Mi to bylo jasne ale musel jsem te chytit za slovoJoe S. píše:myslel som FC
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FAMIGLIA CORLEONE
Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.
Ne ze bych to nejak extra zral, ale kdyz uz jsem se na to dal tak se holt snazimcepi píše:byt GM FC (len to nieSelly8 píše:Tak jestli jsem si dobra vsimnul tak jsme dnes natipovali jen 2![]()
uz davno nie su ti 2ja v time :beee: skoda ze na to doplaca tim, GM a ty Selly, ktory to docela zeries
dnes ste ale pekne zabojovali
Sorry hoši, u Dawyda to nechápu, a Kindy, škoda mluvit. S Dawydem si to vyřídím osobně, a u Kindyho, s tím se počítá že občas zapomene........ale tohle je i na mě moc. Jestli se do neděle jednou stane, že budeme tipovat ve dvou, nebo ještě míň, tak minimálně Kindy končí. Myslím že nás letos ztráta šesti bodů stejně nijak nerozhodí
Diky Baffy, co jsem se dival o prestavce na vysledky a zjistil jsem ze mi 2 vysly a treti je 2-1 pro Chicago, tak jsem zacal doufat aspon v bodik. Nevedel jsem totiz jak jste tipovali ve vasem tymu. Ale jse rad ze to konecne vyslo a jako posledni tym jsme se zbavili te hnusne nuly
To taky nechapuThe Thrasher píše:Tak žhavé novinky: Dawyd nemá čas. Nezabili byste ho???? Kua nechápu, jak může nestihnout natipovat...to máš na minutu i s obědem twe :beee:
No a dneska, skoda mluvit
Myslím,že i tak to nebylo špatné,na nás by to i tak stačilo.My sice hrajeme a makáme poctivě všichni,ale zabředli jsme do těžké krize.Vypadá to,že si to spolu rozdáme o chvost tabulky.Selly8 píše: Co jsem to tak narychlo probehl, tak jsme prave o ty bodiky prohraliBych si nejraci nakopal do prdele
Momentálně,s těmi našimi výkony,by jsme to měli uhrát.
Tak to by bylo superThe Thrasher píše:Pánové, jestli dobře počítám, tak jsme dneska vyhráli
Supeeeer panove , dalsi vyhra, proti Falcons 30-28
Dnes zatahl hlavne NY Kindy s Dawydem, jen tak dal chlapi
Ja jsem to S Thrasherem jistil zezadu, holt me dny kdy se hraje hodne zapasu vubec nejdou
, ale snad to co nejdriv prolomim. Dnes mame tusim volno, coz je skoda kdyz jsme tak pekne rozjeti
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé