Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Desert Roses

Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.

arek asi myslel ten HPako sponzora,co si tu mal predchvilou,nie ?

aha hej,ale to som len skusal, to som hned dal dole

ale bacha, aby ste nemali sponzorov, ktorych uz maju ine timy

Mate cool bannery :thumbsup2:
Akorat je docela fun, ze ste profutbal stars a mate bannery s hok. golmanem :D :D :D
Nj, vypada zajimave, kdyz profutbal stars tipujou NHL a zaridej podle toho banner :D

Master:

Kód: Vybrat vše

http://img329.imageshack.us/img329/3333/masterap7.jpg
Obrázek

Senátor Palpatine píše:Mate cool bannery :thumbsup2:
Akorat je docela fun, ze ste profutbal stars a mate bannery s hok. golmanem :D :D :D
Nj, vypada zajimave, kdyz profutbal stars tipujou NHL a zaridej podle toho banner :D
ta ved sa tipuje NGL,nedame tam futbalistu :idea:

jeho veliÄŤenstvo admin kedy prĂ­de? :)
neprovokujem :)

Inak, ja nie som spokojny s platom, takze budem asi predavat zapasy aby som si privirobil. Pche :D

ake su platove a rozpoctove podmienky PF :?:

Sa mi zda, ze mam len milion. Vsak ale uznaj, co si dnes kupim za milion? To je zivorenie, budem asi zit len z ruky do ust. :cry:

mas maximalny novacikovsky plat + si dostal 1.5 miliona za bannery na ruku a ak sa nas tim umiestni v hornej polke tabulky,kazdy z nas dostane 200 000 na ruku, za umiestnenie v prvej 3 individualnej tabulky je premia 2 500 000, v prvej 5- 1 500 000, v prvej 10- 500 000 a v prvej 15- 200 000....a este,ak nas tim sa stane vitazom kola (tj-ak vyhrame v dany den tipovacku) kazdy dostane 10 000...za individualne vitazstvo v kole dostava jednotlivec 50 000...myslim,ze premie su to slusne :) ...mame bohateho sponzora- HEWLETT PACKARD

ty wole, ja som dal novacikom v mojej prvej sezone ako GM platy okolo 3 milionov . Za milion SK si toho vela nekupis :D

samozrejme,tieto sumy su uvedene v dolaroch :wink: ...a porusujes stanovene pravidla, nemozes dat novacikom 3 miliony,ked je odsuhlasene im davat milion :) ...pozri na platy borcov u steelers,vsetci maju minimalny plat-500 000 dolarov...

Ja som si trochu upravil ten nas banner, dufam ze to velmi nevadi. :D Ale mne sa ta Avril paci viac ako ten brankar. :angel:

v pohode,mas 1 a pol melona za tie bannery,rob si s nimi co chces :D ...inak,aku hymnu klubovu dame? :D

Joe S. píše:ty wole, ja som dal novacikom v mojej prvej sezone ako GM platy okolo 3 milionov . Za milion SK si toho vela nekupis :D
ale to ti komisia, ktora dozera na čisty priebeh sutaže aj tak neodobrila :lol: lebo novacikovia maju maximalne 1 milion :D ciže canesman dobre hospodári :lol:

Upravil som HP logo, aby nezaberalo vela miesta ked si ho bude chciet niekto dat za banner. Ked je uz teda ten nas hlavny partner. :)

jpg verzia:

http://img224.imageshack.us/img224/6117/hpprfft6.jpg
Obrázek

png verzia:

http://img218.imageshack.us/img218/8959/hprenderwf9.png
Obrázek

Ma to vysku 100 pixelov, takze je to rovnako vysoke ako banner.

dalsia premia pre idefixa-250 000 :D ..ako darcek od hlavneho sponzora :D

nemas moc velky podpis canes? :wink:

velky urcite neni,lebo je to v riadku,velky by bol,keby to bolo pod sebou

Zmensi si podpis. D

idefix píše:Ja som si trochu upravil ten nas banner, dufam ze to velmi nevadi. :D Ale mne sa ta Avril paci viac ako ten brankar. :angel:
mozno to sem nepatri, ale neda mi idefix nereagovat -) Keep Holding On :thumbsup:

nasa nova hymna,na ktorej sme sa s idefixom dohodli:

ZELENĂ

Prava na tu hymnu nam kupil nas milovany hlavny sponzor. :D

Inak, dakujem vsetkym co ma pochvalili. :)

tak chalani,nezacalo sme najhorsie :)

idefix dik Ĺľe si mi spravil osobitnĂ˝ banner :o) je peknĂ˝
173 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS