Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FAMIGLIA CORLEONE

Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.

Super hoši, vidíte jak to jde, když tipujeme komplet!! Jen tak dál ;)
Jelikoz jsem zvykly na nocni tak jsem dnesni noc probdel a tak narychlo spocital vysledky a zatim nad Silackymi Joziny z baziny vedeme :oslava: jeste se hraje 1 zapas, ale ten uz asi nerozhodne. Nejsem si ale jisty bo tam byly nejake opravy ale zda se nam to dnes vyhral Patrick Marleau ze SJ golem v posledni minute :cool: No nic pockam si az na oficialni vysledky Wildaka, ale jdu si dat 1 heinekena pred spanim :lol2:
Pánové, my teda jedem :-D
A nic na tom nemění ani moje bídné výkony :-D
The Thrasher píše:Pánové, my teda jedem :-D
A nic na tom nemění ani moje bídné výkony :-D
Jako GM si to muzes dovolit kdyz na Tebe makaji druzi :lol: Dnes by mela byt dalsi vyhra, podle mych vypoctu jsme porazili rozjete Pavuky 8-6 :cool:
Podle mých taky :oslava:

Dawyd - 0
Selly8 - 4
TT - 4
NY Kindy - 2

.:Mike:. - 0
Lukas33 - 2
Jozzi - 4
Coloradcan - 2

Juchůůůů
Raz, dva, tři, čtyři, pět, šest, sedm, osm, trůůůůbte na poplach :-D
:coucou: Gratulujem, ale naozaj ste museli prerušiť našu peknú víťaznú sériu. :verysad:
Lukasi diky, ale my mame min bodu tak jsme tu vyhru potrebovali vic nez vy :D
Gratuluji,ale jako nemuseli jste vyhrát zrovna nad náma :x a ještě k tomu když hrajeme doma před svejma fans ..ti museli bohužel odcházet domů se skloněnýma hlavama :plac:,ale tak naštěstí prohráli i IceCats a jsme naštěstí na stejném místě tak je to v poho. :wink:
Že by další výhra? :-D Tentokrát 5:2? :)
TT - 0
Selly - 0
Dawyd - 3
NY Kindy - 2

eman - 0
Schwolco - 0
Alex - 2
Open - 0 (n)

Jestli jsem nepřehlédl Openovy tipy, což není moc pravděpodobné, tak je to zase naše :oslava:
A další výhra :-D Sice po prodloužení, ale je :-D
Dnešní výsledky (V závorce s posledním zápasem VAN - COL kdyby skončil 1 - 0 - 2)

Steelers "C" - 16 (20 - 16 - 16)
Guisseppe - 11 (13 - 11 - 11)
mctom - 5 (7 - 5 - 5)
lilo68 - 2 (4 - 2 - 2)
jozinko - 4 (6 - 4 - 4)

Famiglia - 15 (17 - 15 - 17)
TT - 2 (2 - 2 - 4)
Dawyd - 6 (6 - 6 - osm)
Selly - 4 (6 - 4 - 4)
NY Kindy - 9 (11 - 9 - 9)

Jak vidíte, všichni fandíme Coloradu hoši!!!!
Tak po delší době prohra, páč VAN - COL je remíza...teda jestli hrajem se Steelers "C"...kdo se v tom má vyznat. Já bych jim to "c"čko zakázal :evil:

Steelers "C" - 16
Guisseppe - 11
mctom - 5
lilo68 - 2
jozinko - 4

Famiglia - 15
TT - 2
Dawyd - 6
Selly - 4
NY Kindy - 9
Myslim ze jsem trefil 3 zapasy, ale to na vysledku stejne nic nemeni :cry: Do riti zrovna prohrat s ceckarem a jak naschval urcite vetsina nasich souperu z konference vyhrala :x Nu coz je treba zacit novou serii :good:
Thrashere jak si to pocital :lol: :lol2: Tak jsme nakonec vyhrali po prodlouzeni :oslava: jak jsem se prave dozvedel z Wildovych vysledku
Někde byla chybka, no :D Takže jsme nepřišli o svou sérii, juchůů :oslava:
cepi píše:no hlavne aby mu tipovali..lebo ak budu tipovat 2ja, aby unotutidekapov nahodou nepotkal podobny osud ako Army Men..
mal som byt radsej ticho :doh: :D no klobuk dolu, slapete :cinka: ale pozvolnite trosku no :D
cepi píše:
cepi píše:no hlavne aby mu tipovali..lebo ak budu tipovat 2ja, aby unotutidekapov nahodou nepotkal podobny osud ako Army Men..
mal som byt radsej ticho :doh: :D no klobuk dolu, slapete :cinka: ale pozvolnite trosku no :D
Si nas asi Cepi zdrave nahecoval :D Ale priste uz sem radeji zadne pochvaly nepis nebo to dopadne jako dnes :D Pekne jsme dostali nasypano od kravicek :verysad:
Dneska z modrých andělů uděláme červený ležáky :twisted:
Tak jestli dobře počítám, dneska jsme opět po krátké jednodenní pauze vyhráli :oslava:
Pokud zápas Nashvillu skončí remízou, pak náš zápas skončí 13 - 13. I tak bychom vyhráli, ale jen po prodloužení, a to 21 - 20.
BA - 10 (Pokud bude u NSH 0, tak 13, 20 celkem)
Soccio - 2 (Pokud bude u NSH 0, tak 5)
j0man - 6
NHLfanAVS - 2
arek - 4 (Pokud bude u NSH 0, tak 7)

Famiglia - 13 (Pokud bude u NSH 0, tak 13, 21 celkem)
TT - 7
Dawyd - 6
Selly - 4
NY Kindy - 4

Tak tam snad nemam chybu :oslava: :oslava:
tak to Thrashi skoncilo plichtou :bitka3: Tak jestli si dobre pocital :D :roll: tak mame aspon 2 bodiky Ale uz me ti Kaceri serou 3 nevyhry po sobe, chtelo by to zamakat :cinka: Jinak doufam zesi to dobre spocital, ja na to ted nemam ( pivko zauradovalo :D )
Kua :( No nevadí, měli štestí, no... Ale dva body máme...teda pořád ještě nevím esli tam neni chyba :-D
gratulujem vam k vitazstvu, bol to dobry zapas :good:
My děkujeme za vyrovnaný zápas. Jak by řekl Franz Straka, tentokrát tam to štěstíčko bylo :oslava:
diky Arek, dneska je treba zabrat, hlavne z moji strany, nejak mi prestava jit karta :cry: Hrajem tusim s ptakama ohnivakama tak to musi peri litat :D
Výsledky bez 2 zápasů (v závorce za body hráče je, jak tipli poslední zápasy.)
(V závorce za body týmu je, kolik bodů by tám měl, kdyby posl. dva zápasy skončily: A)0-1, B) 0-0, C) 1(2)-1, D) 0-2

FB - 12 (22-17-16-18
janik - 7 (0-1)
Chester - 5 (0-1)
canesman - 4 (0-0)
Matejko - 5 (0-1)

Famiglia - 16 (21-27-18-22)
TT - 10 (0-0)
Selly - 6 (0-1)
NY Kindy - 5 (0-0)

Prohrát můžeme jen v případě, že by EDMONTON remízoval s COLORADEM a LA porazilo NASHVILLE.

EDMONTON vede 9 minut před koncem 3. třetiny 2:1 a LA hraje s NASHVILLEM po 2 třetinách nerozhodně, 1:1.
298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES