Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ATLANTA THRASHERS

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Po dvoch dňoch, kedy som bol odrezaný od sveta a teda aj od Atlanty, sa dostávam do NHL tempa. Medzičasom sme dva zápasy prehrali, Mason v nich sklamal, naopak Pavs potešil. Preto nie je prekvapením, že bude chytať Ondra.

Cormier začal korčuľovať, super správa. Takisto aj to, že Little po zranení sa chytil. Paráda. Tak poďme Toxostoma Rufum.
Evander hrá stále čím dal lepšie, bohužiaľ strelecky dnes naprázdno, ale herne jeden z najlepších hráčov noci. Ten si tam fakticky robil čo chcel, Vokoun bol ale proti. Keep going Kaner :good:
Lenže aspoň jednu z tých tutoviek premeniť skrátka musí, nevyužité šance a parádny Vokoun nás stáli zápas, ale v tej tretej tretine sa dal na ten hokej z našej strany pozerať. Parádna hra, takmer počas celej tretiny sme Floridu tlačili, ale napokon ho*no z toho, aspoň Bogosian odohral vynikajúci zápas a konečne už aj Oduya.
Apropo, normálne som zabudol zvestovať najdôležitejšiu správu. Andrew Ladd menovaný kapitánom Thrashers. Parádna voľba :thumbsup:
ThrashersFan píše:Apropo, normálne som zabudol zvestovať najdôležitejšiu správu. Andrew Ladd menovaný kapitánom Thrashers. Parádna voľba :thumbsup:
Paradna volba :thumbsup:
ThrashersFan píše:Apropo, normálne som zabudol zvestovať najdôležitejšiu správu. Andrew Ladd menovaný kapitánom Thrashers. Parádna voľba :thumbsup:
:good:
Co ja viem :hmm: odohral za vas 19 zapasov a uz kapitan ? Je pravda, ze do vasho timu velmi nevidim (vsak Atlanta :) ..no offence), ale nebol tam lepsi kandidat, co ma za vas odohrate viac? Ja neviem, trebars taky Enstrom :idea:
Ale mozno je Andrew ten spravny lider a "C" si zasluzi :ja_neviem:
Enström ako kapitán, líder kabíny? Neviem si to predstaviť. Istá paralela s Kozlovom tu je. Ten za nás dlho hral, pred 40-kou podával fantastické výkony, ale nikdy nebol kapitán lebo na to nemal. To nie sú typy hráčov, ktorí vedia strhnúť tím svojím výkonom na ľade.
Hovorim, velmi do vasho timu nevidim a ten Enstrom bol len taky vystrel..skor mi islo o to, ze davat hracovi po 19 zapasoch je dost...cudne (teda aspon pre mna)
Áno, môže byť, ale napr. Chárovi dali v Bostone C-čko bez akýchkoľvek skúseností v Ottawe a bez odohratého zápasu v Bostone. Ramsay si vzal čas, chcel vidieť ako kabína pracuje v ligových zápasoch, a tak chcel vybrať kapitána. Zaujal ho Ladd, ten zaujal aj mňa. Navyše už pred týmto oznámením sa Buff raz vyjadril, že síce Andrew je tichý, ale keď si vezme slovo v kabíne on, tak všetci sú ticho. Čiže s touto voľbou sa stotožňujú aj hráči, aj tréneri. Nemám dôvod to považovať za zlú voľbu.
Jako Niedsovi v Anaheimu.... Ale tam si myslim je trosku...rozdil
Parádní zápas dneska :clap: Ondra Rulezz :clap: Holtby nebo jak se jmenuje, parádní ostuda :lol2: :lol2: A ten gól Burmistrova, to byla nádhera :good:
Neskutocny :cool:
Steven píše:Neskutocny :cool:

Ano! Ten kluk mě zvedl ze židle! :yes:
to tam trubi po tom gole jak tatrovka na krizovatke.
debil: Já mám tuhle sirénu nejradši, na nějaký melodie a pazvuky si nepotrpím, tohle je prostě parádní ohlušující oslava :thumbsup:
Mne sa na tom góle najviac páčilo, že vôbec nemusel byť prevedený v rýchlosti, ale naopak o to s väčším pokojom a precízne. :good: Paráda, Burmistrov od začiatku sezóny nad očakávania. Už viem prečo ho ten môj kamoš, fanúšik Ducks, chcel viac ako Fowlera i keď by som povedal, že Káčerom je aj do budúcna viac potrebný obranca.
Reeper.89 píše:Také se divím. A teď mě překvapila Atlanta a Andrew Ladd :eek2: :shock:
Preco prekvapila? Je to ta najlepsia mozna volba a nutno dodat, ze je to skvely tah :thumbsup:
Steven píše:
Reeper.89 píše:Také se divím. A teď mě překvapila Atlanta a Andrew Ladd :eek2: :shock:
Preco prekvapila? Je to ta najlepsia mozna volba a nutno dodat, ze je to skvely tah :thumbsup:
Když ponechám tuto sezónu, tak na mě Ladd nezapůsobil jako výrazná osobnost (Ať už na ledě či mimo něj). Můj typ na kapitána Atlanty byl Peverly :yes: . Ale pokud je Ladd dobrý, tak good luck mu :good:
Bursmtirov mal v zápase už viac takýchto akcií, kedy sa snažil kľučkami prejsť, každým zápasom mu rastie sebavedomie, čo evidentne vidieť, ale niekedy to už preháňa. Ale na to všetko sa zabúda, ak dá takýto gól, viac ma však teší jednoznačná výhra (vďaka Holtby) a Burmistrova hra v defenzíve. Nemôžem si ju vynachváliť, parádna je.
ThrashersFan píše:Bursmtirov mal v zápase už viac takýchto akcií, kedy sa snažil kľučkami prejsť, každým zápasom mu rastie sebavedomie, čo evidentne vidieť, ale niekedy to už preháňa. Ale na to všetko sa zabúda, ak dá takýto gól, viac ma však teší jednoznačná výhra (vďaka Holtby) a Burmistrova hra v defenzíve. Nemôžem si ju vynachváliť, parádna je.
A neměl by si zapomenout na Pavelce. Ten taky momentálně chytá skvěle a má formu jako hrom. Snad mu to vydrží a dotáhne Atlantu do Play of spolu s Masonem. Atlanta je sympatický klub, snad vám to letos vyjde i bez Kovyho :good: :thumbsup:
Na Pavelca rozhodne nezabúdam, len bola reč o Burmistrovovi, tak som sa okolo neho točil. Pravda, Pavelec má formu ako hrom, mňa len skôr štve Mason, ktorý v poslednej dobe je naopak z nej dosť mimo. Pritom počas Pavelcovej rehabilitácie chytal viac než dobre. Ale dávam to na ľahku váhu. Proste krátkodobý výkyv z formy, úplne normálna vec.
ThrashersFan píše:Na Pavelca rozhodne nezabúdam, len bola reč o Burmistrovovi, tak som sa okolo neho točil. Pravda, Pavelec má formu ako hrom, mňa len skôr štve Mason, ktorý v poslednej dobe je naopak z nej dosť mimo. Pritom počas Pavelcovej rehabilitácie chytal viac než dobre. Ale dávam to na ľahku váhu. Proste krátkodobý výkyv z formy, úplne normálna vec.
Aby ho ale Ondra pustil do branky :-P
Jednoznačne najlepší výkon v sezóne, úplne zaslúźene víťazstvo 5-1 a úprimne, ak by bol rozdiel o dva-tri góly väčší, nikto by nemohol namietať. Detroit sme jednoznačne prehrali.

Little, Peverley - parádny výkon, obrana tiež veľmi dobrá, prvý raz som v sezóne videl, že obrana nebola zbrklá, ale počkala si pri rozohrávke, nikam sa neponáhľala, proste hrala veľmi skúseno.

Mimochodom - Tri zápasy s kapitánom, tri víťazstva, skóre 12:2, z toho 10:1 proti lídrom oboch konferencií. To nebude náhoda 8).
ThrashersFan píše:Jednoznačne najlepší výkon v sezóne, úplne zaslúźene víťazstvo 5-1 a úprimne, ak by bol rozdiel o dva-tri góly väčší, nikto by nemohol namietať. Detroit sme jednoznačne prehrali.

Little, Peverley - parádny výkon, obrana tiež veľmi dobrá, prvý raz som v sezóne videl, že obrana nebola zbrklá, ale počkala si pri rozohrávke, nikam sa neponáhľala, proste hrala veľmi skúseno.

Mimochodom - Tri zápasy s kapitánom, tri víťazstva, skóre 12:2, z toho 10:1 proti lídrom oboch konferencií. To nebude náhoda 8).
Gratuluji, asi vám prospělo, že jste útok rozložili do více lajn. A letos i Golmani zatím chytají parádně :cinka:
830 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS