Tallon chce náš výběr + Shinkaruka s Tanevem, takže moc daleko od dohody to asi nebude jen Benning se cuká. Virtanen to jistí.Guddy.44 píše:Můžeš snít dálLeo píše:Už se nemůžu dočkat snad půjdeme na řadu jako první
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Draft
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Pánové, má tu někdo nastudovaný draft? Já jen, že jsem si jej v poslední době projížděl a narazil jsem na pro mě zajímavé jméno. Nikolaj Ehler mě doslova oslnil! Jestli bych si někoho přál k nám, tak je to on. Chápu, že jeho statistiky jsou zkreslené tím, že hrál s Drouinem ale, co jsem z youtube viděl, v letošní sezóně si to neuvěřitelně vodil a na nováčka působil až neuvěřitelně vyspěle. Strašně se mi líbí jeho tah na branku a bruslení. Jako jednička draftu zcela určitě nepůjde, ale mohl by to být neuvěřitelný kauf do budoucna. Proto bych byl velice rád, kdyby jsme náš pick trejdli za nějaký pozdější + prověřeného obránce a draftovali právě jej. s Huberdeauem (typově podobným hráčem jak Drouin) by si mohl sednout. Na centra jim pak dohodit Trochecka/Barkova a může z toho divočina.
Jinak, jak to vidíte s Pastrňákem a Vránou? Jaké týmy by podle vás po nich mohly šáhnout (kdyby Pastrňák vydržel do druhého kola, hned bych po něm šel..máme 32. volbu)
Jinak, jak to vidíte s Pastrňákem a Vránou? Jaké týmy by podle vás po nich mohly šáhnout (kdyby Pastrňák vydržel do druhého kola, hned bych po něm šel..máme 32. volbu)
Já studoval skoro všechny rankingy do cca 35.-45. místa...
Nevím, co bys chtěl vědět.
Každopádně Ehlersa má fakt zajímavý předpoklady.
Jinak tipuju, že se v draftu nejvíc propadne Nylander. Něco jako nedávno Teravainen. Naopak dost vysoko (překvapivě) půjde podle mě Barbashev nebo Sanheim.
Nevím, co bys chtěl vědět.
Jinak tipuju, že se v draftu nejvíc propadne Nylander. Něco jako nedávno Teravainen. Naopak dost vysoko (překvapivě) půjde podle mě Barbashev nebo Sanheim.
No konrétně u Vrány/Pastrňáka bych rád věděl, jaké mají šance skrz jejich styl hry v NHL. Jestli třeba mají skutečně šanci na to první kolo, nebo spíše to druhé s nejistou budoucností. Ruku na srdce, naše weby dělají z našich talentů přehnané superstar. Ještě si pamatuju, jak tehdy Frolíka považovali za nového Jardy Jágra a teď brázdí 3. 4. lajnu. O to mi jde.
Ten Nylander i mě nijak neoslnil. Ale ani ten Kapanen mi nijak nesedí. Podle mě by byl vůbec rád, kdyby dosáhl úrovně svého tatíka. Podle mě by právě tito dva mohli dopadnout podobně jako např. Paajarvi. Vysoká očekávání/černý kůň draftu a nakonec nic.
Ten Nylander i mě nijak neoslnil. Ale ani ten Kapanen mi nijak nesedí. Podle mě by byl vůbec rád, kdyby dosáhl úrovně svého tatíka. Podle mě by právě tito dva mohli dopadnout podobně jako např. Paajarvi. Vysoká očekávání/černý kůň draftu a nakonec nic.
Kane taky neumí hrát do těla ale je uznávaný. Huberdeau, Drouin apod. také ne. Né každý musí být nutně bourač. On by tam šel prostě skrz ofenzivní skill. A hold, kdo chce two-way hráče, ať si bere jiného. Já osobně chci Ehlerse. To bych vám ten náš pick klidně trejdnul za tu cenu, co nabízíte.
Ehlers je ale Shinkarukovi velice podobnej. Jak postavou tak hrou a schopnostma.Guddy.44 píše:Kane taky neumí hrát do těla ale je uznávaný. Huberdeau, Drouin apod. také ne. Né každý musí být nutně bourač. On by tam šel prostě skrz ofenzivní skill. A hold, kdo chce two-way hráče, ať si bere jiného. Já osobně chci Ehlerse. To bych vám ten náš pick klidně trejdnul za tu cenu, co nabízíte.
Tak on Vancouver má 6. pick ne? A on Ehlers by měl být draftován mezi 5-10 místem. Ale když Tallon říkal, že na draftu možná překvapí, proč by nemohl překvapit a draftovat jej. Jestliže to šlo Drouina, tak by to mohlo jít po boku Huberdeaua. Horší to pak ale je s tou naší obranou..
Proto nepotřebuje Huntera. Gaunce, 6. pick a Tanev je fér...Guddy.44 píše:Tak on Vancouver má 6. pick ne? A on Ehlers by měl být draftován mezi 5-10 místem. Ale když Tallon říkal, že na draftu možná překvapí, proč by nemohl překvapit a draftovat jej. Jestliže to šlo Drouina, tak by to mohlo jít po boku Huberdeaua. Horší to pak ale je s tou naší obranou..
Tím pádem za nic. Nemáte nic, co by jsme mohli eventuelně chtít. Hledáme křídelního útočníka do TOP six. Co jsem naposledy četl, když sem řešil ty posily, tak do draftu jsme otevření právě takovýmto nabídkám, což je jen a jen dobře. Eventuelně toho obránce, ale Coburna nechceme. Sice splňuje ty fyzické předpoklady, co Tallon buduje (Petrovic, Matheason...), ale není dostatečně mobilní. Kamarád mi poslal z Twitteru, že prý jednáme s Winnipegem o našem 1. picku. Údajně Zach Bogosian + jejich 1st pick za ten náš. Tomu bych se nebránil. Pokud teda nebudou mít spor s Erikem (oba nosí číslo 44)Rono píše:Guddy, jako fan Floridy, se tě zeptám, za co bys nám ty vyměnil 1st overral?
Jinak ber v potaz, že Simmer, Couts, G, Voras, Mase jsou untouchable.
Jinak, co tak koukám, máme plnou prdel telefonátů. Asi 8 týmů by rádo získalo ten náš pick..
Tak přece sám víš, že Tallon nechce horší jak 8. pick overral. Takže první bota. Druhá je Schenn. Osobně bych jej bral, mám toho kluka rád a líbí se mi jeho hra, bohužel, GM Floridy nejsem a Tallon dalšího centra nechce. A jak i ty víš, Schenn to na křídle neumí tak jak na centru. A u nás je Barkov, Trocheck, Bjugstad, Grimaldi, Shore.. No a Coburn? Vždyť jsem psal, že se snažíme stavět mobilní fyzickou obranu. Fyzickej Coburn sice je, ale minimálně v PO mi pohybem připomínal Filipa Kubu, kterého u nás vypískali. 2x stejnou chybu neuděláme. Tohle zkuste na Oilers.
Sečteno podtrženo, nic z toho nebude. Naopak, ten Winnipeg, to bych bral hned. Bogosian či Evander Kane. Ale teď nevím z hlavy, jaký mají pick. Možná v tom je zádrhel toho jednání. Ale ve hře je dalších 7 týmů a přinejhorším si toho Ekblada vezmeme. Ale tallon by rád ten Pick vyměnil za hotového hráče. To sám už několikrát řekl, protože talentu máme plnou pr*el.
Tak Coburna přirovnávat ke Kubovi je blbost. A zrovna na svoji výšku svoje bruslení špatný nemá.
B. Schenn má zase daleko větší potenciál jak Bjugstad, Shore a nevím kdo všechno... Ale kdyžtak ho můžete přeučit na LW, měl by na to, skill na to má, jen to potřebuje naučit. 
Jinak PREJ od Toronta vám tam leží 8th pick + Phaneuf + Kadri za 1st pick + Kulikov.
A jinak Bogosian je zrovna pohybem na tom stejně asi jak Coburn.
Jinak pick maj Jets 9.
Jinak PREJ od Toronta vám tam leží 8th pick + Phaneuf + Kadri za 1st pick + Kulikov.
A jinak Bogosian je zrovna pohybem na tom stejně asi jak Coburn.
Coburn mi přijde strašně nemotornej. Nechtěl jsem říct přímo Kuba, ale takovej zpomalenej. Prostě že má pomalejší reakce. Ale mezi náma. na MS nestíhal a musel faulovat. Sice jiné kluziště ale když vemu v potaz i ty jeho hloupé rozehrávky a zbytečné chyby na modré.. Ne, tohle fakt ne. Schenna říkám, toho věřím, že by tallon chtěl. Fyzicky hrající, co umí střílet. Jo, bral bych jej i já osobně a to hned. Ale s těmi centry co máme. Možná že Shore není na úrovni Schenna ale Bjugstad jj. V lepším týmu by byl produktivnější. Navíc je perfektní na vhazování. To jsem ale vše psal ve shrnutí sezóny panthers.
A Bogosian není bruslařsky jak Coburn. Toho mám naštudovaného dobře.
Toronto si věří.. nejprve Kadri s Phaneufem a jejich 1st za náš, teď už chtěj Kulikova. Každopádně NE. To je už hlavně starší spekulace, která byla vyvrácena. Už jen kvůli tomu, Kadri=Centr. Spíš se zaměř na tu spekulaci Winnipegu. tam cítím šanci.
Toronto si věří.. nejprve Kadri s Phaneufem a jejich 1st za náš, teď už chtěj Kulikova. Každopádně NE. To je už hlavně starší spekulace, která byla vyvrácena. Už jen kvůli tomu, Kadri=Centr. Spíš se zaměř na tu spekulaci Winnipegu. tam cítím šanci.
Tak Coburn rozehrávku má mizernou, ale když vedle něj dáte offense-beka, tak si svoji úlohu splní na výbornou, dokonce v NHL ho považuju prostě za jednoho z nejlepších shut-down beků a na PK je to vůbec výbornej bek. Především díky němu a Coutsovi jsme letos měli tak brilantní PK.Guddy.44 píše:Coburn mi přijde strašně nemotornej. Nechtěl jsem říct přímo Kuba, ale takovej zpomalenej. Prostě že má pomalejší reakce. Ale mezi náma. na MS nestíhal a musel faulovat. Sice jiné kluziště ale když vemu v potaz i ty jeho hloupé rozehrávky a zbytečné chyby na modré.. Ne, tohle fakt ne. Schenna říkám, toho věřím, že by tallon chtěl. Fyzicky hrající, co umí střílet. Jo, bral bych jej i já osobně a to hned. Ale s těmi centry co máme. Možná že Shore není na úrovni Schenna ale Bjugstad jj. V lepším týmu by byl produktivnější. Navíc je perfektní na vhazování. To jsem ale vše psal ve shrnutí sezóny panthers.A Bogosian není bruslařsky jak Coburn. Toho mám naštudovaného dobře.
![]()
Jinak já to taky nevidím tak, že bysme měli trejdovat s váma. Spíš to vidím nějak, že se třeba Hexy předem domluví s Buffalem či Edmontonem, a podle toho, jak budou draftovat ty týmy před nimi, tak s nimi ten trejd kdyžtak udělá. Jakože když bude Ekblad ještě free, tak to vezmeme. Jinak šanci nevidím, no. Už jen kvůli tomu, že Tallon nechce jít níž jak 8. pick.
Tak ono všechno, co nevydá buď Lavoie, Dreger, McKenzie nebo prostě nekdo z TSN či TVA Sports, tak jsou všechno nepotvrzené informace (až spekulace), no.Guddy.44 píše:Toronto si věří.. nejprve Kadri s Phaneufem a jejich 1st za náš, teď už chtěj Kulikova. Každopádně NE. To je už hlavně starší spekulace, která byla vyvrácena. Už jen kvůli tomu, Kadri=Centr. Spíš se zaměř na tu spekulaci Winnipegu. tam cítím šanci.
http://www.eliteprospects.com/draftcent ... n=&league=" onclick="window.open(this.href);return false;
Koho už teď zajímá jak si kdo vede
Koho už teď zajímá jak si kdo vede
Connor 3 body na zapas.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé