluvy?
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING