Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FAMIGLIA CORLEONE
Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.
Jsem si nejak nevsiml ze Kindy natipoval pozde, ale cert vem ten bodik ( snad nebude chybet
). Jinak zapasy s DR nam docela sly, dneska zacinaji opet boje v nasi konferenci. A na zacatek nasoskove, tem mame co vracet tak hyje na ne
PS mame vyhody ze s nima hrajeme v pondeli, po vikendu budou pekne roz......i
Tak panove nemozne se snad stalo skutkem a my jsme vyhrali
Jak jsem videl moje a Thrasherovy tipy tak jsem myslel ze je to v riti, ale Kindy s Dawydem potahli, navic Sopko tusim zmenil vsechny tipy z 2 na 0. Pocital tam jsem to ale narychlo tak jsem se mozna spletl, ale doufam ze ne a vyhra 14-13 je nase
Me to ale posledni dobou vubec nejde, jeste ze zitra vyletam na dovolenku procistit hlavu. Z tohodle duvodu vecer radeji natipuju na 14 dni dopredu bo doma nemam net a navic se zamerim na jine aktivity
Vim ze to neni idealni reseni, ale radsi to dam dopredu nez vubec. Kdybych se nahodou na net dostal tak napisu nejake opravy dle aktualni formy. Tak at se vam (nam) panove dari a doufam ze za 14 dni nas uvidim na nejakem peknem bodovanem miste
tak se drzte mafiani a sobotni ranni vysledky snad jeste narychlo zkouknu nez vyrazim na letiste
Tak dnes to vypada na 4.prohru v rade
Ted nam to vubec najde, navic jsme prohrali v zapase kde slo defacto o 6 bodu
Pekne me to sere, ale doufam ze se do konce kola jeste proberem a skoncime na bodovanem miste :modlenie: Potrebuju porelaxovat a prijit na jine myslenky a po dovolene se na to vrhnu s cistou hlavou
Tak panove drzte se a delejte mi uz jen radost
NeřešWildCelt píše:The Thrasher píše:...kdy nám to pokazil především cheatař (tipoval za profil NY Kindy)![]()
Profil mu byl odebrán, a dostal v pořadí již třetího majitele, takže NY Kindy III., hodně štěstí![]()
Profil NY Kindy je putovní profil mezi mými spolužáky, nebo kámoši z různých onlajnovek
Když mě jeden s prominutím nasere (např páč netipuje), tak ho nahradí jiný
The Thrasher píše:Já v pravidlech nenašel, že by se to nesmělo...
a veru sa to riesiThe Thrasher píše:NeřešWildCelt píše:The Thrasher píše:...kdy nám to pokazil především cheatař (tipoval za profil NY Kindy)![]()
Profil mu byl odebrán, a dostal v pořadí již třetího majitele, takže NY Kindy III., hodně štěstí![]()
Profil NY Kindy je putovní profil mezi mými spolužáky, nebo kámoši z různých onlajnovek![]()
Když mě jeden s prominutím nasere (např páč netipuje), tak ho nahradí jiný
TRESTY
- ak GM timu zrusi uzatvorenu zmluvu s tiperom, timu sa odrata 10 bodov v aktualnom resp. nasledujucom kole
prakticky si sa sam priznal k tomu, ze si 2x vymenil tipera pod nickom NY Kindy, co sa da povazovat za zrusenie platnej zmluvy s tiperom a to hned 2x, co je -20 bodov, s ktorymi FC zacnu 3. kolo, este sa to musi kompletne odsuhlasit komisiou, ale to je uz len formalita, je mi to luto, ALE ZMLUVY SA NEUZATVARAJU, LEN TAK PRE NIC ZA NIC
cheatar tipoval za 2 nicky naraz, co tiez nie je myslim logicky povolene, takze zrejme ani jeho trest neminie
To si děláš srandu? :o
Ukaž mi jediný pravidlo, který zakazuje uživateli dát svůj profil jinému. Obzvlášť když tento žádný profil nemá!! Nikde o tom není ani zmínka! NIKDE! A co se týče smlouvy, ta je podle výkladu v pravidlech vázána na subjekt "tipér", který je dle mého názoru definován jako "přezdívka, pod kterou se osoba skrývá". A pokud je těchto osob pod jednou přezdívkou více, je to jen a jen na nich!!! To je jako kdybych se o tipech radil s babičkou, taky vám to může být úplně jedno.
Chápu, že po michalovi se chcete zbavit ještě mě, ale nevím, proč kvůli tomu trestáte můj tým za to, že jsme NEPORUŠILI pravidla soutěže dle výše zmíněné definice.
Dodatek. Co můžu dělat...ruším smlouvu s uživatelem NY Kindy a uzavírám smlouvu s uživatelem NY Kindy...
Ukaž mi jediný pravidlo, který zakazuje uživateli dát svůj profil jinému. Obzvlášť když tento žádný profil nemá!! Nikde o tom není ani zmínka! NIKDE! A co se týče smlouvy, ta je podle výkladu v pravidlech vázána na subjekt "tipér", který je dle mého názoru definován jako "přezdívka, pod kterou se osoba skrývá". A pokud je těchto osob pod jednou přezdívkou více, je to jen a jen na nich!!! To je jako kdybych se o tipech radil s babičkou, taky vám to může být úplně jedno.
Chápu, že po michalovi se chcete zbavit ještě mě, ale nevím, proč kvůli tomu trestáte můj tým za to, že jsme NEPORUŠILI pravidla soutěže dle výše zmíněné definice.
Dodatek. Co můžu dělat...ruším smlouvu s uživatelem NY Kindy a uzavírám smlouvu s uživatelem NY Kindy...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé