Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Panthers

Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.

kurna ale nahneva ma ked mam malo bodov...jaj..chcem predbehnut u jednotlivcov cilulu1210:Dnech ma nervy:Dale zase na druhu stranu by to bolo aj v prospech tymu..takze potesdilo by...xixix...

ktovie kde sa flakaju moji partaci..hehe..sak pome tipovat nie?:Dsom zvedavy co ma dnes oklame:Dsom dal boston -atlanta jednotku..verim ze boston ich zdola :twisted:

to tu nikto neni:(fnuk fnuk budme plakat..

ajaj aj tipery sa musia ucit:Dxixix..tak idem dotoho..fyzika nepocka:D

iank hossovy pekne ide v nhl...kurna..a budaj je fasa branar..xixix

no saalem nic proti len vies no ked tu niekto nieje tak by si nemusel pisat ako zblazneny viem ze toto forum je super skvele ale az tak?poradim ti ked sa ppoznate tak im zavolaj nech pridu a ked pridu tak pis premna zamna aj do konca svet :wink:

xixix ja viem..sry.hehe..a su to moji spoluziaci..teda iba dvaja:Dale to neva:D apisem naschaval preto aby som zvysil tu haluz ako je novacika tak:Dvies:D

jaj tak to je ok rob co chces az pokial nebudes mat pod svojim prispevkom napisaane nieco zelenym alebo cervenym :D

a co by to znamenalo?

dokial len takymto sposobom tak nic ale ked si precitas v teme oznamenia pre uzivatelov ze mas bann tak to znamena ze mas bann :wink:

hm..oki teda:Dradsej nebudem provokovat:D

radsej nie hoci su to good modi a admini ale nedrazdi :wink:

nnebudme..nebudem..je ot tu super..a ste super ....haluzka:Dxixi..a tipovat ma bavi:Daj robis neco aktivne?

mam napad uz viem co tu napisu modovia pekne ste sa porozpravali ale toto nieje pokec cize podme cez icq

no taky spam do kazdej temy napisat nabuduce nerob, ale pisat vo svojej teme mozete ak nevadi ostatnym clenom panterov ze si tu vypisujete

pana beka, chviu so tu neni a nasou temou sa prehnala tusim vychrica menom saalem :D a tornado menom medik :D v poho ak piste ak to nevadi adminom , mne osobne to nevadi taze v pohodicke a saalem neboj sa , budes ja hviezda timu :cool: ti to vies , ale ....sak vysvetlim v skole :lol: a aspon keby sa ti tak zadarilo v bodch ako v prispevkoch by bolo super .

xe medo vidim ze tu zaucujes uz aj mojich clenov timu tak ako si zaucoval mna.Tak nech su z nich taky skvelly ludia ko ty a budeme uz potom postrachom fora :wink:

hehe..oki..tak ked vam to nevadi budem vypisovat:D a neboj stando:Dbude sa darit aj v tipoch:Dto chce cas:Dxixix...

caute chalani

zdar..... :lol:

ahoj stano si najlepši tiper s barom cibula

heeej preco je tu mejdan bezomna :D :D ???

na kolko sa dnes citis bodov?

neska by potesili ale tri , 4 bodiky , potesili by no uvidime

nejako nam tro tu zamrzlo co poviete?:D
222 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS