Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Salene spisiaci

Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.

Obrázek
vyhovuje ??

jasne vyhovuje je to :cool: banner

hej hej,tweety je zlaty :cool:

snv_tino -) ten s tou sikmou "vezou" a vranami sa mi ratal ovela viac..hned mi padol do oka..a u mna na 1,2 fleku co sa tyka bannerov
..tento, co ja viem, to kaca a k tomu salene spisiaci to mi nejako k sebe nejde dokopy :roll: ale poho, podstatna je tipovacka..

cepi : tamten bol len moj redaktorský, tento je náš spoločný, tak dáme si ho všetci, kde ste nás zaradili ??

zdravim vsetkych na tomto fore a hlavne salenych spisakov heh....s pozdravom GUGO

all : no tak spišiaci ideme na to sme v západnej konferencii, takĹľe dĂşfam Ĺľe sa nám bude dariĹĄ tu mĂ´Ĺľeme diskutovaĹĄ o našom tĂ­me .. JEDINE SPIĹ SKĂ

este ste len traja a napriklad je volny tiper pepek tak ak mate zaujem tak ho mozete oslovit, styria je vzdy viac ako traja :)

kezmarcana do timu SNV? :o :lol: :lol: :lol:

janik : ale one neni spišak :D

no ako myslite :D vezmu ho do KK hawks mozno :lol: :lol:

janik : šaľene gebuľe zo spiša si nemožu daco take dovoľic zobrac cudzeho hrača .. :D Dam treba spišaka :cool:

Vitam Vas v sutazi KTL 8)

no aj ja vas vitam ale vam uy nepoprajem aby ste si zlomili vaz lebo to uz bolo vela namna :D ale zasa vam poprajem aby sa vam darilo ale nie viac ako IC alebo inak si zlomite vaz

all : my sme radi že sme v tejto súťaži a budeme sa snažiť

tino-snv píše:ALL : no tak ÄŤaute zdravĂ­m Vás všetkĂ˝ch konto SNV_tino môžťe deaktivovaĹĄ robilo mi to somariny prihlasovanie na stránku tĂşto ako celkovo a teším sa na super tipovaÄŤku takĹľe hor sa do nej !!! :D
deaktivujem, ale jeho prispevky vymazat neviem, cize tam bude ako anonym. No co uz

...

tino sory ale ten chelseafun tu je vobec?

marek85 :jasne chodí sem a tipuje,čo je nejaký problém ??

no tak môžme príjmuť nového hráča a budeme štyria ???

zdravim vsetkych na tomto fore a hlavne salenych spisakov :pivo2:

aj my zdravíme teba dúfam že budeš nám pomáhať ak ťa zoberú :D

no tak tipujme spisiaci gugo nezabudaj uz na tipovacku mohli by sme uz byt na vyssich poziciach ale nevadi podme podme

chalani super musim pochvalit, dnes sme sa dostali na sieste miesto :cool:

Tabulky po 18. kole

ZAPAD:

1. Ice Cats - 153 bodov
2. Evil Insiders - 140 bodov
3. Profutbal Stars - 131 bodov
.. Blue Angels - 131 bodov

5. The Kings of the Kings - 107 bodov
6. šaľene spišaci - 98 bodov
7. Army Men - 96,5 bodov
8. Panthers - 68,5 bodov

tento tim este funguje :?: kedze aj posednu noc tipovali az dvaja zastupcovia snv

fungujeme, ale ta netipuju vsetci, idem ich nahovorit
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES