Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Panthers

Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.

Staniiik potesil si mna aj cely tim , dnes si sa prebojoval medzi naj tipujucich a vdaka tebe sa nas tim prebojova na prve miesto za dnesok .Saalem nic si z toho nerob , stava sa aj lepsim ....nabuduce bude lepsie a budes opat prvy :) Chalani podme uz nam predposledny neutecu :evil:

caute chalani...mali sme dobru noc.....ideme dalej.....fukame im na chrbat :)

stanik som tu asistent :)

no jo stanik , neni vocem , vidiet ze nie sme len do poctu , podme zabereme , "panterim " skokom :D sa visvihneme vysoko a bude :lol:

no nic chalani..sry ze mi to dnes nevyslo..ale stava sa..este ze mam vas a dobre ste natipovali:(

a verim tomu ze mame na dobre umiestnenie v play off...supery traste sa:Dale ne..sak uvidme ako nam boh dopraje no nie??

ach jaj...ta nhl si vychadza jak chce:Dkazdy zapas je 50:50..to je na tom najhorsie..tak ale co uz...

no do PO sa asi nedostanete v tejto sezone ale to nic :)

najhorsie na tom je ze som doteraz nhl moc nesledoval.....jajaj...stane sa..xixi..teraz budme mat aspon prehlad...a ked to dobre pojde.Ă´.Ă´casom to prenesem aj na tikety:D

a mohol by som vediet preco?,ved dajte sanc vsetkym tymom..sak sme novacikovia...co robite haluze..sak tu nejde o nic len tipovanie...

uy som to vzsvetlil GM tvojmu nemate bodz aspon dufam ye preto Janik oprav ma ked to nieje tak

tak sa to schvalilo a tak to plati, ak presvedcis vacsinu GM timov do konca tohto KTL kola a odhlasujete ze sa spoja tabulky a proste sa nerozdelia a to PO kolo sa odtipuje spolu tak to bude tak.

kurna ale to neni jednoduche....ja som tu novy..xixi..a vy hned takto na mna vybehnete:D

inak na jednu stranu mas pravdu preco vlastne nedat moznost vsetkym zabojovat o titul celkoveho vitaza ked vyhodu tie bodujuce timy budu mat aj tak ale na druhu stranu chceme to aby celkovo KTL sezonu vyhral ten najlepsi tim v celej sezone a to asi tazko by mal byt nejaky novacik co je tu chvilu a v podstate si to tak az nezasluzi, na to moze vyhrat kolo KTL co je tiez dost prestizne a moze to aj pomoct postupit do PO. proste myslim ze ked chceme PO tak treba rozdelit timy co si to zasluzia a co nie ale ako som povedal skus otvorit o tom diskusiu a ludia sa vyjadria ale nemas vela casu.

keby som to vedel..ale sak co uz teda..alebo ste to mohli dat do dvoch tabuliek..horsi a lepsi....ak vies ako to myslim...ako keby niekto hral o zachranu a niekto o titul...

saalem píše:keby som to vedel..ale sak co uz teda..alebo ste to mohli dat do dvoch tabuliek..horsi a lepsi....ak vies ako to myslim...ako keby niekto hral o zachranu a niekto o titul...
ved presne tak to je. staci si prestudovat strukturu sutaze ;) polka o titul polka o zachranu tam je vsetko popisane je k tomu aj prezentacia a tak isto som to tam par krat vysvetloval naposledy Joe-ovi

aha..tak uvidme...teda...sak po case na vsetko pridem...dufam..

to je ok salem ja to uz chapem , neboj budeme tipovat PLAY OFF ale nebudeme bodovat o titul ale u umiestneni teda najlespie budeme 6

ved jasne..neboj...mi to zvladneme:Dnejako:D buducu sezonu pojdeme odzaciatku an to:D

a sak teraz sa musime sustredit hlavne na dotiahnutie sa na posledneho y potom ho popripade este predbehnut .... :wink:

mas pravdu..a kolko je este do konca kol??

14 alebo 15 :wink:

no tak to podla mna este predbehneme toho predposledneho..mozno aj toho pred nim...mame na to..ved poslednych par dni sme skoro stale napisany ci uz ako jednotlivec alebo ako tym...

drzim vam v tom palce keby ste skoncili aspon taky 6 taku stratu dohnat to nieeje boh vie co a vam sa to dari :cool:

neboj nic..dobehneme...sme ako pili:Dxixi...ale ne..sak ale lepsie by bolo to podat v stavkovej a vyhrat nejaky peniaz nie?:D
222 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS