Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

The Kings of the Kings

Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.

chalani sorry som chory a uplne mi vypadlo ze nemam natipovane :cry:

To nic.Stava sa.Este ze sme to s banikom zvladli.

takze je to konecne tu mame 4do partie a tym clenom je rezko!!! tak ho tu vytam medzi nami banner bude snad coskoro :)

Do kelu chlapci, toto dol asi najhorsi nbas den.Rano ked som sa dozvedel vysledky tak som skoro dostal infarkt.
Musime zabrat a to poriadne lebo to bude velka hanba
Vela stastia do dalsich bojov

caute chalani...som rad ze ste ma medzi seba zobrali...snad vam pomozem....este nie som taky zbehly v pravidlach ale to sa casom zmeni....zatial mam natipovane dopredu takze sa nemusite bat ze zmeskam nejake zapasy....a k tomu banneru...uz som si ho urobil sam...dufam ze moze byt

vpohode

vitaj rezko, dufam ze aspon tebe sa bude darit lepsie ako nam zatial.Je to ubohe.Mas najviac bodov len tak dalej, teraz sa musime pridaat aj mi k tebe.
Vela stastia

tak tak musime sa aj mi pridat

Chalani dnes super vykon dufam ze sa vraciame spat do starych kolajii

PS: nemame podpisy tak zatial si dajte do podpisu iba napis The Kings of the Kings a ked vecer pridem domov tak urobim nove mensie bannery

rezko aj ty si musis dat mensi a myslim ze ten ktory je tu v teme tak ma dobre rozmery tak si mozes dat ten

Tak chalani....sorry za tu ligu majstrov ale myslel som si ze sa tu len tipuje NHL ale s futbalom tiez nemam problem tak som uz natipoval druhe kolo......ten banner som si zmenil.....aj ked si myslim ze tie bannery nie su az take velke....ked budem mat trosku viac casu tak s vami pokecam na nejakom chate alebo tu....zatial sa majte a hlavne dobre tipujte nech im to ukazeme....a hlavne nech sme lepsi ako salene spisaci lebo ma nasrali - mal som hrat za nich ale vybodli sa na mna tak nech teraz trpia - pomsta je sladka.....cafte

hehe zdrava rivalita moze byt :D
ani ja som nevedel o tej lige majstrov tak idem rovno natipovat :P

Asi sa kvam pridam tiez som nevedel ale uz som natipoval druhe kolo.Dnes sa opet po dlhom case zadarilo.Len aby to islo tak dalej.
Musime zabrat!!!!

Kua chlapi musime zabrat lebo nam muzstva unikaju a ich naskok sa stale zvysuje!!!! Ale verime ze ukayeme svoju silu a este im to natiere.
Go krali Go :D

tak dnes pani to uslo :) snad to neni len zablesk a toto nas nastartuje :)

:x :x :x ja sa odstrelim takto posrat den :x :x :x banik parada a ja a badhed sa mozme hambit :x :x :x toto sme fakt posrali aaaaaaaaaa :cry:

No to je ale fakt den.kua chlapi zabudli ste tipovat alebo co sa stalo.mohli sme mat ovela viac bodov bole vela zapasov a je vecsia sanca nieco uhadnut.Tuto sezonu to nevidim uz nejako dobre, ale dufal som ze sa aspon do tretieho miesta v tabulke dostaneme ale uz je to nerealne.Skoda

chlapi zaberme este nech skoncime aspon na 4 priecke.Este su 4 kola tak nadej tu este je ale musime hlavne dobre tipovat. :cool:

tak tak zdravo sa vyhecujeme a budeme co najvysie :)

Musime lebo ak chce utocit na priecky nic ine nam ani nezostava.Podme KRALI ukazme svoju silu.

17 bodov strata na 3 a 19bodob na 2miesto
chlapci pokusme sa o zazrak :) :roll:

Takze trosku som zaspal ale stava sa :)
no sme v skupine o umiestnenie tak ty nepripada nic ine ako najlepsie miesto a to je 1 :!: :!: :!:

badhed dufam ze budes aj nadalej clenom nasho timu a rezko ty takisto a o banikovi niet reci :)

:) bojovat chlapci bojovat :)

Jasne budu

banik ma teraz plno starosti ale budte radi ze tipuje niekedy sa tu objavi raz za cas :wink:

no pani ospravedlnujem sa mal som vela roboty a vecer ma to uz nenapadlo no a banik 2x natipoval neva hlavne ze chalani badhed a rezko zabrali :)
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE