Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
The Kings of the Kings
Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.
caute chalani...som rad ze ste ma medzi seba zobrali...snad vam pomozem....este nie som taky zbehly v pravidlach ale to sa casom zmeni....zatial mam natipovane dopredu takze sa nemusite bat ze zmeskam nejake zapasy....a k tomu banneru...uz som si ho urobil sam...dufam ze moze byt
Chalani dnes super vykon dufam ze sa vraciame spat do starych kolajii
PS: nemame podpisy tak zatial si dajte do podpisu iba napis The Kings of the Kings a ked vecer pridem domov tak urobim nove mensie bannery
rezko aj ty si musis dat mensi a myslim ze ten ktory je tu v teme tak ma dobre rozmery tak si mozes dat ten
PS: nemame podpisy tak zatial si dajte do podpisu iba napis The Kings of the Kings a ked vecer pridem domov tak urobim nove mensie bannery
rezko aj ty si musis dat mensi a myslim ze ten ktory je tu v teme tak ma dobre rozmery tak si mozes dat ten
Tak chalani....sorry za tu ligu majstrov ale myslel som si ze sa tu len tipuje NHL ale s futbalom tiez nemam problem tak som uz natipoval druhe kolo......ten banner som si zmenil.....aj ked si myslim ze tie bannery nie su az take velke....ked budem mat trosku viac casu tak s vami pokecam na nejakom chate alebo tu....zatial sa majte a hlavne dobre tipujte nech im to ukazeme....a hlavne nech sme lepsi ako salene spisaci lebo ma nasrali - mal som hrat za nich ale vybodli sa na mna tak nech teraz trpia - pomsta je sladka.....cafte
No to je ale fakt den.kua chlapi zabudli ste tipovat alebo co sa stalo.mohli sme mat ovela viac bodov bole vela zapasov a je vecsia sanca nieco uhadnut.Tuto sezonu to nevidim uz nejako dobre, ale dufal som ze sa aspon do tretieho miesta v tabulke dostaneme ale uz je to nerealne.Skoda
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé