Priviedol skúseného trénera typu Therrien, prekopal hnilobnú štvrtinu kádra, znova dobre draftoval, vyhodil sám seba a svojich spolupracovníkov...to samozrejme len v prípade, že
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
dejf píše:Draftů měli už dost a nic z toho. Každý GM nemá na to, aby pomocí draftů udělal tým jako Chicago nebo Pittsburgh. Vyměnit GM a trenéra. Stačí se podívat na Floridu, co udělali přes jedno léto a to jen kvůli podlaze.
Čo sa ale zaujímavo risuje je vaša obrana. Predtým ste nemali poriadneho ofenzívneho obrancu, teraz máte hneď dvoch, plus spoľahlivá defenzíva. Ottawa vyzerá veľmi dobre a kroky Murraya sú, na rozdiel od Tallona, systémové.
Tak mi daj suvislosti. Najprv vravis ako sa takto buduje tim a ze Tallonove kroky su dobrym tahom, takto sa ma budovat uspesny tim...
Lenze kde? Chicago draftovalo raz ako prve a raz ako tretie (Kane, Toews), Pens dvakrat ako prvi (Fleury, Crosby), dvakrat druhi (Malkin, Staal), my sme tahali raz prvi (Nash) a potom dvakrat stvrti (Klesla, Johansen), inak vzdy 6. miesto a vyssie. No a to, ze UFA sa do timu nechcelo a Howson nemal v minulosti koho menit, pretoze sme skratka nemali hracov, je tvrdy fakt. Plus sme uspesne vedeli pokazit vyvoj mladikov, az teraz Johansen s Moorem to snad zmenia. Howsona by som neobvinovala, bohuzial, s trenerom som sa asi mylila, Arniel je skvely clovek, ale potrebuje este byt v NHL asistent aspon take dva roky.dejf píše:Draftů měli už dost a nic z toho. Každý GM nemá na to, aby pomocí draftů udělal tým jako Chicago nebo Pittsburgh. Vyměnit GM a trenéra. Stačí se podívat na Floridu, co udělali přes jedno léto a to jen kvůli podlaze.
Florida ma prekvapila, to je fakt. Ale aj tak si myslim, ze cesta Sens bola lepsia, aj ked trejdu Rundblada nerozumiem (iba v tom pripade, ze mienia draftovat obrancu v tomto roku).Joe S. píše:dejf píše:Draftů měli už dost a nic z toho. Každý GM nemá na to, aby pomocí draftů udělal tým jako Chicago nebo Pittsburgh. Vyměnit GM a trenéra. Stačí se podívat na Floridu, co udělali přes jedno léto a to jen kvůli podlaze.
![]()
![]()
Čo sa ale zaujímavo risuje je vaša obrana. Predtým ste nemali poriadneho ofenzívneho obrancu, teraz máte hneď dvoch, plus spoľahlivá defenzíva. Ottawa vyzerá veľmi dobre a kroky Murraya sú, na rozdiel od Tallona, systémové.Tak mi daj suvislosti. Najprv vravis ako sa takto buduje tim a ze Tallonove kroky su dobrym tahom, takto sa ma budovat uspesny tim...
Florida je nesystémová, tú sem neťahať:frajer2:
Tak tento trejd bz som brala a hned. Ak bz k tomu pribalili prvy pick, preco nie, kedze LAK bude brat neskoro, my by sme im mohli k tomu nas druhy pick, co je vlastne neskory prvy pick.petrik píše:ked by som si rpedstavil ze jackets sa rozhodnu resetnut a vymenit cartera s nashom, tak by som si na ich mieste predstavoval ze naspat pridu minimalne brankarska jednotka, 2 hotovi hraci do pola, 2 top prospekty / picky
napr. si viem predstavit ze cartera by trejdli za kamosom richardsom do LA, spolu napr. so sanfordom za berniera, voynova + napr. pennera
kings by posilnili utok za cenu prospekta z obrany a oslabenia brankarskej dvojky, ktora aj tak prilis vela zapasov neodchyta (aktualne maju pomer odohranych zapasov 4:1 v prospech quicka)
IMO pre nich prijatelna cena
jackets by zase ziskali mladeho brankara s potencialom vyriesit im brankarsku situaciu na 10-15 rokov, podobne nadejneho mladeho PMD a do utoku potencialneho top6 kridelnika, ktory je sice dost v krize, ale bol by sucastou trejdu aj tak iba kvoli vyrovnaniu cap hitov (ak by aspon bernier s voynovom splnili ocakavania tak by jackets ten trejd nemuseli lutovat, penner by bol v pripade ze sa preberie iba ceresnickou na torte a ak nie tak ziadna tragedia)