Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FAMIGLIA CORLEONE
Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.
Druhy misto...proste nadhera, nevim co rict. Super. Myslim, ze jsme vsem ukazali, ze si Famiglia zaslouzi minimalne stejny respekt jako Army Meni. Diky vsem za jejich vysledky a prispevek pro tym. Doufam, ze se pro pristi sezonu sejdeme ve stejne sestave a budeme bojovat o spicku, protoze 6.kolo ukazalo, ze na to mame! jeste jednou diky vsem!!!
Tak pánové, na příští sezónu mame tým kompletní...loučí se největší tahoun týmu gogo, a i když on o tom neví, tak mě řádně nasral
Na jeho místo přijde nováček, zatím nebudu říkat kdo, on se představí sám
Cíl bude zopakovat umístění ze 6. kola. Takže pánové, zalehneme na matrace, válka se blíží
Na jeho místo přijde nováček, zatím nebudu říkat kdo, on se představí sám
Cíl bude zopakovat umístění ze 6. kola. Takže pánové, zalehneme na matrace, válka se blíží
Tak to budu asi ja ta nova posila FC ktera zanese do KTL novy, svezi vitr
. Doufam ze nezklamu vedeni tymu, ktere mi nabidlo kralovskou smlouvu a nebude to taka bida jak pri tipovani Eura
Tak lidi teste se prave zacinam s dvoufazovym treninkem at je pekne na podzim forma vyladena :frajer2:
Mluvčí fanoušků se vyjádřil v tom smyslu, že jsou zklamaní z odchodu tahouna týmu, ale jsou rádi že vedení udrželo čistě české složení mužstva a věří v úspěch v příští sezóně. Za úspěch považují vítězství alespoň v 1 kole KTL. Vedení klubu má za cíl umístění alespoň 1 člena týmu v nejlepší desítce a týmové vítězství, druhé místo a třetí místo, vždy aspoň 1x za sezónu.
Tak změna, bannery počkají, nemám zdroj renderů
Pokud někdo seženete pěkné obrázky, pošlete mi je na thethrasher33@email.cz páč když už se dostanu na PC s netem, nemám čas to hledat
Selly: Už sem ti psal ráno ss, ale asi se ta zpráva neodeslala, tak to dám sem.
Nový bannery mám hotový. Mám 2 varianty. Jednu, na které je i jméno a číslo, ale nejsou nic moc, a druhou, na kterou se jméno a číslo nevešlo, a tak k ní jsou i týmové avatary, ta je mnohem hezčí. Nevadilo by ti změnit avatar? Při nejhorším bychom použili ty horší bannery, ale radši bych variantu 2
Co ty na to?

Dejte si do podpisu:
Kód: Vybrat vše
[img]http://img160.imageshack.us/img160/2331/famiglia4rf4.jpg[/img]
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé