Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Eagles

Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.

Mame noveho clena je nim Yogy a chcem ta poprosit extreme aby si mu urobil banner s cislom 24 diki

No takze ja som novy clen a dufam ze to vyhrame :D

test

OK uz ti zobrazuje banner......chcem ta v time srdecne privitat a dufam za sa ti bude darit

Ja ťa chcem tiež prvítať a dúfam že dokonale nahradíš Cibulu1210,ktorý odviedol dobrú prácu za náš tým.

vitaj dufam ze sa ti u nas bude darit 8)

Dnes musime zabrat hra sa vela zapasov tak mozme dohnat stratu na niektore tymy :) :) :)

Tak dnes 10 bodov to ujde :D :D :D musime zabrat

:? dnes to ale dopadlo aspon pre mna ALE asi som nebol sam bo vidim ze sme sa v teamovom hodnoteni polepsili :) :cool:

Super ,super,už nie sme posledný v našej konferencii. :taptap: :thumbsup2:

veru uz niesme posledny tak treba zabrat aby sme zas neboli posledny :D :D

Dnes mi napísal ss YOGY.Chce opusťiť klub EAGLES.Údajne prestupuje k nejakej konkurencii. :) Takže ja ti v prestupe nebudem brániť.Ďakujem,že si odviedol dobrú prácu za náš team.DIK a veľa úspechov v novom teame. :taptap:

Novým členom týmu EAGLES sa stáva pepek
GOOD LUCK!

Pepek chcem ta privitat a dufam ze sa ti bude darit

a nkam vlastne odide Yogy? dovolim si tipnut DD ale to je len take moje tusenie ked som tu dnes zahliadol aj derrylka :D

ano podla vsetkeho pojde do DD mam informacie od Chestera :D :D :D

No dnes to bolo cekom dobré.Držíme si priemer a dúfam že ešte predbehneme BB.GO GO GO EAGLES :cool:

Chlapci,dnes to bol fakt super výkon.Dnešné kolo nám vynieslo 21 bodov-11 extreme7,10-Durza.Paráda.Sme 4.:ejha: v našej konferencii a treba si to udržať.
Len tak ÄŹalej EAGLES. :taptap: :thumbsup2:

este pojdete dolu, neteste sa predcasne :wink: :D

My a dolu? kdeze my pojdeme vysie :) to ty by si sa mal bát aby si neklesol.Ale dnes to bol fakt paradny vykon :cool: :cool:

No dnes to bola bieda aspon pre mna no co uz hlavu hore a do nich GO EAGLES GO

Durza píše:My a dolu? kdeze my pojdeme vysie :) to ty by si sa mal bát aby si neklesol.Ale dnes to bol fakt paradny vykon :cool: :cool:
dnes sme zase pred vami, som to predpokladal :wink:

V tomto time som zaÄŤinal este na jednej nemenovanej stranke.
Potom sa to rozpadlo a založil som este silnejsi a bohatsi Drexel Dragons :cool: tím na ktoreho cele teraz stoji famozny Chester, moj následovník :lol: pobera sa spravnym smerom akym som sa poberal aj ja :D
No ale ÄŤo som tĂ­m chcel povedaĹĄ je to, Ĺľe tento tĂ­m bol najslavnejsi v jeho zaciatkoch spolocne s timom Evilovcov a Modrych Anjelov, takĹľe pokracujte v nastupenom trende :D

Ă
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE