Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Panthers

Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.

aha no ok ale viete o tom ze ked neskoncite 6 tak majitel bude zurit? :D nech sa vam dari a budte stale lepsi

stano cibula ukaž sa aka si opora timu :wink: :D a ukaž to všetkym

No ak este skoncime 6. tak uznam ze sme fakt dobry , pretoze stiahnut 50 bodovy naskok a pritom este dobiehat aj 6-teho a este aj toho predbehnut , hm no tak to by naozaj veeeeelmĂ´ potesilo

No Stanik , vidim ze sa uz aj zadarilo troska , sak bolo na case no en , aj ked mohli sme aj lepsie .GRATUJEM NAM ...sme dobryyyy :cool:

pripajam sa........ved od panterov sa daju čakat len dobre a ešte lepšie vykony........ :D salem nevadii :)

jj Saalem nevadi ti sa este ukazes aj v lepsiom svetle :wink: juu ale ako ma tesi ze stale mame sancu an to 6 miesto ze stale sa nam troska dari :twisted:

kokos nejako mam blbe dni vidim..snad sa to trochu zlepsi dne.chalani sorry.fakt.nechem nasmu tyymu uskodit.ale aspon somr ad ze sme tu taky ze vzdy dvaja maju dost bodov!!!sme skvela 4:D

JASNE SAALEM , sak neuskozujes , vzdy su tu od toho aj aby te tiom potiahli , preto sme 4 :)

ja sa...sory chalani za moj biedny vykon :oops: ....uĹľ sato dufam nezopakuje......

Ale Stanik PROSIM TA sAK JA SO TIEZ NEJAKO NENADCHOL :( neboj , ono sa to zlepsi , ej ale uz len 7 bodov to musime stiahnut , GO PANTHERS GO !!!

to teda musime.....a potom si budeme spievat ciki caki ciki cak he hej he :D

a sak neboj , mi este zautocime na prve miesto :D

jednoznacne......my dvaja chytime staru formu a........inak salem to povedal pekne Ĺľe sa dobre doplname :)

saka le od toho sme tu 4 v time , no ne :)

sak jasna vec...... :D

Hm no ja , chalani Sorry nechcem vam to takto kazit ako dnes , snad vam to teraz nanovo pojde lepsie , mame na viac ako som dnes predviedol :( podme chalani

nevadi stando....stane sa ...tak sa pustme do toho :D

chlapci bacha je nove bodovanie tak pozor na to !!!SAALEM a STANIK no vis a budete byt o prve miesto tak gratulujem ....len tak dalej aj timovo sme prvy ....podme do toho stale len tak dalej

ved jasne...ideme na to :x

Stanik Grtulujem , o5 si bol najlepsi , nech ti to takto slape dalej a dalej.Vitahni nas o5 na prve miesto a ty si tiez sprav dobre mneo medzi prvimi tipujucimi :cool:

Veru Stando...uĹľ aby sme boli prvi...ved ine miesto nam ani nesvedÄŤi :lol:

HM Stanik kym budem podavat taketo vykoni tak to bude len na vas , mne sa momentalne vobec nedari , takze sa spolieham na vas trch ze PANTHERS potiahnete k poprednym prieckam

a PANTHERS sa zase spoliehaju na teba že sa chytiš a potiahneme to spolu......jeden za všetkych, všetci za jedného :)

Sak ale ked to nejde tak to nejde , skratka zatal musite slpata naplno , ja sa snad chytim postupne

sak samozrejme......nie že sa pokusime ale my to potiahneme........sak ty nam ešte ukažes
222 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE