Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
The Kings of the Kings
Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.
pani takto to dalej nepojde
takto sa ani do play off nedostaneme
treba daco robit toto kolo nikomu znas nevyslo a
poprosim banika nech pravidelne tipuje a nech mi napise ss preco nehlasoval v all star game. reprezentujes tim a tymto si nespravil moc dobre meno sebe a ani klubu
jerry prosim ta kde si? ked nenatipujes dalsi zapas budeme sa musiet zaoberat tvojou buducnostou v time
pani kazdy znas chce daco dosiahnut a tuto sezonu na to mame tak vas prosim je to hlavne na vas
titul nepride len tak za vami vy musite kracat v ustety titulu
pri dalsich zapasoch budem musiet vyvodit nasledky
a nemyslite nikto nema v time neotrasitelnu poziciu
HOWK
dnes som dost nasrany
idem pozret toho
borata snad daco somnou spravi
dufam ze k dalsim takymto prispevkom nebudem musiet pristupovat
treba daco robit toto kolo nikomu znas nevyslo a
poprosim banika nech pravidelne tipuje a nech mi napise ss preco nehlasoval v all star game. reprezentujes tim a tymto si nespravil moc dobre meno sebe a ani klubu
jerry prosim ta kde si? ked nenatipujes dalsi zapas budeme sa musiet zaoberat tvojou buducnostou v time
pani kazdy znas chce daco dosiahnut a tuto sezonu na to mame tak vas prosim je to hlavne na vas
pri dalsich zapasoch budem musiet vyvodit nasledky
HOWK
dnes som dost nasrany
idem pozret toho
dufam ze k dalsim takymto prispevkom nebudem musiet pristupovat
wow :o toto je asi moj rekord a som rad ze prave ja som ako GM potial tim ked mal krizu
a som rad ze si sa chytil badhed bo zatial si pisal body oba zapasy
banik tebe to teraz nejde a dufam ze problemi sa vyriesia a ty sa vratis na svoje pozicie
ale hlavne co teraz je chlapci musime bodovat
a som rad ze si sa chytil badhed bo zatial si pisal body oba zapasy
banik tebe to teraz nejde a dufam ze problemi sa vyriesia a ty sa vratis na svoje pozicie
ale hlavne co teraz je chlapci musime bodovat
toto si pisal v teme BA ale odpovedam ti tu:tomi993 píše:jaaaj no pani ale nezabudajte na naseste mozme prekvapit
ale bolo by urcite zaujimave ked by sme to vyhrali mi na zapade bo sme new tim a vy ste legendy fora tak nech vyhraje ten najlepsi![]()
a open to nevadi aj ked by som mohol byt proti ale na to aby rozhodoval o tom tu joe a ked tak rozhodol tak tak bude
Nie nezabudol som na Vas ale ja som mal skor na mysli nas taky mikrosuboj a kedze bojujeme aj o titul zapadu tak som to bral aj z toho hladiska, ze my a Ice Cats su prakticky jedine time ktore tuto sutaz zalozili a nezmenili svoj nazov ak sa mylim opravte ma, samozrejme aj Vas registrujem a podla mna este moze zabojovat aj Army men.
Nech vyhra lepsi
myslim ze pre nas bude uspech aj take 3miesto na to ze na zaciatku sezony to vyzeralo ze ani nebudeme tak si myslim ze super vykon kader sme vhodne doplnili pred koncom (badhed) trosku skoda banikovych vykonov ale to je vyriesene jerry uz netipuje a tak na to ze tipujeme len 3 je to myslim dost dobre ale avsak nase ciele nekoncia 3miestom budeme bojovat az do konca teraz mame docela dobru formu tak nech na do konca vydrzi a mozme byt aj champions
k army men su to priatelia ale moc im nezelam aby dopadli dobre pretoze to by znamenalo ze by nas predbehli a to predsa nechcem
tak nech lepsi a mozno aj trosku stastnejsi vyhra
k army men su to priatelia ale moc im nezelam aby dopadli dobre pretoze to by znamenalo ze by nas predbehli a to predsa nechcem
tak nech lepsi a mozno aj trosku stastnejsi vyhra
Takže pani dlhšie nebudem na fore bo dnes vecer idem na lyzovacku na oravu a tam asi tazko niekde bude net ale uvidime vratim sa az v sobotu vecer (aj preto som tak dopredu natipoval) a dufam ze to tu zvladnete banik a badhed (jerryho nepisem bo sa na nas vysral) takze pravidla moc neznam ale myslim si ze jedna sezona je 30 kol a vo finale tu som sice tipmy ale nie fyzicky tak chalani kua dajte si zalezat mozme dosiahnut zivotny uspech a citim ze na to mame tak pome
ak mate dake otazky tak este do takej 16,00 som tu tak piste !!!!
a niekto by ma mohol informovat kolky sme v tabulke ked tu nebudem aj cislo mu poslem ale cez ss (najde sa niekto?)
ak mate dake otazky tak este do takej 16,00 som tu tak piste !!!!
a niekto by ma mohol informovat kolky sme v tabulke ked tu nebudem aj cislo mu poslem ale cez ss (najde sa niekto?)
zdravim y oravic odmek jak hovado ale co uz sneh tu este je demenovka tiey dobra plna rit poliakov atd...
kua pani sme druhz iba 2,5boda za EI tak to snad dobehneme
dnes je dost zapasov mohlo by nam nieco vyjst a EI moc neprajem
\ok iba som prisiel pozret ako sa dari a idem zase het zdravim
inac dobra pumpa je v ziline 31,60 benzin coool
kua pani sme druhz iba 2,5boda za EI tak to snad dobehneme
dnes je dost zapasov mohlo by nam nieco vyjst a EI moc neprajem
inac dobra pumpa je v ziline 31,60 benzin coool
to nic badhed zaciatok sezony neni moc dobry ale verim ze sa vytiahneme
niake tie nase stats:
The Kings of the Kings - 4 body
tomi993 - 0 b
banik - 2 b
17jerry17 - n jerry netipuje bo vraj ma pokazeny pc aj ked sa mi zda ze ho ma v oprave niak dlho(hladame nahradu)
Badhed - 2 b
1. Profutbal Stars - 23 bodov
2. Evil Insiders - 21 bodov
3. Blue Angels - 20,5 bodu
4. Ice Cats - 20 bodov
5. The Kings of the Kings - 13,5 bodu
6. Army Men - 13 bodov
7. šaľene spišaci 7 bodov
niake tie nase stats:
The Kings of the Kings - 4 body
tomi993 - 0 b
banik - 2 b
17jerry17 - n jerry netipuje bo vraj ma pokazeny pc aj ked sa mi zda ze ho ma v oprave niak dlho(hladame nahradu)
Badhed - 2 b
1. Profutbal Stars - 23 bodov
2. Evil Insiders - 21 bodov
3. Blue Angels - 20,5 bodu
4. Ice Cats - 20 bodov
5. The Kings of the Kings - 13,5 bodu
6. Army Men - 13 bodov
7. šaľene spišaci 7 bodov
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé